Broj postova : 29065 Age : 59 Location : Zagreb Registration date : 15.09.2007
Naslov: Ukleti automobil? čet tra 23, 2009 8:12 pm
Ovo mi izgleda kao marketinški trik, zato ne želim temu staviti na Misterije. Čovjek je sedam godina vozio ukletu hondu koju je kupio u Japanu gdje je nabavio slupanu nakon nesreće u kojoj je prvi vlasnik poginuo. Već mi to ne drži vodu. Zašto bi netko kupio takav automobil na drugom kontinentu (čovjek iz SAD-a kupio automobil u Japanu). Drugo, ako auto izvodi stvari koje vlasnik opisuje, zašto ga tek sad prodaje, zašto ga odmah nije dao za staro željezo i to besplatno
'Molim vas, maknite taj automobil iz mog života. Ako ga kupite, Bog vas blagoslovio i smilovao se vašoj duši! Ta me Honda nekoliko puta pokušala ubiti. Mislim da njome vlada pokojni vlasnik.'
Možda je u pitanju samo neobični marketinški trik, možda je riječ o šali, no ovakvo što se ne susreće svaki dan.
Naime, anonimni prodavač iz Los Angelesa nedavno je na internetskom oglasniku Craigslist ostavio poruku sljedećeg naslova: "Prodajem ukleti automobil za 6500 američkih dolara!"
Intrigantni naslov prati i tekst koji ledi krv u žilama. Evo što je vlasnik Honde Accord iz 1992. napisao:
"Kupio sam ovaj auto prije sedam godina u Japanu. Bio je potpuno uništen. Koliko mi je poznato, slupan je u ilegalnoj uličnoj utrci. Opsjeda ga demon ili neki duh, možda čovjek koji je u njemu poginuo."
"Iz zvučnika se čuje mumljanje, kao da netko govori unatrag. Problem je u tome što auto nema uređaj za prijenos zvuka!"
"Kada u njega uđete, odmah će vas obuzeti osjećaj da iz njega želite što prije izaći. Na stražnjem sjedalu se čak osjeća i takozvana hladna točka."
"Pokušao me nekoliko puta ubiti. Retrovizori se sami od sebe namještaju, a i prtljažnik kao da ima vlastitu volju."
"Posjedujem čak i snimku na kojoj se jasno vidi kako se automobil kreće iako je motor ugašen! Na toj se snimci također mogu uočiti crvene oči na mjestu vozača, kao i tamna figura kako stoji pored Honde."
"Početna cijena je 6500 američkih dolara, ali voljan sam ga prodati i za puno manji iznos."
"Molim vas, maknite taj automobil iz mog života. Ako ga kupite, Bog vas blagoslovio i smilovao se vašoj duši", stoji na kraju tog oglasa.
josip21 banned
Broj postova : 4822 Age : 51 Location : Kerumovo city Registration date : 15.12.2008
Naslov: Re: Ukleti automobil? čet tra 23, 2009 8:50 pm
auto je bio potpuno unisten i on ga je kupio...cak je isao u Japan kupiti ga nije mogao naci u USA razbijeni auto vec je morao za to preci par tisuca kilometara...evo neka dodje kod mene ima ih totalno razbijenih i to besplatno ...samo ga nosi.....
floridana Legenda foruma CE-4
Broj postova : 27984 Age : 62 Registration date : 22.09.2007
Naslov: Re: Ukleti automobil? čet tra 23, 2009 10:23 pm
ma da, u moru oglasa morao je nekako istaknuti svoj
Svjetloisjena Legenda foruma CE-4
Broj postova : 29065 Age : 59 Location : Zagreb Registration date : 15.09.2007
Naslov: Re: Ukleti automobil? čet tra 23, 2009 10:24 pm
Očito je bio uspješan kad mi ovdje čitamo o tome
Gea Moderator
Broj postova : 10254 Age : 35 Location : Iznad Oblaka Registration date : 21.04.2009
Naslov: Re: Ukleti automobil? uto tra 28, 2009 1:47 am
od sad kad kupuješ stari auto traži potvrdu o egzorcista
mjesecnanebu Prašina
Broj postova : 5 Age : 47 Registration date : 16.06.2011
Naslov: Re: Ukleti automobil? sub lip 18, 2011 6:12 pm
Citat :
HEHEHE MOŽE
Buby30 Žaba
Broj postova : 294 Age : 42 Location : Split Registration date : 14.10.2011
Naslov: Re: Ukleti automobil? pet lis 21, 2011 10:24 am
ima li kakva slija? da cirnemo taj ukleti auto?
Einar Majmun
Broj postova : 1241 Location : Daleko od zdravog razuma... Registration date : 27.04.2010
auto je bio potpuno unisten i on ga je kupio...cak je isao u Japan kupiti ga nije mogao naci u USA razbijeni auto vec je morao za to preci par tisuca kilometara...evo neka dodje kod mene ima ih totalno razbijenih i to besplatno ...samo ga nosi.....
I ja bih u Japanu kupio slupani auto. Jer, to je auto za ulične trke, a ne neki jugo ili mercedes.