| Ubijena Ivana Hodak, kci odvjetnika koji brani V. Zagorca | |
|
+8Tutankhamon Zeus LarusArg malena Svjetloisjena floridana gloria_g Alpha 12 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Alpha Admin
Broj postova : 29076 Age : 45 Registration date : 30.09.2007
| Naslov: Ubijena Ivana Hodak, kci odvjetnika koji brani V. Zagorca pon lis 06, 2008 2:07 pm | |
| ZAGREB - Ivana Hodak, kćerka zagrebačkog odvjetnika Zvonimira Hodaka koji, među ostalim, brani umirovljenog generala Vladimira Zagorca i bivše potpredsjednice hrvatske Vlade Ljerke Mintas Hodak, ubijena je jutros u zgradi u Ulici Pavla Hatza, u neposrednoj blizini sjedišta zagrebačke policije. - Ne mogu razgovarati. Ubili su mi kćer pred kućom. Pogodi tko stoji iza toga - još u šoku izjavio je odvjetnik Zvonimir Hodak oko 11.40 sati, kada smo ga nazvali namjeravajući ga pitati hoće li podnijeti žalbu u postupku u kojem zastupa Vladmira Zagorca, optuženog za ratno profiterstvo. Šokirani Hodak nije bio u stanju razgovarati s novinarima, no njegova rečenica: “Pogodi tko stoji iza toga” mogla se shvatiti kao aluzija na postupak u kojemu zastupa Zagorca, te strahove koje je Zagorec imao u vezi s dolaskom u Hrvatsku. Prema prvim informacijama, 26-godišnja Ivanu Hodak s dva hica u glavu ubila je nepoznata osoba u stubištu zgrade u samom centru Zagreba. Odvjetnička vježbenica preminula je u vozilu Hitne pomoći. Preko puta zgrade je i jedan od stanova u vlasništvu Vladimira Zagorca. Načelnik ureda ravnatelja policije Dubravko Novak dao je kratku izjavu za novinare u kojoj je potvrdio da je ubijena ženska osoba. Zbog težine kaznenog djela nije davao dodatne informacije. 'Istraga ide u svim smjerovima', rekao je Novak i dodao da će tijekom dana biti još informacija o slučaju. Jedan od prolaznika izjavio je novinarima da je iz zgrade u kojoj je pronađena mrtva Ivana Hodak oko 11 sati istrčao nemaskirani muškarac, u dobi između 30 i 35 godina, odjeven u sivu jaknu, i pobjegao prema Trgu bana Josipa Jelačića. Očevidac je izjavio da nije čuo hice, no da je odmah pomislio da se "događa nešto čudno". Ubrzo je, kaže, na mjesto događaja stigla hitna pomoć. Ulaz zgrade je blokiran policijskom trakom, a uokolo je velik broj policajaca. U kratkom roku na teren je izašao i izašao specijalni interventni tim. Policijski helikopter nadlijeće centar grada, a na mjesto brutalnog ubojstva došao je i jedan od šefova odvjetničke komore. Neslužbeno doznajemo da je u stan navodno stigla i Ljerka Mintas Hodak. Preuzeto odavde | |
|
| |
gloria_g Čovjek
Broj postova : 4131 Age : 50 Location : Zagreb Registration date : 16.11.2007
| Naslov: Re: Ubijena Ivana Hodak, kci odvjetnika koji brani V. Zagorca pon lis 06, 2008 2:21 pm | |
| ma da, strašno, i prestrašno. to ti je Alpha 100 m od mog ureda - ovdje je opsadno stanje | |
|
| |
Alpha Admin
| Naslov: Re: Ubijena Ivana Hodak, kci odvjetnika koji brani V. Zagorca pon lis 06, 2008 3:01 pm | |
| Omg...mogu mislit... A na net.hr pise i ovo: U posljednje vrijeme se pričalo kako je Ivana u vezi s poznatim odvjetnikom Ljubom Pavasovićem. Zanimljivo je da je Pavasović obiteljski odvjetnik Hrvoja Petrača, koji odslužuje kaznu zbog otmice maloljetnog sina umirovljenog generala Zagorca. | |
|
| |
floridana Legenda foruma CE-4
Broj postova : 27984 Age : 62 Registration date : 22.09.2007
| Naslov: Re: Ubijena Ivana Hodak, kci odvjetnika koji brani V. Zagorca pon lis 06, 2008 3:11 pm | |
| da, a oni stavili Branka Perana za načelnika zagrebačke policije. šta kažu dok se čovjek koji je došao iz provincije snađe po zagrebu dotle s kriminalci daleko pobjegli. kao da su išli na korist mafiji s ovim potezom | |
|
| |
Alpha Admin
| Naslov: Re: Ubijena Ivana Hodak, kci odvjetnika koji brani V. Zagorca pon lis 06, 2008 3:49 pm | |
| U jednu ruku respektiram mafiju... Drzava nam je puna ratnih profitera...no, pa zato su i slozili rat at the first place...samo trebalo bi malo izeliminirat te razno-razne Zagorce, Pasalice i slicne, a ne djecu...pa da se malo zamisle ostali koji imaju slicne nakane... | |
|
| |
Svjetloisjena Legenda foruma CE-4
Broj postova : 29065 Age : 59 Location : Zagreb Registration date : 15.09.2007
| Naslov: Re: Ubijena Ivana Hodak, kci odvjetnika koji brani V. Zagorca pon lis 06, 2008 5:18 pm | |
| | |
|
| |
malena Moderator
Broj postova : 2633 Age : 38 Location : Split Registration date : 18.09.2007
| Naslov: Re: Ubijena Ivana Hodak, kci odvjetnika koji brani V. Zagorca pon lis 06, 2008 7:18 pm | |
| A zašto je to toliko zanimljiva tema? Meni je gore ono što je ubijena ona 17-ogodišnjakinja, nego to. I sad kao priča da je ugrožena sigurnost svih građana. Kao da nam je prije bilo bolje. Sad je samo ugrožena sigurnost svih tih faca koji su u tu upleteni i za koje me se je... | |
|
| |
| Naslov: Re: Ubijena Ivana Hodak, kci odvjetnika koji brani V. Zagorca uto lis 07, 2008 11:02 am | |
| meni nije ni gore ni bolje...život je život i nitko qa nema prava tako naprasno prekinuti samo šta se ovakvim slučajevima pridaje velika medijska pozornost pa nam se to pomalo gadi kao da nečiji život više vrijedi a u drugu ruku to nam je itekako potrebno (mislim na medijsku pozornost) jer da nije ubijena cura poznatog uglednika ništa se nebi pomaklo sa mrtve točke...ako se i pomaklo jer ove smjene mi se čine kao puki maskembal ovo šta se dešava u današnje vrijeme je postalo nenormalno pogotovo u Zagrebu i većim centrima | |
|
| |
malena Moderator
| Naslov: Re: Ubijena Ivana Hodak, kci odvjetnika koji brani V. Zagorca uto lis 07, 2008 11:14 am | |
| Misliš da će se nešto promjeniti jer su oni poduzeli nešto jer je ubijena ''poznata'' osoba? Kad završi to, sve će se vratiti na staro jer da se kasnije dogodi ubojstvo nekog ''nebitnog'' xy, čisto sumnjam da će se riješiti puno brže nego prije... Uostalom, ista ti je to priča kao i sa onom Australkom (iako ja znam iz prve ruke šta rade ti s Australije i Novog Zelanda kad putuju svijetom, pa mi je čudno što se to još i prije nije nekom desilo), prošlo je dva tjedna još je nisu našli... Dok njeni roditelji nisu tražili od naše policije da provjere koga je zvala te večeri s moba i sl., sigurno su se sitili sami to napraviti... Baš me zanima koliko su tih gluposti zaboravili u slučaju Ivane Hodak... | |
|
| |
Alpha Admin
| Naslov: Re: Ubijena Ivana Hodak, kci odvjetnika koji brani V. Zagorca uto lis 07, 2008 11:22 am | |
| U biti 'obicnim' gradjnima je sasma svejedno...ugorzeni su kriminalci uglavnom...dakle vrh...ali zajeb je kad se okrenu na djecu tih ljudi...
A Sanader je juce reko da vise nece toleriati mafijaska ubojstva bez obzira o kome se radi iz cega se da proturiti jasna konkluzija da se do sad to ocito toleriralo i da je imalo veze i o kom se radi...divotica... Dok sam, pak, jutros na vijestima cula da je otpustio nekolicinu ministara te da kad su ga pitali da li je morala biti ubijena mlada djevojka da bi se to napravilo rekao kako to nema veze s time...na sto je voditeljica vijesti rekla da mu nitko nije povjerovao...ofc...
@Malena...mislis na ovaj slucaj gdje je decko ubio bivsu curu i sebe? To je zlocin iz strasti...uz motiv novca to je drugi po statistici od najcescih motiva...i iako morbidno zvuci rekla bih da je lakse shvatljiv na neki nacin...bar meni...ono, zlocin koji se dogodio u afektu i zlocin koji je odradio placenik...ovo drugo mi je strasnije ipak... | |
|
| |
malena Moderator
| Naslov: Re: Ubijena Ivana Hodak, kci odvjetnika koji brani V. Zagorca uto lis 07, 2008 12:49 pm | |
| - Alpha je napisao/la:
- U biti 'obicnim' gradjnima je sasma svejedno...ugorzeni su kriminalci uglavnom...dakle vrh...ali zajeb je kad se okrenu na djecu tih ljudi...
Misliš da je ta Ivana Hodak bila neka nevina djevojčica? Čisto sumnjam... Mislim da je i ona imala prste u svemu tome... Ako ne ništa, posao od 300 milijuna nije mal posao, ma o kome se radilo... Ne kažem da to nema veze sa Zagorcem, mafijom ili kim već, samo da mi ta ženska ne pari ko neka dobrica... | |
|
| |
LarusArg Dinosaur
Broj postova : 353 Age : 36 Registration date : 26.08.2008
| Naslov: Re: Ubijena Ivana Hodak, kci odvjetnika koji brani V. Zagorca uto lis 07, 2008 1:07 pm | |
| al svi pričaju ko da je to neš profesionalno.meni baš po opisima iz novina to ne izgleda profesionalno jest da je to neko profesionalni išao raditi, ali mislim da je neš otišlo u krivom smjeru.on je vjerojatno trebao krenuti prema njezinom stanu ali za to vrijeme se ona već spuštala niz stepenice i on je pao u paniku, iznenađenje.tak nije trebalo biti.i izvadio pištolj i počeo pucati (u novinama piše da je ispaljeno 4 hica, 1 u glavu, jedan u vrat, jedan u rame, a zadnji je bio pribijen u zid) meni je to više onako... on je krenuo prema njoj, trebalo je biti profesionalno, ali ona je krenula prema van i on je nabrzinu izvadio pištolj i počeo gađati.samo da pogodi. meni više ova riječ "profesionalno" smrdi. | |
|
| |
Alpha Admin
| Naslov: Re: Ubijena Ivana Hodak, kci odvjetnika koji brani V. Zagorca uto lis 07, 2008 1:55 pm | |
| - malena je napisao/la:
- Alpha je napisao/la:
- U biti 'obicnim' gradjnima je sasma svejedno...ugorzeni su kriminalci uglavnom...dakle vrh...ali zajeb je kad se okrenu na djecu tih ljudi...
Misliš da je ta Ivana Hodak bila neka nevina djevojčica? Čisto sumnjam... Mislim da je i ona imala prste u svemu tome... Ako ne ništa, posao od 300 milijuna nije mal posao, ma o kome se radilo... Ne kažem da to nema veze sa Zagorcem, mafijom ili kim već, samo da mi ta ženska ne pari ko neka dobrica... Paaa...ne znam...mislim da je njeno ubojstvo upozorenje nekom drugom... Ne mogu reci da li je i ona vec u toj mafijaskoj prici niti koliko...eventualno bi se dalo predpostavit da bi uletila u sve to ako nije do sada ali ne moze se reci pouzdano...ipak cak i da jeste i dalje mi se cini da je ona samo zrtva da bi se nekog upozorilo... Ali i dalje stoji da su 'obicni' sigurni ili ne sigurni koliko i uvijek...bar sto se mafije i placenika tice... @LarusArg...mozda nije teklo po planu ali je jasno da je to bila likvidacija...pa sad ako netko nije najprofesionalniji u svom poslu pa je traljavo odradio to sve...to je njegov problem... Ili mislis da uopce nije likvidacija vec da ju je netko spuco slucajno i bez veze? | |
|
| |
LarusArg Dinosaur
| Naslov: Re: Ubijena Ivana Hodak, kci odvjetnika koji brani V. Zagorca uto lis 07, 2008 8:30 pm | |
| nee to jest likvidacija ali svi govore da je ona pomno isplanirana, i da je to ubojstvo počinjeno sa sigurnošću a ja samo pričam priču po činjenicama sve se desilo u krivo vrijeme na krivom mjestu i jednostavno je to on napravio u žurbi, ne onako kako je isplanirano. | |
|
| |
Alpha Admin
| Naslov: Re: Ubijena Ivana Hodak, kci odvjetnika koji brani V. Zagorca uto lis 07, 2008 9:39 pm | |
| Ne znam bas...jer ako je krivo vrijeme i krivo mjesto zasto je bio tu uopce ili ako je nesto iskrsnulo zasto nije odustao? | |
|
| |
LarusArg Dinosaur
| Naslov: Re: Ubijena Ivana Hodak, kci odvjetnika koji brani V. Zagorca uto lis 07, 2008 11:20 pm | |
| bio je jer je trebalo smaknuti Ivanu Hodak a odustati od egzekucije nemože samo tako zato se zove organizirani kriminal mislim.to je moje mišljenje. nije ljepo za čuti al meni to zna biti dosta interesantno, tek kad se čuje pozadina priče. | |
|
| |
Zeus Višestanični organizam
Broj postova : 47 Age : 44 Registration date : 18.07.2008
| Naslov: Re: Ubijena Ivana Hodak, kci odvjetnika koji brani V. Zagorca sri lis 08, 2008 12:14 am | |
| a jeste vidjeli oca na tv-u ni malo emocija , kao da su mu mačku ubili | |
|
| |
| Naslov: Re: Ubijena Ivana Hodak, kci odvjetnika koji brani V. Zagorca sri lis 08, 2008 12:23 am | |
| - Zeus je napisao/la:
- a jeste vidjeli oca na tv-u
ni malo emocija , kao da su mu mačku ubili Ne poznaješ čovjeka, ne bi trebao suditi. Ako netko ne pokazuje emocije, ne znači da ih nema. | |
|
| |
Alpha Admin
| Naslov: Re: Ubijena Ivana Hodak, kci odvjetnika koji brani V. Zagorca čet lis 09, 2008 12:43 am | |
| Slazem se da se ne moze suditi ali me zbilja iznenadilo njegovo ponasanje/pojava... | |
|
| |
gloria_g Čovjek
| Naslov: Re: Ubijena Ivana Hodak, kci odvjetnika koji brani V. Zagorca čet lis 09, 2008 10:46 am | |
| pa sigurno je da je u šoku, a i vrlo moguće da je nafiksan sedativima....vjerujem | |
|
| |
| Naslov: Re: Ubijena Ivana Hodak, kci odvjetnika koji brani V. Zagorca čet lis 09, 2008 5:28 pm | |
| - Alpha je napisao/la:
- Slazem se da se ne moze suditi ali me zbilja iznenadilo njegovo ponasanje/pojava...
Ivana je bila jako željeno dijete, i bila mu je jedinica bez obzira na tri braka. Ne znam kako bi Hodak trebao izgledati da nekoga zadovolji - i ja bih se u njegovoj situaciji nafiksala za javnost, a ne da me naručitelji ubojstva gledaju kako cmizdrim pred kamerama i uživaju u tome. | |
|
| |
gloria_g Čovjek
| Naslov: Re: Ubijena Ivana Hodak, kci odvjetnika koji brani V. Zagorca čet lis 09, 2008 5:45 pm | |
| jedno je sigurno - nek im Bog pomogne u vremenu koje slijedi.... najgorem čovjeku na svijetu, ne bih poželjela da sahranjuje vlastito dijete. mislim da je to dno, ispod toga, goreg od toga nema, sigurna sam. | |
|
| |
| Naslov: Re: Ubijena Ivana Hodak, kci odvjetnika koji brani V. Zagorca čet lis 09, 2008 5:50 pm | |
| - gloria_g je napisao/la:
- jedno je sigurno - nek im Bog pomogne u vremenu koje slijedi....
najgorem čovjeku na svijetu, ne bih poželjela da sahranjuje vlastito dijete. mislim da je to dno, ispod toga, goreg od toga nema, sigurna sam. Upravo tako. | |
|
| |
Alpha Admin
| Naslov: Re: Ubijena Ivana Hodak, kci odvjetnika koji brani V. Zagorca čet lis 09, 2008 8:57 pm | |
| Nisam tako mislila...to, da mora nekako odredjeno izgledati i da mora nekog 'zadovoljiti' pojavom...samo reko da me iznenadilo da uopce na covjeku ne mozes primjetit ni traga potresenosti iako moram priznat da nisam bas ni zagledala u to da li je potresen nego sam vise naknadno pomislila kako mi djeluje totalno smiren. Ne mora plakat u kameru niti tako sto...i moguce da je nadrogiran...ali nekako se na ljudima vidi kad nisu dobro cak i kad to ne pokazuju... | |
|
| |
| Naslov: Re: Ubijena Ivana Hodak, kci odvjetnika koji brani V. Zagorca čet lis 09, 2008 9:04 pm | |
| kužim šta hoćeš reći. i meni djeluje pre hladno. možda je on jedan od onih koji vješto skrivaju emocije ili je jednostavno takav. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Ubijena Ivana Hodak, kci odvjetnika koji brani V. Zagorca | |
| |
|
| |
| Ubijena Ivana Hodak, kci odvjetnika koji brani V. Zagorca | |
|