treba mi link za free download ako itko nadje za ovu pjesmu ili ako je ima na kompu dqa je prebacimo preko msn-a ili tako necega, pls... pozzz..thx...
As ti, ovo zvući kao neka pjesma iz "Fight Club" soundtracka!! Ali nije loše, nego gdje si ovo izvuko??? Tražio sam po lime wire i last.fm-u ali nula bodova...
e, ali onda sam pogledo ovaj link na youtubeu i zamisli čuda, tamo sam našao link za download na rapidu, pa evo ti ga tu dole ispod
Bounce - klikni na link i pročitaj ovo dole ispod napisano žutim slovima
* Svi sadržaji koji su link-ani na 'naziv stranice' su za promotivne svrhe i dužni ste obrisati iste u roku od 24h sa vašeg računala! Ukoliko Vam se preuzeti sadržaj svidi, platite isti autoru. Hvala! *
Zadnja promjena: Sentinel; sri tra 01, 2009 2:46 am; ukupno mijenjano 1 put.
Sentinel Čovjek
Broj postova : 4571 Age : 42 Location : Outa Space Registration date : 04.02.2008
Naslov: Re: A/V brbljaonica uto pro 16, 2008 4:25 pm
flo, vidim da nam se i kayser pridružio na DJ
Super, što nas je više to smo mnogobrojniji
floridana Legenda foruma CE-4
Broj postova : 27984 Age : 62 Registration date : 22.09.2007
Naslov: Re: A/V brbljaonica uto pro 16, 2008 4:30 pm
Sentinel je napisao/la:
flo, vidim da nam se i kayser pridružio na DJ
Super, što nas je više to smo mnogobrojniji
oće kayser
Naslov: Re: A/V brbljaonica ned pro 28, 2008 11:36 am
dobro jutro
Sentinel Čovjek
Broj postova : 4571 Age : 42 Location : Outa Space Registration date : 04.02.2008
Naslov: Re: A/V brbljaonica ned pro 28, 2008 4:50 pm
E dobar jutar flo
Ova je četaona kao ono malo zamrla, a nije ni čudo u ovo doba godine na ove temperature
Evo malo kave da vas ugrije u ove hladne dane
te naravno jedan glazbeni broj da vas malo opusti nakon ovih stresnih blagdana
Henri Salvador - Chambre Avec Vue
Zadnja promjena: Sentinel; sri tra 01, 2009 2:49 am; ukupno mijenjano 1 put.
Svjetloisjena Legenda foruma CE-4
Broj postova : 29065 Age : 59 Location : Zagreb Registration date : 15.09.2007
Naslov: Re: A/V brbljaonica ned pro 28, 2008 5:05 pm
Super je
Naslov: Re: A/V brbljaonica ned pro 28, 2008 6:05 pm
i jedan poplun iliti imbotija.
Sentinel Čovjek
Naslov: Re: A/V brbljaonica ned sij 04, 2009 2:14 pm
Evo pošto je ovaj tjedan temetska večer Enigma, da nešto ukratko napišemo o Enigmi
Enigma je njemački projekt kojeg je 1990 osnovao Michael Cretu, koji je ujedno i jedini stalni član tog projekta, odnosno alfa i omega, producent i aranžer skoro svih pjesama od Enigme. Kroz ovih 18 godina postojanja Enigme, Michael je promijenio par suradnika koji su mu pomagali pri produciranju i aranžiranju nekih pjesama (Frank Peterson, Peter Cornelius, Jens Gad i David Fairstein). Kad govorimo od članovima Enigme možemo još spomenuti i njegovu ženu Sandru Cretu koja je otpjevala većinu ženskih vokala u pjesmama te Andru Donaldsa i Ruth-Ann Boyle koji su također otpjevali vokalne dionice u nekim pjesmama.
Enigma je dosad izdala 7 albuma kroz koje su se mijenjali razni stilovi od gregorijanskih napjeva preko flauta, etno napjeva i vokalnih semplova iz čitavog svijeta, opernih arija... ali zvuk je uvijek ostao prepoznatljiv i veoma originalan. Albumi:
Naslov: Re: A/V brbljaonica ned sij 04, 2009 8:49 pm
Čarolija je napisao/la:
baš si ovo dobro ukomponira uz tematske večeri. bravo
Ma nema na čemu, samo mi je žao što se ovoga nisam prije sjetio pa napisao nešto od '60-im, '70-im... ono popularne izvođače i to, ali dobro odsad nadalje hoću
Pa u biti ovaj dio na engleskom pjeva Sandra, a ovaj glavni dio, koji je sličan onome iz "Age Of Loneliness" je u biti sempl starog mongolskog napjeva uzet s albuma Songs from the Victorious City od Anne Dudley, tako ustvari neznam točno ime pjevačice koja je to otpjevala, to sam isto davno tražio ali eto nigdje nisam uspio nači.
U biti prijevod toga znači:
"In the distance the mirage stands out like Horses and cattle. Very glad to see my beloved son."
Eto toliko o tome
Naslov: Re: A/V brbljaonica ned sij 04, 2009 8:57 pm
mene su zbunili jer su mi rekli da je to stvar od Enye a ne od Enigme
Sentinel Čovjek
Naslov: Re: A/V brbljaonica ned sij 04, 2009 9:11 pm
Čarolija je napisao/la:
mene su zbunili jer su mi rekli da je to stvar od Enye a ne od Enigme
Ma kakva Enya, pusti puste priče , Enigma nikad nije surađivala s Enyom, Deep Forestom ni Mike Oldfieldom kako mnogi misle, u biti jedina grupa s kojom je Enigma surađivala je ATB, koja opet nije grupa nego projekt Andréa Tannebergera, i to su snimili jednu jedinu pjesmu skupa. Enigma feat. ATB - Enigmatic Encounter
Naslov: Re: A/V brbljaonica ned sij 04, 2009 9:16 pm
aj sad mi molim te objasni koja razlika između grupe i projekta? baš sam se to pitala to mi je noviji pojam koji se javlja u glazbi...
Sentinel Čovjek
Naslov: Re: A/V brbljaonica ned sij 04, 2009 9:24 pm
Čarolija je napisao/la:
aj sad mi molim te objasni koja razlika između grupe i projekta?
Pa u biti to ti je veoma jednostavno, grupa ti je skupina ljudi (2 ili više) koji skupa djeluju, ili nastupajuči zajedno ili što je češće, pišući zajedno pjesme, aranžirajuči i producirajući zajedno, a projekt ti je više kao one man band, tj. kad određeni glazbenik ima projekt, znači ne predstavlja se publici pod svojim imenom (npr. Michael Cretu) nego koristi pseudonim (Enigma), i znači on sam piše pjesme ili većinu pjesama radi produkciju i aranžmane i po potrebi unajmljuje pjevače da mu otpjevaju tu i tu dionicu, i eventualno može unajmiti nekog da mu pomogne producirat album. Eto jednostavno, zar ne!
Naslov: Re: A/V brbljaonica ned sij 04, 2009 9:27 pm
vrlo hvala
Sentinel Čovjek
Naslov: Re: A/V brbljaonica ned sij 04, 2009 9:31 pm
E da, nisam naglasio, projekt može bit i više ljudi (npr. Gotan Project) znači njih troje producira i aranžira a pjevače, pjevačicu i glazbenike unajmljuju za snimke i koncerte.
Sentinel Čovjek
Naslov: Re: A/V brbljaonica sri sij 07, 2009 6:31 pm
Čarolija je napisao/la:
a šta nećemo staviti onu našu
Našu
Ok, nečeš se ljutit što sam promijenio ovaj tvoj gornji video, naime ovo što sam stavio je u biti originalni spot za Between Generations, i znam da je spot sranje kao i kompletni novi DVD, to im baš nije trebalo ali eto!
Zadnja promjena: Sentinel; čet sij 08, 2009 4:25 am; ukupno mijenjano 1 put.
Naslov: Re: A/V brbljaonica sri sij 07, 2009 6:57 pm
pa ćesto je stavljamo na DJ-u nisam mislila na našu kao našu
ne ljutim se na promjenu. iako spot zna utjecati na to da ti se stvar svidi ili ne ali u ovom slučaju nema šanse. kako misliš kompletni? ova stvar je odlična. za ostatak albuma ne znam jer nisam slušala.
Sentinel Čovjek
Naslov: Re: A/V brbljaonica čet sij 08, 2009 4:22 am
Čarolija je napisao/la:
kako misliš kompletni? ova stvar je odlična. za ostatak albuma ne znam jer nisam slušala.
Ma album sam po sebi je ok, samo što je napravljena i DVD verzija istog albuma, gdje ni jedna pjesma nema originalni spot nego su spotovi pjesama kombinacije starih spotova od Enigme, koji su samo malo drukčije posloženi i tu i tamo je dodan koji novi efekt... Ma u biti nepotrebno je trošit riječi na glupost poput ove.
Naslov: Re: A/V brbljaonica ned sij 18, 2009 1:26 pm
nekako sam baš razmišljala šta bi bilo dobro nakon Enigme i eto, upravo si to stavio
Alpha Admin
Broj postova : 29076 Age : 45 Registration date : 30.09.2007
Naslov: Re: A/V brbljaonica sri sij 21, 2009 6:20 pm
Brblj...
_________________ Respect
Sentinel Čovjek
Pink Floyd je britanski rock sastav, osnovan 1964. godine u Cambridgeu, Engleskoj, poznat po psihodeličnim i progresivnim rock skladbama, filozofskim tekstovima pjesama, zvučnim eksperimentiranjem i dorađenim nastupima. Jedna je od najuspješnijih rock grupa ikada. Vjeruje se da je prodano oko 74.5 milijuna njihovih albuma u SAD-u i preko 300 milijuna albuma u cijelom svijetu.
Pink Floyd svoje formiranje počinje kao mladi rock band još 1964.g., mada su se u to vrijeme različito zvali, "Sigma 6", "The Meggadeaths", "Tea Set" i "The Abdabs". Međutim grupa se razilazi i gitarist Rado "Bob" Klose, basist Roger Waters, bubnjar Nick Mason i Rick Wright (puhački instrumenti) osnivaju novi sastav koji se zove "Tea Set".
Syd Barrett se pridružio sastavu 1965. godine. Počeo je pisati većinu skladbi i orijentirao grupu prema psihodeličnom rocku. Ime grupe je smislio Syd Barret po ploči Pinka Andersona i Floyda Councila, dvojice blues-glazbenika iz Georgije, iz Barretove glazbene kolekcije. Nadrealistični tekstovi i eksperimentalni elektronski efekti postavili su grupu u britanski epicentar psihodeličnog rocka, međutim još uvijek s osrednjim uspjehom.
Nakon što je Barrett počeo pokazivati znakove mentalne bolesti uslijed uzimanja droga, grupa ga je 1968. nadomjestila gitaristom Davidom Gilmoureom. S vremenom je čelnik sastava postao njihov bas gitarista Roger Waters, a doskora i glavni autor pjesama. Pod njegovim vodstvom grupa je snimila najznačanije albume i doživjeli svjetski uspjeh.
Zahvaljujući njihovom inovativnom glazbenom stilu i briljantnoj scenografiji u nastupima uživo postali su najkomercijalnija skupina s jedinstvenim, takoreći unikatnim zvukom, koji se u prvom redu očituje u njihovoj rock operi "The Wall" iz 1979. godine.
Grupa je najpoznatija po svojim albumima Dark Side Of The Moon (1973.), Wish You Were Here (1975.), Animals (1977.) i konceptualnim The Wall (1979.).
Godine 1985. Roger Waters se razilazi s ostalim članovima grupe i napušta Pink Floyd.
Njihov zadnji studijski album je izdan 1994. - "The Division Bell".
David Gilmour je izjavio talijanskom časopisu "La Repubblica" da Pink Floydi više neće nastupati, nego će se posvetiti svojim solo karijerama.
U srpnju 2005. godine, grupa, uključivši Rogera Watersa, nastupila je u Londonu na Live 8 koncertu. Svi članovi grupe još jednom su se okupili svibnja 2007. godine na koncertu održanom u Londonu u spomen na Syda Barretta. Tada je Roger Waters nastupio odvojeno od preostale trojice članova grupe.
15. rujna 2008. u 65. godini života umro je klavijaturist Pink Floyda Richard Wright.
Njihova glazba je utjecala na druge glazbenike poput Davida Bowiea, Genesis, The Nazz, Queen, Phish, Radiohead, Smashing Pumpkins, Yes.
Broj postova : 29065 Age : 59 Location : Zagreb Registration date : 15.09.2007
Naslov: Re: A/V brbljaonica pet sij 23, 2009 12:45 am
Ma ja sam ti za glazbu - nikad ne znam kako se što zove. Znam da mi se sviđao The Wall, gledala sam i film, a ne mogu se sjetiti nijedne druge trenutno, a sve su mi dobre koje sam čula...