Početna stranicaPortalPretraľnikLatest imagesRegistracijaLogin

Ukleti automobil?

Go down 
+3
floridana
josip21
Svjetloisjena
7 posters
Autor/icaPoruka
Svjetloisjena
Legenda foruma CE-4
Svjetloisjena

Female
Aquarius Dragon
Broj postova : 29065
Registration date : 15.09.2007

Ukleti automobil? Empty
PostajNaslov: Ukleti automobil?   Ukleti automobil? Icon_minitimečet tra 23, 2009 8:12 pm

Ovo mi izgleda kao marketinški trik, zato ne želim temu staviti na Misterije. Čovjek je sedam godina vozio ukletu hondu koju je kupio u Japanu gdje je nabavio slupanu nakon nesreće u kojoj je prvi vlasnik poginuo. Već mi to ne drži vodu. Zašto bi netko kupio takav automobil na drugom kontinentu (čovjek iz SAD-a kupio automobil u Japanu). Drugo, ako auto izvodi stvari koje vlasnik opisuje, zašto ga tek sad prodaje, zašto ga odmah nije dao za staro željezo i to besplatno lood

ČLANAK:

Citat :
'Molim vas, maknite taj automobil iz mog života. Ako ga kupite, Bog vas blagoslovio i smilovao se vašoj duši! Ta me Honda nekoliko puta pokušala ubiti. Mislim da njome vlada pokojni vlasnik.'

Možda je u pitanju samo neobični marketinški trik, možda je riječ o šali, no ovakvo što se ne susreće svaki dan.

Naime, anonimni prodavač iz Los Angelesa nedavno je na internetskom oglasniku Craigslist ostavio poruku sljedećeg naslova: "Prodajem ukleti automobil za 6500 američkih dolara!"

Intrigantni naslov prati i tekst koji ledi krv u žilama. Evo što je vlasnik Honde Accord iz 1992. napisao:

"Kupio sam ovaj auto prije sedam godina u Japanu. Bio je potpuno uništen. Koliko mi je poznato, slupan je u ilegalnoj uličnoj utrci. Opsjeda ga demon ili neki duh, možda čovjek koji je u njemu poginuo."

"Iz zvučnika se čuje mumljanje, kao da netko govori unatrag. Problem je u tome što auto nema uređaj za prijenos zvuka!"

"Kada u njega uđete, odmah će vas obuzeti osjećaj da iz njega želite što prije izaći. Na stražnjem sjedalu se čak osjeća i takozvana hladna točka."

"Pokušao me nekoliko puta ubiti. Retrovizori se sami od sebe namještaju, a i prtljažnik kao da ima vlastitu volju."

"Posjedujem čak i snimku na kojoj se jasno vidi kako se automobil kreće iako je motor ugašen! Na toj se snimci također mogu uočiti crvene oči na mjestu vozača, kao i tamna figura kako stoji pored Honde."

"Početna cijena je 6500 američkih dolara, ali voljan sam ga prodati i za puno manji iznos."

"Molim vas, maknite taj automobil iz mog života. Ako ga kupite, Bog vas blagoslovio i smilovao se vašoj duši", stoji na kraju tog oglasa.
[Vrh] Go down
josip21
banned

Male
Libra Buffalo
Broj postova : 4822
Registration date : 15.12.2008

Ukleti automobil? Empty
PostajNaslov: Re: Ukleti automobil?   Ukleti automobil? Icon_minitimečet tra 23, 2009 8:50 pm

auto je bio potpuno unisten i on ga je kupio...cak je isao u Japan kupiti ga nije mogao naci u USA razbijeni auto vec je morao za to preci par tisuca kilometara...evo neka dodje kod mene ima ih totalno razbijenih i to besplatno ...samo ga nosi.....
[Vrh] Go down
floridana
Legenda foruma CE-4
floridana

Other / Decline to state
Aries Tiger
Broj postova : 27984
Registration date : 22.09.2007

Ukleti automobil? Empty
PostajNaslov: Re: Ukleti automobil?   Ukleti automobil? Icon_minitimečet tra 23, 2009 10:23 pm

ma da, u moru oglasa morao je nekako istaknuti svoj
[Vrh] Go down
Svjetloisjena
Legenda foruma CE-4
Svjetloisjena

Female
Aquarius Dragon
Broj postova : 29065
Registration date : 15.09.2007

Ukleti automobil? Empty
PostajNaslov: Re: Ukleti automobil?   Ukleti automobil? Icon_minitimečet tra 23, 2009 10:24 pm

Očito je bio uspješan kad mi ovdje čitamo o tome zubi
[Vrh] Go down
Gea
Moderator
Gea

Female
Scorpio Snake
Broj postova : 10254
Registration date : 21.04.2009

Ukleti automobil? Empty
PostajNaslov: Re: Ukleti automobil?   Ukleti automobil? Icon_minitimeuto tra 28, 2009 1:47 am

od sad kad kupuješ stari auto traži potvrdu o egzorcista :P
[Vrh] Go down
mjesecnanebu
Prašina

Female
Gemini Snake
Broj postova : 5
Registration date : 16.06.2011

Ukleti automobil? Empty
PostajNaslov: Re: Ukleti automobil?   Ukleti automobil? Icon_minitimesub lip 18, 2011 6:12 pm

Citat :
HEHEHE MOŽE

[Vrh] Go down
Buby30
Žaba
Buby30

Female
Aquarius Dog
Broj postova : 294
Registration date : 14.10.2011

Ukleti automobil? Empty
PostajNaslov: Re: Ukleti automobil?   Ukleti automobil? Icon_minitimepet lis 21, 2011 10:24 am

ima li kakva slija?
da cirnemo taj ukleti auto?
[Vrh] Go down
Einar
Majmun
Einar

Male
Capricorn Broj postova : 1241
Registration date : 27.04.2010

Ukleti automobil? Empty
PostajNaslov: Re: Ukleti automobil?   Ukleti automobil? Icon_minitimepon lis 24, 2011 1:38 pm

josip21 je napisao/la:
auto je bio potpuno unisten i on ga je kupio...cak je isao u Japan kupiti ga nije mogao naci u USA razbijeni auto vec je morao za to preci par tisuca kilometara...evo neka dodje kod mene ima ih totalno razbijenih i to besplatno ...samo ga nosi.....

I ja bih u Japanu kupio slupani auto. Jer, to je auto za ulične trke, a ne neki jugo ili mercedes.
[Vrh] Go down
Sponsored content

Ukleti automobil? Empty
PostajNaslov: Re: Ukleti automobil?   Ukleti automobil? Icon_minitime

[Vrh] Go down

Ukleti automobil?
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Ukleti lutak!?
» Ukleti hotel