Broj postova : 73 Age : 37 Location : between inner and outter space in mind Registration date : 27.11.2008
Naslov: Re: I živjeli su sretno i zadovoljno do kraja života... uto pro 16, 2008 2:30 pm
da, ja sam na avataru. ajde me iznenadi pa mi reci na koga te podsjecam
dakle, zene rade liposukciju, vade rebra, idu na dijete, tetoviraju se, cupaju dlake, idu na (ponekad bolne) kozmeticke tretmane, nose stikle, nose uske hlace i odjecu koja ih tisce, buse razne dijelove tijela, dizu se ranije da se sminkaju prije posla, rade najrazlicitije bolne stvari i onda nedaju da ih se jebe u supak jer ih to boli?!?!?!? buahahahaha
Stripy Pračovjek
Broj postova : 2514 Age : 51 Registration date : 04.04.2008
Naslov: Re: I živjeli su sretno i zadovoljno do kraja života... uto pro 16, 2008 2:52 pm
grivion je napisao/la:
ne sumnjam da vam je zabavno hahahahaha
this is beyond funny, this is evil! nadam se stripy da svi klikovi koji ce se dogoditi ce biti kad tipkam pa cujem kako tipke klikaju.
nekako mi se čini da ti cura sjedi na tipkovnici dok se seksaš, a nisi svjestan što se događa, samo pazi... nemaš firewall koliko sam skontao
floridana Legenda foruma CE-4
Broj postova : 27984 Age : 62 Registration date : 22.09.2007
Naslov: Re: I živjeli su sretno i zadovoljno do kraja života... uto pro 16, 2008 4:04 pm
grivion je napisao/la:
da, ja sam na avataru. ajde me iznenadi pa mi reci na koga te podsjecam
dakle, zene rade liposukciju, vade rebra, idu na dijete, tetoviraju se, cupaju dlake, idu na (ponekad bolne) kozmeticke tretmane, nose stikle, nose uske hlace i odjecu koja ih tisce, buse razne dijelove tijela, dizu se ranije da se sminkaju prije posla, rade najrazlicitije bolne stvari i onda nedaju da ih se jebe u supak jer ih to boli?!?!?!? buahahahaha
kad smo različiti muškarci ne rade liposukciju, ne vade rebra, ne idu na djete, ne čupaju dlake, ne idu na bolnke kozmetčke tretmane, ne nose štikle, ne nose uske hlače i odjeću koja ih tišće i ne dižu se ranije da se našminkaju prije posla i bla bla bla ... ali zato dajete da vas se je*e u dupe iako vas to boli. zašto je to tako? pa zato šta nemate organ zvan pi*čka
sličiš mi na jednog tipa kojeg znam ali ja taj puno stariji od tebe.
Nefertiti Moderator
Broj postova : 3651 Age : 53 Registration date : 15.10.2007
Naslov: Re: I živjeli su sretno i zadovoljno do kraja života... uto pro 16, 2008 4:37 pm
joj ovo je super
mudro zboriš
Svjetloisjena Legenda foruma CE-4
Broj postova : 29065 Age : 59 Location : Zagreb Registration date : 15.09.2007
Naslov: Re: I živjeli su sretno i zadovoljno do kraja života... sri pro 17, 2008 12:37 am
Kako smo samo došli na analni seks od priča o Snjeguljicui ili Trnoružici?
Znam, znam, i ja sam tu negdje na početku
Nefertiti Moderator
Naslov: Re: I živjeli su sretno i zadovoljno do kraja života... sri pro 17, 2008 11:07 am
Pa muškarci preuzeli glavnu riječ...
Naslov: Re: I živjeli su sretno i zadovoljno do kraja života... sri pro 17, 2008 11:20 am
dalo bi se zaključiti po ovome da je njima u braku važan seks i to analni i brak bez djece ima tu logike. to je ipak najsigurniji seks
Naslov: Re: I živjeli su sretno i zadovoljno do kraja života... sri pro 17, 2008 11:34 am
žene u braku su fleksibilnije i često su one te koje prve popuštaju i potiskuju svoje potrebe za račun partnera. muškarci su uglavnom tvrdoglavi i zbog svog ega iliti muškog ponosa teško popuštaju. ne kaže se za ništa da se one udaju- daju se, dolaze u neku drugu porodicu (bar je prije bilo tako) i prilagođavaju se šta bi bilo skoro nemoguće obrnuto. međutim, žene znaju, uglavnom, kako na samo sebi svojstven naćin dobiti ono što žele. tu smo manipulatorice bez premca
Alpha Admin
Broj postova : 29076 Age : 45 Registration date : 30.09.2007
Naslov: Re: I živjeli su sretno i zadovoljno do kraja života... sri pro 17, 2008 11:53 am
grivion je napisao/la:
... i onda nedaju da ih se jebe u supak jer ih to boli?!?!?!? buahahahaha
Da, zbilja...sramota...lezbe jedne lezbiljske
Stripy Pračovjek
Naslov: Re: I živjeli su sretno i zadovoljno do kraja života... sri pro 17, 2008 12:20 pm
Čarolija je napisao/la:
žene u braku su fleksibilnije i često su one te koje prve popuštaju i potiskuju svoje potrebe za račun partnera. muškarci su uglavnom tvrdoglavi i zbog svog ega iliti muškog ponosa teško popuštaju. ne kaže se za ništa da se one udaju- daju se, dolaze u neku drugu porodicu (bar je prije bilo tako) i prilagođavaju se šta bi bilo skoro nemoguće obrnuto. međutim, žene znaju, uglavnom, kako na samo sebi svojstven naćin dobiti ono što žele. tu smo manipulatorice bez premca
što se tiće fleksibilnosti... nisam baš siguran... uostalom sama kažeš na kraju da bude po vašem ovak ili onak
Stripy Pračovjek
Naslov: Re: I živjeli su sretno i zadovoljno do kraja života... sri pro 17, 2008 12:22 pm
Nefertiti je napisao/la:
Pa muškarci preuzeli glavnu riječ...
ja... a gdje to....
Naslov: Re: I živjeli su sretno i zadovoljno do kraja života... sri pro 17, 2008 1:17 pm
stripy je napisao/la:
Čarolija je napisao/la:
što se tiće fleksibilnosti... nisam baš siguran... uostalom sama kažeš na kraju da bude po vašem ovak ili onak
dobro, uvik u masi ima drugačijih pa bude sve po našem ali na koji naćin...e tu je razlika. tiha voda brege dere
Stripy Pračovjek
Naslov: Re: I živjeli su sretno i zadovoljno do kraja života... sri pro 17, 2008 1:30 pm
e ta nas voda dovede do toga da jedino možemo pjevat
Nefertiti Moderator
Naslov: Re: I živjeli su sretno i zadovoljno do kraja života... uto pro 30, 2008 11:25 am
*!#&%$"?!#%$$#"*)!( Ili ti psujem na sav glas.....
Počet ću pjevati ko Oliver ili Đibo ili netko od njih: A u ljubav vjere nemam.....
Pa di ovo vodi....uf....baš sam ljuta.....
Daklem, lik kupi stan sa curom, žive godinama zajedno, i sad ju je napustio i otišao živjeti sa drugom koja čeka njegovo dijete (koja je BTW imala dečka kojeg je napustila jer čeka dijete sa ovim prvim).....i sad imam milion pitanja....što da je njegova cura ostala trudna on bi ostao sa njom iako je očigledno da neš nije štimalo.....na kojim osnovama gradi novu vezu....e ne znam....fakat sam ljuta, da ne mogu opisati....a ovo nije prvi put da čujem takve slučajeve....ali sad znam aktere, pa mi je još gore....
*!#$%&/*%#$!
Nefertiti Moderator
Naslov: Re: I živjeli su sretno i zadovoljno do kraja života... uto pro 30, 2008 11:26 am
Nadam se da će mi ovo rasterećenje malo pomoći
Naslov: Re: I živjeli su sretno i zadovoljno do kraja života... uto pro 30, 2008 12:56 pm
Nefertiti je napisao/la:
Nadam se da će mi ovo rasterećenje malo pomoći
Hoće
Nefertiti Moderator
Naslov: Re: I živjeli su sretno i zadovoljno do kraja života... uto pro 30, 2008 3:58 pm
Da znaš da je....sad sam skroz dobro....
Naslov: Re: I živjeli su sretno i zadovoljno do kraja života... uto pro 30, 2008 3:59 pm
Nefertiti je napisao/la:
Da znaš da je....sad sam skroz dobro....
Tome služe prijatelji i prijateljska mjesta poput foruma
Nefertiti Moderator
Naslov: Re: I živjeli su sretno i zadovoljno do kraja života... uto pro 30, 2008 4:01 pm
Ephez Dinosaur
Broj postova : 452 Age : 47 Registration date : 30.12.2010
Naslov: Re: I živjeli su sretno i zadovoljno do kraja života... sub sij 01, 2011 11:18 am
Neznam o čemu vi,al ja radim na ovoj temi
Sponsored content
Naslov: Re: I živjeli su sretno i zadovoljno do kraja života...
I živjeli su sretno i zadovoljno do kraja života...