Početna stranicaPortalPretraľnikLatest imagesRegistracijaLogin

Prizivanje duhova

Go down 
+39
HARRY
Wayne_Myth
Marko251988
Micron
randajad
maya
Dantalion
Archangel
Angelino croft
Zona
Danijel Barbarić
legenda007
KoX
hromi
mEN_iN_WHite
tomi
brle
Expert for NLO-e
Gea
Berny_Sinara
gloria_g
darkside
Ofca
Athena
Legionar
Tigon
Aurora Borealis
unique
klapa
Jergo
josip21
Tin95
Pumpkin
srdjan888
Remke
zvezda
Svjetloisjena
Alpha
Reaper
43 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Autor/icaPoruka
Micron
Prašina
Micron

Male
Cancer Dog
Broj postova : 7
Registration date : 10.09.2010

Prizivanje duhova - Page 6 Empty
PostajNaslov: Re: Prizivanje duhova   Prizivanje duhova - Page 6 Icon_minitimeuto lis 19, 2010 7:45 pm

Legionar je napisao/la:
I thing your Inglish is not god zubi
me toooooooo:D evil evil
[Vrh] Go down
Danijel Barbarić
Višestanični organizam
Danijel Barbarić

Male
Aquarius Dog
Broj postova : 30
Registration date : 16.09.2010

PostajNaslov: Re: Prizivanje duhova   Prizivanje duhova - Page 6 Icon_minitimesri lis 20, 2010 9:54 am

you think
[Vrh] Go down
maya
Višestanični organizam

Female
Leo Rooster
Broj postova : 65
Registration date : 08.06.2009

PostajNaslov: Re: Prizivanje duhova   Prizivanje duhova - Page 6 Icon_minitimesri lis 20, 2010 11:21 am

nisam jos nikada ih pozivala
[Vrh] Go down
Marko251988
Riba
Marko251988

Male
Taurus Dragon
Broj postova : 146
Registration date : 18.10.2010

PostajNaslov: Re: Prizivanje duhova   Prizivanje duhova - Page 6 Icon_minitimesri lis 20, 2010 4:46 pm

a video je tak super... spavat cu ko beba, nakon svih horor filmova koje sam pogledao vise me nista nemoze iznenadit :)
[Vrh] Go down
Danijel Barbarić
Višestanični organizam
Danijel Barbarić

Male
Aquarius Dog

PostajNaslov: Re: Prizivanje duhova   Prizivanje duhova - Page 6 Icon_minitimečet lis 21, 2010 12:50 am

:d
[Vrh] Go down
Zona
Pračovjek
Zona

Female
Leo Tiger
Broj postova : 2260
Registration date : 17.07.2010

PostajNaslov: Re: Prizivanje duhova   Prizivanje duhova - Page 6 Icon_minitimepet lis 22, 2010 11:54 am

bio je rat. kao izbjeglice bili smo u jednom selu bogu iza nogu. nismo imali struje, pa smo za rasvjetu koristili svijeće. svako veče smo se druzili sa mještanima koji su po mojim mjerilima natprosječno praznovjerni. tu sam se naslušala strašnih i nemogućih priča kao nikad prije niti poslije.
uglavnom, jedno veče smo odlučili prizivati duhove, čisto iz zezancije.

u toj kući nas je tad bilo oko 10, od 15 do 25 godina starosti, otprilike.

uzeli smo jednu jedinu svijeću koja nam je već i bila upaljena jer je bila noć, postavili je na stol i okupili se oko nje. sjećam se da smo zvali duh josipa broza. netko je rekao da moramo biti tihi, ali vazda se nekom otimao smjeh ili nekakva upadica.
konačno smo se smirili. svi smo, dakle nagurani u jednoj manjoj sobi,iza nas otvorena vrata koja povezuju tu prostoriju sa dnevnim boravkom. sve ostalo je dobro zatvoreno jer je zima i hladno je.
ne sjećam se točno na koji fazon se nama duh trebao javiti, ali kad šta hoće, taman kad smo stvorili grobnu tišinu, svijeća je počela lelujati da bi se za čas ugasila a mi ostali u mraku i ozračju nečeg natprirodnog.

svi uglas se stanu derati i jedni preko drugih navale na vrata, na kojima smo se doslovce zaglavili. meni je u svemu tome bilo najstrasnije to zaglavljivanje rofl2

i činjenica kolko smo svi bili šašavi. ama, to je tolka vriska i strka nastala ko da smo svi ludi.
da bi konačno netko opet upalio svijeću, i svi skupa smo se histarično smijali još 10 minuta.
iako sam i tad bila svjesna da to nije bilo ni d od duha, bogme nam je trebala nadljudska hrabrost da se tu noć po mraku vratimo u "našu" kuću.
[Vrh] Go down
legenda007
Pračovjek
legenda007

Female
Aquarius Monkey
Broj postova : 2191
Registration date : 23.12.2009

PostajNaslov: Re: Prizivanje duhova   Prizivanje duhova - Page 6 Icon_minitimepet lis 22, 2010 3:24 pm

sve je to stvar psihe..mislim da ljudi koji su "malo više" religiozni, da i više vjeruju u takve stvari...
[Vrh] Go down
Wayne_Myth
Riba
Wayne_Myth

Male
Aquarius Horse
Broj postova : 122
Registration date : 22.10.2010

PostajNaslov: Re: Prizivanje duhova   Prizivanje duhova - Page 6 Icon_minitimened lis 24, 2010 10:00 pm

ja prizivao i dozvao donekle ajmo reci... mislim moze biti i slucajsnost, ugl.
sve pocelo padati vrata lupati i suskati po stubistu jer smo u stubistu u odrumu to radili ma uzas... strah
[Vrh] Go down
Danijel Barbarić
Višestanični organizam
Danijel Barbarić

Male
Aquarius Dog

PostajNaslov: Re: Prizivanje duhova   Prizivanje duhova - Page 6 Icon_minitimepon lis 25, 2010 10:59 pm

Xxxxxxxxxx xxxxxx xxxxxxxxxx xx xxxxx
[Vrh] Go down
legenda007
Pračovjek
legenda007

Female
Aquarius Monkey

PostajNaslov: Re: Prizivanje duhova   Prizivanje duhova - Page 6 Icon_minitimeuto lis 26, 2010 2:34 pm

koga triba prizvat da se prevedu ovi iksići
[Vrh] Go down
Wayne_Myth
Riba
Wayne_Myth

Male
Aquarius Horse
Broj postova : 122
Registration date : 22.10.2010

PostajNaslov: Re: Prizivanje duhova   Prizivanje duhova - Page 6 Icon_minitimeuto lis 26, 2010 2:43 pm

i ja sam se to pito al reko mozda ce netko objasniti scratch
[Vrh] Go down
HARRY
Prašina

Male
Leo Snake
Broj postova : 3
Registration date : 05.11.2010

PostajNaslov: Re: Prizivanje duhova   Prizivanje duhova - Page 6 Icon_minitimepet stu 05, 2010 2:35 am

Pozdrav svima!
U zadnje vrijeme sam poceo malo istrazivati uvezi duhova i prizivanja,
tema je jako zanimljiva ali moram napomenuti da samo kako sam poceo citati ovaj forum,vec negdje na 4/5 stranici mi je pocelo lupkati po stanu( a sva vrata i prozori su zatvoreni) Boink
te savjet svima koji se sale sa tim da se ne upustaju u to jer ih psiha moze dovesti do ludila i zagorcati im cijeli zivot evil
[Vrh] Go down
Zona
Pračovjek
Zona

Female
Leo Tiger
Broj postova : 2260
Registration date : 17.07.2010

PostajNaslov: Re: Prizivanje duhova   Prizivanje duhova - Page 6 Icon_minitimepet stu 05, 2010 11:14 am

HARRY je napisao/la:

te savjet svima koji se sale sa tim da se ne upustaju u to jer ih psiha moze dovesti do ludila i zagorcati im cijeli zivot evil

U pravu si kad kažeš da se sa tim ne treba šaliti. Nego, ovo, da može zagorčati cijeli život, jel to imaš neko iskustvo u vezi duhova?
Osim, naravno, tog lupkanja po stanu koje je vjerojatno stalno prisutno samo što navečer kad je sve tiho i mirno više dolazi o izražaja. pogotovo ako još čitaš nešto na tu tematiku.
[Vrh] Go down
HARRY
Prašina

Male
Leo Snake
Broj postova : 3
Registration date : 05.11.2010

PostajNaslov: Re: Prizivanje duhova   Prizivanje duhova - Page 6 Icon_minitimepet stu 05, 2010 4:10 pm

Ja osobno iskreno nemam nikakva iskustva,samo jednu pricu sam cuo,i puno njih po forumima procitao.Skoro sam siguran da nista nije lupkalo prije nego sam počeo ozbiljnije razmisljati o duhovima te veceri,pretpostavljam da je to bilo zato jer je stan bio hladan i onda sam upalio klimu koja grije i taj stari ormar je "lupkao" ili "skripao" sta vec,i odmah mi je psiha pocela raditi totalno bezveze pa zbog toga kazem. lalala
[Vrh] Go down
Collector604
Majmun
Collector604

Male
Taurus Snake
Broj postova : 1047
Registration date : 19.02.2010

PostajNaslov: Re: Prizivanje duhova   Prizivanje duhova - Page 6 Icon_minitimesub stu 06, 2010 12:19 pm

Mozda svaku 2-3 noc mi "pucketa nesto" ispred stana ili u sobi...Uglavnom isti razlog "lupkanja" je kao i kod HARRY

A pogotovo u sobi kad otvorim prozor (a napolju hladno)

Znam da se drvo,zeljezo,plastika na hladnom vremenu "skuplja" a po toplom vremenu "siri"

Znam da ispred stana macke,psi i jezevi po noci trckaraju,lisce opada,vjetar puse itd....

Tako da nemam problema sa "pucketanjem"

whee
[Vrh] Go down
legenda007
Pračovjek
legenda007

Female
Aquarius Monkey

PostajNaslov: Re: Prizivanje duhova   Prizivanje duhova - Page 6 Icon_minitimepon stu 08, 2010 5:29 pm

sad kad imam veliku temperaturu svašta vidim...i duhove...ozbiljno
[Vrh] Go down
Danijel Barbarić
Višestanični organizam
Danijel Barbarić

Male
Aquarius Dog

PostajNaslov: Re: Prizivanje duhova   Prizivanje duhova - Page 6 Icon_minitimesri stu 10, 2010 12:29 am

šta je bilo tko je sabrisao sve one poruke od sinoć
[Vrh] Go down
Danijel Barbarić
Višestanični organizam
Danijel Barbarić

Male
Aquarius Dog

PostajNaslov: Re: Prizivanje duhova   Prizivanje duhova - Page 6 Icon_minitimesri stu 10, 2010 12:30 am

možda sam i je ne mogu se sjetiti bio sam pijan ko kanta
ili su možda ovi iz ce-4 foruma
[Vrh] Go down
Collector604
Majmun
Collector604

Male
Taurus Snake

PostajNaslov: Re: Prizivanje duhova   Prizivanje duhova - Page 6 Icon_minitimesri stu 10, 2010 12:42 am

A jesi i ti cudan neki bravo

Koristio droge,sad pjan...sta jos konzumiras cuga
[Vrh] Go down
Danijel Barbarić
Višestanični organizam
Danijel Barbarić

Male
Aquarius Dog

PostajNaslov: Re: Prizivanje duhova   Prizivanje duhova - Page 6 Icon_minitimesri stu 10, 2010 5:27 am

samo alkohol i tablete za spavanje
[Vrh] Go down
GALAKTIKOS
Prašina

Male
Virgo Rooster
Broj postova : 9
Registration date : 08.11.2010

PostajNaslov: Re: Prizivanje duhova   Prizivanje duhova - Page 6 Icon_minitimesri stu 10, 2010 6:12 am

Sunce vam vase citam ovo tisina oko mene kad zazvoni sat starom da ide na posao, kad se nisam slogirao face

Ugl u vezi teme: ja sam cuo jednu spooky pricu koja glasi: 4 lika su prizivali duhove u stanu kod jedne njihove drugarice i ta njihova drugarica je imala mladjeg brata kojeg je sakrila u ormar dok to ne zavrse, i kao su oni uspjeli prizvati duha koji ih je pitao, jel ima jos iko u stanu osim njih cetvero, oni su odgovorili da nema i valjda se duh naljutio na njih sto lazu i zadavio njenog mladjeg brata sa nekom tkaninom iz ormara

neznam jel to prica za strasenje male djece pred spavanje il' je nesto istinito al' zvuci jezivo i ja se ne bih igrao sa takvim stvarima
[Vrh] Go down
Danijel Barbarić
Višestanični organizam
Danijel Barbarić

Male
Aquarius Dog

PostajNaslov: Re: Prizivanje duhova   Prizivanje duhova - Page 6 Icon_minitimesri stu 10, 2010 6:20 am

je sve je to strašenje prije spavanja ali šta vam ja govorim to nije strašenje prije spavanja pa kako će da bude kada sam budan
[Vrh] Go down
Collector604
Majmun
Collector604

Male
Taurus Snake

PostajNaslov: Re: Prizivanje duhova   Prizivanje duhova - Page 6 Icon_minitimesri stu 10, 2010 11:20 am

Dobar si cuga

Jel ne mozes zaspati bez tableta za spavanje?

[Vrh] Go down
Alpha
Admin
Alpha

Female
Aries Goat
Broj postova : 29076
Registration date : 30.09.2007

PostajNaslov: Re: Prizivanje duhova   Prizivanje duhova - Page 6 Icon_minitimesri stu 10, 2010 12:07 pm

@Galaktikos...dobrodosao :)
Sto se price tice...mislim da je za plasnje male djece ;)

@Danijel...postovi su ti u kanti jer su totalno nevezani i bez smisla. Pocistili su ih moderatori.

Višestanični organizam
Danijel Barbarić

Male
Aquarius Dog

PostajNaslov: Re: Prizivanje duhova   Prizivanje duhova - Page 6 Icon_minitimečet stu 11, 2010 2:48 am

aha meni su postovi bezveze yes yes oš kost
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Prizivanje duhova   Prizivanje duhova - Page 6 Icon_minitime

[Vrh] Go down

Prizivanje duhova
[Vrh] 
Stranica 6 / 7.Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-
» Paralelni svjetovi odgovor na vidjenja NLO-a, duhova i sl.