| Prvi crni predsjednik i prvi gosti iz svemira? | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
silver Majmun

Broj postova : 1439 Age : 28 Registration date : 25.10.2007
 | Naslov: Re: Prvi crni predsjednik i prvi gosti iz svemira? pon vel 23, 2009 4:49 pm | |
| a ptica? uglavnom, poanta.. a mozda je nekakav avion ili nesto. ili je stvarno nlo proletio, al vjerojatno nikad nećemo znati istinu  |
|
 | |
qkac Prašina
  Broj postova : 6 Age : 28 Registration date : 24.03.2009
 | Naslov: Re: Prvi crni predsjednik i prvi gosti iz svemira? ned oľu 29, 2009 4:55 pm | |
| - SG1 je napisao/la:
- Men se cini nekako prebrz za vojni avion. A nije ni pustijo onaj bjeli dim kojeg avioni pustiju.
prebrz?viruj mi mogu oni jos puno brze a dim o kojem pricas jos najbolje da ces ga vidit sa te udaljenosti uz tu rezolucij..i noramlni da je zracni prostor bia savrseno osiguran a taj avion je vjerovatno doprinosia tome..ma daj molin te kad bia alieni tek tako dolazili |
|
 | |
afrodita Stanica

Broj postova : 16 Age : 31 Location : dalmacijo more moje,jedna duša a nas dvoje.... Registration date : 31.03.2009
 | Naslov: Re: Prvi crni predsjednik i prvi gosti iz svemira? pet tra 03, 2009 3:11 pm | |
| nemam ništa protiv obame ali on je također plave krvi.dokazano je tako da tu nema novog nivoa svi se ni drže između sebe a nama mažu oći.  |
|
 | |
afrodita Stanica

Broj postova : 16 Age : 31 Location : dalmacijo more moje,jedna duša a nas dvoje.... Registration date : 31.03.2009
 | Naslov: Re: Prvi crni predsjednik i prvi gosti iz svemira? pet tra 03, 2009 3:13 pm | |
| a to je vjerovatno bija nlo,popija je kavu sa obamom i sad ide ća da čovik more govor održati,malo humora neškodi;))) |
|
 | |
Black Angel Riba

Broj postova : 132 Age : 24 Location : Dubrovnik Registration date : 30.09.2008
 | Naslov: Re: Prvi crni predsjednik i prvi gosti iz svemira? pet tra 03, 2009 8:12 pm | |
| @ afrodita.... Nije NLO popio kavu sa obamom vec su to cinili vanzici iz NLO-a Ja malo vise naginjem vjerovanju da je ovo sto je proletjelo zapravo supersonicni vojni avion i imam jak argument za to. Na 37 sekundi objekt usporeno pocme ulaziti u vidokrug kamere i tu se pomalo vide obrisi krila i straznjih stabilizatora aviona i onda naglo to sve nestaje i objekt postaje iglicast. Osim ako vanzici ne prave brodove od legure koja moze mjenjati izgled u milisekundi ovaj video je fake. No ko zna,mozda zbilja njihovi brodovi mogu mjenjati oblik. Cas farmeri vide NLO a cas krave koje pasu travu (bas se pitam u sto su se pretvorili) Jedino sto neznam objasniti jest kako su svi oni ljudi dolje mirni i normalno se ponasaju jer obicno avioni pri toj brzini proizvode jako retardirani zvuk. A kad tome kombiniras cinjenicu da oni prolete a tek 2 sekunde kasnije ljudi cuju taj zvuk a nigdje niceg i ja bi se usrao a ne ona gomila dolje (uvijek se nađe neka kukavica). |
|
 | |
afrodita Stanica

| Naslov: Re: Prvi crni predsjednik i prvi gosti iz svemira? sub tra 04, 2009 8:53 pm | |
| [quote="Black Angel"]@ afrodita.... Nije NLO popio kavu sa obamom vec su to cinili vanzici iz NLO-a mislim da se svatilo šta je pjesnik htio reći.... |
|
 | |
Apostol_Terorist Stanica

Broj postova : 27 Age : 27 Registration date : 22.06.2008
 | Naslov: Re: Prvi crni predsjednik i prvi gosti iz svemira? sub lip 13, 2009 1:18 am | |
| mogu dobiti link koji postoji jer kao ovaj su makli s youtubea... ako neko zna drugo ime za link..tnx |
|
 | |
Skulptura Guardian

Broj postova : 6014 Age : 32 Location : Earth Registration date : 05.09.2009
 | Naslov: Re: Prvi crni predsjednik i prvi gosti iz svemira? ned stu 15, 2009 10:35 pm | |
| da, sad i mene zanima  Hocemo link! Hocemo link! _________________ When you have eliminated all which is impossible, then whatever remains, however improbable, must be the truth.
|
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: Prvi crni predsjednik i prvi gosti iz svemira?  | |
| |
|
 | |
| Prvi crni predsjednik i prvi gosti iz svemira? | |
|