| haunting in connecticut (opsjednuti) | |
|
+6ludilo4 Angelino croft Berny_Sinara silver Svjetloisjena srdjan888 10 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
srdjan888 Riba
Broj postova : 119 Age : 28 Registration date : 06.08.2009
| Naslov: haunting in connecticut (opsjednuti) pon kol 10, 2009 2:30 pm | |
| Ljudi nisam vidio da se ovaj horor spominjao prije!Naime meni je film postao zanimljiv zbog tvrdnji da je istinit:da skratim evo sažetka: radnja prati obitelj Campbell koja se doseljava u novu kuću u Connecuticutu jer se tamo nalazi bolnica u kojoj lječe tumore od kojeg boluje njihov sin.Tamo u toj kući ih počinju proganjati duhovi.Naime u to je kući bila mrtvačnica a sin od bivšeg vlasnika Jonah je bio demonski glasnik koji je ostalim ljudima odomogućavao da prizovu duhove svojih pokojnika.i taj Jonah se vrati u obliku duha da bi oslobodio mrtve i donjeo ih nazad na ovaj svijet! pa me zanima da li vi vjerujete da je to istina da su se u toj kući dešavale razne neobjašnjive stvari?film je u Američkim kinima a ja sam ga skinio i sa 4 frenda pogledao pa nam zato i nije bio strašan ali mislim da sam gledao naveče sam da nebi bio toliko hrabar evo i trailera https://www.youtube.com/watch?v=MRJA3lN0xCQ | |
|
| |
Svjetloisjena Legenda foruma CE-4
Broj postova : 29065 Age : 59 Location : Zagreb Registration date : 15.09.2007
| Naslov: Re: haunting in connecticut (opsjednuti) pon kol 10, 2009 3:34 pm | |
| Pa najlakše je reći da je nešto po istinitom događaju. Ne znam, trebalo bi istražiti što je reklama a što istinita podloga. Najlakše je profitirati na strahovima koji su nam svima zajednički, a strah od sličnih događaja uiglavnom to jest. U svakom slučaju nadam se da im je sin na kraju ozdravio... | |
|
| |
srdjan888 Riba
| Naslov: Re: haunting in connecticut (opsjednuti) uto kol 11, 2009 12:14 pm | |
| Na kraju piše a je ostao živ i ozdravio kuću je on bio zapalio pa su je renovirali i prodali nekoj obitelji i da se niko nije žalio na od te obitelji na slične pojave!i još na kraju prikažu nekoliko slika kuće i na par se vide duhovi! | |
|
| |
Svjetloisjena Legenda foruma CE-4
Broj postova : 29065 Age : 59 Location : Zagreb Registration date : 15.09.2007
| Naslov: Re: haunting in connecticut (opsjednuti) uto kol 11, 2009 2:37 pm | |
| Happy end dakle ipak | |
|
| |
srdjan888 Riba
| Naslov: Re: haunting in connecticut (opsjednuti) sub kol 15, 2009 11:36 pm | |
| da | |
|
| |
silver Majmun
Broj postova : 1439 Age : 34 Registration date : 25.10.2007
| Naslov: Re: haunting in connecticut (opsjednuti) ned ruj 06, 2009 10:53 am | |
| gledao sam taj film, i nekako čisto sumnjam da se baš temelji na istinitom događaju, možda prije na istinitoj legendi. | |
|
| |
Berny_Sinara Pračovjek
Broj postova : 2704 Age : 34 Location : Zagreb :D Registration date : 24.02.2009
| Naslov: Re: haunting in connecticut (opsjednuti) ned ruj 06, 2009 3:54 pm | |
| moze biti da je istina ko onaj film jos uvijek se najezim kada ga vidim al zaboravih mu ime | |
|
| |
Angelino croft Dinosaur
Broj postova : 440 Age : 48 Location : Split-solin-rim-los angeles Registration date : 14.09.2010
| Naslov: Re: haunting in connecticut (opsjednuti) uto ruj 21, 2010 10:30 pm | |
| Možda misliš na egzorcizam emily rose requiem trilogiju egzorcist(s prequelima) potom demoni progonjeni amityville s nastavcima pa opsjednut kuća egzorcizma egzorcizam dorothy mills itd. Ovaj dotični imam ali još nije došao na red što se ono reče. Btw.stižu uskoro i posljednji egzorcizam(u americi)te je u posljednjoj fazi the rite. Doduše nisu svi po istinitom predlošku ali eto... | |
|
| |
ludilo4 Višestanični organizam
Broj postova : 34 Age : 33 Location : Hrvatska Registration date : 27.09.2010
| Naslov: Re: haunting in connecticut (opsjednuti) pon ruj 27, 2010 9:56 pm | |
| Film je guba,notmalno da je mogućce da se to desava...samo sto reziseri malo vise seri rezi pa ubaci po koju neistinitu scenu.... | |
|
| |
Pumpkin Višestanični organizam
Broj postova : 36 Age : 34 Registration date : 23.06.2009
| Naslov: Re: haunting in connecticut (opsjednuti) uto ruj 28, 2010 11:27 pm | |
| Gledala prije par mjeseci Slabo se sjecam detalja, ali znam da je Kyle Gallner odlicno odigrao ulogu I da, film svakako vrijedi pogledati. | |
|
| |
sanjak Majmun
Broj postova : 1267 Age : 36 Registration date : 26.09.2010
| Naslov: Re: haunting in connecticut (opsjednuti) sri ruj 29, 2010 7:24 pm | |
| film nisam pogledala.kada nadjem vremena pogledacu ga. | |
|
| |
Fear Žaba
Broj postova : 227 Age : 32 Location : Yuggoth Registration date : 19.12.2010
| Naslov: Re: haunting in connecticut (opsjednuti) sub sij 01, 2011 11:02 pm | |
| super je film, posebno je dobar onaj dio gdje se govori prvoj autentičnoj fotografiji ektoplazme | |
|
| |
Madonna Pračovjek
Broj postova : 2438 Age : 48 Location : split-solin-rim-los angeles...@ Registration date : 07.11.2010
| Naslov: Re: haunting in connecticut (opsjednuti) pon sij 02, 2012 6:24 pm | |
| da...gledao ga i mogu reci da mi se veoma svida a sto se tice temeljenosti na istinitim dogadajima to i ne bi trebalo biti nista cudno jer ima i nevjerojatnijih dogadaja...@ | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: haunting in connecticut (opsjednuti) | |
| |
|
| |
| haunting in connecticut (opsjednuti) | |
|