a šta ja znam. ljudi se navuku. eto ja sam se tamo registrirao baš zbog toga - da vidim zašto je popularno i zanimljivo. i nije mi baš nešto zanimljivo, tj. ohladit ću se od toga za cca. 5 dana.
ali nama hrvatima većinom neće biti zanimljivo dok svi tamo ne dođu. onda će postati i zanimljivije. inače se može i preko pravih SMSova (s moba) komunicirati s twitterom. samo to ne namjeravam isprobavati (još)
djeluje glupo - a veliki je uspjeh.
većina web 2.0 projekata na početku su lude ideje koje djeluju glupo i većina bi vas ismijala kad bi im ispričali ideju koju ste dobili. kada imaš ludu ideju za internet servis treba ju imati hrabrosti objaviti i realizirati.
ako je sam ne znaš ostvariti (isprogramirati) trebaš naći nekog prijatelja koji zna pa ga nagovoriti da sudjeluje u ludom (mogućnost ismijavanja: 100%) projektu.
i ta hrabrost i riskiranje (zakup servera - i to vjerojatno ne običnog hostinga od 200 kn/god već pravog servera koji ćeš imati samo za sebe koji se plaća recimo 400kn/mj) se na kraju isplate uspjehom projekta.
ja osobno mislim da mi netko dođe s idejom o servisu na kojem se izražavate u 140 znakova ja bih rekao: "Jesi ti lud, pa to će ti propasti odmah, pa imamo SMSove sa 160 znakova, zašto je potrebno
portati SMS na net kad imamo puno kvalitetnije alate za komunikaciju?"
ali ipak, nadam se da će meni na pamet pasti neka glupa ideja koja će uspjeti.