E, da, skidanje da se vidi da nema ništa (''I told you she didn't have a dick'' ), žvaljenje sa ženskom, osveta i trovanje su mi krajnje jasni i baš se uklapaju u taj neki morbidni tok misli , ali kakve veze SRNA ima s ičim?
_________________ "Learn what is true in order to do what is right."
urbanaaa Čovjek
Broj postova : 3747 Age : 38 Location : Rijeka Registration date : 24.09.2007
Prošli puta kada sam gledao video nije bilo ovog 'okvira' i nje s lijeve strane gdje je u ovom američkom stilu obučena. Prije nego što sam objavio video pokušao sam pronaći video koji nema to okolo, ali nisam mogao pronaći
Očito još nisu usuglašeni koji je video ''official'', odnosno službeni.
Legionar Moderni čovjek
Broj postova : 8711 Age : 30 Location : Negdje u mislima Registration date : 27.07.2008
hahahaha...ma ako na MTV-u nema tog dijela, znači da je to ubačeno bzvz
Legionar Moderni čovjek
Broj postova : 8711 Age : 30 Location : Negdje u mislima Registration date : 27.07.2008
Naslov: Re: A/V brbljaonica čet tra 01, 2010 2:29 am
Nemrem ovo prestat slušati
Zadnja promjena: Legionar; pon lip 28, 2010 4:27 pm; ukupno mijenjano 1 put.
urbanaaa Čovjek
Broj postova : 3747 Age : 38 Location : Rijeka Registration date : 24.09.2007
Naslov: Re: A/V brbljaonica uto svi 04, 2010 3:50 pm
Gea je napisao/la:
izvrstan mi je taj film Ima i modrena vezrzija s Keanu Reevesom
Znam...ali odlučila sam prvo taj stariji gledat, skida mi se novi. Čula sam da je stariji ipak bolji...
guenhwyvar je napisao/la:
Legionar je napisao/la:
Baš sam danas pogledao film. Super je, iako me nekoliko puta iznervirala njena nerealna ''svemoćnost''. Mislim da su s tom idejom film mogli dotjerati puno bolje.
tocno to.. tesko mi je zamislit da neki midget onako lako svladava puno vece osobe od nje...
To je i mene nerviralo... ali mislim da je to namjerno napravljeno tako da publika misli da je nešto nadnaravno.
Legionar Moderni čovjek
Naslov: Re: A/V brbljaonica uto svi 04, 2010 3:56 pm
Istina Mogli su je čak i malo nadnaravnije prikazati. Trebali su uvesti više njenih manipulacija i spletki te malo bolje prikazati njene komplekse. Općenito energičnije napraviti film. Propust koji su, po mojem mišljenju, napravili ovdje su napravili u još nekim filmovima, kao npr. Harry Potteru i Princu miješane krvi. Htjeli su mistificirati film i napraviti ga strašnijim, ali napravili su samo to da su glumci, osim Esther, hladni i dosadni. Kuća je tako uređena i sve je nadnaravno, no usporeno.
Legionar Moderni čovjek
Legionar Moderni čovjek
Naslov: Re: A/V brbljaonica uto lip 08, 2010 12:45 am
Sje*ali su je. Video je zabranjen zbog preeksplicitnog sadržaja Kako mrzim kada od potencijalno dobro -morbidnog filma naprave film glavnih junaka - dobrica
Legionar Moderni čovjek
Nastavila ga je u svojem stilu. Nakon prošlih videa svi su očekivali da niti ovaj neće biti običan. Mislim da će se svakim daljnjim rađenjem spotova sve više i više mučiti s videima jer publika više ne želi prihvatiti ''obične'' spotove od nje. Drugim riječima, očekivanja publike su velika. Ona dođe u vojsku gdje ovi nisu vidjeli sto godine žene pa su se morali snaći, da se tako izrazim. Naravno, dojde ona i ne mogu je se zasititi. Čini se da je spotom ostvarila svoje seksualne maštarije Ovaj video me malo razočarao. Jako mi se sviđa ambijent i okruženje, ali ne i radnja...
Očekivao sam spot koji je ljetni, u Meksiku, i tako to, a ne u zimi, pogotovo jer je Alejandro pretpostavljen kao ljetni hit
I još jedna stvar. Video mi je strašno poznat. Kao da sam ga već gledao. Jel itko zna išta slično ovome? Mislim... baš mi je onako, skroz, skroz poznat.
E, da, sviđaju mi se kršćanski motivi s kojima je napravila dozu morbidnosti
Gea Moderator
Broj postova : 10254 Age : 35 Location : Iznad Oblaka Registration date : 21.04.2009
Naslov: Re: A/V brbljaonica sri lip 09, 2010 1:24 am
Sviđa mi se spot.. onako je monumentalan s tim plesovima, a opet tako grotesko napravljen Primjetih da je u jednom dijelu najnormalnija.. znači vez mini odjeće, naočala.. kad pleše sama
_________________ I never lose myself because I never found me
flory Majmun
Broj postova : 1335 Age : 31 Registration date : 06.01.2010
Naslov: Re: A/V brbljaonica sri lip 09, 2010 1:23 pm
U spotu me užasno smeta jedna stvar...
kakve to odvratne frizure imaju dečki ?!?
Legionar Moderni čovjek
Naslov: Re: A/V brbljaonica sri lip 09, 2010 5:02 pm
Talijanke. GaGa je iz Italije. A radnja je wannabe 2. svj. rat. No te frizure su nosili i neki katolički redovi u srednjem vijeku. Jel itko vidio imalo sličan spot. Spot mi je nevjerojatno poznat. Itko, ikada?
Legionar Moderni čovjek
Naslov: Re: A/V brbljaonica sri lip 09, 2010 5:25 pm
Zapravo, nemam pojma, mislim da su to Nacisti.
Legionar Moderni čovjek
Naslov: Re: A/V brbljaonica pon lip 28, 2010 2:06 am
Poslušajte ovu pjesmu. Kako vam se sviđa DJ-ev mix repera i "glavnog'' glasa? U 7. razredu sam bio lud za pjesmom i volio sam taj mix (dobro, tada sam slušao hip hop), no kako je moj glazbeni ukus porastao, tako mi se takvi mixevi sve manje i manje sviđaju. Uglavnom, evo pjesme.
Gea Moderator
Broj postova : 10254 Age : 35 Location : Iznad Oblaka Registration date : 21.04.2009
Naslov: Re: A/V brbljaonica pon lip 28, 2010 2:11 am
Ne znam.. ja bi makla repera.. meni ne paše tako grubi i kruti glas uz onaj nježan i nekako povezan s glazbom.. za razliku od repa ali tko sam ja da sudim... nisam ljubiteljica rep glazbe
Meni se mixsevi sviđaju ako neku sporiju pjesmu ubrzaju i pretvore dobru liriku u liriku koja podiže adrenalin, ali inače nisam ni ja neki ljubitelj
_________________ I never lose myself because I never found me
Cinderella Majmun
Broj postova : 1675 Age : 36 Registration date : 01.11.2009