| Vanzemaljci su ubili dinosaure i prekinuli ledeno doba | |
|
+8Gea Svjetloisjena Legionar Shime Alpha Berny_Sinara Blizzard josip21 12 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
josip21 banned
Broj postova : 4822 Age : 51 Location : Kerumovo city Registration date : 15.12.2008
| Naslov: Vanzemaljci su ubili dinosaure i prekinuli ledeno doba uto svi 12, 2009 11:54 pm | |
| Kako bi prekinuli ledeno doba koje je na planetu Zemlji uzrokovalo zaustavljanje života, vanzemaljci su uputili Karolinski komet u Atlantik. Podvodni vulkani koje je komet stvorio i aktivirao pokrenuli su tsunamije, promijenili klimu, uzrokovali podizanje temperature i otapanje ledenjaka, što je omogućilo......itd....itd..... ostalo mozete procitati na sljedecem linku.... LINK | |
|
| |
Blizzard Superforumaš CE-4
Broj postova : 15088 Age : 34 Registration date : 01.10.2007
| Naslov: Re: Vanzemaljci su ubili dinosaure i prekinuli ledeno doba sri svi 13, 2009 12:51 am | |
| Super, još jedna teorija... Ovo je 4. ili 5. teorija koju znam, a koja je povezana sa nestankom dinosaura i vanzemaljcima. Dobro, otkriveni su krateri, dokazano je da je udar postojao. Sve ostalo je lijepo zamišljeno, no realno gledano nije teško izmisliti nekakvu sličnu teoriju sa ne znam kakvim vanzemaljcima i nekim ciljevima, doda se neka baza na Marsu u priči i tako dalje...
Bojim se da je ova teorija samo jedna dodatna u moru sličnih, ništa posebno. Nije ni prva, a ni zadnja koju je osmislio neki znanstvenik - istražitelj. Bit će još takvih teorija u budućnosti kao i snimka NLO-a... | |
|
| |
Berny_Sinara Pračovjek
Broj postova : 2704 Age : 34 Location : Zagreb :D Registration date : 24.02.2009
| Naslov: Re: Vanzemaljci su ubili dinosaure i prekinuli ledeno doba sri svi 13, 2009 12:54 am | |
| komet pa vulkan pa potop pa vanzici,...ima li jos sta | |
|
| |
Alpha Admin
Broj postova : 29076 Age : 45 Registration date : 30.09.2007
| Naslov: Re: Vanzemaljci su ubili dinosaure i prekinuli ledeno doba sri svi 13, 2009 10:16 am | |
| Mislim da ovu teoriju jos nisam bila cula. Nego, ako su nas vanzici 'stvorili' sto nisu ostali s nama? | |
|
| |
Alpha Admin
| Naslov: Re: Vanzemaljci su ubili dinosaure i prekinuli ledeno doba sri svi 13, 2009 12:20 pm | |
| OK, citat iz clanka sa gornjeg linka: " Štoviše, odgovorno tvrdim kako su genetskim inženjeringom i pametnim kloniranjima dovele do stvaranja ljudske vrste - kaže Zvonarić, iza kojega stoji 30 godina rada u zagrebačkom Geološkom institutu, 20-ak knjiga, priručnika i skripti, aktivno druženje s poznatim promotorima meteoritike, geologije i ufologije, te brojna otkrića priznata i u svijetu." Pametnim kloniranjem? Pametnim? Pametno su stvorili nesto sto unistava sebe i sve oko sebe. Zbilja briljantno " Svemirci su, kaže Zvonarić, pogodovali razvoju ljudske vrste kako bi stvorili radnike sposobne za proizvodnju metala i ruda potrebnih za njihov život i putovanja." I opet se postavlja pitanje zasto onda nisu medju nama? To je isto kao da mi stvorimo posebnu sortu ovce sa super vunom i umjesto da je pripitomimo i zivimo svi skupa tako da mozemo koristit tu vunu, a bez da se ovce posebno bune, mi posaljemo ovce na Mars i vratimo se 2000 godina kasnije po vunu. Pregenijalno | |
|
| |
Shime Višestanični organizam
Broj postova : 52 Age : 45 Registration date : 11.02.2009
| Naslov: Re: Vanzemaljci su ubili dinosaure i prekinuli ledeno doba sri svi 13, 2009 12:54 pm | |
| Nedavno sam negdje (naravno, ne sjećam se gdje) čuo ili čitao da je dokazano da komet nije bio uzrok pogibije dinosaura. Naime, navodno su našli fosile dinosaura u slojevima zemlje koji su se nalazili iznad slojeva u kojima se nalazi dokaz udara komete (ako se mogu tako izraziti). Dakle, ne radi se o par godina, već o više tisuća godina..... Tako da mi se ovo baš i ne čino kao vjerojatnija opcija. A ako su vanzemaljci i učinili nešto da nas 'uzgoje', zašto nisu ovdje? Ili nas promatraju kao što mi promatramo ribe u akvariju, ili neke tome slične životinje....? Btw, možda se vanzemaljci igrtaju genetskog inženjeringa, pa su nas 'ostavili' na ovoj planeti koju su ranije 'pripremili' da možemo živjeti ovdje. I sad vrše razne pokuse, na sigurnoj udaljenosti od sebe, da nemožemo biti prijetnja njihovom postojanju..... | |
|
| |
Alpha Admin
| Naslov: Re: Vanzemaljci su ubili dinosaure i prekinuli ledeno doba sri svi 13, 2009 2:25 pm | |
| Je, bilo je na dnevnik.hr. Bilo bi logicnije da ako su vec genetski inzinjerili da stvore nesto sto odgovara postojecem planetu, a ne da jos i to trebaju pripremat | |
|
| |
Berny_Sinara Pračovjek
Broj postova : 2704 Age : 34 Location : Zagreb :D Registration date : 24.02.2009
| Naslov: Re: Vanzemaljci su ubili dinosaure i prekinuli ledeno doba sri svi 13, 2009 5:10 pm | |
| bilo bi malo glupo :S a da su nas vanzici stvorili nebi li bilo logicno da smo isti ko oni :S | |
|
| |
Legionar Moderni čovjek
Broj postova : 8711 Age : 30 Location : Negdje u mislima Registration date : 27.07.2008
| Naslov: Re: Vanzemaljci su ubili dinosaure i prekinuli ledeno doba sri svi 13, 2009 5:14 pm | |
| Ja zaista ne mogu povjerovati u to. Od kuda geologu te informacije? | |
|
| |
Svjetloisjena Legenda foruma CE-4
Broj postova : 29065 Age : 59 Location : Zagreb Registration date : 15.09.2007
| Naslov: Re: Vanzemaljci su ubili dinosaure i prekinuli ledeno doba sri svi 13, 2009 10:29 pm | |
| Taj naš geolog je stvarno vrlo svestran. No dobro je da potiče ljude na drugačija razmišljanja, možda zajedno dođemo do nekih rješenja. Btw, u članku je svašta nadrobljeno, od paškog trokuta preko lubanje vanzemaljca do biblijskog koda, što ima učinak na mene da mi tekst ne djeluje vjerodostojno | |
|
| |
josip21 banned
Broj postova : 4822 Age : 51 Location : Kerumovo city Registration date : 15.12.2008
| Naslov: Re: Vanzemaljci su ubili dinosaure i prekinuli ledeno doba sri svi 13, 2009 11:00 pm | |
| haha dobar je jel da.....pa nisu nasi znanstvenici ko neki tamo pa da nesto pricaju o nekoj teoriji nasi znanstvanici odmah nabacaju na hrpu nekoliko teorija za svaki slucaj neka se nadje.... ali sta je stvarno je ovo tesko ikome da probavi a narocito da povjeruje... | |
|
| |
| Naslov: Re: Vanzemaljci su ubili dinosaure i prekinuli ledeno doba sri svi 13, 2009 11:08 pm | |
| To je članak prenesen iz dnevnih novina i pisan je pretenciozno i senzacionalistički. Inače sam uvjerena da bi čovjek vjerojatno imao i nešto pametno za reći na tu temu. Šteta što je sam sebe diskreditirao odlukom da ovako zbrza nešto za list koji sa znanošću veze nema. Ili je izgubio svaku nadu da će mu netko povjerovati pa se hvata za slamke... | |
|
| |
Alpha Admin
| Naslov: Re: Vanzemaljci su ubili dinosaure i prekinuli ledeno doba čet svi 14, 2009 10:12 am | |
| Sigurno da covjek ima puno toga pametnog za reci u nekoj razumnoj diskusiji. Al kad stveri krenu ovim tokom onda se, kako kazes, lovi za svasta i pocinju tvrdnje koje ga, vise od svega, diskreditiraju. | |
|
| |
Gea Moderator
Broj postova : 10254 Age : 35 Location : Iznad Oblaka Registration date : 21.04.2009
| Naslov: Re: Vanzemaljci su ubili dinosaure i prekinuli ledeno doba čet svi 14, 2009 6:14 pm | |
| da, ako želi iznjeti teoriju onda bi ipak trebao ostati u granicama vjerodostojnih mogučnosti istina je da se pokušaju "ugurati" svemirci u našu prošlost, jer iskreno to bi riješilo mnoge misterije,a i "onu kariku koju nedostaje" | |
|
| |
gothic45 Dinosaur
Broj postova : 359 Age : 32 Location : Ploče Registration date : 02.11.2008
| Naslov: Re: Vanzemaljci su ubili dinosaure i prekinuli ledeno doba čet svi 14, 2009 8:53 pm | |
| - Legionar je napisao/la:
- Ja zaista ne mogu povjerovati u to. Od kuda geologu te informacije?
Njegov tajni ''izvor'' mu je rekao | |
|
| |
josip21 banned
| Naslov: Re: Vanzemaljci su ubili dinosaure i prekinuli ledeno doba pet svi 15, 2009 7:20 am | |
| vec i prije su neki ljudi tvrdili da nam vanzici pomazu...recimo onaj tip koji se zove Valerij Uvanom on tvrdi da vanzici zive negdje tamo u Sibiru i da imaju tamo nekakvu bazu i cak tvrdi da su oni pogodili s nekakvim projektilom onaj komet ili asteroid prije nego je udario u zemlju i tako nas spasili....on je kao nekakav šef Odjeljenja za Istraživanje NLO-a, nauke i tehnologije, ruske Akademije za Nacinalnu bezbjednost, koja je bazirana u Petrogradu. ee sad koliko ima u tome istine i da li taj covjek stvarno postoji ja to ne znam....
a ovaj nas znanstvenik iskreno ja za njega nikad prije nisam ni cuo ni vidio a vjerujem i vecina vas ovde na forumu da nije nikad cula za njega...ali ko zna mozda covjek stvarno se ozbiljno bavi tim i to istrazuje ozda nije nekaka sarlatan i varalica zeljan slave i pare....ne znam tesko je povjerovati a u clanku se i izmedju ostalog moze i vo rocitati: "iza kojega stoji 30 godina rada u zagrebačkom Geološkom institutu, 20-ak knjiga, priručnika i skripti, aktivno druženje s poznatim promotorima meteoritike, geologije i ufologije, te brojna otkrića priznata i u svijetu". e bas me zanima koja su to otkrica.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Vanzemaljci su ubili dinosaure i prekinuli ledeno doba sub svi 16, 2009 1:19 am | |
| Pa i mene zanima, samo mislim da je ovakvim člankom postigao upravo suprotno od željenog. | |
|
| |
danpocalypse Višestanični organizam
Broj postova : 42 Age : 38 Location : VINKOVCI Registration date : 11.01.2010
| |
| |
josip21 banned
| Naslov: Re: Vanzemaljci su ubili dinosaure i prekinuli ledeno doba pon oľu 08, 2010 12:30 am | |
| ZA SVE JE KRIV UDAR ASTEROIDA.
zakljucak je konacan: divovski asteroid koji je udario u Zemlju jedino je uvjerljivo objasnjenje nestanka dinosaurusa.Skupina od 41 znanstvenika iz cijelog svijeta preispitala je punih 20 godina istrazivanja kako bi pokusala potvrditi tkz. kredno-tercijarno(KT) izumiranje prije oko 65 milijuna godina ,kad je nestalo oko pola vrsta na planetu.Znanstvenici su bili podijeljeni izmedju teorija je li izumiranje prouzrocio asteroid ili vulkanska aktivnost na prostoru danasnje Indije,gdje se dogodilo niz izrazito snaznih vulkanskih erupcija koji je trajao oko 1.5 milijuna godina. Sto se tice znanosti ,ovo je pitanje definitivno skinito s dnevnog reda.
eto ga na....i sta sad...??? | |
|
| |
konoko1 Riba
Broj postova : 102 Age : 42 Location : SL.BROD Registration date : 24.01.2010
| Naslov: Re: Vanzemaljci su ubili dinosaure i prekinuli ledeno doba pon oľu 15, 2010 7:53 pm | |
| da rijesili su nestanak dinosaura od prije 65 milijuna godina a ne mogu rijesiti nestanak ljudskog znanja i civilizacija od prije par tisuca godina pa mi je to malo upitno(meni) | |
|
| |
danpocalypse Višestanični organizam
Broj postova : 42 Age : 38 Location : VINKOVCI Registration date : 11.01.2010
| Naslov: Re: Vanzemaljci su ubili dinosaure i prekinuli ledeno doba čet oľu 18, 2010 10:22 pm | |
| gle,uskoro ce doci do još poplava,potresa,erupcija...elementarnih nepogoda.....sve izazvano prepre iskoristvanjem prirodnih resursa..javnost nam priča kako je sve super sve 5,a ne priča nam da se vodostaj povisio,kao nema veze...nema vraga..ja vam velim u roku od 10-15 godina ocekujte piz...je,a bilo bi pametno da ljudi malo budu svjesni.....ovo je moj odgovor kako su dinosauri nestali,na sličan način kao i što čemo mi | |
|
| |
waldox Majmun
Broj postova : 1779 Registration date : 18.03.2014
| Naslov: Re: Vanzemaljci su ubili dinosaure i prekinuli ledeno doba sri stu 18, 2015 4:32 pm | |
| zašto bi alieni ubili dinosaure?mogli su i ljude oni su veće štetočine,haha nisam nešto gluplje pročitao odavno ,komet je pao i promijenio temp 98 posto stoji da su zato izumrli ali...... možda ih je neja bolest uubila neke druge vrste,ili je nestalo bilja,ili ženkiili su se međusobno poubijali,ostale su neke vrste danas,ptice,zmije,gušteri,krokodili https://www.youtube.com/watch?v=JOnKYd7yVTI&hd=1 | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Vanzemaljci su ubili dinosaure i prekinuli ledeno doba | |
| |
|
| |
| Vanzemaljci su ubili dinosaure i prekinuli ledeno doba | |
|