Početna stranicaPortalPretraľnikLatest imagesRegistracijaLogin

Zimsko racunanje vremena

Go down 
+12
MoW
Alpha
josip21
urbanaaa
Legionar
Nefertiti
Absynthia
Remke
Konspirator
Gea
tomi
Fantom
16 posters
Go to page : Previous  1, 2
Autor/icaPoruka
Alpha
Admin
Alpha

Female
Aries Goat
Broj postova : 29076
Registration date : 30.09.2007

Zimsko racunanje vremena - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Zimsko racunanje vremena   Zimsko racunanje vremena - Page 2 Icon_minitimeuto oľu 27, 2012 12:13 pm

Ja bih isto da se ne mice sat. Neke drzave su prestale s time ali mi jok...

@Arch...slazem se s napsanim al i bez pomicanja sata stvari su koncipirane tako da ti rad uzme najbolji dio dana i zivota...
[Vrh] Go down
Archangel
Pračovjek
Archangel

Male
Leo Rooster
Broj postova : 2973
Registration date : 15.08.2009

PostajNaslov: Re: Zimsko racunanje vremena   Zimsko racunanje vremena - Page 2 Icon_minitimeuto oľu 27, 2012 1:18 pm

Jeste to sve, ali tim pomicanjem se govori da nikad nije dosta, da nikad nisi dovoljno rob i da uvijek može još više... pa je zauvar i jedan sat, samo nek je više....

Ja neću ništa pomjerati. Previše je previše. Što je automatski prešlo kod mene na "novo" vrijeme vratio sam pa da vidim hoće li moći tako...

Znaš li možda koje su to države koje su prestale pomjerati sat? Čuo sam za Ruse ali zadnje što vele je da su i oni opet krenuli pomjerati...

A zbilja je to štetno. Što se tiče ljudi, to izaziva stres i to je jasno ali opet nekako se čovjek i privikne (iako preko*urca) ali životinje - to je malo drukčije. Npr. koliko sam čuo, Rusi su obećavali da će odustati od toga zbog krava. Kad krava navikne da se muze u 7 sati ona onda traži da je se muze redovno u 7 i nikako ne poslije. Ako je počneš musti u 8, ona onda malo-pomalo smanjuje proizvodnju mlijeka i tu su gubici i ekonomski ako se radi na velikim farmama. Krava je tako koncipirana da ako se ne pomuze na vrijeme onda se mlijeko može ukiseliti u vimenu i krava može i da ugine. A to je samo dio problema...
[Vrh] Go down
Alpha
Admin
Alpha

Female
Aries Goat
Broj postova : 29076
Registration date : 30.09.2007

PostajNaslov: Re: Zimsko racunanje vremena   Zimsko racunanje vremena - Page 2 Icon_minitimeuto oľu 27, 2012 3:29 pm

Rusija, Bjelorusija i Ukrajina ne micu satove. Ne znam da je Rusija pocela ponovno pomicati. Pricalo se da ce polako svi prestati s tim pomicanjem i bas sam cekala da vidim al eto...i dalje pomicemo :P
[Vrh] Go down
Fantom
Superforumaš CE-4
Fantom

Male
Gemini Pig
Broj postova : 10363
Registration date : 23.06.2009

PostajNaslov: Re: Zimsko racunanje vremena   Zimsko racunanje vremena - Page 2 Icon_minitimeuto oľu 27, 2012 5:29 pm

Vrijeme je novac i ovdje na zapadu je sasvim normalno da se sat pomjera.
A Istocnjaci medju koje spadaju sve balkanske zemlje nikada nece biti zapad ma koliko se oni trudili
ali ce bez obzira na to i dalje ce lizati guzicu svabi i britancu jer jebi ga novac je novac a i mi balkanci volimo da uzivamo ali bez novaca mozemo samo da pusimo zapadnjacima,sto u vecem broju to i radimo.

A sto se mora,nije ni tesko.... cuga

Pusiti,pusiti i samo pusiti zapadnjacima...Tito,Lenjin,Marks i Tudjman.... zubi
[Vrh] Go down
Archangel
Pračovjek
Archangel

Male
Leo Rooster
Broj postova : 2973
Registration date : 15.08.2009

PostajNaslov: Re: Zimsko racunanje vremena   Zimsko racunanje vremena - Page 2 Icon_minitimeuto oľu 27, 2012 9:51 pm

Ovo za Rusiju nisam siguran, samo sam tako čuo da su i oni opet krenuli s pomicanjem.

Postavlja se pitanje: ako bi neka država htjela da odustne od pomicanja satova, kako bi onda mogla poslovati sa onim državama koje su ga pomakle?misli

Evo, ja sam odlučio pokušati da to bojkotujem, ali svejedno ću morati ustajati ranije ako budem poslovao s ostatkom krda... scratch
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Zimsko racunanje vremena   Zimsko racunanje vremena - Page 2 Icon_minitime

[Vrh] Go down

Zimsko racunanje vremena
[Vrh] 
Stranica 2 / 2.Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Zaustavljanje vremena...
» Ubrzavanje vremena i karma
» Problem,vec duze vremena :)
» Najbolji spot svih vremena?