| vicevi.. | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
bedro Prašina
  Broj postova : 6 Age : 25 Registration date : 28.10.2007
 | Naslov: Re: vicevi.. ned lis 28, 2007 11:31 pm | |
| Radio Mujo u zeljezari. A tamo je bilo pravilo da svaki radnik imao svoga roma(cigana)kojem daje nesto para. Mujo je uvjek davao ciganu Sulji svakog mjesec 15 km.Jednog mjeseca Mujo umjesto 15 dadne mu 5 km.Sulji nebi jasno pa ga pita zsato mu jes sada dao manje. Kaze Mujo-pa znas Suljo pravim kucu pa mi treba para. A na to ce Suljo-znam Mujo al nemoras sa mojih leda pravit kucu.
Dosao Suljo u pekaru i pita: Imate li hljeba. Nemamo. A peciva. Nemamo. A kifli. Nemamo. A krofni. Nemamo. Pa dobro sta ima. Pa nista evo malo radis se.
Siloali babu i na sudenju je pitaju. Baba sta vam je bilo najteze? Kad mi digose noge a ono sve trunje iz opanaka u oci. |
|
 | |
Rain Admin

Broj postova : 2812 Age : 33 Location : In tha Leteći tanjer Registration date : 15.09.2007
 | Naslov: Re: vicevi.. pon lis 29, 2007 12:14 am | |
| |
|
 | |
vladimir banned
  Broj postova : 10694 Age : 47 Location : Paris Registration date : 19.09.2007
 | Naslov: Re: vicevi.. sri lis 31, 2007 1:31 pm | |
| Pecali Mujo i Haso na Savi i odjednom pocne Muji stap da se trza. Vuce on i vuce...i vuce...i odjednom izvadi cizmu. Zabaci on opet i zagrize mu nesto. Opet on vuce...vuce...i izvuce kaput. Zabaci on i treci put i izvadi lonac. Odjednom Haso izvali: -Ajde Mujo mani se corava posla,idemo mi odavde,pa vidis da tu neko zivi! |
|
 | |
MaRuShKa Višestanični organizam

Broj postova : 53 Age : 33 Location : whitecity Registration date : 17.09.2007
 | Naslov: Re: vicevi.. sri stu 28, 2007 10:01 pm | |
| Penis trazi povisicu
Zahtev
Ja, Penis, zahtevam povecanje plate iz sledećih razloga:
- Radim fizicki posao - Radim na velikim dubinama - Prvo uranjam glavu u sve sto radim - Nemam slobodne vikende i državne praznike - Ne placa mi se prekovremeno - Radim na mracnom i vlaznom mestu sa slabom ventilacijom - Radim na visokim temperaturama - Na poslu sam izlozen zaraznim bolestima
Dragi Penise,
Posle razmatranja tvog zahteva, i uzimanja u obzir svega sto si naveo administracija odbacuje tvoj zahtev iz sledećih razloga:
- Nikada ne radis 8 sati u kontinuitetu - Zaspis odmah posle obavljenog posla - Ne slusas naredjenja rukovodeceg tima - Ne ostajes na tebi odredjenom mestu, već posecujes i druge oblasti - Nemas samoinicijativu - na tebe se mora vrsiti pritisak i moras biti stimulisan da bi poceo sa radom - Na kraju posla ostavljas neuredno radno mesto - Ne osvrces se na sigurnosne propise, kao sto je, naprimer, nosenje zastitne odece - Nisi u stanju da odradis dve smene - Ponekada napustas radno mesto pre zavrsenog posla - Vidjen si kako stalno ulazis i izlazis sa radnog mesta noseci dve torbe sumnjivog izgleda.
Srdacan pozdrav, Tvoje RUKOvodstvo |
|
 | |
vladimir banned
  Broj postova : 10694 Age : 47 Location : Paris Registration date : 19.09.2007
 | Naslov: Re: vicevi.. sri stu 28, 2007 10:08 pm | |
| Pita Mujo Fatu -Bona znas li ti racunati? Fata odgovara -Znam bolan a sto? Mujo: -E onda racunaj da ces nocas bit jebana |
|
 | |
Rain Admin

Broj postova : 2812 Age : 33 Location : In tha Leteći tanjer Registration date : 15.09.2007
 | Naslov: Re: vicevi.. pon pro 03, 2007 12:53 am | |
| E baš sam se nasmijo na ovaj vic sada....  Kaze Mujo: Fato? Fata: A Mujo? Mujo: Reci Fato, znaš li ti računat? Fata: Znam bolan Mujo kako nebi znala! Mujo: E pa onda računaj da ću te večeras jebat. |
|
 | |
floridana Legenda foruma CE-4

Broj postova : 27981 Age : 56 Registration date : 22.09.2007
 | Naslov: Re: vicevi.. pon pro 03, 2007 12:57 am | |
| a što to nije isti vic kao i ovaj gori???? |
|
 | |
Svjetloisjena Legenda foruma CE-4

Broj postova : 29065 Age : 53 Location : Zagreb Registration date : 15.09.2007
 | Naslov: Re: vicevi.. pon pro 03, 2007 12:58 am | |
| Pa njemu se nasmijao. Samo nije kvotao  |
|
 | |

| Naslov: Re: vicevi.. pon pro 03, 2007 1:20 am | |
| ne znam čekat ćemo ria da vidimo šta on kaže  |
|
 | |
Neobicni forumas Majmun

Broj postova : 1133 Age : 33 Location : En lignje Registration date : 19.11.2007
 | |
 | |
Neobicni forumas Majmun

Broj postova : 1133 Age : 33 Location : En lignje Registration date : 19.11.2007
 | Naslov: Re: vicevi.. pet pro 07, 2007 1:07 am | |
| - floridanamana je napisao/la:
- ne znam čekat ćemo ria da vidimo šta on kaže

Procitao sam ga na forum.hr i odmah sam ga isao postati tu jer m ise svidio. Nisam čitao zadnji vic koji je bio. Kako se potrefilo, baš čudno. |
|
 | |

| Naslov: Re: vicevi.. pet pro 07, 2007 7:59 am | |
| pretpostavila sam da je billo baš tako  |
|
 | |
Rain Admin

| Naslov: Re: vicevi.. pon pro 10, 2007 6:22 pm | |
| Imao sam par onih powerpoint slajdova sa vicevima pa sam ih stavio u rar i uploadao. Meni su odlični  . evo linka: sendspace.com ycik4n |
|
 | |
urbanaaa Čovjek

Broj postova : 3747 Age : 31 Location : Rijeka Registration date : 24.09.2007
 | Naslov: Re: vicevi.. sub pro 15, 2007 4:47 pm | |
| Nije fakultet za svakoga Usmeni ispit na medicinskom fakultetu: - Ako vam je znanje ko ' sise, ne moramo ni počinjati s ispitom. (profesor dobio zabranu usmenog ispitivanja) Ispit iz fizike: - Jesu li vama mozak napumpali helijem da biste uopće mogli uspravno hodati? Profesor pravnog fakulteta obraća se trudnoj studentici: - Sad već udvoje dolazite na ispit, a još uvijek nemate pojma. Profesor sjedi u restoranu i jede. Dolazi student i sjeda bez pitanja za njegov stol. Profesor, ljutito: - Otkad to orlovi i svinje sjede za istim stolom? Student se digne, pokupi tacnu i kaže: - Dobro, onda letim dalje! Na predavanju na medicini profesor objašnjava studentima: - U sastavu ljudske sperme najveći postotak čine jednostavni šećeri. Na to jedna studentica prokomentira glasno: - Ako je sperma puna šećera, zašto onda nije slatkog ukusa? U tom trenutku shvati što je rekla i padne od sramote pod stol, a dvorana se trese od smijeha. Profesor, mrtav hladan, odgovara: - To je zato, kolegice, što se receptori za slatko nalaze na vrhu jezika, a ne u dubini grla. Studentica polaže usmeni ispit i jedno od podpitanja je bilo što se u ljudskom organizmu povećava 10 puta kad smo uzbuđeni. Ona onako stidljivo kaže: - Pa, penis mislim. Na taj odgovor profesor je ispravi i kaže da je u pitanju zjenica i još doda: Kad bi se penis povećavao 10 puta, vama kolegice ne da bi se zjenice povećale, nego bi vam oči poispadale! Studentica na medicini polagala neki ispit i izvukla pitanje "Penis"? Kaže ona: - Penis je muški spolni organ, u sredini ima kost, dugačak je oko 30cm... Završi ona, a profesor joj kaže: - Lijepo ste vi to savladali kolegice, samo za onu kost vam se učinilo, a za onih 30cm ste samo imali mnogo sreće! Studentica polaže kod jednog čuvenog profesora. Sjeda ispred njega, podigne suknju i počinje se rashlađivati tako što podiže suknju gore dolje... Jer je jako vruće... A profesor će mrtav hladan: - Kolegice, to se ne lufta, to se pere...  |
|
 | |
kravica Riba

Broj postova : 131 Age : 30 Location : kravice Registration date : 06.10.2007
 | Naslov: Re: vicevi.. sub pro 15, 2007 4:52 pm | |
| evo jednog: pita mali Cigo tatu: -Babo, babo jesmo li mi Cigani? babo:-jesmo, sinko,jesmo... mali: a jesmo li Bosanci? babo: e, vala toliki Cigani nismo....  nadam se da se Bosanci neće naljutiti na mene...  |
|
 | |
Galileo Galilei Superprašina

Broj postova : 11032 Age : 46 Registration date : 26.12.2007
 | Naslov: Re: vicevi.. čet pro 27, 2007 11:35 am | |
| |
|
 | |

| Naslov: Re: vicevi.. pet pro 28, 2007 6:09 pm | |
| Hasso: "Ajde Faato, ako rijesis ovu zagonetku, bit ce seksa, ako ne rijesis, nista od toga!" Faata: "Ajd' reci." Hasso: "Koja je to zivotinja. Ima cetiri noge, rep, mjauce, pije mlijeko..." Faata: "Znam, krokodil!" Hasso: "A jesi vrag, Faato. Uvijek pogodis!" |
|
 | |
zmija Majmun

Broj postova : 1690 Age : 28 Registration date : 19.09.2007
 | Naslov: Re: vicevi.. pet pro 28, 2007 7:58 pm | |
| Sta radi mala gluho nijema curica bez tri prsta???
Muca!! |
|
 | |

| Naslov: Re: vicevi.. pet pro 28, 2007 9:00 pm | |
| - zmija je napisao/la:
- Sta radi mala gluho nijema curica bez tri prsta???
Muca!!
Jadna...  |
|
 | |

| Naslov: Re: vicevi.. sub pro 29, 2007 8:49 am | |
| Pita sin tatu : "Tata, tata, jel istina da forumi poglupljuju ljude?" A tata mu odgovori : "WTF, ROFLMAO !" |
|
 | |

| Naslov: Re: vicevi.. sub pro 29, 2007 8:54 am | |
| Hm, jedan malo zesci.
Zena informaticara kaze muzu : "Dragi, ojdi u trgovinu i kupi cokoladu, ako bude jaja, kupi 10" . Nakon pola sata vraca se muz sa deset cokolada i sav sretan vice zeni : "Bilo je jaja".
Naravoucenije - zena nije znala baratati sa zapovijedi IF, te je pogresno isprogramirala svog supruga. |
|
 | |

| |
 | |

| Naslov: Re: vicevi.. sub pro 29, 2007 11:10 am | |
| |
|
 | |
Blizzard Superforumaš CE-4

Broj postova : 15088 Age : 28 Registration date : 01.10.2007
 | Naslov: Re: vicevi.. ned pro 30, 2007 1:56 am | |
| Pita dečko curu: ''jel mogu ja tebe zvati Eva?''
cura: ''pa zašto?!''
dečko: ''pa zato jer si mi prva!''
cura: ''dragi, a jel ja tebe mogu zvati Pežo?''
dečko: ''A zašto?''
cura: ''pa zato jer si mi 307.'' |
|
 | |
Blizzard Superforumaš CE-4

Broj postova : 15088 Age : 28 Registration date : 01.10.2007
 | Naslov: Re: vicevi.. ned pro 30, 2007 2:10 am | |
| Mujo je imao qrac od pola metra i jako mu je smetao. Bio je toliko očajan da si ga je htio odrezat katanom... I tako jednog dana njemu prijatelj Haso kaže: ''dragi bre Mujo, postoji jedna žaba. Kada ti odgovori na pitanje sa negacijom, smanji ti se za 10 centimetara!'' I tako Mujo sav sretan otiđe do te žabe, i usput smišljava što da je pita, tako da mu ona odgovori negacijom... I tako dođe on do žabe i pita: ''žabo , hoćemo li se po*ebati?'' Žaba: ''Ne.'' I vidi čuda, Muji se smanjio za 10 cm. Bio je sav sretan, no nije mu to bilo dosta pa sljedeći dan opet dođe do žabe i pita: ''žabo, tako si seksy, hoćemo li se po*ebati?'' Žaba se izdere: ''ne!'' I opet se Muji smanjio za 10 cm. No još uvijek mu je bilo malo tijesno, pa je odlučio opet otići do žabe. Mujo: ''žabo, žabice, pitam se hoćemo li se po*ebati?'' Žaba: ''pa dobro koji je tebi k***c?! Ne, ne i ne!!!'' |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: vicevi..  | |
| |
|
 | |
| vicevi.. | |
|