Početna stranicaPortalPretraľnikLatest imagesRegistracijaLogin

NLO-i ''vampirska svijetla'' u Brazilu

Go down 
+2
Svjetloisjena
gothic45
6 posters
Autor/icaPoruka
gothic45
Dinosaur
gothic45

Male
Gemini Monkey
Broj postova : 359
Registration date : 02.11.2008

NLO-i ''vampirska svijetla'' u Brazilu Empty
PostajNaslov: NLO-i ''vampirska svijetla'' u Brazilu   NLO-i ''vampirska svijetla'' u Brazilu Icon_minitimesub srp 04, 2009 12:06 pm

Sječam se ovog slučaja iz jedne epizode Na rubu znanosti.
Naime to se događalo u nekoj šumi blizu pokraj nekog malog gradića u Brazilu (ne mogu se sad sjetit imena grada).

Uglavnom taj fenomen bi izletio iz šume i gađao lokalno stanovništvo nekakvim zrakama nakon čega bi ljudi padali u nesvjest a kad bi se probudili imali bi ''vampirske'' rane na tijelu a falilio bi im nekoliko litara krvi.

Pozvana je neka specijalna jedinica da prouči taj fenomen na čelu sa nekim generalom ili tako nešto, ti NLO-i su im se toliko približili da su uspjeli napraviti precizne skice objekata i kada je to istraživanje došlo do obečavajuće faze odjednom je poništeno od strane vlade, a lik koji je vodio taj projekt je nađen mrtav nakon par dana, navodno se objesio (da baš roll )

Šta mislite o tome, kakve su vam teorije?
[Vrh] Go down
Svjetloisjena
Legenda foruma CE-4
Svjetloisjena

Female
Aquarius Dragon
Broj postova : 29065
Registration date : 15.09.2007

PostajNaslov: Re: NLO-i ''vampirska svijetla'' u Brazilu   NLO-i ''vampirska svijetla'' u Brazilu Icon_minitimesub srp 04, 2009 1:27 pm

Da je tim ljudima falilo nekoliko litara krvi, ne bi se oni nikad probudili.

Teško je reći, zvuči slično kao one priče o stoci koju farmeri pronalaze bez unutarnjih organa...
[Vrh] Go down
gothic45
Dinosaur
gothic45

Male
Gemini Monkey

PostajNaslov: Re: NLO-i ''vampirska svijetla'' u Brazilu   NLO-i ''vampirska svijetla'' u Brazilu Icon_minitimesub srp 04, 2009 1:44 pm

Svjetloisjena je napisao/la:
Da je tim ljudima falilo nekoliko litara krvi, ne bi se oni nikad probudili.

Teško je reći, zvuči slično kao one priče o stoci koju farmeri pronalaze bez unutarnjih organa...

Dobro nije baš nekoliko litara ali falilo im je dosta i to su i liječnici potvrdili.
[Vrh] Go down
josip21
banned

Male
Libra Buffalo
Broj postova : 4822
Registration date : 15.12.2008

PostajNaslov: Re: NLO-i ''vampirska svijetla'' u Brazilu   NLO-i ''vampirska svijetla'' u Brazilu Icon_minitimesub srp 04, 2009 1:59 pm

prvi put cujem za to.....imali li di da pise opsirnije o tom slucaju...
[Vrh] Go down
Hexenkind
banned
Hexenkind

Male
Gemini Rat
Broj postova : 278
Registration date : 01.07.2009

PostajNaslov: Re: NLO-i ''vampirska svijetla'' u Brazilu   NLO-i ''vampirska svijetla'' u Brazilu Icon_minitimepon srp 06, 2009 3:35 pm

Čuo sam za navedeni slučaj...čak sam u nekoj emisiji vidio i te snimke...nemam nekakvu osobitu teoriju o tome, osim što bi to doveo u vezi s bićem koje u srednjoj Americi nazivaju El Chupacabra...s obzirom da sam osobno vrlo skeptičane prema slučajevima tzv. otmica od strane vanzemaljaca, a koje su posebno opisane u seriji X-Files, skeptičan sam i prema tome da se radi o takvom NLO fenomenu...mislim da se radi o nekakvom energetskom polju koje na neki način usisava ljudske elektrolite, pa se na testovima pokazuje kao da imaju manjak krvi...
[Vrh] Go down
zvezda
Guardian
zvezda

Female
Capricorn Rooster
Broj postova : 3245
Registration date : 23.09.2007

PostajNaslov: Re: NLO-i ''vampirska svijetla'' u Brazilu   NLO-i ''vampirska svijetla'' u Brazilu Icon_minitimesri srp 08, 2009 12:18 am

A šta bi onda bilo izvor tog energetskog polja?... Priroda?, svrha?... *

Dinosaur
gothic45

Male
Gemini Monkey

PostajNaslov: Re: NLO-i ''vampirska svijetla'' u Brazilu   NLO-i ''vampirska svijetla'' u Brazilu Icon_minitimesri srp 08, 2009 1:28 pm

Nije bilo energetsko polje nego baš letjelice jer je taj vojno-istraživačka ekspedicija imala prilike iz velike blizine promatrati objekte i načini su detaljne skice, a onda je neko ucmeko vođu ekspedicije a skice su ili uništene ili ukradene.
[Vrh] Go down
Hexenkind
banned
Hexenkind

Male
Gemini Rat

PostajNaslov: Re: NLO-i ''vampirska svijetla'' u Brazilu   NLO-i ''vampirska svijetla'' u Brazilu Icon_minitimesri srp 08, 2009 4:59 pm

zvezda je napisao/la:
A šta bi onda bilo izvor tog energetskog polja?... Priroda?, svrha?... *

Pa o tome možemo jedino nagađati, jednako kao i da se radi o NLO-ima...koja je njhova svrha vađenja krvi? zašto me jednostavno ne dođu pitati? zašto to rade samo u Brazilu, a ne i u Masačusecu il u Pušćoj Bistri?

Citat :
Nije bilo energetsko polje nego baš letjelice jer je taj vojno-istraživačka ekspedicija imala prilike iz velike blizine promatrati objekte i načini su detaljne skice, a onda je neko ucmeko vođu ekspedicije a skice su ili uništene ili ukradene.

a s obzirom da sam ja vidio snimke, na njima se vide nekakva svjetla koja se relativno brzo kreću tamo-amo i doista nisam primijetio nikakvu strukturu letjelica...osim toga, i krijesnice imaju strukturu, te ih se uvečanjem može zamijeniti čak i za nekakve letjelice, a radi se o živim bićima...ne znam, skeptičan sam o takvim slučajevima...bio je jedan zanimljiv slučaj u Meksiku, ali je to zataškano kad su se u slučaj uključili Amerikanci, međutim nitko nije umro niti je ubijen...ne vidim razlog zašto bi nekog netko ubio zbog istraživanja
[Vrh] Go down
zvezda
Guardian
zvezda

Female
Capricorn Rooster

PostajNaslov: Re: NLO-i ''vampirska svijetla'' u Brazilu   NLO-i ''vampirska svijetla'' u Brazilu Icon_minitimesri srp 08, 2009 10:45 pm

Pa recimo zato jer neki smatraju da se neke stvari ne bi trebale istraživati ni objavljivati, neke žele istinu samo za sebe (svoju korist), nekima više odgovaramo slepi i glupi... i ti isti neki verovatno ponajmanje prezaju od ubijanja... Naprimer... *

Pračovjek
Remke

Male
Libra Pig
Broj postova : 3399
Registration date : 05.07.2009

PostajNaslov: Re: NLO-i ''vampirska svijetla'' u Brazilu   NLO-i ''vampirska svijetla'' u Brazilu Icon_minitimesri srp 08, 2009 10:51 pm

vlada sve to zataskava zato jer je narod "paničan" ali ne kao pojedinci nego kao narod paničare i taka sranja
[Vrh] Go down
Hexenkind
banned
Hexenkind

Male
Gemini Rat

PostajNaslov: Re: NLO-i ''vampirska svijetla'' u Brazilu   NLO-i ''vampirska svijetla'' u Brazilu Icon_minitimesri srp 08, 2009 10:52 pm

Nazgull je napisao/la:
vlada sve to zataskava zato jer je narod "paničan"

i zato će nekog ubit?
[Vrh] Go down
zvezda
Guardian
zvezda

Female
Capricorn Rooster

PostajNaslov: Re: NLO-i ''vampirska svijetla'' u Brazilu   NLO-i ''vampirska svijetla'' u Brazilu Icon_minitimesri srp 08, 2009 10:56 pm

Nemam nameru ponovo pisati... gica *

PostajNaslov: Re: NLO-i ''vampirska svijetla'' u Brazilu   NLO-i ''vampirska svijetla'' u Brazilu Icon_minitime

[Vrh] Go down

NLO-i ''vampirska svijetla'' u Brazilu
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.