| NLO-i ''vampirska svijetla'' u Brazilu | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
gothic45 Dinosaur
Broj postova : 359 Age : 32 Location : Ploče Registration date : 02.11.2008
| Naslov: NLO-i ''vampirska svijetla'' u Brazilu sub srp 04, 2009 12:06 pm | |
| Sječam se ovog slučaja iz jedne epizode Na rubu znanosti. Naime to se događalo u nekoj šumi blizu pokraj nekog malog gradića u Brazilu (ne mogu se sad sjetit imena grada). Uglavnom taj fenomen bi izletio iz šume i gađao lokalno stanovništvo nekakvim zrakama nakon čega bi ljudi padali u nesvjest a kad bi se probudili imali bi ''vampirske'' rane na tijelu a falilio bi im nekoliko litara krvi. Pozvana je neka specijalna jedinica da prouči taj fenomen na čelu sa nekim generalom ili tako nešto, ti NLO-i su im se toliko približili da su uspjeli napraviti precizne skice objekata i kada je to istraživanje došlo do obečavajuće faze odjednom je poništeno od strane vlade, a lik koji je vodio taj projekt je nađen mrtav nakon par dana, navodno se objesio (da baš ) Šta mislite o tome, kakve su vam teorije? | |
|
| |
Svjetloisjena Legenda foruma CE-4
Broj postova : 29065 Age : 59 Location : Zagreb Registration date : 15.09.2007
| Naslov: Re: NLO-i ''vampirska svijetla'' u Brazilu sub srp 04, 2009 1:27 pm | |
| Da je tim ljudima falilo nekoliko litara krvi, ne bi se oni nikad probudili.
Teško je reći, zvuči slično kao one priče o stoci koju farmeri pronalaze bez unutarnjih organa... | |
|
| |
gothic45 Dinosaur
| Naslov: Re: NLO-i ''vampirska svijetla'' u Brazilu sub srp 04, 2009 1:44 pm | |
| - Svjetloisjena je napisao/la:
- Da je tim ljudima falilo nekoliko litara krvi, ne bi se oni nikad probudili.
Teško je reći, zvuči slično kao one priče o stoci koju farmeri pronalaze bez unutarnjih organa... Dobro nije baš nekoliko litara ali falilo im je dosta i to su i liječnici potvrdili. | |
|
| |
josip21 banned
Broj postova : 4822 Age : 51 Location : Kerumovo city Registration date : 15.12.2008
| Naslov: Re: NLO-i ''vampirska svijetla'' u Brazilu sub srp 04, 2009 1:59 pm | |
| prvi put cujem za to.....imali li di da pise opsirnije o tom slucaju... | |
|
| |
Hexenkind banned
Broj postova : 278 Age : 52 Location : Zagreb Registration date : 01.07.2009
| Naslov: Re: NLO-i ''vampirska svijetla'' u Brazilu pon srp 06, 2009 3:35 pm | |
| Čuo sam za navedeni slučaj...čak sam u nekoj emisiji vidio i te snimke...nemam nekakvu osobitu teoriju o tome, osim što bi to doveo u vezi s bićem koje u srednjoj Americi nazivaju El Chupacabra...s obzirom da sam osobno vrlo skeptičane prema slučajevima tzv. otmica od strane vanzemaljaca, a koje su posebno opisane u seriji X-Files, skeptičan sam i prema tome da se radi o takvom NLO fenomenu...mislim da se radi o nekakvom energetskom polju koje na neki način usisava ljudske elektrolite, pa se na testovima pokazuje kao da imaju manjak krvi... | |
|
| |
zvezda Guardian
Broj postova : 3245 Age : 42 Location : Gore Registration date : 23.09.2007
| Naslov: Re: NLO-i ''vampirska svijetla'' u Brazilu sri srp 08, 2009 12:18 am | |
| A šta bi onda bilo izvor tog energetskog polja?... Priroda?, svrha?... * _________________ "...ja sam Bog, ja sam junak, ja sam filozof, ja sam Đavo i ja sam svet, a to je zamoran način da se kaže da ne postojim."
| |
|
| |
gothic45 Dinosaur
| Naslov: Re: NLO-i ''vampirska svijetla'' u Brazilu sri srp 08, 2009 1:28 pm | |
| Nije bilo energetsko polje nego baš letjelice jer je taj vojno-istraživačka ekspedicija imala prilike iz velike blizine promatrati objekte i načini su detaljne skice, a onda je neko ucmeko vođu ekspedicije a skice su ili uništene ili ukradene. | |
|
| |
Hexenkind banned
| Naslov: Re: NLO-i ''vampirska svijetla'' u Brazilu sri srp 08, 2009 4:59 pm | |
| - zvezda je napisao/la:
- A šta bi onda bilo izvor tog energetskog polja?... Priroda?, svrha?... *
Pa o tome možemo jedino nagađati, jednako kao i da se radi o NLO-ima...koja je njhova svrha vađenja krvi? zašto me jednostavno ne dođu pitati? zašto to rade samo u Brazilu, a ne i u Masačusecu il u Pušćoj Bistri? - Citat :
- Nije bilo energetsko polje nego baš letjelice jer je taj vojno-istraživačka ekspedicija imala prilike iz velike blizine promatrati objekte i načini su detaljne skice, a onda je neko ucmeko vođu ekspedicije a skice su ili uništene ili ukradene.
a s obzirom da sam ja vidio snimke, na njima se vide nekakva svjetla koja se relativno brzo kreću tamo-amo i doista nisam primijetio nikakvu strukturu letjelica...osim toga, i krijesnice imaju strukturu, te ih se uvečanjem može zamijeniti čak i za nekakve letjelice, a radi se o živim bićima...ne znam, skeptičan sam o takvim slučajevima...bio je jedan zanimljiv slučaj u Meksiku, ali je to zataškano kad su se u slučaj uključili Amerikanci, međutim nitko nije umro niti je ubijen...ne vidim razlog zašto bi nekog netko ubio zbog istraživanja | |
|
| |
zvezda Guardian
| Naslov: Re: NLO-i ''vampirska svijetla'' u Brazilu sri srp 08, 2009 10:45 pm | |
| Pa recimo zato jer neki smatraju da se neke stvari ne bi trebale istraživati ni objavljivati, neke žele istinu samo za sebe (svoju korist), nekima više odgovaramo slepi i glupi... i ti isti neki verovatno ponajmanje prezaju od ubijanja... Naprimer... * _________________ "...ja sam Bog, ja sam junak, ja sam filozof, ja sam Đavo i ja sam svet, a to je zamoran način da se kaže da ne postojim."
| |
|
| |
Remke Pračovjek
Broj postova : 3399 Age : 29 Location : Osijek Registration date : 05.07.2009
| Naslov: Re: NLO-i ''vampirska svijetla'' u Brazilu sri srp 08, 2009 10:51 pm | |
| vlada sve to zataskava zato jer je narod "paničan" ali ne kao pojedinci nego kao narod paničare i taka sranja | |
|
| |
Hexenkind banned
| Naslov: Re: NLO-i ''vampirska svijetla'' u Brazilu sri srp 08, 2009 10:52 pm | |
| - Nazgull je napisao/la:
- vlada sve to zataskava zato jer je narod "paničan"
i zato će nekog ubit? | |
|
| |
zvezda Guardian
| Naslov: Re: NLO-i ''vampirska svijetla'' u Brazilu sri srp 08, 2009 10:56 pm | |
| Nemam nameru ponovo pisati... * _________________ "...ja sam Bog, ja sam junak, ja sam filozof, ja sam Đavo i ja sam svet, a to je zamoran način da se kaže da ne postojim."
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: NLO-i ''vampirska svijetla'' u Brazilu | |
| |
|
| |
| NLO-i ''vampirska svijetla'' u Brazilu | |
|