| tehnologija bogova? | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
tuby Višestanični organizam
Broj postova : 62 Age : 34 Registration date : 06.12.2008
| Naslov: tehnologija bogova? pon sij 19, 2009 9:32 pm | |
| zdravo. interesuje li me da li neko ima ovu knjigu u elektronskoj formi. da postavi da se moze skinuti. Jako me zanima. puni naziv je: tehnologija bogova zapanjujuca znanja starih naroda. isto ako neko ima knjigu: izvanzemaljska arhitektura. bio bih vam jako zahvalan. | |
|
| |
Svjetloisjena Legenda foruma CE-4
Broj postova : 29065 Age : 59 Location : Zagreb Registration date : 15.09.2007
| Naslov: Re: tehnologija bogova? pon sij 19, 2009 10:42 pm | |
| Ne spominje se pod ovim naslovom uopće na internetu. Pomoglo bi kad bi naveo autora i možda točniji naslov. | |
|
| |
| Naslov: Re: tehnologija bogova? uto sij 20, 2009 12:16 am | |
| - Svjetloisjena je napisao/la:
- Ne spominje se pod ovim naslovom uopće na internetu. Pomoglo bi kad bi naveo autora i možda točniji naslov.
pa gledao sam kako navodi ove knjige na emisiji na rubu znanosti iz 2005 godine. i ovaj naslov navodi. na nasem je jeziku znaci prevedena. pa sad vidio sam da nema nigdje. a da mi je naci knjigu oko vedske matematike na nasem jeziku. pa ako imas sta posalji link. poz. unaprijed hvala. | |
|
| |
| Naslov: Re: tehnologija bogova? uto sij 20, 2009 12:25 am | |
| Obično možeš naći knjige za "skidanje" tako da u Google upišeš ispravan naslov ili autora i dodaš riječ download. Ili malo prekopaš po našoj e-knjižnici. No ovu knjigu uopće ne mogu naći pod tim naslovom, a autora nema. Sad, nagađati kakav je naslov na engleskom (alien technology ili nešto slično) ne znači da ću doći do spomenute knjige - to bi bilo lakše tebi ako barem malo znaš o čemu se radi jer si slušao u emisiji. O vedskoj matematici možemo pitati Alphu, možda ima i kakav link Ako sama ne nađe ovaj post, možeš joj poslati pp | |
|
| |
| Naslov: Re: tehnologija bogova? uto sij 20, 2009 6:39 pm | |
| pa za to kako se trazi na googlu znam nisam malouman. sve pretrazio i kao sto rece nema. | |
|
| |
| Naslov: Re: tehnologija bogova? uto sij 20, 2009 9:30 pm | |
| - tuby je napisao/la:
- pa za to kako se trazi na googlu znam nisam malouman.
sve pretrazio i kao sto rece nema. Oh pardon, nisam ni mislila da si malouman. Ali meni je jednom ovakvo uputstvo dobro došlo. A nisam bila maloumna, samo nisam znala da se doda download. | |
|
| |
Jaykof Pračovjek
Broj postova : 2477 Age : 33 Location : Na temi za odbrojavanje do 21.12.2012. Registration date : 30.07.2008
| Naslov: Re: tehnologija bogova? sri sij 21, 2009 1:50 am | |
| Imao sam ja neke linkove za vedsku negdi, samo kaj su ti na engleskom, i neka je stranica kao svala stranica jedna sutra il tak nekak. Ja sam u bilježnicu oko pola sutre ili čak i cijelu prepravio, al nije mi se više dalo :S Možda preko ljetnih praznika se više posvetim tome | |
|
| |
| Naslov: Re: tehnologija bogova? sri sij 21, 2009 1:53 am | |
| ja sam gledao za download tih knjiga ali nisu free vec je cijena oko 40 $ ima ih vise. (oko vedske matematike) nesta sam malo nasao neku skriptu ali ima toga dosta. a nema za dzaba. | |
|
| |
Jaykof Pračovjek
Broj postova : 2477 Age : 33 Location : Na temi za odbrojavanje do 21.12.2012. Registration date : 30.07.2008
| Naslov: Re: tehnologija bogova? sri sij 21, 2009 1:55 am | |
| Evo linkova, fkt sam brz http://www.vedamu.org/Mathematics/course.aspTo je kao link sa svim sutrama i podsutrama, na engleskom je ne znam kolko ćeš shvatit. http://vedicmaths.org/Introduction/Tutorial/Tutorial.aspOvo je neki brzi tutorial, lako naučiš na brzinu neke osnovne stvari. A ovo za vedsku matematiku ... vidjet ću kak sam sa vremenom, sad su i natjecanja počela i škola i zadaće i učenje ... Ne znam, možda pod proljetnim praznicima nekaj iskemijam ako će mi se dat Btw, nisam znao da Alpha ima linkove za Vedsku matematiku :S | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: tehnologija bogova? | |
| |
|
| |
| tehnologija bogova? | |
|