Početna stranicaPortalFAQPretraľnikRegistracijaLogin

Share | 
 

 CE4 RPG

Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
Autor/icaPoruka
Einar
Majmun
avatar

Male
Capricorn Broj postova : 1241
Location : Daleko od zdravog razuma...
Registration date : 27.04.2010

PostajNaslov: Re: CE4 RPG   uto ruj 03, 2013 12:12 am

Prije nalik na malo poremećeniji Golarion iz PF settinga pomiješan sa malo više svjetske povijesti na najčudniji način (kad staroegipatski tip kraljevstva graniči s čarobnjačko-trgovačkim gradom-državom koji ratuje sa kalifom koji drži najmoćnije carstvo na kontinentu susjednom kontinentu na kojem dominira Imperij, dok je između kontinenata Avalon, a na stepama dalekog istoka se nađe i koji steampunk grad gnomskih mehaničara...to nije ništa što će biti, ali hoću reći da je to takva mješavina...)

Za one koji ne znaju kakav je Golarion, nek se drže Elder scrolls svijeta + real world + malo dodatnih real world mitologija
[Vrh] Go down
Korplikan
Pračovjek
avatar

Male
Pisces Monkey
Broj postova : 1980
Age : 26
Location : Hrvatska
Registration date : 22.03.2011

PostajNaslov: Re: CE4 RPG   uto ruj 03, 2013 12:33 am

stari vjek ili sf.... stari mi se više sviđa al mi se još više sviđa ideja da moj lik ima lightsaber, kao na slici zubo

_________________
Like the fella says, in Italy for 30 years under the Borgias they had warfare, terror, murder, and bloodshed, but they produced Michelangelo, Leonardo da Vinci, and the Renaissance. In Switzerland they had brotherly love - they had 500 years of democracy and peace, and what did that produce? The cuckoo clock. So long Holly.

- The Third Man
[Vrh] Go down
Korplikan
Pračovjek
avatar

Male
Pisces Monkey
Broj postova : 1980
Age : 26
Location : Hrvatska
Registration date : 22.03.2011

PostajNaslov: Re: CE4 RPG   uto ruj 03, 2013 12:37 am

tinityrannical je napisao/la:
Kak to nacrta? Sorry nisam nekakav internet-pc-geniji :)

Ja cu danas nacrtat svog lika, do kad mogu stavit tu ?

Mislim da bi se i Remke pridruzio, ali on ovaj tjedan nema komp, pa tek poslije
tu:
http://www.hasbro.com/starwars/en_US/play/details.cfm?R=B9436676-6786-429C-9FE7-56BDF3B244C0:en_US

_________________
Like the fella says, in Italy for 30 years under the Borgias they had warfare, terror, murder, and bloodshed, but they produced Michelangelo, Leonardo da Vinci, and the Renaissance. In Switzerland they had brotherly love - they had 500 years of democracy and peace, and what did that produce? The cuckoo clock. So long Holly.

- The Third Man
[Vrh] Go down
Sedežničar
PraGlodavac
avatar

Male
Aquarius Rat
Broj postova : 563
Age : 33
Location : Balograd, glavni grad Mitonije.
Registration date : 08.10.2009

PostajNaslov: Re: CE4 RPG   uto ruj 03, 2013 12:40 am

Meni sf, stari vijek ili eventualno nešto tipa fallout
[Vrh] Go down
Einar
Majmun
avatar

Male
Capricorn Broj postova : 1241
Location : Daleko od zdravog razuma...
Registration date : 27.04.2010

PostajNaslov: Re: CE4 RPG   uto ruj 03, 2013 1:31 am

ja sam za fantasy. mješavina srednjeg i starog vijeka. tako da fantasy s 3 glasa pobjeđuje. trudit ću se uvažiti pomalo svačijeg ukusa u igru.
Oke, znači ovako stoje stvari...

Postoji jedan kontinent. Prilično je trokutast. Na svakom kraju je jedan velegrad. Jedan je nezavisni velegrad standard fantasy tipa kojim vladaju razne gilde i cehovi te mafija. Drugi je čarobnjačka republika kojom vlada aristokratski Senat čarobnjaka. Treći je glavni grad militantnog Sultanata koji agresivno pokušava ekspandirati na tuđe teritorije.
U sredini kontinenta je veliki planinski lanac unutar kojeg je teško pristupačno i neistraženo područje. Prostori između te 3 "države" su nabijeni hrpom manjih satelitskih factiona. Karta slijedi kroz par dana.

Vi ste likovi u prvom gradu. Imate na odabiru standardne rase tipa human, half orc, half elf, wood elf, gold/sun/high elf, sivi vilenjak/dark elf, drow, orc, dwarf, halfling, gnome, tiefling (poludemon), aasimar (poluanđeo), dhampir (poluvampir).
Svaka rasa ima svoje neke značajke, prednosti i mane, ako vas zanima kakva je koja, pitajte me javno, objasnit ću karakteristike ukratko.

Pozdravljam ideju da svatko od vas ne bira klasu koju sam ja stavio tu nego da si sam složi priču i flavor lika (tko je, kakav je itd itd.), a njegove sposobnosti se lako daju rješavati u hodu igre.


Klase su sljedeće:
borci:     barbar (intuitivni borac, jako je jak, još i podivlja (rage/berserk/hulk smash) i tako radi belaj)
  vojnik (fighter, warrior, trenirani borac, uvježban za tučnjave bilo kakve vrste, posebno moćan kad se specijalizira za posebna oružja, sposobnosti (featove), oklope i/ili načine borbe)
 paladin (vitez, princ na bijelom konju, zakleti podanik nekom božanstvu koje mu daje neke svoje milosti, jak vojnik koji poslije može bacati i divine čarolije (čarolije darovane iz božanskih izvora))
 monk (kung fu majstor, dragon ball z tipa, šaolinac, treba li nešto posebno više reći?)
ranger (Aragorn, Legolas, može biti lovac, traper, vojnik, izviđač, beastmaster sa svojim životinjskim kompanjonom)

spellcasteri: čarobnjak (svi znaju šta je)
sorcerer (isti čarobnjak, samo nije učeni čarobnjak škola, nego intuitivni spellcaster kojem je čarolija u krvi)
   cleric (ima samo divine čarolije, on je svećenik nekog Boga koji mu kao milosti daruje čarolije, sposoban i za borbu prsa o prsa, obično je zakleti healer u ekipama)
  druid (moći prirode mu daju sposobnost čaranja, može imati domenu prirodnog elementa kao svoj izvor snage ili povezanost sa nekom životinjom, animal companionom kao što je rangerov)

stealth: lopov (lopov, tih, brz, spretan, pametan, intuitivan stealthy lik)
bard (školovan stealthy lik, performer, koristi čarobne performanse za pomaganje prijateljima, odmaganje protivnicima u nečemu, ima čarobne efekte na svojim performansima, jack of all trades, zna i umije radit svakakve sitnice, ima limitiran pristup čarolijama)
ubojica (=lopov, sa gl. štihom na ubijanju, radije nego krađi i agentskim sposobnostima)

ostalo: alkemičar (muti čarobne napitke, eksplozive, razne napitke za mutiranje od ranga hulka i dr. Jekylla i mr. Hydea do mutiranja u šišmiša, ugl. odgovara igranju mad scientista)
gunslinger (=fighter koji se služi ranim komadima vatrenog oružja(kubure, muškete i topovi...))
inkvizitor (imperijalni službenik koji pročišćava svijet od umetni šta želiš na sve načine, obično najviše liči van Helsingu ili Solomon Kaneu, može bit sve i svašta)

Vaša je avantura započeta u velegradu. U kojem vlada, u najmanju ruku, kaos. Politička situacija je sljedeća: ima hrpa i hrpa gildi koje se međusobno ratuju za premoć, ali niti jedna od tih gildi nije nešto posebno moćna, tu je i jako moćna anarhistička mafija, koja se bavi svim onim reketima, utjerivanjem dugova, ucjenama, kriminalom najgore vrste itd, imamo kao protutežu i jednako jaku mafiju koja šverca oružje pa je postala hipermoćna i ima svoju vojsku hoplita i starogrčki vojni ustroj, thieves guild koji nije uzeo stranu, alchemist guild koji je misteriozno moćan i vlada trgovinom grada te su tu još i vječito prisutne gnomske banke koje financiraju sve strane u ratovima.
Grad je podijeljen na opće četvrti gdje red uvodi gradska straža, četvrt gdje nema zakona osim anarhista i mafije, četvrt koja ima zidine i hoplite na svakom koraku te vječito zatvorenu četvrt Magijskog Univerziteta koje je je propalo i koje je preuzeo ceh alkemičara koji su oko njega izgradili svoju širu trgovačku četvrt.
Grad se drži na okupu jer njim ustvari vlada Vijeće sastavljeno od najmoćnijih osoba grada, guildmastera, mafijaša, bogataša, najvećih plemića i trojice tribuna koje bira narod.

Možete, ali i ne morate staviti sliku/crtež/fotografiju. Ja ću staviti koju sliku s vremena na vrijeme, ali prave slike su one koje nastaju ljudima u glavi nakon kraćeg opisa, tako da svatko doživljava igru iz svoje perspektive, to meni uvijek da malo čari u igru.
Opišite mi u dugim crtama, tko ste, kakvi ste, kako izgledate, šta ste i zašto ste, kojim poslom došli u baš taj grad u krčmu Pijani graditelj koja je, poput lika prema kojem je imenovana, nakošena i samo što nije pala.
[Vrh] Go down
Armin od Irima
Majmun
avatar

Male
Sagittarius Snake
Broj postova : 1091
Age : 28
Location : Zagreb
Registration date : 23.01.2010

PostajNaslov: Re: CE4 RPG   uto ruj 03, 2013 9:26 am

Izvrsno! ^^

Imamo li i alignment grid ili ćemo svi krenuti od true neutral i onda na temelju odluka nam ti to mijenjaš?
Doduše, koliko god mi ovo drugo bio dobar koncept, paladin i monk zahtijevaju lawful good pa onda to postaje manje vjerojatno način dobivanja/promjene alignmenta.

OBAVEZNO se vratiti stranicu unatrag i pročitati setting.
[Vrh] Go down
Einar
Majmun
avatar

Male
Capricorn Broj postova : 1241
Location : Daleko od zdravog razuma...
Registration date : 27.04.2010

PostajNaslov: Re: CE4 RPG   uto ruj 03, 2013 10:00 am

hvala na uputi, jer mi post nije baš očit bio xD

svi ste alignani kako želite, ali na temelju odluka se to može mijenjati
postoje alignmenti:
-lawful good
-neutral good
-chaotic good
-lawful neutral
- true neutral
-chaotic neutral
-lawful evil
-neutral evil
-chaotic evil

Imaj na umu da monk zahtijeva biti samo lawful, moš birati good-evil tablicu, druid ima bar jednu stavku neutral, a paladin je ili lawful good, ili lawful evil (antipaladin), a ovisno o zavjetu imaš paladine koji su neutralni, a zavjetovani protiv chaosa ili law-a. tako da paladin može biti bilo kakav, samo ovisi o božanstvu jel ga podržava takvog. i da, druid ne smije nositi metalne oklope.

i da, ako netko od tih klasa prekrši svoj alignment, gubi svoje bonuse klase.
[Vrh] Go down
Armin od Irima
Majmun
avatar

Male
Sagittarius Snake
Broj postova : 1091
Age : 28
Location : Zagreb
Registration date : 23.01.2010

PostajNaslov: Re: CE4 RPG   uto ruj 03, 2013 10:40 am

Pretpostavljam da nitko ne može biti evil ako je netko lawful good, jer bismo se međusobno pobili. Barem znam da kad sam igrao paladina, bio sam dužan napasti sve evil likove (PC-e i NPC-e). Doduše, držali smo se pravila da paladin može biti samo LG (ili LE ako je antipaladin).
Nadam se da ne gnjavim s takvim detaljima.

Također, bi li rekao prema kojim pravilima igramo?
[Vrh] Go down
Einar
Majmun
avatar

Male
Capricorn Broj postova : 1241
Location : Daleko od zdravog razuma...
Registration date : 27.04.2010

PostajNaslov: Re: CE4 RPG   uto ruj 03, 2013 10:48 am

Nema pravila, nema mehanike, nema random dice rollova. Simple storytelling, as it is.
Ako nešto želite napraviti, onda to samo zapišite, nakon odluka ja zapisujem događaje.
Primjer: soba, blablabla, napao vas je taj i taj
tiny: ja ću skočiti i poletjeti
armin: ja ću pričati s njima
korpiklan: ja ću otvoriti pivu....

sljedeći reply: napao vas je taj i taj, napravio je to i to, rororoy IV se okrenuo, udario ga i pojeo sendvič, tiny je skočila sa zgrade i poletjela....
Nakon toga su ušla još dvojica u prostoriju....

shvaćaš koncept?

i da, možete vi biti i evil i good skupa, dok god se ponašate kako se ponašate, nikoga nije briga ako ga se ne tiče (to ne vrijedi jedino za paladine i inkvizitore koji i imaju detect evil)
[Vrh] Go down
Remke
Pračovjek
avatar

Male
Libra Pig
Broj postova : 3399
Age : 22
Location : Osijek
Registration date : 05.07.2009

PostajNaslov: Re: CE4 RPG   uto ruj 03, 2013 12:17 pm

Ako nije prekasno ja cu biti tiefling sorcerer :P ovih dana cu i lika nacrtat i opisati :)
[Vrh] Go down
Sedežničar
PraGlodavac
avatar

Male
Aquarius Rat
Broj postova : 563
Age : 33
Location : Balograd, glavni grad Mitonije.
Registration date : 08.10.2009

PostajNaslov: Re: CE4 RPG   uto ruj 03, 2013 1:54 pm

Ulkuur Rororoy IV je četvrti sin slavnoga ratnika poluorka Ulkuura Bardora (zato ima predznak IV). Otac je svim od ukupno šestoro sinova dao isto ime - Rororoy jer je cijelu armiju mislio imati i obučiti za pljačkaške pohode po divljini, a nije htio nikoga pritom razlikovati, njemu cijela četa kojom komandira se samo sastoji od brojeva, imena mu samo kompliciraju situaciju. Dakako da je Rororoy IV učio od svog oca (koji je bio barbar), samo je Rororoy umjesto barbara (true) warrior - vojnik koji dobro zna baratati u biti sa svim oružjima, djelomično specijaliziran za mač, ali zato jako specijaliziran za sjekiru i buzdovan (flail) (na prvoj stranici teme umjesto one puške bi mu trebalo dati sjekiru), dapače čak se zna boriti s dva oružja istovremeno čak iako su različita. Iako je poluork još kao dijete je pobjeđivao orkove u golorukim bitkama i na stisak. Čak i svoju stariju braću.

Njegova braća Rororoyi I, II; III, V i VI su sva ili ubijena ili po zatvorima. Sve se dogodilo one noći kada je Bardor napao sa svojim sinovima krivu kočiju u kojoj su mislili da napadaju jednu vrlo imućnu plemkinju koji prevozi srebro, a ustvari to je bila jedna vrlo stara i podla vještica prerušena u djevicu u kočiji koju su čuvali vampiri prerušeni u obične kompljanike i to su samo četiri bila viđena izvana da čuvaju kočiju, još ih je bilo šest u samoj kočiji s vješticom skriveni po ormarima i koferima i sve je završilo po zlu onog trenutka kada je otac Bardor zatrubio i poslao sebe i sinove u sigurnu smrt. Rororoya I, i V su pojeli vampiri, a Rororoya III je vještica pretvorila u kamen zbog čega je Rororoy VI pao u komu kad je to vidio i vještica ga je zarobila. Poslije ga je prodala za masne pare sultanatu, ali se čulo da je završio kako kažu u doživotnom zatvoru i da mu je odsječena ruka po šerijatskom zakonu. Rororoy II je uspio pobjeći iz bitke ali je uhvaćen nekoliko godina poslije u pljački banke i osuđen je na smrt vješanjem. Bardor je štitio maksimalno koliko je mogao Rororoya IV i pobio četiri vampira (bio je veliki i jaki ratnik) ali onda je vještica bacila magiju ''prst smrti'' na njega (finger of death) i ubila ga (vrlo visoka magičarka je ta vještica ali je već bila na nekoj svojoj mračnoj misi i jedino joj je još ostalo magije na njenom štapu (da je bila skroz puna u cca deset sekundi bi svih sedam poluorkova bilo mrtvo), inače mora prespavati da joj se sva magija vrati), a Rororoy IV je u tom trenutku dok je taman bacila magiju na oca uspio slomiti štap vještici i ostala je bez čarolija, pa više nije imala magije i za Rororoya IV, tada su mu dva vampira pristupila ali Rororoy je vješto otkinuo sa sjekirom uže jednom crnom konju s kočije (koji podnosi takva stvorenja) i pobjegao na njemu.

Ne imavši ništa, vrlo brzo Rororoy IV nalazi jednog samca u kolibi na sjeveru i baš kada ga je susreo, tat s bodežom mu je provalio u kuću. Da je bio starac sam ubio bi ga a da ovaj ne bi ništa mogao. No kad je ugledao Rororoya kidnuo je prema prozoru, no Rororoyev buzdovan ga je uhvatio i sredio. Starac je Rororoyu rekao da jedna karavana uskroro dolazi po njega jer je bio sam i poslao sina po pomoć i da je još samo danas trebao izdržati. Za nagradu preporučit će mu posao i manji stan u velegradu. Kao posao će biti čuvar trgovaca minerala, najčešće safira, jer tamo ima na jugu jedan rudnik safira. To je Ulkuur Rororoy (IV) objeručke prihvatio i već je bio nekoliko puta u zadaćama koje je izvršavao uspješno. Kad god bi netko pokušao iznenaditi trgovce bilo prijevarom bilo oružjem sa svojim kolegama, onog trenutka kad bi vidjeli Rororoya sve bi im se smračilo pred očima i oni bi odustali, ili ako bi i nešto započeli bi pobjegli. To se naročito nekim trgovcima svidjelo. Trgovac imenom Zarian bogat safirom pozvao ga je u staru krčmu Pijani graditelj na dogovor u vezi budućeg zadatka, to je Rororoy prihvatio i došao u tu krčmu, no Zarian još nije došao i Rororoy (IV) ga iščekuje.

(sad pretpostavljam da Einar tu nastavlja…)

p. s. Inače moj je alignment chaotic neutral.
[Vrh] Go down
Korplikan
Pračovjek
avatar

Male
Pisces Monkey
Broj postova : 1980
Age : 26
Location : Hrvatska
Registration date : 22.03.2011

PostajNaslov: Re: CE4 RPG   uto ruj 03, 2013 3:48 pm

Ako nemaš ništa protiv, ja bi svojeg lika bazirao na BioWare-ovim RPGima jer sam s njima upoznat. Objasnit ću prednosti i mane...

dakle:
ovo ( http://oi43.tinypic.com/28c0c5w.jpg ) je Bobo Pivopija rase human.
Kao klasu sam ga zamislio nekakav Rogue Bard. Bez mogučnosti da nosi teške oklope što ga čini ranjivim ali je zato okretniji. Kao niti teške oklope, ne nosi niti teška oružja (jedina 2 tipa oružja koja može imati su dugi i kratki mač [longsword i dagger] ili luk i strijela). Bori se prljavo, baca pjesak u oči, pokušava napasti s leđa, lupiti nogom u muda ako ima šansu... Lukav i spretan (Dexterity i Cunning) te ima maleni bonus na Health ali zato nije pretjerano izdržljiv, te su mu Strength (snaga), Magic (za likove koji ne rabe magije u BioWareovim igrama ovo je učinak raznih potiona na lika) i Constitution (fizička građa, povečava health za 5 po jednom constitution bodu) nešto manji.

Orjentacije radi, u biowareovim igrama ovo prvo je warrior a ovo drugo rogue:
Health          100 (+15)   |                      90 (+5)
Stamina        100 (+10)  |                       90 (+0)
Strength       14 (+4)     |                       10 (+0)
Dexterity       13 (+3)      |                     14 (+4)
Willpower      10 (+0)       |                     12 (+2)
Magic           10 (+0)     |                       10 (+0)
Cunning        10 (+0)           |                 14 (+4)
Constitution   13 (+3)       |                     10 (+0)

Kao Bard,
Vješti je manipulator ali nije vođa i taktičar. Utjeće na druge ljude i njihove odluke a da toga oni i nisu svjesni. On je u biti neka kombinacija špijuna, ubojice i sabotera.


Čarolije uopće ne koristi. Kao stvoren za plačenika, jel zubi
Najranjiviji je protiv Warriora sa jakim oklopom te štitom i mačem, najbolje se snalazi protiv slabo oklopljenih kao što su čarobnjaci ili drugi rogueovi.

Nadam se da je to u redu, ak nije, reci, modificirat ćemo
A sada priča,
Bobo Pivopija nije alkoholni ovisnik ali voli potegnuti i najsretniji je dok je pripit i može pričati gluposti. Bio je sin neke ulične prostitutke i nepoznatog oca. Čovjek je to koji je od malena živio kao beskučnik u gradu Drugi je čarobnjačka republika kojom vlada aristokratski Senat čarobnjaka te je preživljavao krađom i snalaženjem. Kako je povremeno znao biti uhvačen, morao se boriti protiv gradskih stražara kako ne bi bio strpan u tamnicu ili još gore, pogubljen. Tu je usavršio baratanje mačevima te razne načine za bijeg od sukoba. Jednom mu je prišao neki niži senator, potomak nekada moćne a sada osiromašjele obitelji, čarobnjak po imenu Farin te ponudio smještaj i plaću ukoliko bi Bobo Pivopija bio "čovjek za neslužbene poslove" iliti onaj koji će se pobrinuti da se svaki Farinov plan provede u djelo. Godine su prolazile, Bobo Pivopija je po Farinovu naređenju Senatorima podmetao krađe, navodna silovanja, pedofilske skandale, a omiljene su mu podvale bila - ubojstva. Kako su Senatori padali, tako je Farin rastao i postao je ugledan član Senata. Jednom je Farin poslao Bobu Pivopiju da jednom Senatoru, s kojim je Farin bio u sukobu, podmetne papire s detaljno opisanim planovima za ubojstvo nekih 5 senatora te da se pobrine da gradska straža pronađe te papire. No, pri pokušaju provale u senatorovu rezidenciju, penjajući se po zidu kako bi došao do Senatorove sobe, odlomio se kamen, Bobo Pivopija je pao te su ga pronašli stražari. Bobo Pivopija je utamničen a Farin je poslao ubojice na Bobu Pivopiju kako ga ne bi izdao. Bobo Pivopija je vješto razoružao ubojice, izašao iz čelije, prerušio u čuvara te mirno išetao iz grada. Pobjegao je u spomenuti velegrad. Živjeti kao prosijak i sitni lopov mu nije padalo na pamet pa odlaz i u krčmu Pijani graditelj u nadi da će mu netko ponuditi posao.


_________________
Like the fella says, in Italy for 30 years under the Borgias they had warfare, terror, murder, and bloodshed, but they produced Michelangelo, Leonardo da Vinci, and the Renaissance. In Switzerland they had brotherly love - they had 500 years of democracy and peace, and what did that produce? The cuckoo clock. So long Holly.

- The Third Man
[Vrh] Go down
Einar
Majmun
avatar

Male
Capricorn Broj postova : 1241
Location : Daleko od zdravog razuma...
Registration date : 27.04.2010

PostajNaslov: Re: CE4 RPG   uto ruj 03, 2013 7:32 pm

LOOOOL Finger of death lolcina  jedan od mojih najdražih,
Svaka vam čast momci na sjajnim pričama. otvorit ću novi topic gdje će biti upisana samo priča, ako vam to nije problem :)

Korplikan igraš hustlera xD
[Vrh] Go down
tinityrannical
PraGlodavac
avatar

Female
Cancer Rooster
Broj postova : 748
Age : 24
Location : Depths of Hell
Registration date : 19.02.2011

PostajNaslov: Re: CE4 RPG   uto ruj 03, 2013 8:30 pm

Dakle,

Pandora Pollux (wood elf, lopov, chaotic neutral) je jedina preostala od njezine obitelji, koji su neki ljudi ubili iz nepoznatih razloga. Imala je 8 sestara i brace, te je zivjela sa njima i roditeljima u jednom wood elf selu. Isla je kao malena uvijek sa ocem dublje u sumu, pa su tamo pecali ribe u rijeci, citali tragove zivotinja, te dobre zamke postavila, sto se isplatilo jer se snalazi u tome, a i dobro doslo je za njezin posao, jer je sada lopov. Pandora se jedina izvukla iz te borbe kad su tih ljudi napali woof elfovo selo, jer je ona isla dublje u sumu trazit specijalne grane za neki ritual, jer joj otac bio bolesan, pa je morala sama. Kad se vratila sve je bilo unisteno i mrtvo, ostala je bez nicega, jer su napadaci pokupili sve - novce, iteme. Jedino sto joj je preostalo je strijelo i dagger (neznam hrv rijec xD), zato jer to dvoje nosi uvijek sa sobom.
Pandora je brza, lukava i nepovjerljiva prema ljudima, ima jedinog prijatelja i to je samoca. Tuguje za rodbinom i prijateljima ali ne pokazuje, jer ne zeli biti ranjiva.
Odlucila se biti lopov kad je otisla u taj velegrad da pocne naci posao kao lovac, jer to zna najbolje. Ali ljudi joj nisu vjerovali i bili sumnjicavi prema wood elfova. Tako da joj nista drugo nije preostalo nego biti lopov, hranu si je znala nabaviti, ali odjecu i equipment nije mogla. Tako je krala, pokrala bogate ljude da sebi moze omogucit dom i bas neki zivot. Njezin cilj zivota je istrazit tko su ti ljudi bili sto su ubili njeno selo i zasto.

Izgled:

Prilicno je normalne visine i jako tanka, pa nema skoro cak ni sisa, niti guze zubo ali je prilicno jaka.
Oci su joj svijetlo zelene, kao i vecina wood elfova. Ali nisu oblik normalnih ociju nego po obliku badema, ali iste velicine kao normalne oci. Trepavice su joj velike i crne.
Koza joj je sivkaste boje a kosa joj je svijetlo smeda i uvijek nosi spangu, koja je i u jedno ostro oruzije. Ima pjegice pomalo na obrazima.
Ima kandze kao i svaki wood elf i nosi prilicno smedu odjecu da nebi upala u oci u sumi ili bilo gdje. Nosi cizme i strijelo, takoder i dagger.

Karakteristika u kratkim rijecima:
-brza
-lukava
-nepovjerljiva
-voli sumu i zivotinje
-mrzi sve stanare u gradu
-boji se groma
-zna svirati frulu
-lovacka znanost
-prilicno snazna za djevojku takve stature
-jako je brzo pijana jer ne podnosi alkohol nikako
-voli se drogirati sa gljivama zubo

Jel to sve sta trebas ili jos nesto ?

btw. Pollux joj nije prezime, nego tak se svi zovu tog sela, jer se selo zvalo pollux. Wood elfovi nemaju prezimena.
[Vrh] Go down
Einar
Majmun
avatar

Male
Capricorn Broj postova : 1241
Location : Daleko od zdravog razuma...
Registration date : 27.04.2010

PostajNaslov: Re: CE4 RPG   uto ruj 03, 2013 8:33 pm

opisala si stealth rangericu prije nego lopovicu. lijepa priča i od tebe.

i da, otkad wood elfovi (a la Legolas, thranduil...) imaju kandže?

I imaš luk, strijele i bodež, znači?


Zadnja promjena: Einar; uto ruj 03, 2013 8:36 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
Einar
Majmun
avatar

Male
Capricorn Broj postova : 1241
Location : Daleko od zdravog razuma...
Registration date : 27.04.2010

PostajNaslov: Re: CE4 RPG   uto ruj 03, 2013 8:35 pm

Remke je napisao/la:
Ako nije prekasno ja cu biti tiefling sorcerer :Povih dana cu i lika nacrtat i opisati :)
nije prekasno, samo ti daj.

onda si još ostao ti i armin.
[Vrh] Go down
tinityrannical
PraGlodavac
avatar

Female
Cancer Rooster
Broj postova : 748
Age : 24
Location : Depths of Hell
Registration date : 19.02.2011

PostajNaslov: Re: CE4 RPG   uto ruj 03, 2013 8:49 pm

Einar je napisao/la:
opisala si stealth rangericu prije nego lopovicu. lijepa priča i od tebe.

i da, otkad wood elfovi (a la Legolas, thranduil...) imaju kandže?

I imaš luk, strijele i bodež, znači?
pa jel se moramo bas na te wood elfove naslonit? Nisam ja gledala Lord Of The Rings, mislila sam da bi bio lijep dodatak :)Ako ti kazes da to ne pase, onda hocu dugacke nokte ^^ ipak sam zenstvena zubo
jep


btw sta je stealth rangerica ? oops 
[Vrh] Go down
Einar
Majmun
avatar

Male
Capricorn Broj postova : 1241
Location : Daleko od zdravog razuma...
Registration date : 27.04.2010

PostajNaslov: Re: CE4 RPG   uto ruj 03, 2013 8:56 pm

tinityrannical je napisao/la:
Einar je napisao/la:
opisala si stealth rangericu prije nego lopovicu. lijepa priča i od tebe.

i da, otkad wood elfovi (a la Legolas, thranduil...) imaju kandže?

I imaš luk, strijele i bodež, znači?
pa jel se moramo bas na te wood elfove naslonit? Nisam ja gledala Lord Of The Rings, mislila sam da bi bio lijep dodatak :)Ako ti kazes da to ne pase, onda hocu dugacke nokte ^^ ipak sam zenstvena zubo
jep


btw sta je stealth rangerica ? oops 
nokturine su oke. nema problema.
rendžer je klasa šumara, lovca, trapera, vojnog izviđača, snajpera, strijelca...
obično ima ili svoju živinu kao companiona (ljubimca) ili ima specijalizaciju za neku određenu vrstu borbe kao vojnik (obično luk+strijele ili samostrijel)
a stealth pridjev samo znači da je više brza, bolje poznaje kamuflažu, lako se skriva, šulja i lakše nestane s lica zemlje kad treba (stopi se s okolinom)

ali nek te izrazi ne zbunjuju, dobro si se opisala i igraj kako ti je lik najsličniji onome što si zamislila. ovo je samo malo više meni kao smjernica kad budete igrali.
[Vrh] Go down
tinityrannical
PraGlodavac
avatar

Female
Cancer Rooster
Broj postova : 748
Age : 24
Location : Depths of Hell
Registration date : 19.02.2011

PostajNaslov: Re: CE4 RPG   uto ruj 03, 2013 9:02 pm

Pa dobro, pase mi i to :)Ako ti je tak lakse onda se slozim s time.

Pitanje jer sam si vec bila zamislila compagnona, ali nisam bila sigurna jel mozemo imati pa sam radje bacila ideju.

Posto je fantasy moze bilo kak izgledati jel da? Ne mislim sad zmaja ili tak nesto XD

ali sam mislila na ogromnu macketinu, velicine lava, crnu, sa dva roga (na kojim se drzim), velikim zubima koji mi je najbolji prijatelj i compagnon. Moze ?

Slike cu stavit cim mi se da crtat xD


Da pricu dopunim o mom compagnonu:


Nox, je mackasta zivotinja vrste Psoladeus, macke sa dva velika roga na glavi. Prilicno su crne ali nadu se i posebne bijele koje su znak za nesrecu. Pandora je nasla Noxa, kad je danima tugovala i setala po sumi i nije znala sta ce i kud ce. Malog Psoladeusa su napali dva vuka koja je ona ubila i drugog otjerala. Malo Psoladeus stence je lezao pokraj svoje mrtve majke i vidio Pandoru.
Za Psoladeuse se kaze da su one jako odane zivotinje i sprijatelje se sa onim koji im ponudu pomoc u najtezim trenutcima, inace su psoladejusi jako agresivni prema strancima koji ne poznaju.
Mali Nox je bio zahvalan Pandori i isao je za njom dok ona nije prisala ga nositi sa sobom.

Psoladeusi jedu ribe, i sve male zivotinjice kao zeceve, malene srne i tak.
Jako daleko i visoko mogu skakati, prilicno su samci.
Brane svog prijatelje do smrti, a jako su izdrzljivi.


Eto tak bi bilo, ako moze naravno


Zadnja promjena: tinityrannical; uto ruj 03, 2013 9:12 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
Korplikan
Pračovjek
avatar

Male
Pisces Monkey
Broj postova : 1980
Age : 26
Location : Hrvatska
Registration date : 22.03.2011

PostajNaslov: Re: CE4 RPG   uto ruj 03, 2013 9:23 pm

Einar je napisao/la:
LOOOOL Finger of death  lolcina  jedan od mojih najdražih,
Svaka vam čast momci na sjajnim pričama. otvorit ću novi topic gdje će biti upisana samo priča, ako vam to nije problem :)

Korplikan igraš hustlera xD
Hustler?
ne igram al očito želim igrat, šta je to, daj link zubo 

_________________
Like the fella says, in Italy for 30 years under the Borgias they had warfare, terror, murder, and bloodshed, but they produced Michelangelo, Leonardo da Vinci, and the Renaissance. In Switzerland they had brotherly love - they had 500 years of democracy and peace, and what did that produce? The cuckoo clock. So long Holly.

- The Third Man
[Vrh] Go down
Einar
Majmun
avatar

Male
Capricorn Broj postova : 1241
Location : Daleko od zdravog razuma...
Registration date : 27.04.2010

PostajNaslov: Re: CE4 RPG   uto ruj 03, 2013 9:47 pm

mislim na lika koji je hustler i varalica. ne na igru zubo 

tiny, super priča ides 

animal companion psoladeus xD još nisam imao takve igrače, a jednom sam imao za stolom "spartanskog šamana bacača vatre"
[Vrh] Go down
Korplikan
Pračovjek
avatar

Male
Pisces Monkey
Broj postova : 1980
Age : 26
Location : Hrvatska
Registration date : 22.03.2011

PostajNaslov: Re: CE4 RPG   uto ruj 03, 2013 9:53 pm

Nikad nisam znao značenje te riječi confused 

No dobro, priču bi mogli staviti u prvi post u temi, samo editiraš. Da ne otvaramo sad zasebne teme...
Moderator sam ovdje, mogu i ja editirat zubi 

_________________
Like the fella says, in Italy for 30 years under the Borgias they had warfare, terror, murder, and bloodshed, but they produced Michelangelo, Leonardo da Vinci, and the Renaissance. In Switzerland they had brotherly love - they had 500 years of democracy and peace, and what did that produce? The cuckoo clock. So long Holly.

- The Third Man
[Vrh] Go down
Einar
Majmun
avatar

Male
Capricorn Broj postova : 1241
Location : Daleko od zdravog razuma...
Registration date : 27.04.2010

PostajNaslov: Re: CE4 RPG   uto ruj 03, 2013 9:56 pm

doslovni prijevod je štreber, ali to može značiti i varalica i onaj tip koji na cesti mažnjava pare na foru ljudima i tako to. prijevare identiteta i takve stvari su mu domena.

Možemo i to, ali što nije lakše da otvorimo temu te svatko od vas se lijepo nadovezuje čitko i jasno. tako da ja mogu u miru razaznati tko je što htio reći/postići...
[Vrh] Go down
Korplikan
Pračovjek
avatar

Male
Pisces Monkey
Broj postova : 1980
Age : 26
Location : Hrvatska
Registration date : 22.03.2011

PostajNaslov: Re: CE4 RPG   uto ruj 03, 2013 10:00 pm

A može ajde.... Ako priča bude zanimljiva, stavit ću ju kao top temu....

_________________
Like the fella says, in Italy for 30 years under the Borgias they had warfare, terror, murder, and bloodshed, but they produced Michelangelo, Leonardo da Vinci, and the Renaissance. In Switzerland they had brotherly love - they had 500 years of democracy and peace, and what did that produce? The cuckoo clock. So long Holly.

- The Third Man
[Vrh] Go down
Einar
Majmun
avatar

Male
Capricorn Broj postova : 1241
Location : Daleko od zdravog razuma...
Registration date : 27.04.2010

PostajNaslov: Re: CE4 RPG   uto ruj 03, 2013 10:08 pm

jeeeeej whee 
[Vrh] Go down
Sponsored content
PostajNaslov: Re: CE4 RPG   

[Vrh] Go down
 
CE4 RPG
[Vrh] 
Stranica 2 / 9.Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Permissions in this forum:Ne moľeą odgovarati na postove.
 ::  Svijet oko nas :: Zabava-
Forum(o)Bir: