| Succubus i Incubus | |
|
+23Armin od Irima Ephez Angelino croft guenhwyvar Balance Dantalion mEN_iN_WHite mare PEPE-Top Secret Indigo_girl Athena Remke darkside Legionar MisteryManiac MoW Absynthia Blizzard Zotac Neobicni forumas Berny_Sinara tomi Alpha 27 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Legionar Moderni čovjek
Broj postova : 8711 Age : 30 Location : Negdje u mislima Registration date : 27.07.2008
| Naslov: Re: Succubus i Incubus pon stu 02, 2009 1:05 am | |
| _________________ "Learn what is true in order to do what is right."
| |
|
| |
Athena Superforumaš CE-4
Broj postova : 12351 Age : 39 Registration date : 09.09.2009
| Naslov: Re: Succubus i Incubus uto stu 03, 2009 1:55 am | |
| Kuda ode ova tema... Šalu na stranu, mislim da se radi o mitu, ipak je riječ o istočnjačkoj državi. Čula sam i ja za iskustva pojedinaca kad su se doslovce osjećali paralizirani, gotovo pribijeni za krevet uz često prateće simptome gušenja i sl., ali mislim da u sličnim slučajevima nije riječ o Succubusu i Incubusu. | |
|
| |
Blizzard Superforumaš CE-4
Broj postova : 15088 Age : 34 Registration date : 01.10.2007
| Naslov: Re: Succubus i Incubus uto stu 03, 2009 2:00 am | |
| Možda se zbilja radi o Succubusu i Incubusu, ali možda nisu takvi kakvi se opisuju. Imao sam neko iskustvo gdje sam osjećao težinu na prsima, baš sam onda sanjao nešto i točno znam kako je izgledala djevojka koju sam sanjao i koja mi je zapravo i napravila taj pritisak na prsima. Tako realan osjećaj do onda nisam imao u snu, baš realan osjećaj pritiska, kao da stvarna osoba sjedi na meni, a ne neka djevojka u snu. Možda Succubusi i Incubusi djeluju putem sna ili preko projiciranog sna... No dobro, nisam se ništa bunio, to je najbitnije | |
|
| |
Indigo_girl Višestanični organizam
Broj postova : 66 Age : 39 Location : Zagreb Registration date : 25.10.2009
| Naslov: Re: Succubus i Incubus sub stu 07, 2009 12:57 pm | |
| Hm...ovo mi je zanimljivo...dal je netko imao ovakvo iskustvo pa da može reći više o tom, možda? | |
|
| |
PEPE-Top Secret Žaba
Broj postova : 229 Location : Na kraju svemira... Registration date : 10.12.2008
| Naslov: Golo iskustvo?! ned oľu 14, 2010 11:31 pm | |
| LOL naslov je malo...
Ali ukratko, nisam znao dali da kažem ali odlućio sam...
Naime odkako je pao prvi snjeg u šibeniku bio sam sanjao jedan isti san (slićan) 10-ak puta...slušajte (prije prvog snjiga lol mislim ovu zimu)
1.san...Prezgodna djevojka leži na meni gola i strastve no me ljubi govoreći... Dođi pomozi mi, pomozi nam, mi te trebamo, pomozi nam mi te čekamo... I nestane (te se ja probudim... Ali ne ujutro nego svaki put toćno u 12:20 (zamjenio sam 00 s 12 i ako okrenoemo brojeve ispada 20:12 ))...(dan prije najavljenog smak svjeta, čak se i godina podudara)
2.san skoro isti prvome ali ona me vuće kroz kuču od ulaznih skala za donji kat...
3.san opet isto ali ovaj put do vrata od kuće
4.san sve isto ali ovaj put me vuće na terasu i vani pada snjeg veliki (neuobićajno za šibenik)
5.ja i ona stojimo na terasi ona potpuno gola oko nas sve snjeg pada stojimo na snjegu ona me poljubi i kaže čekam te ovdje, trebam te, mi te trebamo... San završava ali ovog puta sam skroz u čudu bija te odlućim otići vani.
Uzimam jaketu i otvaran drvena vani snjeg (usro sam se snig bija isti onakav kakav sam sanja) odem do terace i vidim nju cili u čudu nekužim ništa ali u isto vrime napaljen do bola s obzirom da je gola...
Prižem k njoj a ona me uhvati za ruke i kaže pričekaj, strpi se i tvoje če vrijeme doći te me poljubi dok me ljubi ja u sebi mislim jebeš mi mater ovo je san... nakon toga dok se ljubimo čujem neki jak zvuk kao pištanje lonca ili tako nešto ali u isto vrime kao neki krč od zvućnika i ona nestane.
Ja sav u čudu odem u krevet i odmah zapem sutradan sam bio došao na taracu s obzirom da je stvarno bio snjeg i pogledam na mjesto gdje je ona stajala, a tamo otisci stopala mojih šlapa i njezinih stopala...
Još uvik sam u čudu nisam nikome do sada ovo rekao neman blage veze ni zašto ni šta... | |
|
| |
Legionar Moderni čovjek
Broj postova : 8711 Age : 30 Location : Negdje u mislima Registration date : 27.07.2008
| Naslov: Re: Succubus i Incubus ned oľu 14, 2010 11:38 pm | |
| Evo, PEPE, ova tema će ti pomoći! Imaš sreće! Naletio si na succubusicu! No ja bih ipak bio oprezan jer bi te mogla iscrpiti do kraja _________________ "Learn what is true in order to do what is right."
| |
|
| |
mare Riba
Broj postova : 154 Age : 35 Location : zagreb Registration date : 26.07.2008
| Naslov: Re: Succubus i Incubus čet svi 13, 2010 9:54 pm | |
| Čitao sam o slučajevima kada je žrtva ležala nepomično kao paralizirana i osjećala je kako joj netko s prstima klizi od stopala preko bedara do trbuha. Većina ih osjeća težinu na prsima i lagano gušenje, neki osjećaju kao da ih netko drži za vrat... pa meni se to dogodilo prije par godina.sam nemogu reći točno da je to to..al malo se čovjek zapita. samo šta je meni to nestalo sa kukurikanjem pjetla ....
| |
|
| |
mEN_iN_WHite Dinosaur
Broj postova : 483 Age : 31 Registration date : 10.09.2009
| Naslov: Re: Succubus i Incubus čet svi 13, 2010 10:34 pm | |
| auuuuu PEPE al si me najezio idi bre u pm. Uh. sad imam neke "filinge" znaci strasno. I ja bih isto tako postupio, ne bih rekao nikome ali ne znam zasto ali 100% bih okacio na forum, zato sto ovde nikoga ne znam i nekako dal mi je sigurnije ili sta ne znam. Ali znam da bih to uradio jer kad bih rekao to drugarima oni bi se smejali i mislili da sam odlepio.... | |
|
| |
Dantalion Čovjek
Broj postova : 4201 Age : 39 Location : u prolazu.. Registration date : 16.03.2010
| Naslov: Re: Succubus i Incubus pet svi 14, 2010 2:02 am | |
| - mare je napisao/la:
- Čitao sam o slučajevima kada je žrtva ležala nepomično kao paralizirana i osjećala je kako joj netko s prstima klizi od stopala preko bedara do trbuha. Većina ih osjeća težinu na prsima i lagano gušenje, neki osjećaju kao da ih netko drži za vrat...
pa meni se to dogodilo prije par godina.sam nemogu reći točno da je to to..al malo se čovjek zapita. samo šta je meni to nestalo sa kukurikanjem pjetla ....
prije nekoliko godina, spavao sam. i probudim se, potpuno budan, jedino šta se nisam mogao trznuti, pomaknut cijelo tijelo mi je bilo oduzeto, jedino sam mogao oči zatvarat i otvarat ni govorit nisam mogao.i uz jaku volju da se pomaknem, počeo sam nekako trzat tijelom sve dok se nisam nekak ko riba preokrenul na drugu stranu, i čekao da dođem sebi, da mogu normalo ruke i noge pomaknut. a nakon toga kada mi je tijelo proradilo, dok sam se kretao, osječao sam se ko da sam ležao godinu dana pa mi svi zglobovi zakržljali | |
|
| |
Balance Prašina
Broj postova : 6 Age : 30 Registration date : 15.05.2010
| Naslov: Re: Succubus i Incubus sub svi 15, 2010 8:26 pm | |
| - Dantalion je napisao/la:
prije nekoliko godina, spavao sam. i probudim se, potpuno budan, jedino šta se nisam mogao trznuti, pomaknut cijelo tijelo mi je bilo oduzeto, jedino sam mogao oči zatvarat i otvarat ni govorit nisam mogao.i uz jaku volju da se pomaknem, počeo sam nekako trzat tijelom sve dok se nisam nekak ko riba preokrenul na drugu stranu, i čekao da dođem sebi, da mogu normalo ruke i noge pomaknut. a nakon toga kada mi je tijelo proradilo, dok sam se kretao, osječao sam se ko da sam ležao godinu dana pa mi svi zglobovi zakržljali hmm... koliko ja znam to se zna dogoditi... tj paraliza sna... kad se mozak probudi, a tijelu nije spremno reagirati...i onda se ne možeš pomaknuti..česte su halucinacije jer si većinom između sna i jave | |
|
| |
Dantalion Čovjek
Broj postova : 4201 Age : 39 Location : u prolazu.. Registration date : 16.03.2010
| Naslov: Re: Succubus i Incubus sub svi 15, 2010 11:17 pm | |
| | |
|
| |
mEN_iN_WHite Dinosaur
Broj postova : 483 Age : 31 Registration date : 10.09.2009
| Naslov: Re: Succubus i Incubus ned svi 16, 2010 1:23 am | |
| Meni se to nikad nije desilo. Ili nikad nisam probao da ustanem odmah, jer kad ustanem ja kuliram jedno 30min, sem kad idem u skolu ujutru, e tad kuliram samo 10min | |
|
| |
guenhwyvar Riba
Broj postova : 111 Age : 38 Registration date : 06.10.2009
| Naslov: Re: Succubus i Incubus ned svi 16, 2010 1:36 pm | |
| zasto meni ne dolaze... nikako ne volim te duhovne pojave od kojih se ne mozes obranit... prije 3 tjedna i meni se nesto cudno dogodilo... leza sam na ledjima i odjednom me nesto probudilo... ne znam kako da van opisen to sta sam vidia.. nekakva sjena s moje desne strane.. ali ne normalna sjena vec kao nekakva mracna pojava... nije imala neki prepoznatljivi oblik... a to sta je mene probudilo je bia taj neki zvuk... cudniji zvuk ja nisam cua nikad... uglavnom trajalo je mozda 2 sec dok nisam izletia iz kreveta i uletia kod matere u sobu pitat jeli sta cula.. gledala me u bunilu sta mi je... ne sjecam se da sam ista sanja tu noc, a i ne znam jeli moguce da nastavimo sanjat i nakon sto se probudimo... | |
|
| |
Balance Prašina
| Naslov: Re: Succubus i Incubus ned svi 16, 2010 1:48 pm | |
| - Dantalion je napisao/la:
- užasan je to osječaj
uhh znam... i onda se poslije pitaš sam sebe šta ti se dogodilo i tražiš neko logično objašnjenje. Najgore od svega što sam se ja par puta počeo i gušiti, sve sam slabije i slabije mogao disati, dok naposljetku nisam prestao i nakon nekoliko sekundi sam se trgnuo iz "sna"... @guenhwyvar nije to tako kul... probuditi se usred noći i osjećati da te netko pokušava iskoristiti :D pritom malo gušiti i nanositi nekakvu bol to je samo za one sado-mazo likove | |
|
| |
Dantalion Čovjek
| Naslov: Re: Succubus i Incubus ned svi 16, 2010 2:45 pm | |
| gušenje.. ja sam se često budio sa gušenjem, ko da me nešto davi. i onda borba za zrak. ali sreća što sam svaki puta sanjao neke čudne snove u kojima sam uvijek treao imat kobnu nesreću. naprimjer, jednom sanjam neki san, negdje se nalazim, i vidim kako ide auto velikom brzinom prema meni, auto se zanese i odleti sa ceste ravno prema meni, i kada se nađe tik pred mnom, sve se uspori, i meni svijest proradi. ja ovo sanjam, a ako me u snu auto sada ubije, a nemam nikakve šanse da ga izbjegnem jer je već pred mnom, umrijet ću. moram se probuditi ako želim živjet. i u tom trenutku sve opet krene svojom normalnom brzinom, i u trenutku kada nestajem iz sna, osjetio sam kako je auto prošao kroz mene. a kad sam se probudio, borba za zrak. skok iz kreveta grabljenje za grlo da dođem do zraka | |
|
| |
Dantalion Čovjek
| Naslov: Re: Succubus i Incubus ned svi 16, 2010 3:54 pm | |
| a bilo je jednom i kada me neki lik htio presjeć mačem. zamahnuo je i osjetio sam oštricu u trenutku kada sam se trznuo iz sna. i onda sam samo ležao u krevetu i nit ispuhat zrak ni udahnut. vrat totalno zatvoren | |
|
| |
Balance Prašina
| Naslov: Re: Succubus i Incubus ned svi 16, 2010 4:43 pm | |
| ma najgore je što ja nisam bio u snu... nego sam svjestan okoline i sve vidim a ne mogu udahnuti/izdahnuti niti se pomaknuti.... | |
|
| |
Dantalion Čovjek
| Naslov: Re: Succubus i Incubus ned svi 16, 2010 8:47 pm | |
| eeeee. kada se probudiš paraliziran si, i nemožeš disat, ko da te netko guši. a tijelo ko da ti je mrtvo kad se nemožeš pomaknut | |
|
| |
Angelino croft Dinosaur
Broj postova : 440 Age : 48 Location : Split-solin-rim-los angeles Registration date : 14.09.2010
| Naslov: Re: Succubus i Incubus uto ruj 21, 2010 8:14 pm | |
| Da-tu se većma radi o succubusima i imcubusima iako znanost tu često koristi termin paralize sna. Kod mene je to gotovo svakodnevno iskustvo a sve je povezano sa sjenama zujanjem režanjem bludničenjem gušenjem itd.ovisno već o kojoj vrsti bića je riječ | |
|
| |
Ephez Dinosaur
Broj postova : 452 Age : 48 Registration date : 30.12.2010
| Naslov: Re: Succubus i Incubus čet pro 30, 2010 5:38 pm | |
| Krasno Angelino Tipično opsjednuće! I ja sam imala paralize pri kojima mi se javljale utvare što krv ledi od straha. Ili bludne zamke... a znaš da ti sa tim veze nemaš al te neko j.... | |
|
| |
Armin od Irima Majmun
Broj postova : 1091 Age : 34 Location : Zagreb Registration date : 23.01.2010
| Naslov: Re: Succubus i Incubus čet pro 30, 2010 10:32 pm | |
| To je klasična paraliza sna. Informirajte se o istoj u drugim temama... | |
|
| |
Deti Majmun
Broj postova : 1743 Location : Dalmacija Registration date : 29.09.2007
| Naslov: Re: Succubus i Incubus pet pro 31, 2010 1:53 am | |
| Ovdje je sve fino objašnjeno Evo link
Zadnja promjena: Deti; pon sij 03, 2011 3:17 pm; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Armin od Irima Majmun
Broj postova : 1091 Age : 34 Location : Zagreb Registration date : 23.01.2010
| Naslov: Re: Succubus i Incubus pet pro 31, 2010 2:10 am | |
| što nisi dopisao da treba scrollati do dna stranice? puno hvala | |
|
| |
Madonna Pračovjek
Broj postova : 2438 Age : 48 Location : split-solin-rim-los angeles...@ Registration date : 07.11.2010
| Naslov: Re: Succubus i Incubus pon sij 02, 2012 7:36 pm | |
| hmm...to je samo jedan od naziva koji upotrebljava psihologija medutim problem je puno dublji...@ | |
|
| |
CELICNI ALHEMICAR Riba
Broj postova : 190 Age : 30 Location : BEOGRAD Registration date : 20.12.2011
| Naslov: Re: Succubus i Incubus pon sij 02, 2012 10:30 pm | |
| I meni ovo vise lici na demona | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Succubus i Incubus | |
| |
|