Početna stranicaPortalPretraľnikRegistracijaLogin

 

 Visak i rašlje

Go down 
Go to page : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Autor/icaPoruka
cmcool
Stanica


Male
Gemini Rooster
Broj postova : 19
Age : 27
Registration date : 26.08.2008

Visak i rašlje Empty
PostajNaslov: Visak i rašlje   Visak i rašlje Icon_minitimepon lis 06, 2008 12:20 pm

Ovako...
zanimaju me vaša mišljenja o visku...
ak imate iskustva
ili o rašljama
a sad o mojim iskustvima
ja visak imam od kad pamtim
uvjek je bil kraj mene al nikad nisam skužil za kaj služi do nedavno
negde sam videl da mu mogu postaviti pitanja i da mi on daje odgovore
isprobaval sam kod različitih ljudi i rijetko kad je pogriješil, a ak je to je zato jer sam pitanje pre općenito postavil
a sad za rašlje:
jednog dana mi je stari donesel rašlje
čul sam za njih al nisam znal kak bi ih opče koristil
i onda mi je rekle da stanem na jednom djelu sobe i da si zamislim jedan zid i da ga bude on našels rašljama
i stvarno je uspilo, na mjestu zida su se rašlje okrenule u smjeru di se on rasporostire
onda sam ja počel tak isprobavati i uglavnom uvijek je to uspilo
onda sam počel tražiti negativna zračenja u stanu
i točno na tom mjestu di je neki čovjek s uređajem našel sjecište hartmanovih čvorova rašlje su se okrenule.


Pa kakva vi iskustva s rašljama i viskom imate?
sigi
[Vrh] Go down
LarusArg
Dinosaur
LarusArg

Male
Capricorn Cat
Broj postova : 353
Age : 32
Registration date : 26.08.2008

Visak i rašlje Empty
PostajNaslov: Re: Visak i rašlje   Visak i rašlje Icon_minitimepon lis 06, 2008 12:22 pm

pa ono
jen frend mi je pomagal oko nekih stvari da saznam istinu
uvijek je bilo točno kaj je visak rekel :D
a rašljee
pa jednom isto bio kod frenda
pa radili isto taj zid
i također uspjelo
:D
[Vrh] Go down
Flamezar
PraGlodavac
Flamezar

Male
Aries Broj postova : 695
Location : SpLiT
Registration date : 07.05.2008

Visak i rašlje Empty
PostajNaslov: Re: Visak i rašlje   Visak i rašlje Icon_minitimeuto lis 07, 2008 8:00 pm

di mozes nabavit to??
[Vrh] Go down
cmcool
Stanica


Male
Gemini Rooster
Broj postova : 19
Age : 27
Registration date : 26.08.2008

Visak i rašlje Empty
PostajNaslov: Re: Visak i rašlje   Visak i rašlje Icon_minitimeuto lis 07, 2008 8:26 pm

pa ja sam ga dobil još od rođenja
al ga ima za kupiti u novoj arci u zagrebu
tkalčićeva 44
[Vrh] Go down
Svjetloisjena
Legenda foruma CE-4
Svjetloisjena

Female
Aquarius Dragon
Broj postova : 29065
Age : 55
Location : Zagreb
Registration date : 15.09.2007

Visak i rašlje Empty
PostajNaslov: Re: Visak i rašlje   Visak i rašlje Icon_minitimeuto lis 07, 2008 8:27 pm

Flamezar je napisao/la:
di mozes nabavit to??

Ja sam svoj visak, imam zapravo dva, nabavila na Sajmu Ezoterije. No oni se samo povremeno održavaju. A vidim da je stvar riješena u gornjem postu. A o visku ću nešto kasnije napisati, sad ne stignem :)
[Vrh] Go down
Flamezar
PraGlodavac
Flamezar

Male
Aries Broj postova : 695
Location : SpLiT
Registration date : 07.05.2008

Visak i rašlje Empty
PostajNaslov: Re: Visak i rašlje   Visak i rašlje Icon_minitimeuto lis 07, 2008 11:19 pm

a u splitu jel ima?
[Vrh] Go down
Svjetloisjena
Legenda foruma CE-4
Svjetloisjena

Female
Aquarius Dragon
Broj postova : 29065
Age : 55
Location : Zagreb
Registration date : 15.09.2007

Visak i rašlje Empty
PostajNaslov: Re: Visak i rašlje   Visak i rašlje Icon_minitimeuto lis 14, 2008 12:06 am

Gle, našla sam dobar članak o visku, OVDJE

VISAK - RADIESTEZIJSKO POMAGALO

Mislim da nema potrebe davati informaciju što je radiestezijski visak jer o tom su pomagalu mnogi autori dali iscrpne podatke.
No, svakako je interesantno iznijeti da, bar što se mene tiče, ja dosad nisam nigdje našao čak ni teoretsku pretpostavku koja bi bila logički prihvatljiva kod objašnjenja koje su to "sile" koje pokreću visak i zašto možemo pomoću njega doći do mnogih, često i nevjerojatnih informacija.
Upravo zato što pomoću viska možemo doći do takvih informacija, razlog je što mnogi razmišljaju o ovom pomagalu s prisustvom mistike iako, po meni, objašnjenje o silama koje pokreću visak nema nikakve veze s "nadnaravnim silama".

Mnogi čitaoci koji prate časopise koji obrađuju teme na granici znanosti upoznati su da se može izraditi fotosnimak vibracijskog polja oko čovjeka koje nazivamo aura (ora).
S druge strane, oni koji su pročitali moju knjigu KRISTAL I. sada su upoznati s energetskim vezama čovjeka s njegovim Energetskim (Spiritualnim, Magnetnim) poljem.
(KRISTAL I., str. 19 i 20)
Prateći povezanost tog Individualnog energetskog polja s aurom čovjeka te s određenim senzorima u sistemu Materijalne svijesti (središnjem živčanom sistemu) tog čovjeka, mnogi će moći shvatiti koja energija pokreće visak. (sl.1, str.34a)

Svakako moram navesti da se u svakom Individualnom energetskom polju (magnetnom polju koje se nalazi u energetskoj planetarnoj mreži) nalaze, kao na tvrdom disku kompjutora, utisnuti podaci (ali i slike) mnogih detalja iz života čovjeka, koje je registrirao Spirit tog čovjeka, tijekom mnogih reinkarniranih života, osim, ako neki, ili svi podaci nisu (razložno) u Polju brisani.
Kako Spirit u Materijalnom tijelu, dakle čovjek, ostvaruje (putem impulsa) stalni energetski kontakt s svojim Energetskim poljem, tako se kod čovjeka koji traži informacije pomoću viska pojavljuju u određenim senzorima vibracije koje će se prenijeti do samog viska.
Znači, "živ čovjek" može doći do mnogih, "svojih" informacija.
No, kako se energetska polja nalaze u Planetarnoj energetskoj mreži, čovjek koji radi s viskom (iako je bolje reći: čovjekov Spirit) može na jednostavan način ostvariti energetske kontakte i s drugim energetskim poljima koja se nalaze u toj mreži, što znači da može doći (uz dozvolu vlasnika tih polja) i do "tuđih" informacija koje se nalaze "utisnute" u tim poljima.
Da se spiritualna međukomunikacija ostvaruje preko Određenih energetskih polja, dokazuju nam i neki snažni spiriti koji mogu djelovati putem prethodno iznesene energetske povezanosti na drugog, ili druge spirite (štoviše i na živa bića "druge vrste") da razmišljaju ili rade neke stvari "po nalogu" tog snažnog spirita (telepatija, hipnoza).

Da bih potkrijepio ovu tvrdnju, iznijet ću za primjer dokumentiranu informaciju američkog fizičara i poznavaoca parapsihologije, doktora Marcela Vogela, koji je izvršio sljedeći test mogućnosti međumisaonih kontakata.
Namjestivši u San Francisku aparat (detektor za otkrivanje laži) koji su u stanju registrirati prisutnost vibracija "stvorenih" usmjerenom energijom intelekta (mislima) te ostavivši u prostoriji s aparatima i drvo života s kojim se duževremenski "družio" i ostvarivao s njim (za mnoge nevjerojatne) misaono-vibracijske kontakte, otišao je u Europu, odakle je stvorio s tom biljkom misaoni, dakle telepatski kontakt.
Te misaone vibracije su registrirane na aparaturi.
Na kraju, dr.Vogel je stvorio takve misaone vibracije koje su djelovale preko drva života da se isključi rad aparature.

Već nam i ova dokazana informacija nameće realan odgovor da misao može stvoriti, u međusobnim međukontaktima živih bića (bilo koje vrste), nevjerojatno jake međuenergetske vibracije.

Mislim da ste mogli, uz tekst i slike, shvatiti radiesteziju, odnosno, odakle dolaze informacije i koje su to sile koje pokreću visak radiesteziste.

No, svakako je interesantno navesti i to da nam radiestezija, upotrebom logike, pruža dokaze postojanja aure i individualnih energetskih polja, što nam opet "nudi" spoznaju da postoji i energetska mreža koja se mora, po logici, nalaziti negdje u prostoru "nedaleko, no može i daleko" od planete gdje spiriti ostvaruju svoje bivstvovanje u Materijalnom tijelu.

Kako znam da neki od čitaoca nisu u potpunosti mogli razumjeti na koji način "radi visak", to mislim da je potrebno iznijeti informaciju na drugi, razumljiviji način.
Dakle, onog momenta kad čovjek uzme između prstiju lančić ili nit o koju je obješen visak te postavi misaono pitanje - stvorit će se međukontakt sistema Materijalne svijesti s Energetskim poljem koje se nalazi negdje Van tijela čovjeka.

Tada će iz tog Polja stići do Određenih senzora "ugrađenih" u sistemu Materijalne svijesti energetski impulsi koji će djelovati na "dijelove" sistema Materijalne svijesti da se u njima stvori Određeni broj titraja.(Sl: 1)

Pretvorbom tih titraja Određeni "dijelovi" Materijalne svijesti čovjeka će djelovati da se ponovo stvore energetski impulsi koji će se prenijeti putem prstiju i lančića u auru viska.

Tada će ti impulsi djelovati na "leđno područje" viska, koji će se (potiskom) pokretati u potrebnom smjeru gibanja, da bi "odgovorio" na postavljeno pitanje.(sl.2, str.34b)

A sad, ako znamo da Individualno Energetsko polje pojedinca) "radi" (u prenesenom smislu) na principu videosistema (u kojem su "snimljene" i mnoge sekvence iz mnogih života Spirita u Materijalnom tijelu), to će odgovori biti ispravni i točni (ukoliko se ne postave dvomisleno).

Mogu vas uputiti na mnoge koji su još prije kontakta s mnom ostvarili "viđenje" svjetleće kuglice (kod mnogih u boji) koja (kako su se neki izrazili) "trči" za viskom.

Svjestan sam da je sve ovo za mnoge nezamislivo i mnogi odbijaju ovu informaciju jer im se čini da se taj proces energetskih međukontakta ne može toliko "strelovito" odvijati.

Interesantno je iznijeti da je nekim ljudima i misao mistična iako postoje ne-mistični dokazi da misao može biti energetski veoma snažna.

Uostalom, snagu misli je i znanost registrirala.
Ako ne vjerujete meni tad ćete, pretpostavljam, vjerovati stručnjacima američke kompanije Cyberkinetics Neurotechnology Systems koji su razradili način kako kontrolirati kompjuter bez upotrebe miša, i to na primjeru 25-godišnjeg kvadriplegičara koji upravlja kompjuterom samo uz pomoć konektora spojenog na njegovu lubanju i sto malih senzora implantiranih u mozak.

Ili će vas možda ova informacija uputiti da razmišljate o mislima na drugi način - ako ste mišljenja da misao nije potencijalna.
Naime, američki znanstvenici razvili su tehnologiju koja omogućuje pomicanje predmeta – mislima.
Prvi su put misli upotrijebljene za upravljanje mehaničkim objektom, točnije robotskom rukom, na sveučilištu Duke u američkoj državi Sjeverna Karolina.
U eksperimentu majmun s ugrađenim čipom u mozgu upravljao je mehaničkom rukom koja se nalazila u drugoj prostoriji. Mikroelektrode ugrađene su u dvije ženke makaki majmuna nazvane Aurora i Ivy.
U kururškom zahvatu, koji je trajao deset sati, jednoj je majmunici ugrađeno 96 elektroda, a drugoj 320.
Nakon toga uspjele su pomicati robotsku ruku i zaigrati kompjutorsku igru isključivo snagom misli

Dakle. trebamo li ove radnje gledati kao mistične pojave, ili bismo trebali logički zaključiti da čovjek može koristiti energiju uma u suradnji nekog snažnog energetskog izvora u Vantjelesnom prostoru koji se nalazi negdje van domašaja naših Materijalnih čula.

Prema tome, nemojte se čuditi što se visak pokreće i što ćete putem njega dobiti mnoge točne odgovore na postavljena pitanja, ali pod uvjetom da shvatite sve ostvarene kontakte kao zdrave energetske kontakte, bez mističnog pristupa u razmišljanju.

Svakako, važno je i doškolovanje u radu s viskom, a tijekom rada važno je registrirati istinitost u odgovorima jer na taj način radiestezist stvara svoj "osobni dokazni materijal" - da je rad s viskom pozitivna radnja.
[Vrh] Go down
Alpha
Admin
Alpha

Female
Aries Goat
Broj postova : 29076
Age : 41
Registration date : 30.09.2007

Visak i rašlje Empty
PostajNaslov: Re: Visak i rašlje   Visak i rašlje Icon_minitimesri lis 22, 2008 1:54 pm

Za sto se sve moze koristit visak i raslje i na koji nacin mogu sve funkcionirati?

_________________
Respect
[Vrh] Go down
cmcool
Stanica


Male
Gemini Rooster
Broj postova : 19
Age : 27
Registration date : 26.08.2008

Visak i rašlje Empty
PostajNaslov: Re: Visak i rašlje   Visak i rašlje Icon_minitimesri lis 22, 2008 11:11 pm

pa eto ja baš neznam previše...
jedino ovo za pitanja i on odgovara s da il ne.. il može pokazati neki smjer
u budućnost nemože odgovarati
a za rašlje malo znam, jedino za taj zid koji sam gore napisal i za vode i zračenja...
htel bi više i ja naučiti zato sam i pokrenul ovu temu
[Vrh] Go down
Alpha
Admin
Alpha

Female
Aries Goat
Broj postova : 29076
Age : 41
Registration date : 30.09.2007

Visak i rašlje Empty
PostajNaslov: Re: Visak i rašlje   Visak i rašlje Icon_minitimesri lis 22, 2008 11:30 pm

Jel to funkcionira individualno...ono tipa ti kazes ako se visak okrece u ovom smjeru onda je to Da, a u suprotnom je Ne ili ima neka pravila...

Koliko se ja (ne)kuzim cini mi se da su te stvari mahom individualne...

_________________
Respect
[Vrh] Go down
Svjetloisjena
Legenda foruma CE-4
Svjetloisjena

Female
Aquarius Dragon
Broj postova : 29065
Age : 55
Location : Zagreb
Registration date : 15.09.2007

Visak i rašlje Empty
PostajNaslov: Re: Visak i rašlje   Visak i rašlje Icon_minitimesri lis 22, 2008 11:38 pm

Svaki radiestezist se mora dogovoriti sa svojim viskom oko znakova.
[Vrh] Go down
Alpha
Admin
Alpha

Female
Aries Goat
Broj postova : 29076
Age : 41
Registration date : 30.09.2007

Visak i rašlje Empty
PostajNaslov: Re: Visak i rašlje   Visak i rašlje Icon_minitimesri lis 22, 2008 11:43 pm

Znaci individualno je...

Jos nisam saznala gdje ima u ST nabavit tako sta...imam puno posla pa se ne stignem raspitat...

Ipak, sto je i Tomo rekao, u principu je dovoljan i prsten na koncu ili tako sta...

Ja se bas nisam igrala s time (osim kad sam bila dijete) jer mislim da na te stvari zapravo utjece nasa podsvjest...tj. da uglavnom mi sami pomicemo visak...

_________________
Respect
[Vrh] Go down
Svjetloisjena
Legenda foruma CE-4
Svjetloisjena

Female
Aquarius Dragon
Broj postova : 29065
Age : 55
Location : Zagreb
Registration date : 15.09.2007

Visak i rašlje Empty
PostajNaslov: Re: Visak i rašlje   Visak i rašlje Icon_minitimesri lis 22, 2008 11:49 pm

Alpha je napisao/la:


Ja se bas nisam igrala s time (osim kad sam bila dijete) jer mislim da na te stvari zapravo utjece nasa podsvjest...tj. da uglavnom mi sami pomicemo visak...

Pa negdje sam o tome već pisala - da, naša podsvjest (ili nadsvjest) zna puno više od nas u uobičajenom stanju amnezije, a visak pojačava nehotične pomake mišića prstiju, nije to čarolija. Sve je u nama zubi
[Vrh] Go down
Alpha
Admin
Alpha

Female
Aries Goat
Broj postova : 29076
Age : 41
Registration date : 30.09.2007

Visak i rašlje Empty
PostajNaslov: Re: Visak i rašlje   Visak i rašlje Icon_minitimesri lis 22, 2008 11:55 pm

Da, jesi, sjecam se...ali jedno je kad nasa podsvjest nadje kljuceve za koje zapravo zna gdje su, a drugo je kad pitamo nesto sto teoretski (ni prakticno) ne bismo mogli znati...onda tu dolazi do toga da cesto visak krene u smjeru nasih zelja a ne neke 'realnosti'...ofc, mozemo pricati i o nekoj kolektivnoj svjesti, dusi, necemu pa ako se uspijemo na tren stopiti s njom mozda dobijemo i stavrni odgovor ali to je vec...

_________________
Respect
[Vrh] Go down
Svjetloisjena
Legenda foruma CE-4
Svjetloisjena

Female
Aquarius Dragon
Broj postova : 29065
Age : 55
Location : Zagreb
Registration date : 15.09.2007

Visak i rašlje Empty
PostajNaslov: Re: Visak i rašlje   Visak i rašlje Icon_minitimečet lis 23, 2008 12:06 am

Visak radi relativno točno samo ako smo u stanju primiriti misli, dakle ući u određeno meditativno stanje. Hasanpašić piše kako je za vrijeme učenja rada s viskom često vježbao neobairanje na vanjske podražaje tako što je recimo sjeo pored prometne ulice i pokušao se ne obazirati na buku i ostalo.

Ako u tome ne uspijemo, on stvarno očitava naše izmišljotine :)
[Vrh] Go down
maya
Višestanični organizam


Female
Leo Rooster
Broj postova : 65
Age : 63
Registration date : 08.06.2009

Visak i rašlje Empty
PostajNaslov: Re: Visak i rašlje   Visak i rašlje Icon_minitimečet lip 18, 2009 1:27 am

pokusala sam sa viskom ali sam nazalost dobila netocne odgovore . nazalost nije mi uspijelo moje misli i osjecaje drzati sa strne

lijepi pozdrav tuzni bag giba dance
[Vrh] Go down
Gea
Moderator
Gea

Female
Scorpio Snake
Broj postova : 10254
Age : 30
Location : Iznad Oblaka
Registration date : 21.04.2009

Visak i rašlje Empty
PostajNaslov: Re: Visak i rašlje   Visak i rašlje Icon_minitimepet lip 19, 2009 1:27 am

moj pokojni djed je znao upravlajti rašljama kako bi otkrio gdje se nalaze podvodne vode, tako smo i izbušili bunar na moru, dok je susjed morao dva bušiti da bi pronašao vodu evil
na žalost nikad mi nije pokazao, ali navodno grančica se počinje savijati, nešto slićno kad metal približiš magnetu

zanimljivo mi je ovo s viskom, trebala bi si ga nabaviti pa probati :)

_________________
I never lose myself because I never found me
[Vrh] Go down
Svjetloisjena
Legenda foruma CE-4
Svjetloisjena

Female
Aquarius Dragon
Broj postova : 29065
Age : 55
Location : Zagreb
Registration date : 15.09.2007

Visak i rašlje Empty
PostajNaslov: Re: Visak i rašlje   Visak i rašlje Icon_minitimepet lip 19, 2009 10:25 pm

Probaj, zanimljivo je :)
[Vrh] Go down
Gea
Moderator
Gea

Female
Scorpio Snake
Broj postova : 10254
Age : 30
Location : Iznad Oblaka
Registration date : 21.04.2009

Visak i rašlje Empty
PostajNaslov: Re: Visak i rašlje   Visak i rašlje Icon_minitimesub lip 20, 2009 4:07 pm

samo ga moram nabavit, što je drugi par rukava confused iako na početku je pisalo da je dovoljan srebrni lančić s težim privjeskom

_________________
I never lose myself because I never found me
[Vrh] Go down
Hexenkind
banned
Hexenkind

Male
Gemini Rat
Broj postova : 278
Age : 48
Location : Zagreb
Registration date : 01.07.2009

Visak i rašlje Empty
PostajNaslov: Re: Visak i rašlje   Visak i rašlje Icon_minitimepet srp 03, 2009 9:55 pm

dovoljno ti je bilo kakvo matematičko njihalo...teoretski možeš probat s komadom betona koji visi na armiranoj žici...međutim, najbolja stvar je visak...savjet da kao uzicu koristiš prirodni materijal, špagicu, nit od vune i slično, ili metalni lančić koji je od istog materijala kao i sam visak...meni osobno visak super funkcionira kod traženja vode, nekih energetskih blokova u tijelu ili provjere razine djelovanja čakri...kod pogađanja kladioničarskih rezultata se ne dobivaju baš nekakvi rezultati cry
[Vrh] Go down
Berny_Sinara
Pračovjek
Berny_Sinara

Female
Sagittarius Snake
Broj postova : 2704
Age : 30
Location : Zagreb :D
Registration date : 24.02.2009

Visak i rašlje Empty
PostajNaslov: Re: Visak i rašlje   Visak i rašlje Icon_minitimepet srp 03, 2009 10:57 pm

moj pradida je mogo sa viskom upravljat islo mu je ko od sale
[Vrh] Go down
Gea
Moderator
Gea

Female
Scorpio Snake
Broj postova : 10254
Age : 30
Location : Iznad Oblaka
Registration date : 21.04.2009

Visak i rašlje Empty
PostajNaslov: Re: Visak i rašlje   Visak i rašlje Icon_minitimesub srp 04, 2009 12:23 am

@ Heksenkind - kao točno koristiš visak? molim te opiši, jer mi se čivi vrlo zanimljivo :)

_________________
I never lose myself because I never found me
[Vrh] Go down
Narayana
Žaba
Narayana

Female
Libra Monkey
Broj postova : 233
Age : 39
Location : Trogir
Registration date : 03.07.2009

Visak i rašlje Empty
PostajNaslov: Re: Visak i rašlje   Visak i rašlje Icon_minitimesub srp 04, 2009 10:17 am

A niste culi za ono da viskom povise lijeve ruke mozete provjeriti koliko cete djece imati? :)
Stavis visak na zapesce lijeve ruke, podignes i umiris i pricekas dok se ne pocne pokretati. Ako se krece ukrug, to je curica, ako ide naprijed-nazad ili lijevo-desno kao klatno, onda je djecak.
Mozete se smijati ali znam zena kojima je pogodilo, a i meni je za prvo dijete i stalno mi isto ponavlja, istim redoslijedom: curica-djecak-curica
[Vrh] Go down
Svjetloisjena
Legenda foruma CE-4
Svjetloisjena

Female
Aquarius Dragon
Broj postova : 29065
Age : 55
Location : Zagreb
Registration date : 15.09.2007

Visak i rašlje Empty
PostajNaslov: Re: Visak i rašlje   Visak i rašlje Icon_minitimesub srp 04, 2009 10:21 am

To je radila teta koja je čuvala mog mlađeg brata, ali ona je to radila "unatrag", pokazivala je kako se njiše za njezina dva sina od kojih je jedan već bio i umro, a drugi bio odrastao. Onda kad je pitala za moju mamu ispalo je kako je i bili curica-dječak-curica. Tvrdila je da je mnogima pogodila, ali meni nije htjela to napraviti, valjda se bojala da je moja mama ne izgrdi, a stvarno sam bila znatiželjna. Imala sam onda nepunih deset godina, bilo bi zanimljivo znati može li se pogoditi nešto što će se dogoditi dvadeset i više godina kasnije. Sad si me na to podsjetila :)
[Vrh] Go down
Narayana
Žaba
Narayana

Female
Libra Monkey
Broj postova : 233
Age : 39
Location : Trogir
Registration date : 03.07.2009

Visak i rašlje Empty
PostajNaslov: Re: Visak i rašlje   Visak i rašlje Icon_minitimesub srp 04, 2009 10:28 am

Pa probaj da vidis je li ti pogodilo, samo sam primjetila da ako rukujes sa viskom, a uznemiren si ili rastrojen, onda i visak podivlja i nece da pokaze tocan rezultat. Mislim da je i bitno da je onaj ko rukuje s viskom smiren i da tocno zna na sta zeli dobiti odgovor. Ja cak i razgovaram s njim i lijepo ga zamolim za odgovor i mogu reci da je tada najposlusniji :)
[Vrh] Go down
Sponsored content
Visak i rašlje Empty
PostajNaslov: Re: Visak i rašlje   Visak i rašlje Icon_minitime

[Vrh] Go down
 
Visak i rašlje
[Vrh] 
Stranica 1 / 6.Go to page : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Permissions in this forum:Ne moľeą odgovarati na postove.
CE-4 Misterije i neobjašnjivi fenomeni ::  Misterije i neobjašnjivi fenomeni :: Parapsihologija-
Forum(o)Bir: