Početna stranicaPortalPretraľnikRegistracijaLogin

 

 Podzemna baza Dulce

Go down 
Go to page : 1, 2  Next
Autor/icaPoruka
Rain
Admin
Rain

Male
Libra Rat
Broj postova : 2812
Age : 35
Location : In tha Leteći tanjer
Registration date : 15.09.2007

Podzemna baza Dulce Empty
PostajNaslov: Podzemna baza Dulce   Podzemna baza Dulce Icon_minitimepon lis 29, 2007 1:58 am

Knjiga "Dulce Base"

Što je "Dulce base"?

Dulce je podzemni tajni kompleks, podzemna baza, u kojoj se navodno vrše eksperimenti na ljudima, životinjama i vanzemaljcima.
Kažu da je smještena u Novom Mexicu premda još nema čvrstih dokaza koji bi potvrdili postojanje tog objekta.
Po svijetu kolaju razno razne priče o Dulce bazi, a sve ih možete pročitati u ovoj knjizi.
Napominjem da je knjiga na engleskom jeziku...

Knjiga je u DOC (Ms Word) formatu.

rapidshare.com CE-4Dul_c3.rar.html
[Vrh] Go down
Rain
Admin
Rain

Male
Libra Rat
Broj postova : 2812
Age : 35
Location : In tha Leteći tanjer
Registration date : 15.09.2007

Podzemna baza Dulce Empty
PostajNaslov: Re: Podzemna baza Dulce   Podzemna baza Dulce Icon_minitimepon lis 29, 2007 2:36 am

Vezano/nevezano za temu:

U Novom se Mexicu sa vremena na vrijeme može čuti čudnovati šum čiji izvor znanstvenici još uvjek nisu uspjeli pronaći.
Čuli su ga mnogi, još uvjek je misterij, a neki ga povezuju sa podzemnom bazom...

Ja sam to nadodato u temu reda radi jer je možda riječ o nekakvoj podzemnoj bazi...
[Vrh] Go down
malena
Moderator
malena

Female
Aquarius Tiger
Broj postova : 2633
Age : 34
Location : Split
Registration date : 18.09.2007

Podzemna baza Dulce Empty
PostajNaslov: Re: Podzemna baza Dulce   Podzemna baza Dulce Icon_minitimepon lis 29, 2007 10:24 am

Čula sam nešto o tome, ali ništa konkretno. U zadnje vrime sve više se spominju podzemni ''gradovi'', ali nitko ne može sa sigurnošću reć gdje su i što se tamo radi. Ali svejedno, vjerujem da postoje, ne jedan nego više njih.

Slično je kao ono da postoji cijeli nuklearni grad ispod neke pustinje u SAD-u.
[Vrh] Go down
Milab
Žaba
Milab

Male
Leo Horse
Broj postova : 226
Age : 41
Registration date : 28.10.2007

Podzemna baza Dulce Empty
PostajNaslov: Re: Podzemna baza Dulce   Podzemna baza Dulce Icon_minitimepon lis 29, 2007 1:06 pm

Prevela sam jedan tekst o Dulceu pa da ga podijelim s vama:

Radio stanica KPFA-FM iz Berkeleya, Kalifornija, emitirala je u lipnju 1995. godine emisiju posvećenu bliskim susretima. U njoj su sudjelovala i tri anonimna pripadnika američke vojske. Tvrdili su, da su zajedno radili s vanzemaljcima u nekoliko zrakoplovnih vojnih baza. Jedan od njih je naglasio da je gotovo svakodnevno gledao polijetanje vanzemaljskih letjelica iz područja Northrop, koje se nalazi u blizini zrakoplovne baze Edwards. Drugi svjedok, jedna žena, opisala je kontakte izvanzemaljaca i visokih časnika američkog zrakoplovstva, a kojima je i sama prisustvovala. Treći svjedok, jedan vijetnamski veteran, koji je radio na raznim projektima zrakoplova, pored ostalog i u bazi Edwards, vidio je u nekoliko navrata vanzemaljce. vrdio je kako nema sumnje da Amerikanci i vanzemaljci zajednički rade na tajnim projektima, koji nemaju nikakve veze s "uobičajenim vojnim strukturama."
Prostorije s neobično debelim betonskim zidovima, u kojima rade, smještene su duboko pod zemljom, nalaze se pod stalnim elektronskim nadzorom. Da bi se stiglo u dio podzemnog kompleksa zvanog "Haystatic-Buttes", unutar baze Edwards, potrebna je vožnja liftom što traje više od 5 minuta. Prema procjenama tog svjedoka, "Haystatic-Buttes" se nalazi na 30-om katu duboko ispod zemlje. U tom je prostoru susreo čovjekoliko stvorenje visoko 250 centimetara, neobično dugih ruku. Nosilo je laboratorijsku kutu. Razgovaralo je s dva inženjera. U susjednoj je prostoriji svjedok vidio tri mala stvorenja, visoka svega 90 centimetara. Njegova je znatiželja ubrzo prekinuta. Časnik sigurnosti mu je, naime, naredio da se ne udaljava iz prostorije u kojoj je radio. U protivnom, bude li gurao nos tamo gdje ne treba, dobit će metak! I doista. Čovjek, kojem je zaprijetio čuvar sigurnosti u podzemnoj bazi, nađen je mrtav tri mjeseca nakon TV emisije u blizini mjesta Orange Country.

Što se događa u Taosu?

Stanovnici Taosa, malog mjesta u Novom Meksiku, čuli su 1992. tajanstven, uznemirujuć zvuk, koji im je razdirao živce. Nitko nije znao odakle dolazi i što, odnosno tko ga proizvodi. Mnogi su pretpostavljali da se radi o nekom tajnom vojnom projektu. Vjerovali su da vojska buši velike tunele u impozantnoj stijeni "Ship Rock" u blizini Taosa. Prema indijanskoj predaji, to je brdo sveto, jer su ga posjećivali "bogovi". Tijekom javljanja spomenutog zvuka niske frekvencije, u tom su kraju zamijećene i neobične, svjetlosne pojave. To je dalo još više povoda glasinama da se u blizini Taosa gradi podzemna baza, pri čemu u svemu tome i vanzemaljci imaju umiješane svoje prste.
Zanimljivo jest da istraživač Tom Adams izvješćuje o sličnom tajanstvenom zvuku, koji se svojedobno čuo istočno od Los Almosa u planinskom masivu Blanca. Izgleda, da se radilo o sličnom projektu gradnje podzemne baze. Naime, "Defense Nuclear Agency" ("Agencija za nuklearnu obranu") je 1975. godine objavila knjigu "Geološka studija kontinentalnih dijelova SAD - s mogućom primjenom gradnje sustava duboko pod zemljom". U toj studiji navedena su područja sjeverno i zapadno od Taosa.
Prema informacijama u ovaj problem, najveće se podzemne baze u SAD-u nalaze na sjeveru Novog Meksika, i to ispod brda zvanog Archuleta Mesa, istočno od gradića Dulcea. Nije nevažno spomenuti da se Dulce nalazi u blizini Taosa i Los Almosa. Mnogi od svjedoka govore da su u tim bazama vidjeli stvari od kojih se "čovjeku diže kosa na glavi".
Američka NLO istražiteljica Crista Tilton bila je oteta od strane vanzemaljaca, kao i milijuni drugih ljudi diljem svijeta. U srpnju 1987. Crista Tilton se vozila automobilom sjevernom stranom brda Catalina. U blizini Tuscona, Arizona, presrela su je dva mala stvorenja i prisilila da izađe iz automobila. Ta neobična mala bića s velikim glavama i crnim očima, praktično su odvukla mladu ženu do svemirskog broda, što se nalazio u blizini. Tada se okrugla letjelica podigla i poletjela je na brdo Archuleta Mesa kod Dulcea. Kad je izašla iz letjelice Crista Tilton je ugledala čovjeka obučenog u vojnu uniformu. Čovjek je čuvao ulaz u podzemni hangar. Dopustio je vanzemaljcima i Tiltonovoj da uđu u podzemne prostorije. Nakon što su prošli kontrolnu točku, opremljenu kompjuterima i raznim elektronskim uređajima, došli su u prostoriju gdje je Tiltonova ugledala neobičnu letjelicu. U drugoj prostoriji, neznanci su napravili trodimenzionalnu snimku njenog mozga. Potom je načinjena njena trodimenzionalna karta za identifikaciju, pa se Tiltonova smjela slobodno kretati u unutrašnjosti baze. Pri tome je mlada žena vidjela uređaje i strojeve, kakve u životu nije susrela. Vanzemaljac koji ju je pratio pokazao joj je sobu u čijem se središtu nalazio stol. Rekao joj je da sjedne na njega. Ona je odbila, a vanzemaljac joj je rekao: "Sve će biti mnogo lakše budete li surađivali."
Potom je ušao u prostoriju neki čovjek. Bio je obučen kao liječnik. Vanzemaljac i čovjek su se pozdravili. Crista Tilton se uplašila i počela plakati. Liječnik ju je počeo pregledavati. Sljedeće čega se Crista sjeća jest da je osjetila veliku pospanost. Kad je otvorila oči, razaznala je lice vanzemaljca koji ju je promatrao s velikim očima. Znala je da će je podvrgnuti pregledu. Osjetila je bol i nešto što ju je škakljalo po trbuhu. Nakon obavljenog pregleda, postala je svjesna i smjela se obući. Opazila je krv među nogama, kao da je dobila menzes. Bila je duboko uznemirena i nesretna. Malo se umirila tek nakon što su napustili laboratorij. Osjećala se jadno i iskorišteno. Međutim, vanzemaljac joj je rekao da je sve to bilo nužno i da će to preboljeti i zaboraviti.
Crista Tilton je vidjela brojne vanzemaljce. Upitala je pratioca gdje se nalazi. Odgovorio joj je da je to tajno mjesto i da joj više ne može reći, zbog njene vlastite sigurnosti. Vidjela je ljude različitih rasa, zatim životinje iz kojih su izlazile razne cijevi, kao i osoblje koje je radilo na njima. Cristi je postalo jasno da na tom mjestu ne rade samo vanzemaljci nego i ljudi, pripadnici nekog roda vojske.
Nakon svega, Crista Tilton je vračena u svemirski brod. Vanzemaljci su je pustili na slobodu na istom mjestu gdje su je i oteli. Inače, iskaz Criste Tilton potvrdile su Myrna Hansen i Judy Dorothy, koje su bile otete u svibnju 1980. godine, odnosno u svibnju 1973. godine. Također su odvedene u podzemnu bazu kod mjesta Dulce i bile su podvrgnute raznim pregledima.

U bazi se izvode brojni eksperimenti

Sve tri otete ćene dale su sličan opis podzemnog kompleksa u kojem su boravile. Međutim, ni jednoj od njih nije bio dozvoljen ulaz na razinu 6 i 7. Što se tamo krije, otkriva Thomas C., koji je radio na raznim projektima u brojnim podzemnim bazama. Tako je 1977. godine radio i u podzemnoj bazi Dulce i to kao časnik za sigurnost. I on tvrdi, poput Criste Tilton, da je podzemna baza u Dulceu podijeljena na sedam etaža. Svaka od njih nosi svoj osobit znak, što pripada univerzalnom jeziku simbola.
Budući da je Thomas C. raspolagao specijalnom propusnicom, mogao je boraviti na svim etažama. On tvrdi da se u Dulce bazi nalazi 18000 vanzemaljaca!? Oni kontroliraju najdonje tri od sedam podzemnih galerija u Dulce bazi. Prema njegovom iskazu, na prvoj se podzemnoj etaži nalaze prostorije za čuvanje komunikacija u bazi. Na drugoj etaži su strojevi za bušenje tunela. Na toj etaži počinju stroge mjere kontrole. Oni koji ulaze, moraju se skinuti da bi ih gole pregledali. Nakon toga dobivaju bijele uniforme. Svakim danom, posjetitelji koji dulje vrijeme borave u bazi, dobivaju novu identifikacijsku kartu. Osobe se pri ulasku na treću etažu točno izvažu, a njihova se tjelesna težina redovito kontrolira. Ako se njihova težina promijeni za više od pola kilograma, sprečava im se prolaz i bivaju ponovno podvrgnuti kontrolnom pregledu.
Na četvrtoj se etaži nalaze najmoderniji laboratoriji. U njima se izvode hipnotički i parapsihološki eksperimenti. Navodno, tamo postoje složene sofisticirane strukture, koje mogu duhovno tijelo odvojiti od tjelesnog i "posaditi" ga u drugo tijelo.

Najstrašnija sedma etaža

Šesta podzemna etaža nosi neslužbeno naziv "hala teških mora". U njoj se nalaze laboratoriji u kojima se provode genetskobiološki eksperimenti s ljudima i životinjama. S time u svezi treba spomenuti da je, inače, ovo područje u Novom Meksiku poznato po brojnim sakačenjima životinja, što se dovode s aktivnostima u podzemnoj bazi Dulce. Prema izjavi otete Judy Dorothy, uz pomoć genetske tehnologije križaju se ljudi i životinje, kako bi se stvorila nova bića, pola životinje, a pola čovjek. O tome svjedoči i Thomas C: "Vidio sam ljude s više nogu. Bili su pola čovjek, pola sipa. Vidio sam, također, ljude-reptile, kao i stvorenja nalik na furije. Osim toga, vidio sam križance čovjeka i šišmiša, ma kako to nevjerojatno zvučalo."
Međutim, najstrašnije stvari događaju se na sedmoj etaži. Prema Thomasu C., tamo se nalazi pravi zatvor u kojem se nalaze na tisuće ljudi. Najveći broj je omamljen jakim umirujućim sredstvima i drogama. "Bilo nam je rečeno da s njima ne smijemo govoriti.", ističe Thomas C. "Međutim 1978. godine izbila je pobuna na etaži 7. Bio je to početak rata u Dulce bazi."
Pokazalo se, naime, da se vanzemaljci ne drže sporazuma. Otimali su ljude i radili razne pokuse, a da nisu obavještavali o tome odgovarajuće vojne krugove. Došlo je do napetosti, a potom, 1979. i do oružanih sukoba između vanzemaljaca i ljudi. U njima je izgubilo život nekoliko vojnika.
Na etaži 6 i 7 prema Thomasu C., rade se stvari koje krše sve zamislive zakone i ljudske norme. On je načinio 30 fotografija podzemnih etaža u Dulce bazi. Uspio ih je iznjeti na površinu kroz jedan od stotinjak izlaza iz te baze. Odmah je otkriven njegov bijeg. No, dok su ga lovili pripadnici tajne službe sigurnosti, Thomas C. je uspio načiniti pet kopija svojih snimaka i dokumenata.
Kad je došao kući, sa zaprepaštenjem je ustanovio da su nestali njegova žena i njegov sin. Komanda mu je, u međuvremenu, ponudila nagodbu. On će vratiti sve dokumente i snimljene fotografije, nikome neće govoriti o onome što je radio i vidio, a za uzvrat, komanda će pustiti na slobodu njegovog sina i ženu, koje je otela. Thomas C. je znao da se ne smije upustiti u tu nagodbu. Jer, niti će vidjeti ženu i sina, niti će preživjeti izručenje dokumenata. Zato se krio, a dokumente je anonimno dostavio istaknutim ufolozima. Oni su objavljeni u knjizi pod naslovom "The Dulce Papers".
Prema izjavama Thomasa C. i drugih koji su boravili u podzemnoj bazi Dulce, postoji podzemna veza između te baze i drugih podzemnih baza na cijelom području SAD-a, kao i s Los Almosom.

Proizvodnja ljudi na "tekućoj vrpci"?

U Dulce bazi, tvrde svjedoci, rade vanzemaljci klasičnog oblika, čija je domovina zviježđe Zeta Reticuli. S njima surađuju bića nalik na reptiloide. Oni su u lošim, odnosno neprijateljskim odnosima s "bijelim vanzemaljcima", koji se protive genetskim eksperimentima što ih Greysi i reptili izvode na ljudima.
Greysi rade, navodno, s ljudima znanstvenicima na projektu poznatom pod kodnim imenom "Genome". Taj projekt potpomaže, pored ostalih i Medicinski institut Howarda Hughesa. "Project Genome" je projekt genetskog inženjeringa što se provodi diljem planeta Zemlje. Pri tome se primjenjuju sva znanja dobivena od vanzemaljaca. O čemu se pri tome radi, nije posve jasno. No, s velikom se sigurnošću pretpostavlja da se radi o izradi posebne "genetske karte" čovjeka.
Nastoji se otkriti plan koji počiva u temeljima građe ljudskog tijela. Temeljem tih spoznaja se želi uspostaviti "proizvodnja" ljudi na tekućoj vrpci, koji će biti korišteni za različite namjene. Otkrivanjem "genetskog plana" građe ljudskog organizma, mogli bi se stvarati i vjerni "duplikati" pojedinih osoba.
S tim u svezi je vrijedno napomenuti da je broj sakaćenja životinja naglo opao otkako je u laboratorijima Livermore-Berkeley uspjelo proizvesti umjetnu krv. Ona se otprema u velikim količinama upravo u Dulce bazu! To međutim, ne treba značiti da će vanzemaljci prestati sakatiti životinje, kako bi uzimali njihove organe i krv za potrebe svojih eksperimenata, tvrdi Thomas C.

Neki ufolozi su koristeći najsuvremeniju tehničku opremu uhvatili signale iz kojih se može s velikom sigurnošću zaključiti sljedeće: ako u podzemlju tog brijega i ne postoji baza vanzemaljaca, u svakom slučaju postoji veliki podzemni prostor. O tome svjedoče i stanovnici Dulcea, koji se sjećaju da je krajem 50-ih godina 20-og stoljeća "Rand Corporation" ovdje gradio za potrebe američke vlade podzemne baze.
Da se ovdje doista događa nešto neobično, govori i podatak da su jedne noći, početkom 90-ih godina prošlog stoljeća u blizini brda Aschuleta viđeni leteći tanjuri. Dan kasnije, na tlu su nađeni tragovi spaljene zemlje i neobični otisci.

Ova snimka je navodno iz Dulce baze:

https://www.youtube.com/watch?v=E5-yW3hb8Sc


Svjedočanstvo Philip Schneidera, čovjeka koji je gradio podzemne baze i koji je, kako kaže, ubio 2 greysa u Dulce bazi za vrijeme pobune 1979. godine. Nakon što je zanemario par upozorenja o tome da šuti nađen je mrtav 17.01.1996. u svom stanu. (Video 6:35)

https://www.youtube.com/watch?v=A0TbOgRXSsU
[Vrh] Go down
l337_m4n
Riba
l337_m4n

Male
Capricorn Goat
Broj postova : 102
Age : 28
Location : Imam
Registration date : 26.12.2007

Podzemna baza Dulce Empty
PostajNaslov: Re: Podzemna baza Dulce   Podzemna baza Dulce Icon_minitimepon pro 31, 2007 7:53 pm

ovo su bome strašne priče. ja vjerujem da tako šta postoji, ali možda nema baš toliko aliena tamo ili baš takvih stvari, vjerojatno je netko malo napuhao cijelu priču. ali ovo je veoma šokantno.
[Vrh] Go down
Marbas
Prašina


Male
Capricorn Dragon
Broj postova : 1
Age : 43
Registration date : 19.12.2007

Podzemna baza Dulce Empty
PostajNaslov: Re: Podzemna baza Dulce   Podzemna baza Dulce Icon_minitimečet sij 03, 2008 11:09 pm

Here are the locations of some Deep Underground Military Bases in America:

ALASKA 1. Brooks Range, Alaska 2. Delta Junction, Alaska 2a. Fort Greeley, Alaska. In the same Delta Junction area.

ARIZONA 1. Arizona (Mountains) (not on map) Function: Genetic work. Multiple levels 2. Fort Huachuca, Arizona (also reported detainment camp) Function: NSA Facility 2. Luke Air Force Base 3. Page, Arizona Tunnels to: Area 51, Nevada Dulce base, New Mexico 4. Sedona, Arizona (also reported detainment camp) Notes: Located under the Enchantment Resort in Boynton Canyon. There have been many reports by people in recent years of "increased military presence and activity" in the area.5. Wikieup, Arizona Tunnels to: Area 51 6. Yucca (Mtns.), Arizona

CALIFORNIA 1: 29 Palms, California Tunnels to: Chocolate Mts., Fort Irwin, California (possibly one more site due west a few miles) 2: Benicia, California 3. Catalina Island, California Tunnels to: I was told by someone who worked at the Port Hueneme Naval Weapons Division Base in Oxnard that they have heard and it is 'common rumor' that there is a tunnel from the base to this Island, and also to Edwards Air Force Base, possibly utilizing old mines. . 4. China Lake Naval Weapons Testing Center 5. Chocolate Mountains, California Tunnels to: Fort Irwin, California 6. Death Valley,California Function: The entrance to the Death Valley Tunnel is in the Panamint Mountains down on the lower edge of the range near Wingate Pass, in the bottom of an abandoned mine shaft. The bottom of the shaft opens into an extensive tunnel system 7. Deep Springs, California Tunnels to: Death Valley, Mercury, NV, Salt Lake City 8. Edwards AFB, California Function: Aircraft Development - antigravity research and vehicle development Levels: Multiple Tunnels to: Catalina Island Fort Irwin, California Vandenburg AFB, California Notes: Delta Hanger - North Base, Edwards AFB, Ca. Haystack Buttte - Edwards, AFB, Ca. 9. Fort Irwin, California (also reported detainment camp) Tunnels to: 29 Palms, California Area 51, Nevada Edwards AFB. California Mt. Shasta, California 10. Helendale, California Function: Special Aircraft Facility Helendale has an extensive railway/shipping system through it from the Union Pacific days which runs in from Salt Lake City, Denver, Omaha, Los Angeles and Chicago 11. Lancaster, California Function: New Aircraft design, anti-gravity engineering, Stealth craft and testing Levels: 42 Tunnels To: Edwards A.F.B., Palmdale 12. Lawrence-Livermore International Labs, California The lab has a Human Genome Mapping project on chromosome #19 and a newly built $1.2 billion laser facility 13. Moreno Valley, California Function unknown 14. Mt. Lassen, California Tunnels to: Probably connects to the Mt. Shasta main tunnel. 15. Mt. Shasta. Function: Genetic experiments, magnetic advance, space and beam weaponry. Levels: 5 Tunnels to: Ft. Irwin, California North 16. Napa, California Functions: Direct Satellite Communications, Laser Communications. Continuation of Government site. Levels: Multi-level Tunnels to: Unknown Notes: Located on Oakville Grade, Napa County, Ca. 87 Acres 17. Needles, California Function unknown 18. Palmdale, California Function: New Aircraft Design, anit-gravity research 19. Tehachapi Facility (Northrop, California - Tejon Ranch Function: Levels: 42 Tunnels to: Edwards, Llona and other local areas Notes: 25 miles NW of Lancaster California, in the Tehachapi mountains. 20. Ukiah, California Function unknown

COLORADO 1. Near Boulder, Co. in the mountains Function unknown 2. Cheyenne Mountain -Norad -Colorado Springs, Colorado Function: Early Warning systems - missile defense systems - Space tracking Levels: Multiple Tunnels to: Colorado Springs, Function: Early warning systems, military strategy, satellite operations Levels: Multiple NORAD is a massive self-sustaining 'city' built inside the mountain Tunnels to: Creede, Denver, Dulce Base, Kinsley. 3. Creede, Colorado Function unknown Tunnels to: Colorado Springs, Colorado - Delta, Colorado - Dulce Base, New Mexico 4. Delta, Colorado Function unknown Tunnels to: Creede Salt Lake, Utah 5. Denver International Airport (also a detainment camp) Function: Military research, construction, detainment camp facilities Levels: 7 reported Tunnels to: Denver proper, Colorado and Rocky Mountain "safehousing", Colorado Springs, Colorado (Cheyenne Mtn.) 6. Falcon Air Force Base, Falcon, Colorado Function: SDI, Satellite Control Levels: Multiple Tunnels to: Colorado Springs, possibly more. 7. Fort Collins, Colorado Function: Suspect high precision equipment manufacturing for space. 8. Grand Mesa, Colorado Function unknown 9. Gore Range Near Lake, west of Denver, Co. Function: Library and Central Data Bank 10. San Juan Valley, Colorado Hidden beneath and in an operating Buffalo Ranch Function unknown 11. Telluride, Colorado Function unknown 12. University of Denver, Co (Boulder area) Function: Genetics, geology/mining as related to tunneling and underground construction. 13. Warden Valley West of Fort Collins, CO Function Unknown Tunnels to: Montana

GEORGIA Dobbins Air Force Base, Marrietta GA Function: test site for plasma and antigravity air craft, experimental crafts and weapons

INDIANA Kokomo, Indiana Function Unknown Notes: for years people in that area have reported a "hum" that has been so constant that some have been forced to move and it has made many others sick. It seems to come from underground, and "research" has turned up nothing although it was suggested by someone that massive underground tunneling and excavating is going on, using naturally occurring caverns, to make an underground containment and storage facility.

KANSAS 1. Hutchinson, Kansas Function unknown Tunnels to: Kinsley, Nebraska 2. Kansas City, Kansas Function unknown Notes: Entrance near Worlds of Fun 3. Kinsley, Kansas Function unknown Tunnels to: Colorado Springs, Colorado; Hutchinson, Kansas; Tulsa Kokoweef Peak, SW California Notes: Gold stored in huge cavern, blasted shut. Known as the "midway city" because it's located halfway between New York and San Francisco.

MARYLAND Edgewood Arsenal, Maryland (from Don) Martins AFB, Aberdeen Proving Ground, Maryland

MASSACHUSETTS Maynard MA, FEMA regional center. Wackenhut is here too.

MONTANA Bozeman, Mont. Function: Genetics

NEVADA Area 51 - Groom Lake - Dreamland - Nellis Air Force Base Area 51 was said to exist only in our imaginations until Russian satellite photos were leaked to US sources and it's amazing how you can get photos all over of it now, even posters. They've been busy little bees building this base up. Function: Stealth and cloaking Aircraft research & development. 'Dreamland (Data Repository Establishment and Maintenance Land) Elmint (Electromagnetic Intelligence), Biological weapons research and genetic manipulation/warfare storage, Cold Empire, EVA, Program HIS (Hybrid Intelligence System),BW/CW; IRIS (Infrared Intruder Systems), Security: Above ground cameras, underground pressure sensors, ground and air patrol 2. Blue Diamond, Nevada Function unknown 3. Fallon Air Force Base area (the flats, near Reno) "American City" restricted military sites southwest of Fallon 4. Mercury, Nevada Function unknown 5. Tonopah, Nevada Function unknown 69: San Gabriel (mountains) On Western side of Mojave Desert Function unknown Notes: Heavy vibrations coming from under the forest floor which sounds like geared machinery. These vibrations and sounds are the same as heard in Kokomo, Indiana and are suspected underground building/tunneling operations.

NEW MEXICO 1. Albuquerque, New Mexico (AFB) Function unknown Levels: Multiple Tunnels to: Carlsbad, New Mexico Los Alamos, New Mexico Possible connections to Datil, and other points. 2. Carlsbad, New Mexico Functions: Underground Nuclear Testing Tunnels to: Fort Stockton, Texas. Roswell 3. Cordova, New Mexico Function unknown 4. Datil, New Mexico Function unknown Tunnels to: Dulce Base

5: Dulce Base, New Mexico. Tunnels to: Colorado Springs, Colorado Creed, Colorado Datil, N.M. Los Alamos. Page, Arizona Sandia Base Taos, NM

6. Los Alamos, New Mexico Functions: Psychotronic Research, Psychotronic Weapons Levels: Multiple Tunnels to: ALB AFB, New Mexico Dulce, New Mexico Connections to Datil,Taos 7. Sandia Base, New Mexico Functions: Research in Electrical/magnetic Phenomena Levels: Multiple Tunnels to: Dulce Base Notes: Related Projects are studied at Sandia Base by 'The Jason Group' (of 55 Scientists). They have secretly harnessed the 'Dark Side of Technology' and hidden the beneficial technology from the public. 8. Sunspot, NM Function unknown 9. Taos, New Mexico Function unknown Tunnels to: Dulce, New Mexico; Cog, Colorado Notes: Several other sidelines to area where Uranium is mined or processed. 10. White Sands, NM Function: Missile testing/design Levels: Seven known

NEW HAMPSHIRE There may be as many as three underground installations in New Hampshire's hills, according to reports.

NEW YORK New York, New York Function unknown Tunnels to: Capitol Building, D.C.

OHIO Wright-Patterson Air Force Base - Dayton, Ohio Function: Air Force Repository. Rumored to house stealth technology and prototype craft

OREGON 1. Cave Junction, Oregon Function: Suspected Underground UFO Base Levels: At least one Notes: Suspected location is in or near Hope Mountain. Near Applegate Lake, Oregon, just over into California. Multiple shafts, access areas to over 1500 feet depth. Built using abandoned mine with over 36 known miles of tunnels, shafts. 2. Crater Lake, Oregon Tunnels: possible to Cave Junction 3. Klamath Falls, Oregon 4. Wimer, Oregon (Ashland Mt. area) Function: Underground Chemical Storage Levels: At least one

PENNSYLVANIA Raven Rock, Pa (near Ligonier) Function: working back up underground Pentagon - sister site of Mt. Weather Notes: 650' below summit, 4 entrances.

TEXAS 1. Calvert, Texas Function unknown 2. Fort Hood, Texas (also reported detainment camp) Levels: Multiple 3. Fort Stockton, Texas Function: Unknown Tunnels to: Carlsbad, New Mexico UTAH 1. Dugway, Utah Function: Chemical Storage, Radiation storage. 2. Salt Lake City Mormon Caverns Function: Religions archives storage. Levels: Multiple Tunnels to: Delta, Colorado & Riverton, Wyoming

VIRGINIA Mount Poney - Near Culpepper, Virginia Function unknown

WASHINGTON 1. Mt. Rainier, Washington Function unknown. Levels: Multiple Tunnels to: Unknown Yakima Indian Reservation Function unknown Notes: Southeast of Tacoma Washington, on the Reservation, in an area 40 by 70 miles. Unusual sounds from underground (Toppenish Ridge). Low flying Silver Cigar shaped craft seen to disappear into the Middle fork area of Toppenish creek.

Washington DC: The Function: Part of a massive underground relocation system to house select government and military personnel in the event of cataclysmic event. Tunnels to: New York City; Mt. Weather.

WEST VIRGINIA: Greenbrier Facility, White Sulfer Springs, West Virginia under the Greenbriar Resort.

WYOMING: Riverton, Wyoming Function unknown Tunnels to: Salt Lake, Utah Denver, Colorado.
[Vrh] Go down
l337_m4n
Riba
l337_m4n

Male
Capricorn Goat
Broj postova : 102
Age : 28
Location : Imam
Registration date : 26.12.2007

Podzemna baza Dulce Empty
PostajNaslov: Re: Podzemna baza Dulce   Podzemna baza Dulce Icon_minitimesub sij 05, 2008 3:34 pm

Marbas je napisao/la:
Here are the locations of SOME Deep Underground Military Bases in America:

znači, sve ovo su samo neke tajne podzemne baze. :D
[Vrh] Go down
Vortex
Prašina


Male
Aries Snake
Broj postova : 3
Age : 31
Registration date : 09.01.2008

Podzemna baza Dulce Empty
PostajNaslov: Re: Podzemna baza Dulce   Podzemna baza Dulce Icon_minitimepet sij 11, 2008 4:03 am

To su one za koje se zna, a ko zna kolko je onih za koje se nezna :O
[Vrh] Go down
None
banned


Female
Capricorn Dragon
Broj postova : 2617
Age : 31
Registration date : 26.02.2008

Podzemna baza Dulce Empty
PostajNaslov: Re: Podzemna baza Dulce   Podzemna baza Dulce Icon_minitimepet vel 29, 2008 11:36 am

ajme ovo je baš stravicno... amerika je cijela u podzemnim bazama ocito. nije ni cudno što tamo ima tolko ubojstava i nestanaka...
[Vrh] Go down
silver
Majmun
silver

Male
Pisces Horse
Broj postova : 1439
Age : 30
Registration date : 25.10.2007

Podzemna baza Dulce Empty
PostajNaslov: Re: Podzemna baza Dulce   Podzemna baza Dulce Icon_minitimened oľu 09, 2008 7:05 pm

zar obično oteti ne gube pamćenje na događaj? bilo bi logično,uostalom.
[Vrh] Go down
None
banned


Female
Capricorn Dragon
Broj postova : 2617
Age : 31
Registration date : 26.02.2008

Podzemna baza Dulce Empty
PostajNaslov: Re: Podzemna baza Dulce   Podzemna baza Dulce Icon_minitimepon oľu 10, 2008 11:05 am

pa vjerojatno ih nije briga oce ko saznat jer im nemogu ništa scratch
[Vrh] Go down
lampuh
Prašina


Male
Aquarius Tiger
Broj postova : 6
Age : 46
Registration date : 12.03.2008

Podzemna baza Dulce Empty
PostajNaslov: Re: Podzemna baza Dulce   Podzemna baza Dulce Icon_minitimesri oľu 12, 2008 11:31 pm

hvala gosp žaba na prevodu
[Vrh] Go down
None
banned


Female
Capricorn Dragon
Broj postova : 2617
Age : 31
Registration date : 26.02.2008

Podzemna baza Dulce Empty
PostajNaslov: Re: Podzemna baza Dulce   Podzemna baza Dulce Icon_minitimečet oľu 13, 2008 10:48 am

?? scratch confused misli
[Vrh] Go down
vladimir
banned


Male
Taurus Dog
Broj postova : 10694
Age : 50
Location : Paris
Registration date : 19.09.2007

Podzemna baza Dulce Empty
PostajNaslov: Re: Podzemna baza Dulce   Podzemna baza Dulce Icon_minitimečet oľu 13, 2008 12:23 pm

lampuh je napisao/la:
hvala gosp žaba na prevodu
lolcina lolcina lolcina
[Vrh] Go down
ThE_IMMORTAL
Majmun
ThE_IMMORTAL

Male
Taurus Goat
Broj postova : 1324
Age : 29
Location : Evanescence Croatia
Registration date : 18.09.2007

Podzemna baza Dulce Empty
PostajNaslov: Re: Podzemna baza Dulce   Podzemna baza Dulce Icon_minitimečet oľu 13, 2008 10:54 pm

ako se zna za te tajne baze onda one nisu vise tajne ^^
hvala na prijevodu
[Vrh] Go down
Tutankhamon
Pračovjek
Tutankhamon

Male
Cancer Cat
Broj postova : 2109
Age : 45
Location : Hrvatska sahara
Registration date : 22.12.2007

Podzemna baza Dulce Empty
PostajNaslov: Re: Podzemna baza Dulce   Podzemna baza Dulce Icon_minitimepet oľu 14, 2008 4:50 pm

Pa nije tajna da baze postoje ali je tajna sta se odvija u tim podzemnim bazama i cemu sluze tolike podzemne baze o tome se radi !!! Da li znate da sami predsjednik amera nema sve ovlasti u bazi, samo do odredenih nivoa.
[Vrh] Go down
Alpha
Admin
Alpha

Female
Aries Goat
Broj postova : 29076
Age : 41
Registration date : 30.09.2007

Podzemna baza Dulce Empty
PostajNaslov: Re: Podzemna baza Dulce   Podzemna baza Dulce Icon_minitimepet oľu 14, 2008 4:57 pm

Tutankhamon je napisao/la:
Pa nije tajna da baze postoje ali je tajna sta se odvija u tim podzemnim bazama i cemu sluze tolike podzemne baze o tome se radi !!! Da li znate da sami predsjednik amera nema sve ovlasti u bazi, samo do odredenih nivoa.

To da im predsjednik ima ovlasti do nekog nivo je bilo po filmovima jedno 100 puta...e sad ili je to zbilja tako ili postovani predsjednik nema uopce nikakve ovlasti niti mozda zna za baze...sto bi bilo jos vjerojatnije...

_________________
Respect
[Vrh] Go down
Svjetloisjena
Legenda foruma CE-4
Svjetloisjena

Female
Aquarius Dragon
Broj postova : 29065
Age : 55
Location : Zagreb
Registration date : 15.09.2007

Podzemna baza Dulce Empty
PostajNaslov: Re: Podzemna baza Dulce   Podzemna baza Dulce Icon_minitimepet oľu 14, 2008 8:28 pm

Namcor je napisao/la:
Tutankhamon je napisao/la:
Pa nije tajna da baze postoje ali je tajna sta se odvija u tim podzemnim bazama i cemu sluze tolike podzemne baze o tome se radi !!! Da li znate da sami predsjednik amera nema sve ovlasti u bazi, samo do odredenih nivoa.

To da im predsjednik ima ovlasti do nekog nivo je bilo po filmovima jedno 100 puta...e sad ili je to zbilja tako ili postovani predsjednik nema uopce nikakve ovlasti niti mozda zna za baze...sto bi bilo jos vjerojatnije...

Pa da ga pitamo sad kad navrati... 8)
[Vrh] Go down
Tutankhamon
Pračovjek
Tutankhamon

Male
Cancer Cat
Broj postova : 2109
Age : 45
Location : Hrvatska sahara
Registration date : 22.12.2007

Podzemna baza Dulce Empty
PostajNaslov: Re: Podzemna baza Dulce   Podzemna baza Dulce Icon_minitimepet oľu 14, 2008 10:38 pm

zubo
[Vrh] Go down
None
banned


Female
Capricorn Dragon
Broj postova : 2617
Age : 31
Registration date : 26.02.2008

Podzemna baza Dulce Empty
PostajNaslov: Re: Podzemna baza Dulce   Podzemna baza Dulce Icon_minitimepon oľu 17, 2008 11:21 am

vidiš mogli bi :)
[Vrh] Go down
snake
Riba
snake

Male
Leo Buffalo
Broj postova : 108
Age : 46
Location : BIH
Registration date : 28.03.2008

Podzemna baza Dulce Empty
PostajNaslov: Re: Podzemna baza Dulce   Podzemna baza Dulce Icon_minitimepon oľu 31, 2008 4:08 pm

silver je napisao/la:
zar obično oteti ne gube pamćenje na događaj? bilo bi logično,uostalom.

i ja se to pitam..ustvari pitao sam se dok nisam pogledao jednu od Misakovih emisija " na rubu znanosti " gdje je Giuliano Marinkovic , cini mi se, ukazivao na takve stvari da ONI, najvjerovatnije doziraju javnost odrdejenim istinitim informacijama, koje su uzgred toliko nerealne ( barem nama tako izgledaju ) , iako su mozda i istinite, jer na taj nacin zele stvarati kontraefekat kod nas , da i sami ( gledajuci snimku unutrasnjosti Dulce baze ) , kazemo : ma daj, to je nemoguce !!
[Vrh] Go down
danyf5
Višestanični organizam
danyf5

Male
Scorpio Cat
Broj postova : 72
Age : 32
Location : Pula
Registration date : 24.06.2008

Podzemna baza Dulce Empty
PostajNaslov: Re: Podzemna baza Dulce   Podzemna baza Dulce Icon_minitimened lip 29, 2008 8:19 pm

Solid snake slazem se u potpunosti s tobom....
[Vrh] Go down
darixo
Višestanični organizam
darixo

Male
Aquarius Tiger
Broj postova : 30
Age : 34
Registration date : 01.10.2008

Podzemna baza Dulce Empty
PostajNaslov: Re: Podzemna baza Dulce   Podzemna baza Dulce Icon_minitimepet lis 31, 2008 12:48 pm

Da jer to stvarno ima logike............o tome nisam prije razmisljao
[Vrh] Go down
Risk
Stanica
Risk

Male
Gemini Pig
Broj postova : 14
Age : 25
Registration date : 01.11.2008

Podzemna baza Dulce Empty
PostajNaslov: Re: Podzemna baza Dulce   Podzemna baza Dulce Icon_minitimesub stu 01, 2008 12:50 pm

ej nikad se tog ne bih dosjetio.
[Vrh] Go down
grga1234567
Prašina


Male
Taurus Rat
Broj postova : 7
Age : 48
Registration date : 01.11.2008

Podzemna baza Dulce Empty
PostajNaslov: Re: Podzemna baza Dulce   Podzemna baza Dulce Icon_minitimened stu 02, 2008 1:23 pm

tnx na tekstu... mase
[Vrh] Go down
Sponsored content
Podzemna baza Dulce Empty
PostajNaslov: Re: Podzemna baza Dulce   Podzemna baza Dulce Icon_minitime

[Vrh] Go down
 
Podzemna baza Dulce
[Vrh] 
Stranica 1 / 2.Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Ne moľeą odgovarati na postove.
CE-4 Misterije i neobjašnjivi fenomeni ::  Misterije i neobjašnjivi fenomeni :: Bliski susreti-
Forum(o)Bir: