| Vrata svjetova Video: NLO-i na nebu iznad Rusije | |
|
+6Berny_Sinara sign Flamezar ZlatkoZD PEPE-Top Secret MisteryManiac 10 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
MisteryManiac Dinosaur
Broj postova : 381 Age : 28 Location : Nibiru Registration date : 05.10.2009
| Naslov: Vrata svjetova Video: NLO-i na nebu iznad Rusije ned lis 25, 2009 12:39 pm | |
| Vrata svjetovaVideo: NLO-i na nebu iznad Rusije "Primijetio sam da na ovdašnjem nebu postoje čak dvije točke koje izvanzemaljci koriste kako bi ušli na Zemlju ili je napustili, pa vjerujem da su to nekakvi međugalaktički portali", rekao je lokalni ufolog Vladislav Karabanov, koji je svoje dokaze predstavio javnosti.Karabanov je zapazio i to da nepoznati leteći objekti često nestaju u obližnjem gorju ili Crnom moru iz čega je izveo zaključak da gosti iz svemira na tom području imaju i svoje baze! "Nevjerojatno je koliko je NLO-a iznad Sočija. To su redom iznimno brze letjelice, postoji više modela, i definitivno ih nije stvorila ljudska ruka", dodao je Karabanov, koji je preko stotinu zapisa u vrlo visokoj rezoluciji proslijedio stručnjacima. Više ih je potvrdilo da ništa na snimkama nije montirano, a neki su, iako isprva skeptični, i sami ostali oduševljeni materijalom. Karabanov je u međuvremenu pokrenuo i vlastiti internetski portalna kojemu će nastaviti objavljivati svoje snimke, te je za vjerovati da će posjećenost stranice biti sve veća kako će se primicati XXII. Zimske olimpijske igre. Naime, Soči će 2014. godine ugostiti ponajbolje svjetske sportaše i stotine tisuća navijača, koji će zbog rečenih tvrdnji vjerojatno i sami radoznalo pogledavati prema nebu tog ruskog grada smještenog na obalama Crnog mora. Uostalom, možda izvanzemaljci Soči i nisu izabrali slučajno, možda se spremaju na Igre po prvi puta poslati neku vlastitu reprezentaciju. evo video: https://www.youtube.com/watch?v=4asTvUfNNs8&feature=player_embeddedhttps://www.youtube.com/watch?v=-OVuyQVTjVM&feature=player_embeddedhttps://www.youtube.com/watch?v=Y8RUXfHCuHc&feature=player_embedded | |
|
| |
PEPE-Top Secret Žaba
Broj postova : 229 Location : Na kraju svemira... Registration date : 10.12.2008
| Naslov: Re: Vrata svjetova Video: NLO-i na nebu iznad Rusije pet stu 06, 2009 2:03 am | |
| vrlo čudno po meni gotovo nemoguče da je montaža prvo ovo pa oblaci i još svinjska gripa sve mi to izgleda kao scenari iz nekog sf filma iman osječaj da če se neki kurac desiti vrlo brzo i još ona proročanstva šta su bila po meni jezivo | |
|
| |
ZlatkoZD Prašina
Broj postova : 8 Age : 62 Registration date : 26.10.2009
| Naslov: Re: Vrata svjetova Video: NLO-i na nebu iznad Rusije sub stu 07, 2009 3:22 pm | |
| Ja racunam samo do 2012-te, nista poslije toga | |
|
| |
Flamezar PraGlodavac
Broj postova : 695 Location : SpLiT Registration date : 07.05.2008
| Naslov: Re: Vrata svjetova Video: NLO-i na nebu iznad Rusije ned stu 08, 2009 11:48 pm | |
| | |
|
| |
ZlatkoZD Prašina
| Naslov: Re: Vrata svjetova Video: NLO-i na nebu iznad Rusije ned stu 08, 2009 11:55 pm | |
| Po kalendaru maja 2012 je zadnja godina. Poslije toga vise nema nista, znaci ne planirajte dalje! Pred nekoliko dana je tu tvrdnju iznio doajen alternativnih znanosti i jedan od utemeljitelja discipline kompliciranoga naziva paleo-SETI pri čemu je SETI kratica za "Search for extraterrestiral Intelligence", i autor brojnih bestselera, Erich von Daeniken. Daenikenove tvrdnje našle su svoja mjesta uglavnom u zabavnim rubrikama različitih svjetskih medija, no mora se ovdje biti iskren i reći da se na godinu 2012. upozoravalo iz raznorodnih krugova i to duži niz vremena. Ono na čemu je i "neukrotivi Švicarac" temeljio svoje tvrdnje, naime, nije proizvoljno. Riječ je o kalendaru Maya koji je kad je riječ o kraju svijeta konačan i određen i to se ima dogoditi upravo tada, za malo više od četiri godine.
Zadnja promjena: ZlatkoZD; pon stu 09, 2009 12:00 am; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Flamezar PraGlodavac
| Naslov: Re: Vrata svjetova Video: NLO-i na nebu iznad Rusije ned stu 08, 2009 11:59 pm | |
| Haha. ^^ Ma nevjerujem. Znam da Maya kalendar zavrasava tu al vjerujem da ce se sve to opet ponovit. Kalendar se ponavlja. Kolke su mogucnosti da se to dogodi, tolke su i da se nedogodi | |
|
| |
ZlatkoZD Prašina
| Naslov: Re: Vrata svjetova Video: NLO-i na nebu iznad Rusije pon stu 09, 2009 12:01 am | |
| Evo ti jos malo Još nas samo nešto više od četiri godine dijeli od astronomskog fenomena koji se događa jednom u 230 milijuna godina. Naime, 21. 12. 2012. je datum kada će se ravnina Sunčevog sustava izjednačiti s ravninom Mliječne staze, a prema nekim astronomskim istraživanjima istovremeno će još dvije galaksije biti poravnate s našom. U teorijama geofizičara spominju se i radikalne promjene elektromagnetskog polja Zemlje, pa čak i zamjena polova. Tog datuma završava i drevni kalendar Maya pa su ga mnogi katastrofičari spremno prihvatili kao ‘kraj svijeta’. No, nema razloga za paniku. Prema vjerovanju Maya, riječ je o početku šestog doba u ukupnom ciklusu od 26.000 godina. Maye su imale vrlo precizan kalendar i nisu imale linearan nego spiralan koncept vremena, a poravnavanje koje će se dogoditi 2012. godine doživljavali su kao spajanje s utrobom ‘Velike majke’. Naime, prema njihovoj percepciji, svaki je svemirski objekt bio živ. Kako je opisano, ulazak u to doba obilježit će odbacivanje tehnologije, vremena i novca, ulazak u petu dimenziju, galaktička sinhronizacija s ostatkom Univerzuma, pojava novog sunca u našem sustavu i promjena ljudske DNK. Majanski Šesti svijet zapravo je prazan i bez uvjetovanosti te ovisi isključivo o kreatorima nove civilizacije. Prema njihovom kalendaru, trenutačno se nalazimo između Petog i Šestog svijeta, u dobu Apokalipse, u kojem ljudi individualno i kolektivno doživljavaju velike promjene. Apokalipsa o kojoj se govori u spisima Maya označena je kao ‘otkrivanje skrivenoga’. Mnogi poklonici ezoterije u 2012. vide početak svojevrsnog ‘Neba na zemlji’, velikog skoka u svijesti čovječanstva, koji će zauvijek transformirati ljudsku civilizaciju. Zanimljivo, neki teoretičari naftne krize predviđaju njezinu kulminaciju upravo oko 2012. godine, a sve su bučniji i glasovi koji pozivaju na korjenite promjene za spas planeta. Bez obzira na sve te teorije, jedno je sigurno - ako se 2012. baš ništa drugo ne dogodi, još uvijek nas očekuju Olimpijske igre u Londonu. | |
|
| |
ZlatkoZD Prašina
| Naslov: Re: Vrata svjetova Video: NLO-i na nebu iznad Rusije pon stu 09, 2009 12:03 am | |
|
Zadnja promjena: ZlatkoZD; pon stu 09, 2009 12:07 am; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Flamezar PraGlodavac
| Naslov: Re: Vrata svjetova Video: NLO-i na nebu iznad Rusije pon stu 09, 2009 12:06 am | |
| Haha. Koja optimisticnost ^^ A nema veze. Sta se desi desi se.. Uvijek ima zivot poslje zivota. Ako nemozemo zivit sa tijelima zivit cemo u astralnim ili " Dusama " . Al tolko puto predvidaju da ce se dogodit tog datuma. Po meni svi izmisljaju svoje price a korektnu pricu cemo tek vidit tog datuma | |
|
| |
ZlatkoZD Prašina
| Naslov: Re: Vrata svjetova Video: NLO-i na nebu iznad Rusije pon stu 09, 2009 12:08 am | |
| Mozda necemo stic pricat o tome I nije tu samo stvar o prorocanstvu, na taj datum se poklapa cudo stvari u svemiru!!! Otkud to znanje Majama?? | |
|
| |
MisteryManiac Dinosaur
Broj postova : 381 Age : 28 Location : Nibiru Registration date : 05.10.2009
| Naslov: Re: Vrata svjetova Video: NLO-i na nebu iznad Rusije pon stu 09, 2009 10:45 am | |
| ja cu od jutra pec kokice i suncat se vani na snijegu i gledat sta ce se dogodit | |
|
| |
sign Stanica
Broj postova : 23 Age : 31 Location : 4 dimenzija Registration date : 28.12.2009
| Naslov: Re: Vrata svjetova Video: NLO-i na nebu iznad Rusije sri pro 30, 2009 3:34 pm | |
| ako če snijega bit do onda | |
|
| |
Berny_Sinara Pračovjek
Broj postova : 2704 Age : 34 Location : Zagreb :D Registration date : 24.02.2009
| Naslov: Re: Vrata svjetova Video: NLO-i na nebu iznad Rusije sri pro 30, 2009 6:36 pm | |
| - PEPE-Top Secret je napisao/la:
- vrlo čudno po meni gotovo nemoguče da je montaža prvo ovo pa oblaci i još svinjska gripa sve mi to izgleda kao scenari iz nekog sf filma iman osječaj da če se neki kurac desiti vrlo brzo i još ona proročanstva šta su bila po meni jezivo
Hmmm sto mislis sto ce se dogoditi? A za 2012 sta bude bude... Umrli umrli nemremo nista napraviti | |
|
| |
skara Prašina
Broj postova : 4 Age : 30 Registration date : 09.05.2010
| Naslov: Re: Vrata svjetova Video: NLO-i na nebu iznad Rusije pon svi 10, 2010 5:29 pm | |
| halo maje su imale vise kalendara! a to sto im neki datumi nisi stali nemora bit da je kraj svjeta...da su bili tolko pametni spasili bi svoju civiliyaciju! | |
|
| |
Skulptura Guardian
Broj postova : 6015 Age : 39 Location : Earth Registration date : 05.09.2009
| Naslov: Re: Vrata svjetova Video: NLO-i na nebu iznad Rusije uto svi 11, 2010 11:40 am | |
| Kako misliš "spasili bi svoju civilizaciju"? Pa maje žive i danas... _________________ When you have eliminated all which is impossible, then whatever remains, however improbable, must be the truth.
| |
|
| |
mare Riba
Broj postova : 154 Age : 35 Location : zagreb Registration date : 26.07.2008
| Naslov: Re: Vrata svjetova Video: NLO-i na nebu iznad Rusije pet lis 15, 2010 1:01 pm | |
| koliko sam ja čitala i zapamtila-ima još jedna teorija vezana za 2012(sad ne znam točno gdje sam ju pročitala i sječam se sitno nešto pa molim nekoga ako nađe da posta link jer bi mi dobro došao podsjetnik s obzirom da ja to nikak nemrem naći ) naime radi se o tome da -svi znamo da na zemlji imamo piramide..navodno su otkrivene i na (e sad mjesec ili mars viš i tog se ne sjećam )recimo marsu i da znači te piramide s našeg planeta i tog drugog su iste konstrukcije,znači isto poslagane i jednako udaljene kao i tri zvijezde na našem nebu.i da će se 2012 to sve zajedno spojiti u nekakav trokut i sad šta je dalje bilo ja ne znam. pliz ako neko nađe neka posta....jako me zanima i vidite da sam zbunjena sva ali bar znam teoriju koliko-toliko. baš svačega ima za 2012... | |
|
| |
Rain Admin
Broj postova : 2812 Age : 40 Location : In tha Leteći tanjer Registration date : 15.09.2007
| Naslov: Re: Vrata svjetova Video: NLO-i na nebu iznad Rusije sub lis 16, 2010 1:02 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Vrata svjetova Video: NLO-i na nebu iznad Rusije | |
| |
|
| |
| Vrata svjetova Video: NLO-i na nebu iznad Rusije | |
|