Početna stranicaPortalPretraľnikLatest imagesRegistracijaLogin

tko je krscanin a tko nije????

Go down 
+7
malena
Angel from shadow
meli
Svjetloisjena
Tutankhamon
Alpha
marko suzic
11 posters
Go to page : Previous  1, 2
Autor/icaPoruka
Svjetloisjena
Legenda foruma CE-4
Svjetloisjena

Female
Aquarius Dragon
Broj postova : 29065
Registration date : 15.09.2007

tko je krscanin a tko nije???? - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: tko je krscanin a tko nije????   tko je krscanin a tko nije???? - Page 2 Icon_minitimepet svi 09, 2008 8:06 pm

jasmina 07 je napisao/la:
vjera svakoga covjeka je njegova intimna stvari...marko je sigurna sam velik u svojoj vjeri..ali marko, moj mali savjet bi ti bio da svu svoju ocito nemalu energiju usmjeris u nesto korisno..
zamisli samo koliko bi polja prekopao da kopas s istim zarom kojim nameces i iritiras izgleda velik broj forumasa... daz

Radna terapija, viš, kako se nisam sjetila predložiti! Bravo jasmina zubi
[Vrh] Go down
Tutankhamon
Pračovjek
Tutankhamon

Male
Cancer Cat
Broj postova : 2109
Registration date : 22.12.2007

PostajNaslov: Re: tko je krscanin a tko nije????   tko je krscanin a tko nije???? - Page 2 Icon_minitimepet svi 09, 2008 10:47 pm

Namcor je napisao/la:
Marko...ljubav je nesto sto je bezuvjetno...znas li sto znaci ta rijec? Bezuvjetno!

Isus je umro na krizu upravo iz bezuvjetne ljubavi za druge...on ne trazi da mu se vrati usluga...jer ako trazi...onda to nije ljubav...onda to nije Bog...

Znas majka voli svoje dijete sto god ono napravilo...ja vjerujem da Bog voli sve ljude ma kakvi oni bili...ja razumjem da to tebi ne pase...da ti zelis biti bolji od drugih, poseban, zasluzniji...ali to ti je vrlo relativan pojam...

ides lovely
[Vrh] Go down
Tutankhamon
Pračovjek
Tutankhamon

Male
Cancer Cat
Broj postova : 2109
Registration date : 22.12.2007

PostajNaslov: Re: tko je krscanin a tko nije????   tko je krscanin a tko nije???? - Page 2 Icon_minitimepet svi 09, 2008 10:48 pm

jasmina 07 je napisao/la:
vjera svakoga covjeka je njegova intimna stvari...marko je sigurna sam velik u svojoj vjeri..ali marko, moj mali savjet bi ti bio da svu svoju ocito nemalu energiju usmjeris u nesto korisno..
zamisli samo koliko bi polja prekopao da kopas s istim zarom kojim nameces i iritiras izgleda velik broj forumasa... daz

lolcina rofl2
[Vrh] Go down
jasmina 07
Višestanični organizam
jasmina 07

Female
Scorpio Goat
Broj postova : 44
Registration date : 05.05.2008

PostajNaslov: Re: tko je krscanin a tko nije????   tko je krscanin a tko nije???? - Page 2 Icon_minitimepet svi 09, 2008 11:40 pm

bome nea mi nista antipaticnije,nego kad se nesto namece
[Vrh] Go down
snark
Žaba
snark

Male
Aquarius Rooster
Broj postova : 248
Registration date : 19.04.2008

PostajNaslov: Re: tko je krscanin a tko nije????   tko je krscanin a tko nije???? - Page 2 Icon_minitimesri svi 14, 2008 12:54 am

marko suzic je napisao/la:
naravno da Bog voli sve jednako, ali Bog mrzi grijeh i onaj ili ona koji su cinili grijeh i nisu se pokajali i odrekli tog grijeha sto znaci, ako se nisu obratili da nece biti spaseni, a ne mozes se spasiti ako se ne odreknes svoga gresnog ja, jer preko tog ja sotona upravlja tvojim zivotom...

bog mrzi grijeh, ali voli grešnike
da li ti je to poznato iz neke knjige?
[Vrh] Go down
Karl Marx
banned

Male
Cancer Goat
Broj postova : 165
Registration date : 26.06.2008

PostajNaslov: Re: tko je krscanin a tko nije????   tko je krscanin a tko nije???? - Page 2 Icon_minitimepon srp 07, 2008 5:53 pm

toooo..ae idemo na nebo gore je špica e i volio bi rezervirat jedan oblik s pogledom na jadransko more čissto onako za zabavu..jebeš vraga bog skuplja bolju ekipu
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: tko je krscanin a tko nije????   tko je krscanin a tko nije???? - Page 2 Icon_minitime

[Vrh] Go down

tko je krscanin a tko nije????
[Vrh] 
Stranica 2 / 2.Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Presuda - Kurjak nije kriv
» Nije lako biti musko
» Organska hrana nije zdravija?