Početna stranicaPortalPretraľnikLatest imagesRegistracijaLogin

Lacerta files

Go down 
+16
l337_m4n
Ixchel
silver
Eosphoros
Aleksandar Veliki
Hybrid
malena
Srky
Yado
Blizzard
babi
zmija
zvezda
Rain
Svjetloisjena
userNejm
20 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
Autor/icaPoruka
malena
Moderator
malena

Female
Aquarius Tiger
Broj postova : 2633
Registration date : 18.09.2007

Lacerta files - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Lacerta files   Lacerta files - Page 2 Icon_minitimečet lis 11, 2007 8:46 am

Zašto bi bio samo jedan? Možda ih je više...
[Vrh] Go down
Hybrid
Riba

Male
Capricorn Horse
Broj postova : 125
Registration date : 15.09.2007

PostajNaslov: Re: Lacerta files   Lacerta files - Page 2 Icon_minitimečet lis 11, 2007 1:06 pm

zvezda je napisao/la:
svjetloisjena je napisao/la:
Hvala! :D

Priče o vanzemaljcima reptilima, tzv. reptilijancima su jako u modi. Mislim, ako te tematika zanima, možeš pročitati knjigu Davida Ickea, Najveća tajna, ukoliko još nisi. :)

Postoji li elektronska verzija na Net-u????????????????//

http://www.superzona.hatona.org/istorijagalaksije.htm
[Vrh] Go down
zvezda
Guardian
zvezda

Female
Capricorn Rooster
Broj postova : 3245
Registration date : 23.09.2007

PostajNaslov: Re: Lacerta files   Lacerta files - Page 2 Icon_minitimečet lis 11, 2007 4:36 pm

malena je napisao/la:
Zašto bi bio samo jedan? Možda ih je više...

... A zasto bi svi obavezno bili isti?... i medju njima je jedan...
[Vrh] Go down
Aleksandar Veliki
Čovjek
Aleksandar Veliki

Male
Pisces Monkey
Broj postova : 6274
Registration date : 20.09.2007

PostajNaslov: Re: Lacerta files   Lacerta files - Page 2 Icon_minitimečet lis 11, 2007 4:53 pm

Vidim da se opet dotičemo iste stvari (iskra-duša-stvoritelj-kreator).

Da li možda upravo sada mi tražimo odgovor na pitanje: "Zašto postojimo? Zašto smo mi Mi? Kako objasniti svoju svjest?"
?
[Vrh] Go down
Blizzard
Superforumaš CE-4
Blizzard

Male
Sagittarius Snake
Broj postova : 15088
Registration date : 01.10.2007

PostajNaslov: Re: Lacerta files   Lacerta files - Page 2 Icon_minitimečet lis 11, 2007 5:34 pm

Čini se da to niti vanzemaljci neznaju odgovorit pa i oni imaju religiju
[Vrh] Go down
Hybrid
Riba

Male
Capricorn Horse

PostajNaslov: Re: Lacerta files   Lacerta files - Page 2 Icon_minitimečet lis 11, 2007 6:25 pm

PhoeNiX_ReMinD je napisao/la:

Mislim da nemaju.

Bar ne ovako kako to postoji na Zemlji.

Ovdje na Zemlji je baš posebna situacija kad se gleda kolićina i broj religija.

Zemlja je posebna , šta se toga tiče.
[Vrh] Go down
malena
Moderator
malena

Female
Aquarius Tiger
Broj postova : 2633
Registration date : 18.09.2007

PostajNaslov: Re: Lacerta files   Lacerta files - Page 2 Icon_minitimepet lis 12, 2007 8:57 am

PhoeNiX_ReMinD je napisao/la:

Ako su inteligentnija bića od nas, čisto sumnjam da imaju religiju. Prije imaju dobar ustroj.
[Vrh] Go down
zvezda
Guardian
zvezda

Female
Capricorn Rooster

PostajNaslov: Re: Lacerta files   Lacerta files - Page 2 Icon_minitimepet lis 12, 2007 2:18 pm

Mislim da uvek tragamo za istim pitanjima...

Ja razdvajam veru od religije... Verujem u postojanje nekih stvari i pojava, a od religija mi je generalno muka... Toliko zloupotreba, politike, licnih interesa i interesa elita... da mi je zaista mucno i da pisem o tome... NE TREBA TI religija da bi verovao, sve sto ti treba u tebi je... Ne treba ti svestenik da ti kaze sta je dobro, a sta lose... jer sve sto on govori govori sa odredjenom namerom, ciljem, interesom... "Covek je merilo stvari"... Religije mogu da budu PUTOKAZI, ali nisu PUTEVI... !
[Vrh] Go down
babi
PraGlodavac
babi

Female
Capricorn Snake
Broj postova : 537
Registration date : 25.09.2007

PostajNaslov: Re: Lacerta files   Lacerta files - Page 2 Icon_minitimepet lis 12, 2007 4:29 pm

znam što je sekta, bez brige
lako što je bilo, bitno je što je sad...
nisi me shvatila što sam mislila, ali nije bitno jer ti ne bih mogla ovako objasniti preko pisanja...

ja nisam rekla da smo mi na vrhu svega... ja vjerujem da se negdje isto razvila neka vrsta koja je možda čak i razvijenija od nas, ali ne vjerujem da su to ovi lacerta, jer mi je to preneobično, i čudno mi je zamisliti da s nama još živi jedna vrsta a da mi to ne znamo, i još izgledaju kao gmazovi, i još nisu uspravni
[Vrh] Go down
zmija
Majmun
zmija

Female
Libra Snake
Broj postova : 1690
Registration date : 19.09.2007

PostajNaslov: Re: Lacerta files   Lacerta files - Page 2 Icon_minitimepet lis 12, 2007 6:15 pm

i meni to nekako...malo..naivno zvuci...
[Vrh] Go down
zvezda
Guardian
zvezda

Female
Capricorn Rooster

PostajNaslov: Re: Lacerta files   Lacerta files - Page 2 Icon_minitimesub lis 13, 2007 10:02 am

Meni odavno vise nista nije cudno...
[Vrh] Go down
Blizzard
Superforumaš CE-4
Blizzard

Male
Sagittarius Snake
Broj postova : 15088
Registration date : 01.10.2007

PostajNaslov: Re: Lacerta files   Lacerta files - Page 2 Icon_minitimesub lis 13, 2007 3:00 pm

babi je napisao/la:
znam što je sekta, bez brige
lako što je bilo, bitno je što je sad...
nisi me shvatila što sam mislila, ali nije bitno jer ti ne bih mogla ovako objasniti preko pisanja...

ja nisam rekla da smo mi na vrhu svega... ja vjerujem da se negdje isto razvila neka vrsta koja je možda čak i razvijenija od nas, ali ne vjerujem da su to ovi lacerta, jer mi je to preneobično, i čudno mi je zamisliti da s nama još živi jedna vrsta a da mi to ne znamo, i još izgledaju kao gmazovi, i još nisu uspravni

Malo je teže povjerovati,ali nađi razloge zašto ne vjerovati. Ja sam svoje razloge napisao i poprilično su opravdani. To dok kažeš da ne vjeruješ nije razlog.

To je bit! Ako nemaš razloga da je nešto lažno, tada je neopravdano ne vjerovati,ali ako nemaš razloga da je istinito,tada je neopravdano vjerovati u istinitost. U tom tekstu ima poprilično dobre razloge zašto je nešto.
Ali naravno nesmije se na temelju jednog teksta sve odmah uzeti zdravo za gotovo. Treba naći još par takvih tekstova i tada sve usporediti.
[Vrh] Go down
zvezda
Guardian
zvezda

Female
Capricorn Rooster

PostajNaslov: Re: Lacerta files   Lacerta files - Page 2 Icon_minitimepet lis 19, 2007 10:55 pm

Npr. pogledaj slike bogova Dogona, Egipcana, Sumera... razmotri bilo ciju mitoligiju i pobroj hibride...
[Vrh] Go down
Svjetloisjena
Legenda foruma CE-4
Svjetloisjena

Female
Aquarius Dragon
Broj postova : 29065

PostajNaslov: Re: Lacerta files   Lacerta files - Page 2 Icon_minitimesub lis 20, 2007 1:28 am

zvezda je napisao/la:
Npr. pogledaj slike bogova Dogona, Egipcana, Sumera... razmotri bilo ciju mitoligiju i pobroj hibride...

Da, mi smo možda malo previše uvjereni da su sve to samo i isključivo legende...
[Vrh] Go down
zvezda
Guardian
zvezda

Female
Capricorn Rooster

PostajNaslov: Re: Lacerta files   Lacerta files - Page 2 Icon_minitimesub lis 20, 2007 3:57 pm

Smatram (opet samo moje misljenje) da je malo sanse za slucajnost, ako se ona javlja u tradiciji naroda sirom planete, i to naroda koji, po svim izvorima, ne bi trebali da imaju zajednicku proslost ni kulturoloske kontakte...
[Vrh] Go down
Eosphoros
Višestanični organizam

Male
Aries Dragon
Broj postova : 78
Registration date : 12.10.2007

PostajNaslov: Re: Lacerta files   Lacerta files - Page 2 Icon_minitimened lis 21, 2007 1:03 am

Rie je napisao/la:
Dali itko od vas može shvatiti teoriju velikog praska.

Kako ne? Teorija velikoga praska nije baš preteška za shvatiti. Bar ne temeljne postavke. Ako hoćeš u detalje, tu ti ne mogu pomoći jer ne poznajem višu matematiku. ;)

Citat :
Mislim, kako je nastao prasak iz ničega, a nakon toga se izrodilo ovo beskrajno prostranstvo.

Nije prasak "nastao"; prasak je pojava. Veliki prasak je inače opaska (ishod promatranja) i samim time činjenica; mi znamo da se svemir širi u svim smjerovima i da izgleda kao da se "razletio" iz jedne točke jer smo to opazili u promatranjima svemira. Sav prostor, svo vrijeme i sva tvar bili su zbijeni u jednoj točki. Tad vrijeme nije teklo (prema Einsteinovoj općoj teoriji relativnosti) pa ne možemo govoriti o nečemu "prije" Velikoga praska - to jednostavno ne postoji. Uglavnom, to se sve iz jedne točke razletjelo na sve strane i počelo naglo širiti. U trenutku Velikog praska "nastala" je sva energija (u znanstvenom smislu, a ne u smislu new-age-shema o "spiritualnoj energiji") u svemiru i njezina je količina stalna. Također od trenutka Velikoga praska počelo je teći vrijeme. Veliki prasak nije "sve je nastalo ni iz čega", upravo suprotno: sve je nastalo iz svega i sve je vječno jer je zbog ranije navednih razloga svemir vječan.

Nadam se da sam pomogao.

Lijep pozdrav,
Eosphóros
[Vrh] Go down
Eosphoros
Višestanični organizam

Male
Aries Dragon
Broj postova : 78
Registration date : 12.10.2007

PostajNaslov: Re: Lacerta files   Lacerta files - Page 2 Icon_minitimened lis 21, 2007 1:11 am

zvezda je napisao/la:
Nije bilo samo BOOOOOOM!!!, pa sta bude, sve je zauzelo svoje unapred odredjeno mesto u savrsenom poretku... NEMA slucajnosti ni pukih koincidencija

S dužnim poštovanjem, to je veoma, veoma iskrivljena i pojednostavljena slika Velikoga praska.

Lijep pozdrav,
Eosphóros
[Vrh] Go down
zvezda
Guardian
zvezda

Female
Capricorn Rooster

PostajNaslov: Re: Lacerta files   Lacerta files - Page 2 Icon_minitimened lis 21, 2007 10:04 am

OK, ali ja ipak smatram da iza svega svoji neki Tvorac, koga naravno ne zamisljam kao straca s bradom, ali inteligencija koja je sve stvorila cini mi se kao nesto sto je tesko prevideti... *
[Vrh] Go down
Hybrid
Riba

Male
Capricorn Horse

PostajNaslov: Re: Lacerta files   Lacerta files - Page 2 Icon_minitimened lis 21, 2007 12:35 pm

zvezda je napisao/la:
OK, ali ja ipak smatram da iza svega svoji neki Tvorac, koga naravno ne zamisljam kao straca s bradom, ali inteligencija koja je sve stvorila cini mi se kao nesto sto je tesko prevideti... *

Postoji , al ... ... ... duga priča.

Treba radit na sebi , a Tvorca ( njega , njih , nas sviju skupa na nekoj višoj razini postojanja il to , kako god hoćeš ) radije ostavi po strani.

Bog

- izvor svih kreacija

- projicira dva aspekta sebe: čista individualna svijest, i materija/energija

- uljeva materiju/energiju u fragmente svoje vlastite svjesti

- neograničena inteligencija koja otvara svoje beskonačne potencijale kroz neograničene varijacije konačnih fragmenata

- dozvoljava individualnim fragmentima širenje kroz učenje sve dok se ne ujedine sa cijelim

- ne smanjuje se u veličini kada se fragment kreira... proces je holografska replikacija

- također zvan Kreator, Izvor, Jedinstvo sa Svime, Sve

Posebno bih naglasio ovaj dio ( između ostalog ) :

- ne smanjuje se u veličini kada se fragment kreira... proces je holografska replikacija
[Vrh] Go down
zvezda
Guardian
zvezda

Female
Capricorn Rooster

PostajNaslov: Re: Lacerta files   Lacerta files - Page 2 Icon_minitimened lis 21, 2007 3:08 pm

Bravo za ovo razmatranje!!!... Tacno i lepo receno...

A ja upravo to i pokusavam - radim na sebi... *
[Vrh] Go down
silver
Majmun
silver

Male
Pisces Horse
Broj postova : 1439
Registration date : 25.10.2007

PostajNaslov: Re: Lacerta files   Lacerta files - Page 2 Icon_minitimesri lis 31, 2007 9:15 pm

hmm... bas mi je zanimljiv onaj dio o 14. vrsti.. a, uglavnom, ako bi to bilo tocno, opet, to se kosi s nekim drugim teorijama koje sam nedavno cuo, sto se reptilijanaca tice i njihove (bez)opasnosti, pa sad.. ali cijela ta prica o intervjuu..hm. ne drzi bas vodu kao takva.
[Vrh] Go down
Ixchel
Stanica

Female
Gemini Horse
Broj postova : 16
Registration date : 22.12.2007

PostajNaslov: Re: Lacerta files   Lacerta files - Page 2 Icon_minitimesub pro 29, 2007 12:10 am

pročitala sam cijeli tekst i iako spočetka nisam ništa vjerovala, na kraju mi se ipak čini da sve to ipak ima nekakvog smisla. ta ženska pripadnica reptiloidne vrste vrlo detaljno opisuje naročito s polja fizike, kao da joj je stalo što jednostavnije pojasniti stvari, a pritom nama očito totalno nepoznate pojave nastoji predočiti našim riječima, jer iste opće ne postoje u našem jeziku, točnije opće ih sebi ne možemo predočiti.
a pojasnila je očito samo mali dio.

a onaj dio gdje govori o vanzemaljcima koji su posjetili zemlju davno i usavršili ljude genetskim inžinjeringom, jako mi je poznat. već sam o tome čitala, da su došli, stvorili različite hibridne rase ljudi i da su nam vrlo slični, samo daleko napredniji.
i sve se slaže. čak i ono s piramidama. odavno postoje teorije da su piramide nastale puno prije egipćana koje danas znamo. i da su služile u skroz druge svrhe.

ne znam, mnogima to možda zvuči kao laž, a ipak je moguće da je i istina.
tko zna, možda jednostavno trebamo otvoriti oči i ne biti, njenim riječima, ignorantna vrsta. još puno toga sigurno trebamo naučiti...
[Vrh] Go down
Svjetloisjena
Legenda foruma CE-4
Svjetloisjena

Female
Aquarius Dragon
Broj postova : 29065

PostajNaslov: Re: Lacerta files   Lacerta files - Page 2 Icon_minitimesub pro 29, 2007 12:22 am

Dobro nam došla, Ixchel Render, vidim da si se već pridružila skupini. Većina nas ovdje bavi se raznim aspektima upravo ovih pitanja koja si spomenula. Drago mi je da si ovdje :)
[Vrh] Go down
zvezda
Guardian
zvezda

Female
Capricorn Rooster

PostajNaslov: Re: Lacerta files   Lacerta files - Page 2 Icon_minitimesub pro 29, 2007 12:11 pm

Dobrodosla i dobra zabava!!! *
[Vrh] Go down
silver
Majmun
silver

Male
Pisces Horse
Broj postova : 1439
Registration date : 25.10.2007

PostajNaslov: Re: Lacerta files   Lacerta files - Page 2 Icon_minitimesub pro 29, 2007 1:49 pm

dobrodosla..

nego, recite vi meni, zasto bi neki reptilijanac (uzmimo da stvarno postoje) dao intervju čovjeku bez straha da sam nastrada zbog toga? a kao skrivaju se..
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Lacerta files   Lacerta files - Page 2 Icon_minitime

[Vrh] Go down

Lacerta files
[Vrh] 
Stranica 2 / 3.Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Britain releases new UFO files