| Zvukovi | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
kurto Stanica
  Broj postova : 29 Age : 32 Registration date : 27.12.2007
 | Naslov: Zvukovi pet ruj 26, 2008 10:15 pm | |
| neznam jel ovo tu spada al nema veze prijeđimo na stavr
ponekad mi odjednom počne neka bol u uhu koja traje oko 3 sekunde a nakon tog čujem ljude kako pričaju na drugoj stani ulice (oko 50 m daleko) | |
|
 | |
arhont PraGlodavac

Broj postova : 579 Age : 30 Location : Slavonski Brod Registration date : 06.06.2008
 | Naslov: Re: Zvukovi pet ruj 26, 2008 11:08 pm | |
| Jesi siguran da to nije televizor ili nesto slicno? | |
|
 | |
Svjetloisjena Legenda foruma CE-4

Broj postova : 29065 Age : 56 Location : Zagreb Registration date : 15.09.2007
 | Naslov: Re: Zvukovi sub ruj 27, 2008 12:28 am | |
| - kurto je napisao/la:
- neznam jel ovo tu spada al nema veze prijeđimo na stavr
ponekad mi odjednom počne neka bol u uhu koja traje oko 3 sekunde a nakon tog čujem ljude kako pričaju na drugoj stani ulice (oko 50 m daleko) Kako možeš biti siguran da čuješ ljude na udaljenosti 50 m?  Jesi li možda provjerio na neki način? | |
|
 | |
kurto Stanica
 | Naslov: Re: Zvukovi sub ruj 27, 2008 10:28 am | |
|
Zadnja promjena: kurto; sub lis 16, 2010 3:42 pm; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
 | |
bata Riba
  Broj postova : 120 Age : 29 Location : Rijeka Registration date : 18.06.2008
 | Naslov: Re: Zvukovi sub ruj 27, 2008 1:34 pm | |
| mozda se baba derala jer je gluha? | |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Zvukovi sub ruj 27, 2008 2:16 pm | |
| os rec da ti se osjetilo sluha tom bolju poveca,ovo prvi put cujem,ko u filmu kemijski orgazam. |
|
 | |

| Naslov: Re: Zvukovi sub ruj 27, 2008 3:25 pm | |
| - kurto je napisao/la:
- nije bio u parku sam nikog oko mene 50 m i tam čujem neku babu kak priča na drugom kraju (izlazu iz parka)
ak vas zanima koji je to park :dvorac mailath donji miholjac Nije stvar u parku i udaljenosti, više sam pitala zato jer me zanimalo možeš li provjeriti jesu li to govorili neki stvarni ljudi ili ti se samo učinilo, no očito je da si sasvim razgovjetno čuo i vidio govornika. Postoji fenomen da se na nekim mjestima zbog akustičkih svojstava okoline bolje čuje zvuk izdaleka nego na drugim. Ali ako je to uvijek praćeno onim pojavama kako si opisao, moguće je i da se tvoja osjetila iz nekog razloga povremeno pojačavaju. Izoštrena percepcija nije nešto nepoznato, samo se obično pojavljuje u posebnim prilikama, a ne naizgled bez veze. Prati ti to i dalje kada i koliko učestalo se pojavljuje. | |
|
 | |
kety6 Višestanični organizam

Broj postova : 79 Age : 27 Registration date : 14.09.2008
 | Naslov: Re: Zvukovi sub ruj 27, 2008 8:08 pm | |
| ja sam jednom bila vani jedno 20 m od kuce i u jednom trenutku sam cula moj mobitel kako zvoni naravno mob mi je bio doma..kad sam dosla kuci vidjela sam da me frendica zvala. | |
|
 | |
arhont PraGlodavac

Broj postova : 579 Age : 30 Location : Slavonski Brod Registration date : 06.06.2008
 | Naslov: Re: Zvukovi sub ruj 27, 2008 9:49 pm | |
| Mozda si ti osjetila njenu namjeru zvanja, pa si zaprave osjetila nju, a mislila si da si cula mob. | |
|
 | |
Jaykof Pračovjek

Broj postova : 2477 Age : 29 Location : Na temi za odbrojavanje do 21.12.2012. Registration date : 30.07.2008
 | Naslov: Re: Zvukovi ned ruj 28, 2008 2:28 pm | |
| ja sam tak jednom čuo na moru (zapravo u moru) ... ja se kupam, i bio sam nekih 50 metara od mola (više manje) ...
na molu je bila baka koja je mom bratiću nekaj objašnjavala, a ja sam je sve dobro čuo ko da je bila 2 metra od mene ... al mislim da je ovaj "fenomen" stvar akustike i međudjelovanja zvuka i vode ... | |
|
 | |

| Naslov: Re: Zvukovi ned ruj 28, 2008 3:07 pm | |
| - kurto je napisao/la:
- neznam jel ovo tu spada al nema veze prijeđimo na stavr
ponekad mi odjednom počne neka bol u uhu koja traje oko 3 sekunde a nakon tog čujem ljude kako pričaju na drugoj stani ulice (oko 50 m daleko) Sad sam se sjetila što to može biti. Kad se uho lagano začepi nekom izlučevinom koja je npr. kod početne upale (a gore se spominje bol) više tekuća nego gusta, može se dogoditi da na trenutak loše čuješ, a u slijedećem trenutku izuzetno dobro jer se ta tekućina smjesti tako da poboljša primanje zvuka. Bilo bi dobro da ti liječnik malo pogleda uši otoskopom jer možda imaš neprepoznatu kroničnu upalu uha, a to može biti nezgodno  Ovo u moru može biti posljedica toga da se zvuk lakše prenosi tik iznad vodene površine (o tome sam negdje i čitala). A mobiteli imaju prodoran zvuk i nije ih neobično čuti izdaleka - ja sam naš fikdsni telefon znala čuti izvan zgrade u obližnjem parku. | |
|
 | |
kurto Stanica
 | Naslov: Re: Zvukovi ned ruj 28, 2008 4:10 pm | |
|
Zadnja promjena: kurto; sub lis 16, 2010 3:59 pm; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
 | |
silver Majmun

Broj postova : 1439 Age : 30 Registration date : 25.10.2007
 | Naslov: Re: Zvukovi pon ruj 29, 2008 10:28 am | |
| eto, sigurno je u tome bio problem. | |
|
 | |
Rajkan Višestanični organizam

Broj postova : 54 Age : 27 Location : Osijek_Moša Registration date : 12.09.2008
 | Naslov: Re: Zvukovi čet lis 16, 2008 6:06 pm | |
| ma jeli kako to mozes? reci mi i ja bi fino | |
|
 | |
Cuppycake.Disaster Žaba

Broj postova : 257 Age : 27 Location : *||_DreaMwORld_||* Registration date : 02.09.2008
 | Naslov: Re: Zvukovi sub lis 18, 2008 12:35 am | |
| meni je tak bilo:sijedim u razredu svi pisu neki test ili sta ja znam, i meni zvoni u uhu,ali tak jako, mislila sam da je netko pustijo zvuk s mobitela,ali ukoliko sam ja vidijela nitko se nije okreto,niti nist pokazivo da mu smeta,svi su dalje radili,ja nisam podnosila,ali nakon paar sekundi je prestalo...mislim u tom trenutku mi bilo cudno,koda te igla bode u glavu il tak,ali nije mi se opet dogodilo,mozda je sam bio neki impulz ili tak nesht...ili su drugi bili gluhi  :cheers:  :dance2: | |
|
 | |
LarusArg Dinosaur

Broj postova : 353 Age : 33 Registration date : 26.08.2008
 | Naslov: Re: Zvukovi sub lis 18, 2008 9:38 am | |
| ja obično kad mi počne zvoniti u uhu si začepim uho onak. s prstom napravim pritisak i brzo prestane. | |
|
 | |
Absynthia Pračovjek
  Broj postova : 2346 Age : 36 Registration date : 01.12.2007
 | Naslov: Re: Zvukovi uto lis 21, 2008 5:48 pm | |
| | |
|
 | |
Rajkan Višestanični organizam

Broj postova : 54 Age : 27 Location : Osijek_Moša Registration date : 12.09.2008
 | Naslov: Re: Zvukovi uto lis 21, 2008 5:50 pm | |
| e pa to se nekad i meni zna dogadjat da zazuji u u uhu ali ne smatram da je to nesto paranormalno | |
|
 | |
PEPE-Top Secret Žaba

Broj postova : 229 Location : Na kraju svemira... Registration date : 10.12.2008
 | Naslov: Re: Zvukovi uto oľu 10, 2009 12:56 pm | |
| to se i meni zna dešavat ili npr čujem kad čekam na telefonu da se nako javin čujem susjedu kako priča na telefon ili na slušalicama kad se dopisujem priko kompa čujem zvukove od mog rađaka kompjuter on pusti pismu ja je čujem dobro t s kompjuterom mogu objasaniti ali s telefonom i uživo nemogu | |
|
 | |
morian Stanica

Broj postova : 22 Age : 24 Location : južno od granice, zapadno od sunca. Registration date : 05.09.2009
 | Naslov: Re: Zvukovi pon ruj 07, 2009 7:20 pm | |
| Ja sam jednom dok sam bila sama doma, bzvz sjedala i gledala televiziju, malo stišan ton. I čujem ja nekih 5-6 metara dalje od mene, u kuhinji (imamo spojenu kuhinju u dnevni boravak) čula sam kako se pali voda! Točno onaj zvuk kad se otvori pipa do kraja, i ja sam se uzasno prestrasila i pogledala prema umivaoniku, a taj tren kad sam se okrenula, čula sam onaj zvuk kad se pipa svom snagom zatvori, baš ono kad lupneš o nju. Pošto sam kratkovidna, nisam vidila kako se pipa zatvara, a bila sam i užassno preplašena pa nisam pošla do tamo vidjeti je li istekla voda ili mi se pričinilo...  | |
|
 | |
Black Angel Riba

Broj postova : 132 Age : 27 Location : Dubrovnik Registration date : 30.09.2008
 | Naslov: Re: Zvukovi uto ruj 08, 2009 11:11 am | |
| Mozda je duh ozednio ? Da si vidila vodu po podu to bi bio jasan znak da u kuci imas duha kretena.... Uzeo casu, napunio vodom i napio se al je zaboravio da je duh pa je voda iscurila na pod Ljudi mogu imati jako ostar sluh.....kod nekih to dolazi kao kratkotrajna posljedica necega a neki ljudi su rodeni sa takvim sluhom..... Ja naprimjer, cujem i vidim izvanredno..... Netreba sad pretjerivati sa 50 metara ali itekako dobro cujem sa ulice kad me majka doziva u kuci (ne mislim na deranje vec na normalno prozivanje) a po noci, kad je manje gradske buke, cujem toliko dobro da se svaki put trznem kad neko baci smece u kontenjer (koji je 30metara od kuce + zidovi i ostale akausticne prepreke). | |
|
 | |
Fantom Superforumaš CE-4

Broj postova : 10363 Age : 49 Location : Salzburg Registration date : 23.06.2009
 | Naslov: Re: Zvukovi uto ruj 08, 2009 11:27 am | |
| U svoje vrijeme kada sam bio mlad i neukusan, znao sam svakakve vragolije praviti tj. bio sam hiperaktivno dijete. Vise puta se znalo dogoditi da prekoracim liniju strpljenja svoga oca i za to sam znao dobiti takvu samarcinu da mi je znalo zvoniti u usima i po sedmicu dana. I danas mi zna zazvoniti u usima a zena me pita koje uho lijevo ili desno,valjda je jedno dobra vijest a drugo losa vijest, svasta cu ja jos cuti. Ma neradi se zeno o vjestima nego je to od sasvim zasluzenih samarcina u djetinjstvu od kojih mi i dan danas zna zazvoniti u usima.  | |
|
 | |
Berny_Sinara Pračovjek

Broj postova : 2704 Age : 31 Location : Zagreb :D Registration date : 24.02.2009
 | Naslov: Re: Zvukovi uto ruj 08, 2009 12:19 pm | |
| meni zazvoni u usima iz cistog mira al ja napravim kao Larus | |
|
 | |
darkside Višestanični organizam

Broj postova : 43 Age : 43 Registration date : 08.09.2009
 | Naslov: Re: Zvukovi čet ruj 10, 2009 1:41 am | |
| zujanje u uhu je povezano sa tlakom. ovisi o tome koliko ti se naglo mijenja tlak, ako je to brze nego uobicajno, onda osjetis kao pistanje u uhu. | |
|
 | |
Gea Moderator

Broj postova : 10254 Age : 31 Location : Iznad Oblaka Registration date : 21.04.2009
 | Naslov: Re: Zvukovi čet ruj 10, 2009 11:58 pm | |
|  istina zato kad ronim od zujanja poželim lupati glavom o kamen _________________ I never lose myself because I never found me
| |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: Zvukovi  | |
| |
|
 | |
| Zvukovi | |
|