| Tko mijenja više puta partnere - žene ili muškarci? | |
|
+9involved Mama Athena legenda007 Michael Wittmann tomi Blizzard Fantom Gea 13 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Korplikan Pračovjek
Broj postova : 2002 Age : 32 Location : Hrvatska Registration date : 22.03.2011
| Naslov: Re: Tko mijenja više puta partnere - žene ili muškarci? ned svi 06, 2012 11:34 am | |
| parenje... ne zna se jednostavno imam društvo s kojima smo toliko bliski da svatko zna točan broj i raspored madeža na guzici. pa stoga i znamo svi svačiji broj, ako uopće ima broja, partnera. I tako od 8 mužjaka 3 su djevci (20-22 godine imaju) 5 ne. Od tih 5, 2 su imala samo jednu partnericu, 2 su imala 2 partnerice a taj jedan je master - nebrojeno puno imamo i 4 ženske tu u društvu... jedna ima 25 godina i potvrđeno je djevica, 2 su u dugogodišnjoj vezi sa nekim levatima pa, osim ako šaraju okolo u što sumnjam, su imale samo jednog. Četvrta voli švrljat okolo... | |
|
| |
biga Pračovjek
Broj postova : 2861 Age : 37 Registration date : 28.08.2009
| Naslov: Re: Tko mijenja više puta partnere - žene ili muškarci? ned svi 06, 2012 11:53 am | |
| a i ti pratiš društvo do u najsitnije detalje... hehe...
evo onda i moju statistiku... iz srednje škole, danas se time ne zamaram.
dakle, u razredu 21 ženska. po našim proračunima, 5 ih je bilo djevica, od ostalih 16 10 ih je spavalo samo sa jednim momkom(4. srednje je bilo računanje, prilično pouzdano), ostale mislim da nisu ni one znale broj.
e sad, ne mogu o muškim iz razreda jer nas je samo bilo 3, ali evo o muškim s kojim sam se družio. bilo ih je 15(na odmoru, na piću svaki dan itd itd.) 5 djevaca(ali po njihovoj priči, okrenuli su sve i svašta), 4 spavala samo sa curom, 4 sa 2 ili više, i od dvojice ni koze nisu bile sigurne...
isto mislim da iako muški pretjeruju u tome(ono, najbolji ljubavnici, s najviše žena spavali, najduži alat, ma sve naj) žene su te koje u prosjeku imaju više partnera. ALI aj ti to od nje iscjedi.. nema šanse. svaka će ona biti svetica dok su svjetla upaljena... | |
|
| |
kika13 PraGlodavac
Broj postova : 847 Age : 33 Location : Berry Pomeroy Castle Registration date : 03.08.2011
| Naslov: Re: Tko mijenja više puta partnere - žene ili muškarci? ned svi 06, 2012 11:58 am | |
| Muškarci. Nekako su češće napaljeniji i nemaju neke pretjerane kriterije za to s kim će spavati. A i ono,opće poznato, što ih više ima - veći je "frajer". Kod žena je drugčije... mislim da ipak smo nešto izbirljivije i pametnije po tom pitanju (jer znamo kako se nazivaju žene koje bi mjenjale partnere kao što muškarci mjenjaju žene). Nepravda, u svakom slučaju. | |
|
| |
Korplikan Pračovjek
| Naslov: Re: Tko mijenja više puta partnere - žene ili muškarci? ned svi 06, 2012 5:08 pm | |
| | |
|
| |
MoW Čovjek
Broj postova : 6339 Age : 42 Location : Zagreb Registration date : 26.05.2009
| Naslov: Re: Tko mijenja više puta partnere - žene ili muškarci? ned svi 06, 2012 5:26 pm | |
| Složio bih se s Blizzom po pitanju racionalnog pristupa ovoj temi. Problem je u tome što su muškarci skloniji pričanju "lovačkih priča" o tome s koliko su žena spavali od toga da su zaista spavali s njih toliko puno. Jer, ruku na srce, nisam primijetio da su žene nešto lude za tim da spavaju sa svakim koji naiđe, već se u većini slučajeva prvo mora dobrano dokazati. Statistički promatrano, ako uzmemo da je muškaraca i žena približno jednako mnogo (ako zanemarimo ona društva na planeti gdje to nije tako), to da muškarci spavaju s više žena nego što žene spavaju s muškarcima ne drži vodu. Jednostavno, ima muškaraca koji više karaju i ima žena koje više karaju, a prosjek je uvijek tu negdje s jedne i druge strane. I naravno, ima i onih koji nikad nisu ni sa kim, a boje se priznati to društvu pa izmišljaju priče za malu djecu.
| |
|
| |
kika13 PraGlodavac
Broj postova : 847 Age : 33 Location : Berry Pomeroy Castle Registration date : 03.08.2011
| Naslov: Re: Tko mijenja više puta partnere - žene ili muškarci? ned svi 06, 2012 6:09 pm | |
| | |
|
| |
Korplikan Pračovjek
| Naslov: Re: Tko mijenja više puta partnere - žene ili muškarci? ned svi 06, 2012 6:15 pm | |
| Ah, posteno-neposteno, analogija sa kljucom i bravom ili pak sa osvajanjem dvorca je vrlo jaka... Ima neke logike (cak imam i teoriju zasto je tako) ali nisam u poziciji da je sad izlazem. A da je posteno - nije, sta ces | |
|
| |
kika13 PraGlodavac
| |
| |
involved Višestanični organizam
Broj postova : 62 Age : 54 Location : Paris Registration date : 28.04.2012
| Naslov: Re: Tko mijenja više puta partnere - žene ili muškarci? čet lip 28, 2012 12:10 pm | |
| Zene i to samo zato sto imaju jacu zelju i prirodu od muskaraca Murkarci zato sto razmisljaju dolnjom glavom lol a zasto neki veruju da je covek postao od majmuna varaju isto | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Tko mijenja više puta partnere - žene ili muškarci? | |
| |
|
| |
| Tko mijenja više puta partnere - žene ili muškarci? | |
|