Početna stranicaPortalPretraľnikLatest imagesRegistracijaLogin

Istina ili dobar photoshop?

Go down 
+18
bata
matikk
Rain
vjestica
Tutankhamon
malena
error
kurto
ThE_IMMORTAL
gloria_g
Absynthia
Blizzard
Svjetloisjena
Thor
silver
Alpha
meli
Annon Imus
22 posters
Go to page : Previous  1, 2
Autor/icaPoruka
Tutankhamon
Pračovjek
Tutankhamon

Male
Cancer Cat
Broj postova : 2109
Registration date : 22.12.2007

Istina ili dobar photoshop? - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Istina ili dobar photoshop?   Istina ili dobar photoshop? - Page 2 Icon_minitimepon tra 28, 2008 2:37 pm

malena je napisao/la:
kurto je napisao/la:
ja mislim da su ta čudna djeca posljedica černobila , znam da je indijadaleko od černobila,al možda je neko d tih indijaca bio u černobilu u to vrijeme radijacije i to mu ostane u genima i prenosi se na njegovu djecu

Ne misliš li da ih je malo previše, pa da su svi završili u Indiji i okolnim zemljama.
Kako ih nema toliko u Rusiji?

Ja prije mislim da je to posljedica pokusa koji se rade u Indiji, odnosno na području dalekog istoka... Tu su i Koreanci koji isto tako imaju nuklearno oružje, a Amerikance da ne spominjemo. Ako su ostavljali svoje bombe u Jadrankom moru, onda mogu bilo di izvoditi bilo kakve pokuse...

Evo još jedan filmić koji se meni osobno sviđa. Ako je već postavljen negdje, sorry:

https://www.youtube.com/watch?v=Qvkj_2EKlyc

Nemojmo zaboraviti i mjesanje krvnoga srotstva (sestra-brat,bratici), i u takvim slucajevima dolazi do genetskih gresaka i deformiteta dijece, pa nacin zivota, prehrana.....
[Vrh] Go down
vjestica
Dinosaur
vjestica

Female
Libra Buffalo
Broj postova : 321
Registration date : 26.12.2007

PostajNaslov: Re: Istina ili dobar photoshop?   Istina ili dobar photoshop? - Page 2 Icon_minitimesri tra 30, 2008 8:49 pm

narode

cernobil i indija punoooooooooo daleko jedno od drugog :) .po logici pre bi se tako nesto desavalo blize nama nego u indiji,mislim da to nema veze sa cernobilom.
ali sam primjetila da skoro svi slucajevi deformisane djece sa dve glave,dva lica,vise ruku ili nogu se pojavljuju ponajvise u indiji ili u blizini indije confused
mozda neko vrsi eksperimente nekakve blizu indije ili u indiji,mozda cak da je neko biolosko oruzije u pitanju,ili eksperimenti podzemne baze,ili mali zeleni,ali sam sigurna da to nije posledica cernobila,jer i pre cernobila su se desavale takve stvari u indiji.
a jos jedna stvar tacno je da u indiji ili drugim islamskim zemljama ljudi imaju dozvolu po kuranu da ozene od strica kcerku ili sina ili od ujaka ali opet ni ta genetika ne bi bila bas u toj mjeri jer vise ima normalne djece iz tih brakova nego deformisane.
[Vrh] Go down
ThE_IMMORTAL
Majmun
ThE_IMMORTAL

Male
Taurus Goat
Broj postova : 1324
Registration date : 18.09.2007

PostajNaslov: Re: Istina ili dobar photoshop?   Istina ili dobar photoshop? - Page 2 Icon_minitimesri tra 30, 2008 9:18 pm

nekada davno sam googlao po netu i naisao na mnogo stranica u kojima se govori o nuklearnom holokaustu u indiji koji se dogodio davno prije izuma atomskog oruzja. znaci pronadjeni su tragovi toga, stariji od vremena kada su navodno nastali prvi ljudi!!! proguglajte. mislim da sam to procitao na Bosnicevoj stranici, a i da se spominje u "Alternativnoj Historiji" od Osmanagica.
pronadjite sami, imam dial-up connection pa bi me mnogo vremena kostalo traziti po tim stranicama da vam dam link, ali ako sto providim javit cu vam naravno ^^
[Vrh] Go down
Svjetloisjena
Legenda foruma CE-4
Svjetloisjena

Female
Aquarius Dragon
Broj postova : 29065
Registration date : 15.09.2007

PostajNaslov: Re: Istina ili dobar photoshop?   Istina ili dobar photoshop? - Page 2 Icon_minitimesri tra 30, 2008 9:30 pm

ThE_IMMORTAL je napisao/la:
nekada davno sam googlao po netu i naisao na mnogo stranica u kojima se govori o nuklearnom holokaustu u indiji koji se dogodio davno prije izuma atomskog oruzja. znaci pronadjeni su tragovi toga, stariji od vremena kada su navodno nastali prvi ljudi!!! proguglajte. mislim da sam to procitao na Bosnicevoj stranici, a i da se spominje u "Alternativnoj Historiji" od Osmanagica.
pronadjite sami, imam dial-up connection pa bi me mnogo vremena kostalo traziti po tim stranicama da vam dam link, ali ako sto providim javit cu vam naravno ^^

Da, upravo tako. Radi se o dolini Inda, o gradovima Mohenjo Daro i Harappa koji su bili visokocivilizirani prije nego što ih je uništila neka katastrofa koju sve odlučnije povezuju s nuklearnim ratom otprije dvanaest tisuća godina ili tako nekako. Našli su staklene niti koje se pojavljuju kad se staklo i kremen tope na nevjerojatno visokim temperaturama kakve oslobađa nuklearna eksplozija. Radijacija je nešto povišena, a mislim da je bilo tragova i na očuvanim kosturima ljudi koji su poginuli u bijegu... Bila je nedavno emisija o tome ali je nisam uspjela pogledati. Zanimljivo je da se to podudara s vedskim opisima sukoba koji nevjerojatno podsjeća na nuklerni rat ako se samo uspijemo othvati uvjerenju da je to nemoguće.

Bravo, immortal, to si odlično povezao bravo
[Vrh] Go down
Rain
Admin
Rain

Male
Libra Rat
Broj postova : 2812
Registration date : 15.09.2007

PostajNaslov: Re: Istina ili dobar photoshop?   Istina ili dobar photoshop? - Page 2 Icon_minitimesri svi 07, 2008 12:54 pm

DMocic je napisao/la:
https://www.youtube.com/watch?v=xWFvdfYoyG8&NR=1
https://www.youtube.com/watch?v=Z5vyC9Inobg
sto se mene tice jedno je sigurno a to je da izgleda odvratno affraid

Bile su već snimke, a vidim da su već i stavljene par postova ispod od jedne ajmo ju tako nazvati raže, koja od ispod stvarno čudno izgleda, i to nije namještaljka, ta životinja stvarno postoji.
E sada, ove slike sirene nebih znao objasniti, jer opet može biti neka životinja koja živi par kilometara ispod površine, ali radi onih rebara koja jako ljudski izgledaju možda bi čak rekao da je namještaljka, ali nemogu ništa reći sa sigurnošću. :D
Ali sve u svemu jako dobar link :D, meni se sviđa :D
[Vrh] Go down
ThE_IMMORTAL
Majmun
ThE_IMMORTAL

Male
Taurus Goat
Broj postova : 1324
Registration date : 18.09.2007

PostajNaslov: Re: Istina ili dobar photoshop?   Istina ili dobar photoshop? - Page 2 Icon_minitimepon svi 19, 2008 8:42 pm

svjetloisjena je napisao/la:
ThE_IMMORTAL je napisao/la:

Da, upravo tako. Radi se o dolini Inda, o gradovima Mohenjo Daro i Harappa koji su bili visokocivilizirani prije nego što ih je uništila neka katastrofa koju sve odlučnije povezuju s nuklearnim ratom otprije dvanaest tisuća godina ili tako nekako. Našli su staklene niti koje se pojavljuju kad se staklo i kremen tope na nevjerojatno visokim temperaturama kakve oslobađa nuklearna eksplozija. Radijacija je nešto povišena, a mislim da je bilo tragova i na očuvanim kosturima ljudi koji su poginuli u bijegu... Bila je nedavno emisija o tome ali je nisam uspjela pogledati. Zanimljivo je da se to podudara s vedskim opisima sukoba koji nevjerojatno podsjeća na nuklerni rat ako se samo uspijemo othvati uvjerenju da je to nemoguće.

Bravo, immortal, to si odlično povezao bravo

upravo si me oraspolozila. napokon sam i ja nesto pogodio, sam zakljucio rofl
hvala, hvala zivili
[Vrh] Go down
silver
Majmun
silver

Male
Pisces Horse
Broj postova : 1439
Registration date : 25.10.2007

PostajNaslov: Re: Istina ili dobar photoshop?   Istina ili dobar photoshop? - Page 2 Icon_minitimeuto svi 20, 2008 9:46 am

mislite da bi radijacija mogla biti prisutna tako dugo? meni se cini da je 12 000 godina malo previse za zracenje, cisto znanstveno gledano samo po sebi!
[Vrh] Go down
matikk
Prašina

Male
Gemini Snake
Broj postova : 2
Registration date : 12.06.2008

PostajNaslov: Re: Istina ili dobar photoshop?   Istina ili dobar photoshop? - Page 2 Icon_minitimečet lip 12, 2008 9:34 pm

baš fora...
prvi put to vidim i baš izgleda misterično
[Vrh] Go down
silver
Majmun
silver

Male
Pisces Horse
Broj postova : 1439
Registration date : 25.10.2007

PostajNaslov: Re: Istina ili dobar photoshop?   Istina ili dobar photoshop? - Page 2 Icon_minitimečet lip 12, 2008 10:00 pm

Chuck Norris je napisao/la:
https://www.youtube.com/watch?v=xWFvdfYoyG8&NR=1
https://www.youtube.com/watch?v=Z5vyC9Inobg
sto se mene tice jedno je sigurno a to je da izgleda odvratno affraid

ovaj prvi video je maknut, nema ga vise.
[Vrh] Go down
bata
Riba

Male
Aquarius Horse
Broj postova : 120
Registration date : 18.06.2008

PostajNaslov: Re: Istina ili dobar photoshop?   Istina ili dobar photoshop? - Page 2 Icon_minitimesri lip 18, 2008 3:11 pm

Rie je napisao/la:

Bile su već snimke, a vidim da su već i stavljene par postova ispod od jedne ajmo ju tako nazvati raže, koja od ispod stvarno čudno izgleda, i to nije namještaljka, ta životinja stvarno postoji.

napisite na google guitar fish, vec otkrivena vrsta ribe :)
[Vrh] Go down
danyf5
Višestanični organizam
danyf5

Male
Scorpio Cat
Broj postova : 72
Registration date : 24.06.2008

PostajNaslov: Re: Istina ili dobar photoshop?   Istina ili dobar photoshop? - Page 2 Icon_minitimened lip 29, 2008 7:39 pm

Veoma zanimljivo narucito ova klinka Shiva kako bi ja rekao....da sam je vidio kako izlazi iz pip!!! pao bi u nesvjest sigurno....neznam sta da povjerujem vise ali Indija je stvarno zemlja cudaka
[Vrh] Go down
GoodAlien
Višestanični organizam

Male
Aquarius Cat
Broj postova : 80
Registration date : 03.08.2008

PostajNaslov: Re: Istina ili dobar photoshop?   Istina ili dobar photoshop? - Page 2 Icon_minitimepon kol 04, 2008 3:03 pm

Eh djelomicno sam bio razocaran kad sam vidio da je immortal to spomenuo jer je i meni to palo na pamet prije nego sto sam dosao to imortalovog posta =)
uglavnom spomenuli ste mohenjo daro i harappu gradove koji su pripadali staroj civilizaciji koja je pretrpila atomske napade od strane atlantide(pretpostvlja se prema sanskriptama i jos nekim drugim itvorima) eh sad ja bi htio ici u indiji i malo posjetiti to,kazu arheolozi koji su iskapavali gradove u indiji da su ljudi lezali na ulicama bez da su se branili niti nis samo su kosturi "sjedili" i zabiljezili su kod jednog kostura 55 puta vecu radiaciju od "sigurne" razine hmm malo sam skrenuo s onom sto sam zelio reci....
volio bih pitati dali itko ovdje ima vise informacija o rama empire kojemu su navodno pripadali ti gradovi(ja sam prikupio te informacije ali su oskudne)
i na kraju volio bih vas uputiti u ldg sto je dokaz postojanju atomskog oruzija prije modernog doba danasnjih ljudi....
ldg znaci libyan desert glass,ta pustinja stakla u pustinji pijeska je nastala od atomskog oruzija to je sigurno jer takvo sto nastaje kad su moderni ljudi testirali nuklearke u pustinji-velika povrsina stakla,samo sto ldg se sastoji od 98 % silikona sto znaci da je atomska bomba bila prilicno jaka da je otopila tolko silikona iz pijeska...no jos jedna stvar koju sam primjetio...
staklo sadrzi oko 0.3 % iridiuma mozda 0.5 % nisam vidio niti analizirao uzorke tako da vam nemogu tocno reci no sto me zaintrigiralo kod toga jest da ako bi gradio svemirski brod ili neku dobro utvrdenu bazu radio bi ga od iridiuma jer ima jako visoku tocku taljenja(nekih cetri tisuce)i vrlo je cvrst...i sad pitanje za milijun dolara sto radi iridium u staklu(on vam se ne nalazi bas tek tako)moguce da je ta atomska bomba nesto raznijela ili ehm vise otopila :o
Eto malo sam se raspisao no molim vas ikakve informacije o rama empire mi posaljite =D pls nemojte se sramit :cheers: :bounce:

Zadnja promjena: GoodAlien; pon kol 04, 2008 3:04 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
GoodAlien
Višestanični organizam

Male
Aquarius Cat
Broj postova : 80
Registration date : 03.08.2008

PostajNaslov: Re: Istina ili dobar photoshop?   Istina ili dobar photoshop? - Page 2 Icon_minitimepon kol 04, 2008 3:03 pm

oprostite sto sam prilicno skrenuo s teme ali samo nastavljam offtopic sto se tice mutacija i razloga mutacija u indiji xD
[Vrh] Go down
Neo
Majmun
Neo

Male
Capricorn Tiger
Broj postova : 1051
Registration date : 02.08.2008

PostajNaslov: Re: Istina ili dobar photoshop?   Istina ili dobar photoshop? - Page 2 Icon_minitimečet kol 07, 2008 2:01 pm

samo offtopic
[Vrh] Go down
Hapa
Riba
Hapa

Male
Virgo Cat
Broj postova : 140
Registration date : 07.12.2008

PostajNaslov: Re: Istina ili dobar photoshop?   Istina ili dobar photoshop? - Page 2 Icon_minitimesri pro 10, 2008 11:21 pm

negdje sam pročito da je ruski naučnik otkrio neke crve, koji žive duboko u zemlji i veoma su opasni, on je onda rekla da se ljudi previše bave svemirom a da ne znaju ni šta im je pod nogama
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Istina ili dobar photoshop?   Istina ili dobar photoshop? - Page 2 Icon_minitime

[Vrh] Go down

Istina ili dobar photoshop?
[Vrh] 
Stranica 2 / 2.Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Photoshop
» Photoshop radovi
» Istina