Ovaj dečko nije doživio astralu, on je doživio takozvanu paralizu sna.
Gledao sam davno dokumentarac o otmicama ljudi od strane vanzemaljaca i nekolicina njih svoj je prvi kontakt ( dolazak vanzemaljaca ) opisala upravo tako no kasnije je ta cijela priča detaljno obrazložena
. Uz paralizu sna nerijetno dolaze i halucinacije o raznim bićima ( ili običnim ljudima ) koji sjede na prsima čovjeka koji se nalazi u tom stanju ( prilično uznemirujuče
). Paraliza sna obično se javlja u trenutku kad više ne spavamo ali nismo ni potpuno budni, a to može biti bilo kad, pa i 10 minuta nakon što smo zaspali
.
Čovjek koji se nalazi u paralizi sna nekoliko minuta ( nekad i više) nemože micati ruke, noge, glavu te nemože govoriti, jedino što se može u tom trenutku micati jesu oči. Osoba tad osječa težinu ga grudima kao da neko sjedi ili leži na njemu, disanje se otežava a kucanje srca se ubrzava. I kao što sam rekao nerijetko su prisutne i halucinacije svakakvih bića koja sjede na prsima. I sve to popračeno je neobičnim svjetlom.
To je pojava koja ima medicinsko objašnjenje, i doživjeli su je mnogi. A astrale projekcije su nešto drugo
, s njima ima iskustva jedna moja poznanica i prema njenim pričama to je prilično zeznuta stvar