Početna stranicaPortalPretraľnikRegistracijaLogin

 

 Godišnji horoskop za 2010. godinu

Go down 
Autor/icaPoruka
GaGa
PraGlodavac
GaGa

Female
Leo Broj postova : 723
Location : Novi Sad
Registration date : 28.12.2009

Godišnji horoskop za 2010. godinu Empty
PostajNaslov: Godišnji horoskop za 2010. godinu   Godišnji horoskop za 2010. godinu Icon_minitimepet sij 22, 2010 2:54 am

Ovan - godišnji horoskop za 2010.
Vaša maštanja morate usmjeriti na konkretnu stvarnost i trenutno stanje kako bi mogli krenuti naprijed te kako bi postizali ciljeve koje želite. Imati ćete osjećaj da je došlo vrijeme za vas te morate pronaći u sebi ono što istinski motivira vas i ljude oko sebe kako bi pronašli rješenje 2010. godina za ovnove donosi potencijalnu priliku, ovisi samo o vama dali ćete priliku vidjeti i iskoristiti. Otvorite oči, dolazi kada se najmanje nadate. Napokon ćete biti u mogućnosti da prevladate ono što vas je dugo sputavalo.
POSAO - 2010. godina savršena je za pronalaženje novih poslova. Vaš unutrašnji glas govori vam da krenete naprijed bez straha, jer čakaju vas lijepe stvari. Zato, krenite. Nemojte čekati. Vaša razmišljanja omogućiti će vam da razbistrite misli, da prestanete oklijevati te konačno prestanete gubiti vrijeme nepotrebno. S druge strane, neopterećeni možete doći do savršeno pozitivne ideje, posebno na poslovnom planu. Biti ćete dobro prihvaćeni, ćak omiljeni u poslovnom okruženju.
Budite oprezni kod donošenja odluka u ponudama koje vas očekuju prije travnja. Dajte si vremena. Prespavajte svaku odluku. Nemojte svima vjerovati. Sve što želite i radite stavite u okvir realnosti. Ništa nije ostvarivo preko noći. Period ljeta donosi vam uspjeh i ohrabrenje da radite dobro i da tako nastavite do kraja godine.
LJUBAV - Teško vam je zaboraviti prilike koje su vas snašle prošle godine, ova godina je za vas odlučujuća. Ništa nije izgubljeno, morate smoći snage kako bi došli do dna vašeg problema koji vas mući već dvije godine. Otvorite se i razgovarajte otvoreno sa svojim partnerom. Suočite partnera sa svojim željama i objasnite da nitko ne može stajati nikome na putu sreći. Ovo je vrijeme da izrazite apsolutno sve što osjećate, više nego ikada. Riješite probleme ako možete, ako ne…. Nikad neznate tko stoji iza ugla. Za samce ovo je prilika da pronađu nekog tko će biti brižan, i od koga će dobiti samo lijepe stvari u životu uz obilje strasti. Pazite što pričate. Budite onakvi kavi jeste. To će vašu ljubav dovesti na put koji priželjkujete. Nemojte samo sanjati i maštati. Budite realni. Živite danas. Bajke su samo bajke i zato se tako zovu.
NOVAC - U 2010. godini imate dobre financijske prilike. Vaša intuicija omogučiti će vam da zaradite novac, sreća će vam biti naklonjena. Nemojte iskušavati sreću s vašim porivima za kupnju koja je nepotrebna. Novac je novac. U pozitivnom i negatvnom smislu. Pogotovo na početku godinu pripazite, obuzdajte se i bez nepotrebnog trošenja. Na taj način riješiti ćete se starih dugova. Nemojte stvarati nove. Do kraja svibnja sve će se razbistriti i moći ćete vidjeti jeste li dobro radili na financijskom planu. Svibanj je dobro vrijeme da povećate svoju zaradu ili zatražite povišicu. Promijenite banku u ovom periodu ako niste zadovoljni sadašnjom.
Ako vam netko nešto duguje, tražite da vam vrati novac. To je vaš novac.
ODNOSI S DRUGIMA - Biti ćete inspirirani ako krenete u pregovore nakon travnja. Prije tog perioda zvijezde nisu na vašoj strani. Poštujte odluke zakona. Dugove i druga davanja po zakonu platite. Nemojte se “igrati sa zakonom”. Prije ili kasnije morati ćete se suočiti s istinom. Nemojte da vas vodi emocionalna ranjivost, nemojte obećavati ono što nemožete ispuniti. Smijete reći NE. Sve što se traži od vas a znate da nemožete ostvariti, recite. Biti će vam lakše. I drugi će vas više poštivati nego ako ne ispunite ono što ste obećali.
ZDRAVLJE - U 2010. godini morate promijeniti svoj način života. Ovaj sada jako šteti vašem zdravlju. Enargija vam je, pogotovo na početku godine, niska. Emocionalno zdravlje morate podići na višu razinu. Pripazite na prehranu. Tako ćete se riješiti problema s probavnim sustavom. Počnite vježbati. Vaše vrijeme dolazi od travnja. Osnažite svoje tijelo te će vam se i emocionalno zdravlje popraviti.

Bik - godišnji horoskop za 2010.
2010. godina je dobra godina za bikove, naročito što se tiće nastavka planova iz prethodne godine. Doradite svoje strategiju do savršenstva, pred vama su posljednji koraci do ispunjenja ciljeva. Morati ćete više surađivati s ljudima iz svoje okoline. Vjerujte svom isntinktu koji je realan.
POSAO - Dobiti ćete sjajne prilike da se udružite s nekim, te pobijedite one koji su bili protiv vas. Pristanite na ustupke koje traži druga strana s kojom se udružujete. I vi ćete imati koristi. Timu u kojem ćete vi biti, donosite dobre stvari. Profesionalnošću s vaše strane profititrati će svi u timu. Povedite računa o praktičnim detaljima, te sve što možete iskoristite na svoju dobrobit. 2010. godina dobra je za pripremu projekata i želja koje imate a ostvariti će se u 2011. godini.
LJUBAV - Na ljubavnom planu zvijezde su vam naklonjene. 2010. godina donosi vam iznanađenja na senzualnom planu. Često ćete proispitivati svoje odluke. Vašim impulzivnim odlukama naučiti ćete o sebi ono što još niste znali, što ćete moći iskoristiti za dobrobit u vašoj vezi. Nemojte se začuditi ako otkrijete neke nove želje. Dvojbe koje imate donose pozitivne promjene od veljače. Nemojte osjećati krivicu.Vaša inspiracija voditi će vas do pravih odluka. Na dobrom ste putu. Svaka promjena na koju se odlučite, za bikove u vezi ili samce, dugoročno je dobra za vas. Pazite, nemojte biti nerealni.
NOVAC - 2010. godina pruža vam priliku da platite stare račune te riješite stare dugove. Riješite to jednom zauvijek. To će vam pomoći da konačno čisti uđete u život od lipnja.Kod donošenja financijskih odluka, odlučujte sami. Dobro promislite i dvaput proispitajte svaku odluku.Morate donijeti jednu odluku koja će imati utjecaj i na vaš emocionalni život. Pazite. Emocije su emocije, a novac je novac. Uvjerite se da su vaše odluke dobre za sve ljude vama bliske.
ODNOSI S DRUGIMA - 2010. godina na neki način kraj je jednog ciklusa. Završite što imate kako bi 2011. mogli započeti nove stvari. Riješite i eliminirajte sve što vas može sputavati u budućnosti. Pravo je vrijeme za to. Nemojte oklijevati da idete do kraja. MORATE to napraviti. Osobito ako su financije u pitanju.Ne donosite nikakve drastične odluke na ljubavnom planu prije travnja. Usporite malo i prepustite inicijativu drugoj strani. Vaš partner zna točno što želi, što će za vas biti velika prednost.
ZDRAVLJE - Bez obzira na povremene padove u vašoj formi, generalno gledajući, energetski nivo dobar vam je tijekom cijele godine. Loši periodi uglavnom su posljedica vaših loših životnih navika. Svjesni ste ih. Promijenite ih.Godina počinjete usporeno ali vaša će se energija podići. Najbolji period vam je od kolovoza pa do kraja godine. Napunite svoje baterije u tom periodu. Više vremena posvetite sebi, to je neophodno. Više brige o sebi donijeti će vam pozitivne pomake u zdravstvenom pogledu.
[Vrh] Go down
GaGa
PraGlodavac
GaGa

Female
Leo Broj postova : 723
Location : Novi Sad
Registration date : 28.12.2009

Godišnji horoskop za 2010. godinu Empty
PostajNaslov: Re: Godišnji horoskop za 2010. godinu   Godišnji horoskop za 2010. godinu Icon_minitimepet sij 22, 2010 2:57 am

Blizanci - godišnji horoskop za 2010.
2010. godina na neki će vas način probuditi iz vašeg sna i želje da se dokažete u svojoj okolini. Svoje mišljenje izražavate žestoko ali ste spokojni. Napokon ćete biti nagrađeni za protekli period. Oni koji nisu na vašoj strani neće se usuditi biti protiv vas, što vam daje samopouzdanje i vjeru da radite prave stvari.
Posao:
Početak godine obilježit će velika očekivanja koja se neće odmah ostvariti - još nije trenutak i vaše vrijeme tek dolazi. To ipak ne znači da se ne trebate truditi i da vam se taj trud neće isplatiti u nadolazećim mjesecima.
Prvu ćete priliku imati već sredinom godine. Naravno da uspjeh neće doći sam od sebe. Što prije shvatite da se morate sami izboriti za ono što želite, bit će vam veći izgledi. Pri tome računajte na povremene nesporazume sa suradnicima; vaš se pristup neće svima svidjeti, ali zbog toga ne razbijajte glavu jer nikada nećete moći svima ugoditi. Ponekad ćete se morati i oštrije postaviti prema ljudima oko sebe, jer će vas inače gaziti i koristiti vašu popustljivost.
Ova je godina ponešto komplicirana kad se radi o poslovnoj situaciji, i najbolje će biti da ju kao takvu prihvatite. Ne odustajte od borbe, ne prihvaćajte olako poraze, i iskoristite najbolje od onoga što vam se nudi - a ako ne uspijete ove godine, uspjet ćete sljedeće jer tada situacija izgleda puno bolja.
Ljubav:
I u ljubavi su izgledni problemi na početku godine za Blizance, bili oni u stalnim vezama i braku ili ne. Što god da kažete, bit će pogrešno shvaćeno, i zbog toga ćete biti vrlo frustrirani.
Situacija će se promijeniti na bolje s početkom proljeća! Slobodno očekujte vrlo ugodna iznenađenja u ovom razdoblju, jer su vam planete naklonjene i donijet će vam nekoliko vrlo lijepih prilika. Naravno, o vama ovisi hoćete li ih i kako iskoristiti, jer je krajnja odluka ipak na vama.
Blizancima koji uđu u novu vezu neće sve ići glatko, osobito ne na samom početku. Ipak zahvaljujući sposobnosti da dobro verbalizirate probleme vrlo brzo ćete pronaći zajednički jezik i svi će nesporazumi biti izglađeni. Pripazite da ne pretjerate u nerealnim očekivanjima, bilo od ljubavne veze ili od svojega braka. Koliko god optuživali partnera za neosjetljivost i hladnoću, razmislite leži li dio problema ipak i u vama?
Kraj godine donijet će vam novu porciju uzbuđenja, čak i za Blizance u stabilnim vezama, a s njima opet i poneki nesporazum. Ako zaista želite stalnu i sretnu vezu znat ćete što trebate promijeniti da biste pronašli pravi put.
Zdravlje:
Ne uzimajte svoje zdravlje kao nešto što se samo po sebi podrazumijeva. Nekvalitetna prehrana i premalo vježbe donijet će vam probleme, osobito u prvom dijelu godine kad se ionako manje krećete zbog zime.
Kasno proljeće vam donosi bolje dane i priliku da riješite probleme koji se vuku već neko vrijeme. Iskoristite to razdoblje, ponajviše da biste iz korijena promijenili navike i napokon počeli živjeti zdravije.
U suprotnom bi vas ponovno mogle stići tegobe pri kraju godine, kad se opet vrati zima i hladniji dani. Uloženi trud isplatit će se i zbog toga što ćete bolje izgledati, a zadivljeni pogledi popravit će vam raspoloženje i pobuditi optimizam.

Rak - godišnji horoskop za 2010.
2010. godina donosi vam poboljšanje u svim aspektima vašeg života. Morate pojednostaviti stvari kako bi postigli više. To će iznenaditi ljude oko vas. Nemojte biti samozatajni. Nitko vas ne vidi i ne čuje. Budite čvrsti. Pokažite se. Imate što. To je osnova kako bi uspjelii dokazali okolini da vrijedite. Ova je godina naročito pogodna da se promijenite i potpuno upoznate sebe i svoje mogućnosti.
Posao:
Prvi dio godine donijet će vam određene probleme na poslu. Naravno, svaki problem istovremeno je i prilika za raščišćavanje neriješenih pitanja, i zato iskoristite ovo vrijeme da napokon postavite stvari na svoje mjesto.
Osim sa suradnicima, mogući su i problemi sa šefom kojemu se neće svidjeti neki segmenti vašeg posla. Nemojte se odmah braniti i kretati u protunapad, nego kritiku primite na znanje i razmislite možete li nešto promijeniti u načinu na koji pristupate radu. Pametnim postupcima stvorit ćete si odličnu podlogu za napredovanje u trenutku kad vam horoskop bude više naklonjen.
A to vrijeme dolazi u drugom dijelu godine. Krajem ljeta ili na jesen morat ćete birati između dva ponuđena izbora, i o vašoj odluci ovisit će kako će se stvari dalje razvijati. Ali što god da prihvatite, budite svjesni da ćete se itekako morati potruditi i opravdati povjerenje koje vam je ukazano.
Morat ćete se postaviti odlučno i pokazati da se možete izboriti za sebe. Probleme i prepreke moći ćete preskočiti, i uz prave poteze moći ćete ih pretvoriti u priliku da biste krenuli dalje.
Ljubav:
S početkom godine, slobodni Rakovi mogu se nadati sasvim ugodnom susretu s jednom mladom osobom, dok će oženjeni Rakovi (ili oni u stalnim vezama) uživati u harmoniji braka i ugodnom druženju sa svojim partnerom. Budite oprezni, jer ma koliko stvari izgledale bajkovito, moglo bi se ispostaviti da ta osoba ipak nije ona prava. Takva su buđenja, na žalost, često bolna.
Nakon svojevrsne idile iz prvog dijela godine, jesen bi ipak mogla donijeti nešto ružnije događaje. Prvenstveno će se to odnositi na probleme zbog loše komunikacije, i to kako za slobodne tako i za oženjene Rakove. Nije to ništa što se ne bi moglo riješiti ako oba partnera zaista za to imaju volju, ali teško je razmišljati razumno jednom kad osjećaji polude. Zadržite pod kontrolom svoju emotivnost i pripazite na ružne riječi izrečene u ljutnji, jer bi vam one mogle dodatno zakomplicirati situaciju.
Svađe same po sebi nisu loše i zapravo su normalan dio svake intimne veze, a pomirenje često dodatno zbližava partnere i učvršćuje njihov odnos.
Zdravlje:
Prvi dio godine donijet će vam nekoliko blažih simptoma koji bi vas trebali natjerati da malo više pažnje posvetite svom zdravlju. Ne radi se o ničem strašnom, ali shvatite da vam vaše tijelo signalizira gdje pretjerujete i poziva vas da se prilagodite njegovim zahtjevima.
To se prije svega odnosi na stres, premalo vježbe i pogrešnu prehranu. Ako odlučite nastaviti po starom, mogli biste imati problema s probavnim sustavom i bubrezima, a možda čak i sa srcem.
Drugi dio godine donijet će vam svojevrsno olakšanje. Ako ste poslušali naš savjet, do tada bi se tijelo već trebalo vratiti u normalan ritam. Ali ako uporno ustrajavate na lošim navikama, problemi će se vratiti. Nikakav vam horoskop ne može pomoći ako si ne želite pomoći sami!
[Vrh] Go down
GaGa
PraGlodavac
GaGa

Female
Leo Broj postova : 723
Location : Novi Sad
Registration date : 28.12.2009

Godišnji horoskop za 2010. godinu Empty
PostajNaslov: Re: Godišnji horoskop za 2010. godinu   Godišnji horoskop za 2010. godinu Icon_minitimepet sij 22, 2010 2:58 am

Lav - godišnji horoskop za 2010.
Sve ono što držite u srcu moći ćete brzo ostvariti u 2010. godini. Vaša savjest voditi će vas kod proispitivanja vaših želja i vrijednosti. Uzmite stvari u svoje ruke. Imate srce. Recite svima jasno i glasno, neka vas se čuje. Vaše vrijednosti su dobre, i vjerujte u njih. Pomoći će vam da riješite neke naizgled neriješive situacije.
Posao:
Prvi dio godine donijet će vam svojevrsno zatišje što se tiče poslovnih prilika. Negdje u proljeće izgledan je sukob sa suradnicima, i to zbog kritika koje ćete im uputiti (ovo je manje izgledno) ili zbog toga što će drugi kritizirati vas (puno vjerojatnije). Iako je lako moguće da ste zaista pogriješili i da su primjedbe koje vam upućuju bile u dobroj mjeri zaslužene, naravno da ćete instinktivno zauzeti obrambeni stav i krenuti u protunapad (ili se uvrijeđeno duriti).
Ovakve bi se trzavice mogle protegnuti kroz nekoliko mjeseci i direktno utjecati na osjećaj nezadovoljstva trenutnim poslom i radnom atmosferom. Frustracije bi vas mogle natjerati da razmislite o novom poslu, ali nemojte srljati bez razmišljanja jer ćete zažaliti zbog brzopletosti i naglosti.
Negdje pri kraju ljeta ili na jesen stvari će se do kraja zakuhati. U to ćete vrijeme po prilici osjetiti novi nalet optimizma i entuzijazma. Iskoristite tu energiju da se nametnete šefovima svojom sposobnošću i da napokon dobijete ono što već dugo zaslužujete.
Ne zaboravite ipak da ne porušite mostove za sobom jer će vam se to osvetiti.
Ljubav:
Već u prvom dijelu godine u vaš će život ušetati zanimljiva osoba koja će vam pobuditi maštu; ali da li je to baš ono što ste zaista tražili? Da vam malo pomognemo, to će vjerojatno biti netko rođen u znaku Blizanca, Vage ili Ribe (ili će mu to biti podznak). Razmislite jeste li u ovom trenutku spremni na zaista ozbiljnu vezu.
Zauzeti Lavovi krenut će dobro u novu godinu, ali moglo bi se dogoditi da postanu toliko ovisni o dobroj energiji da počnu izbjegavati suočavanje s problemima. Takva idila može potrajati neko vrijeme, ali na duže staze donijet će vam sve češće trzavice i rasprave.
Slobodnim će se Lavovima dogoditi vrlo zanimljiva avantura u drugom dijelu godine, ali ćete se već na početku morati suočiti s poteškoćama. Mlada veza vrlo često puca kada naiđu problemi, ali vaša će uloga ovdje biti ključna; ako ocijenite da se za ovu vezu isplati boriti, pretvorit ćete se zaista u Lava i boriti se da ju spasite.
Uopće će drugi dio godine donijeti više sreće u ljubavi i za slobodne i za zauzete Lavove. Zapamtite da ćete tek uz trud i nesebični angažman popraviti ono što se pokvarilo u prijašnjem periodu; ali ako se za ljubav ne isplati boriti, pa za što se onda isplati?
Zdravlje:
Početak godine mogao bi vam donijeti neke manje zdravstvene probleme (prije svega vezan uz probavni sustav, a moguće su i glavobolje). Ipak to srećom neće biti ništa što bi vas trebalo izbezumiti.
Pripazite malo na stil života. Premalo kretanja i nezdrave navike mogle bi prilično naglo stići na naplatu. Tijelo nam uvijek daje do znanja što mu smeta i ako ga poslušamo izbjeći ćemo neugodna iznenađenja.
Ova godina ne donosi vam neke posebno izazovne aspekte, ali to sve neće značiti ništa ako se zapustite prestanete brinuti za sebe. Preventivno posjetite liječnika i ne ignorirajte upozorenja koje vam šalje vaš organizam!

Devica - godišnji horoskop za 2010.
2010. godina donosi vam ponovno buđenje, oživljavanje. Kako ćete vaše ciljeve sada postaviti na razumnijim temeljima, moći ćete i biti precizniji i djelotvorniji u akciji i poslovima. Doista osjećate potrebu da vaše ciljeve realno sagledate kako bi mogli efikasnije napredovati. Nepotrebna je vaša želja da sve riješite odjednom i da svi problemi nestanu u trenu. Vratite se svojim osobnim ciljevima koji će vam pomoći da pokažete koliko vrijedite i u svojoj okolini.
Posao:
Početak godine donijet će vam određene probleme na poslu, najvjerojatnije s autoritarnim šefom ili s nekim od kolega spremnih na sve radi vlastite koristi. Budite spremni na to da će vas tračati i na svaki način pokušati ocrniti. Ovakva će se situacija protegnuti kroz prvih nekoliko mjeseci.
Sredinom godine situacija će se ipak promijeniti na bolje. Otkrit ćete da vas suradnici i nadređeni gledaju s više simpatija, a posebno će vas iznenaditi dobro mišljenje od osobe od koje to ne biste očekivali. Uz to će vaše primjedbe i prijedlozi nailaziti na plodno tlo.
Krajem godine će situacija i dalje biti sasvim zadovoljavajuća, ali su mogući nesporazumi s osobom s kojom inače niste u sukobu, i to prvenstveno zbog nekoliko nespretnih izjava koje će pokvariti vaše odnose.
Ljubav:
Početak godine počet će izvrsno za sve slobodne Djevice. Kao da su se planete urotile da vam donesu uzbudljivu ljubavnu priču u život! Otvorite dobro oči i dopustite zanimljivoj osobi koja vam se pojavi u životu da vam priđe bliže, jer biste mogli doživjeti vrlo ugodno iznenađenje.
Dobra situacija nastavit će se za slobodne Djevice i u drugom dijelu godine, uz brojna uzbuđenja. Ovo definitivno neće biti dosadna godina za vas!
Djevice u stabilnim vezama ili u braku imat će nešto težu situaciju koja će posebno eskalirati u drugom dijelu godine. Pri tome će dobar dio krivice biti i na vama. Ma koliko god imali primjedbi na partnera, izbjegavajte pretjerano kritiziranje i predbacivanje jer ćete inače još pogoršati situaciju. Umjesto da riješite probleme, samo ćete izazvati dodatnu netrpeljivost.
Zdravlje:
Slobodno računajte na sasvim dobru zdravstvenu situaciju tijekom cijele godine. Naravno, i vi morate obaviti svoj dio posla: odbacite što prije loše navike i posvetite malo pažnje svojem zdravstvenom stanju - dobra ishrana i dosta kretanja pomoći će vam u tome.
Ako već ne bude fizičkih problema, pripazite ipak da zdravlje ne narušite pretjeranom nervozom i stresom. Ma koliko izazovna bila situacija u kojoj se budete našli, sjetite se da se svi problemi na kraju riješe i da ništa nije zauvijek izgubljeno.
[Vrh] Go down
GaGa
PraGlodavac
GaGa

Female
Leo Broj postova : 723
Location : Novi Sad
Registration date : 28.12.2009

Godišnji horoskop za 2010. godinu Empty
PostajNaslov: Re: Godišnji horoskop za 2010. godinu   Godišnji horoskop za 2010. godinu Icon_minitimepet sij 22, 2010 3:00 am

Vaga - godišnji horoskop za 2010.
2010. godina dolazi s odličnim najavama za vaš socijalni život u odnosima s drugima. Osjećate povećanu potrebu za slobodom uz istovremenu potrebu za ojačate ili uspostavite nove veze. Imate mogućnosti da kombinirate jedno i drugo ali morate biti vješti u dogovorima i pregovorima. Imati ćete potrebu da se dokažete više nego inače.
Posao:
Ove ćete godine probleme na poslu prihvaćati još emotivnije nego inače. Koliko god se trudili da odvojite emocije od posla, teško ćete se miriti s pogreškama i nepravilnostima koje vidite svuda oko sebe. Osobito će vam teško padati raznorazna ogovaranja i neugodne priče iza leđa.
Nemirenje s nepravdom moglo bi lako dovesti do sukoba sa šefovima i suradnicima. Čak i u situacijama u kojima ste inače običavali odšutjeti i okrenuti glavu na drugu stranu, ove biste godine mogli reagirati burno.
Na žalost morat ćete ipak upotrijebiti šarm i diplomatski takt da izbjegnete dublje konflikte. Iako znate da ste u pravu, morat ćete izgladiti situaciju. U suprotnom će neugodnih sukoba biti sve više. Ove riječi nemojte tumačiti kao poziv na šutnju i samo šutnju; s vremena na vrijeme se slobodno oglasite i izborite za svoja prava!
Ljubav:
Ljubavna će vam situacija biti puno bolja od one na poslu. Već na početku godine izgledna je vrlo žestoka avantura, odnosno burna veza. Možda bi ju najbolje bilo opisati kao šibicu koja brzo plane, ali često i izgori jednako brzo.
Jedan od uzroka tome bit će i činjenica da će vaš partner biti snažna osoba, nespremna na kompromise. Vi s druge strane znate popustiti, ali ipak ne želite da netko dominira nad vama. I upravo biste zbog toga mogli dosta vremena provesti u iscrpljujućoj i zapravo nepotrebnoj borbi za prevlast. Bez obzira na to, definitivno vam neće biti dosadno!
Vage u braku i stabilnim vezama imat će sredinom godine razdoblje neslaganja s partnerom, zbog loše komunikacije i inzistiranja na svojim stavovima. Rješenje je da oboje naučite uvažavati argumente onog drugog.
Kraj godine obećava vrlo sretnu i harmoničnu situaciju, i zato vjerujemo da ćete sve probleme uspjeti riješiti tada, ako ne već i prije.
Zdravlje:
Zdravstvena situacija bit će uglavnom dobra, osim posljedica koje bi se mogle javiti ako probleme s posla budete previše uzimali k srcu. Nerviranje zbog neugodnih iskustava sa suradnicima dovest će do nagomilavanja stresa, a posljedica toga mogli bi biti problemi sa srcem, želucem ili snažne glavobolje.
Dok bi prvi dio godine mogao biti zahtjevan i težak, drugi dio će vjerojatno biti lakši i dovest će do opuštanja i smirivanja. Iskoristite pozitivnu energiju i uživajte u životu!

Škorpija - godišnji horoskop za 2010.
S 2010. godinom započinje jedan novi životni ciklus za vas. Napokon ćete moći vidjeti sve promjene. Spremni ste kako bi realizirali ono što već dugo želite. Vaša vitalnost i zdravlje poboljšavase tijekom vremena. Osjećati ćete se jako i puni života. Biti ćete u harmoniji sa svojim idealima i željama.
Posao:
Početak godine donijet će vam probleme na poslu koji će prije svega biti uzrokovani nepoštenim odnosom kolega (što vi ne podnosite), ali i vašom tvrdoglavošću i naglošću. Naravno da se imate pravo boriti za sebe, ali ponekad neće biti na odmet da upotrijebite malo taktičniji pristup. Sredina godine donijet će vam mnogo bolju situaciju. Odlučnošću svojstvenom Škorpionima ponovno ćete pokušati postići svoje ciljeve, i ovog puta ćete napokon uspjeti - ali samo ako zaista shvatite da trebate zasukati rukave i pošteno odraditi posao koji vam je povjeren. Naravno, jednom kada tako odlučite bit će vas nemoguće zaustaviti. Naravno da ćete za svoj trud očekivati i adekvatnu nagradu jer vi niste tip osobe koja će cijeli život vući za druge i zadovoljiti se povremenom šefovom pohvalom. Najveći ispit stići će negdje na jesen, kada se ponovno pojave određeni problemi: tada sve ovisi o tome hoćete li se odlučiti na nastavak borbe, ili ćete odabrati povlačenje u sebe i negdje sa strane snivati osvetu za neka buduća vremena.
Ljubav:
Već u prvom dijelu godine očekuju vas velika uzbuđenja. Slobodni će Škorpioni upoznati vrlo zanimljivu osobu (sa zračnim horoskopskim znakom ili podznakom) koja će ih osvojiti originalnošću i šarmom. Škorpioni u stalnim vezama doživjet će drugu vrstu uzbuđenja: vjerojatno će zbog svoje ili partnerove nestrpljivosti i neprilagodljivosti između njih dvoje počesto izbijati vatrene svađe ili pak dugotrajna durenja. Prava će bura ipak pričekati do jeseni, kada će i slobodni i zauzeti Škorpioni iskusiti snažnu krizu u svojim kratkim ili dugim vezama. Tada će se iz njih probiti ona prava škorpionska priroda, i pokazat će koliko znaju biti strastveni, ali i ljubomorni i zahtjevni. Kraj godine donosi smirenje i sreću. Ako malo primirite svoj temperament i naučite se cijeniti tuđe mišljenje, sljedeću biste Novu godinu mogli dočekati u vrlo ugodnom društvu (odnosno u ugodnoj atmosferi, ako već imate stalnog partnera)!
Zdravlje:
Sljedeće godine ne biste trebali imati značajnijih zdravstvenih poteškoća, iako su sredinom godine mogući problemi s probavnim sustavom, ali i s cijelim donjim dijelom tijela. Obavezno pripazite na prehrambene navike i poroke kojih se još niste ostavili, a posvetite pažnju i kretanju. Jesen i zima će vam donijeti olakšanje i smirenje problema koji su se eventualno ipak pojavili tijekom godine.
[Vrh] Go down
GaGa
PraGlodavac
GaGa

Female
Leo Broj postova : 723
Location : Novi Sad
Registration date : 28.12.2009

Godišnji horoskop za 2010. godinu Empty
PostajNaslov: Re: Godišnji horoskop za 2010. godinu   Godišnji horoskop za 2010. godinu Icon_minitimepet sij 22, 2010 3:03 am

Strelac - godišnji horoskop za 2010.
2010. godina donosi vam novo svijetlo na vašem putu koje niste imali u proteklom periodu. Vrijeme je da ostavite, napustite i zaboravite sve što je bilo i sve što vas je sputavalo. Pokažite koliko uistinu vrijedite, i na poslovnom i na ljubavnom planu. Trebate se posvetiti vašem osobnom napretku za koji postoji velika šansa da se ostvari u 2010. godini.
Posao:
Prvi dio godine donijet će vam probleme na poslu, ponajviše zbog želje za dominacijom i snažnog ega nekih vaših suradnika. Iako vama nije strano povremeno popuštanje, s punim pravom očekujete i od drugih da se povremeno spuste na zemlju i priznaju da su u krivu.
Unatoč tome, imat ćete nekoliko razdoblja u kojima će vam šanse za uspjeh (ili barem za ugodnu atmosferu na poslu) biti razmjerno velike. Prvi takav period možete očekivati na proljeće, a drugi negdje sredinom ljeta.
Kraj godine obilježit će relativno mirna atmosfera, s povremenim usponima i padovima – dakle, ništa posebno, nego upravo onako kako se i inače stvari odvijaju u životu.
Zapamtite da će vam u nošenju s problemima pomoći malo laganiji pristup, pa i smisao za humor: ne shvaćajte sve situacije smrtno ozbiljno, jer život bez poteškoća ionako ne postoji.
Ljubav:
Strijelci u stalnim vezama imat će buran početak godine. Možda će krivnja biti u partnerovim prevelikim zahtjevima i netolerantnosti, a moglo bi biti i sasvim konkretnih razloga za sukob – možda kakav flert ili neozbiljnost na nekom drugom polju – ali po svoj ćete prilici morati i te kako iskoristiti svoj šarm da biste primirili situaciju.
Takvo će "usklađivanje" potrajati kroz cijeli prvi dio godine, i taman kad vam se učini da ste uplovili u mirne vode pojavit će se nova hrid na kojoj biste se mogli razbiti. Ipak, negdje krajem ljeta stvari će se ipak popraviti. Čak ni tada ne uzimajte svoju vezu zdravo za gotovo, jer bi se ponovno moglo vratiti vrijeme kriza.
Slobodni Strijelci svojih će pet minuta dočekati u drugoj polovici godine, kad im se smiješi velika mogućnost za burnu i slatku vezu, doduše uz povremena neshvaćanja i manje razmirice. Zapitajte se: da li je to zaista ono što želim? Ako je odgovor potvrdan, ne oklijevajte i borite se za svoju sreću!
Zdravlje:
Kroz cijelu bi vas godinu mogle pratiti manje poteškoće vezane uz probavni sustav i donji dio tijela, ali i povremeni problemi s kralježnicom. Kao što uvijek upozoravamo, za svoje zdravlje najviše možete učiniti upravo vi. Pripazite na prehranu i krećite se što više.
U drugom dijelu, odnosno krajem godine situacija će biti najbolja za rješavanje tegoba. U slučaju većih problema svakako posjetite liječnika, iako za tim vjerojatno neće biti nekakvih većih potreba sljedeće godine.

Jarac - godišnji horoskop za 2010.
2010. godina donosi jasne i vidljive rezultate koji će vam dopustiti da se probudite, i da pronađete u sebi snagu kako bi mogli dalje napredovati. Osjećati ćete potrebu za napredovanjem. Iz tog razloga dajte sve od sebe. Krenite tim putem. Ovo je savršeno vrijeme za vas. Zvijezde su vam naklonjene, želite i možete sve što pomislite. Možete nadvladati svaku situaciju. Samo naprijed.
Posao:
Vjerojatno za sljedeću godinu imate dosta poslovnih planova i želja: u tom slučaju krenite hrabro, jer vam prvi dio godine obećava dobru poslovnu atmosferu i realne izglede da ostvarite ono što želite. Pripazite tek da ne pretjerate i ne poželite nemoguće, jer vam nikakav položaj planeta neće pomoći u takvoj situaciji.
Sredinom godine situacije će se promijeniti i javit će se prvi veći problemi. Izgledan je određeni sukob sa šefom, ali ipak to neće biti ništa što se ne može riješiti kroz iskren i pošten razgovor.
U ovom će periodu od vas biti zatraženo da donesete važnu odluku, pri čemu će interesi posla doći u sukob s vašim osobnim uvjerenjima. Na žalost, ne možemo vam savjetovati kojim smjerom da krenete, jer to ovisi o situaciji koju ipak vi najbolje poznajete.
Krajem godine ponovno ćete ući u dobar period i problemi će se rješavati nešto lakše. Prethodne mjesece možete iskoristiti jer je svaka prepreka ujedno i prilika za razvoj i približavanje uspjehu.
Ljubav:
Jarci u stalnim vezama uživat će u obiteljskoj atmosferi. Na žalost, situacija će se ponešto promijeniti s dolaskom proljeća: mogli bi se javiti problemi zbog vaše ili partnerove nestrpljivosti i neprilagodljivosti.
Zapamtite da ne postoji problem koji se ne bi mogao riješiti ako postoji dobra volja kod oba partnera. Odmah da napomenemo i da guranje spornih pitanja pod tepih nije rješavanje, nego zapravo gomilanje izvora sukoba. Neriješene frustracije prije ili kasnije probit će se na površinu, a sljedeće godine jedan takav period mogao bi se dogoditi negdje na ljeto.
Kulminacija i konačno vrijeme odluke – odnosno izbora između rješavanja problema ili daljeg produbljivanja sukoba – doći će u drugom dijelu godine. Vi ili vaš partner smatrat ćete da ste u podređenom položaju i da se vaše želje ne poštuju. Iskreno se nadamo da nećete dozvoliti da sukob naraste toliko da ga više ne biste mogli kontrolirati.
Slobodnim Jarci se negdje u prvom dijelu godine (odnosno s buđenjem proljeća) priprema nekoliko vrlo ugodnih iznenađenja. S obzirom da vam sljedeća godina donosi nešto kompliciranije odnose, pripremite se za burnu vezu koja bi s vremena na vrijeme mogla upasti u male krize.
Ipak, kraj godine donijet će vam smirenje i odlične izglede za učvršćivanje veze!
Zdravlje:
Možda zbog izglednih problema na poslu i u intimnim odnosima, mučit će vas nervoza i osjećaj neispunjenosti. Pripazite jer bi se lako moglo dogoditi da se nagomilane frustracije na kraju manifestiraju kroz probleme sa zdravljem.
Drugi dio godine bit će vam u svakom slučaju bolji i možete očekivati smirenje velikog dijela poteškoća koje ćete ranije osjetiti.
[Vrh] Go down
GaGa
PraGlodavac
GaGa

Female
Leo Broj postova : 723
Location : Novi Sad
Registration date : 28.12.2009

Godišnji horoskop za 2010. godinu Empty
PostajNaslov: Re: Godišnji horoskop za 2010. godinu   Godišnji horoskop za 2010. godinu Icon_minitimepet sij 22, 2010 3:05 am

Vodolija / Vodemjak - godisnji horoskop za 2010.
U 2010. biti ćete optimističniji nego inače ali istovremeno dosta “kruti”. Prošli ste mnogo problema i faza proteklih godina te se osjećate da trebate zavladati situacijom. Iz iskustva izvucite najbolje zaključke koji vam mogu pomoći kako bi krenuli pravim putem. Prijatelji će biti na vašoj strani te imate potrebu da se još više zbližite s onima koji dijele vaše ideje.
Posao:
Početak godine mogao bi vam donijeti probleme sa šefovima. Dobre su šanse da uzrok uopće neće biti u vama, nego u lošem danu ili tko zna kakvim problemima koji muče vaše nadređene, ali i sami znate da ćete glavni teret svejedno podnijeti vi.
Naravno, vi se teško mirite s nepravednim optužbama i zato su prilično izgledni sukobi. Dodatno će vas frustrirati što će vam se činiti da propada sve što naumite, odnosno da nikako ne možete do kraja provesti sve svoje planove. Ne prepuštajte se očaju jer će se situacija preokrenuti na bolje.
A to će se dogoditi negdje u drugom dijelu godine, možda čak i na samom njezinom kraju. Sve što se izjalovilo prethodnih mjeseci sada će napokon uspjeti. Ne gubite nadu i s jednakom koncentracijom nastavite s poslom, i vidjet ćete da nagrada naposljetku neće izostati!
Ljubav:
Koliko god se vi trudili, uvijek će u vama postojati jedna crta koja će zahtijevati da zadržite malo svoje slobode i privatnosti. Sve će biti u redu ako takav odnos odgovara i vašem partneru, ali ako on razmišlja potpuno drugačije… Bit će vatreno!
Početak godine obilježit će sukobi koje je teško riješiti bez minimalne spremnosti na kompromis. Lako bi se moglo dogoditi da se u vaš odnos umiješa još i netko treći, a onda će ljubomora dodatno zakomplicirati ionako zamršene osjećaje.
I slobodni će Vodenjaci, jednom kad uplove u novu vezu, tražiti slobodu; osobi koju upoznaju bit će spremni popuštati u prvo vrijeme, ali će se ubrzo probuditi njihova prava priroda i zatražit će malo "svježeg zraka".
Sredina godine odlično je vrijeme za slobodne Vodenjake, ali i za one u stalnim vezama. Iskoristite to vrijeme da još malo učvrstite svoj odnos, jer bi se problemi mogli vratiti krajem ljeta ili na jesen.
U svakom slučaju planete vam ostavljaju dovoljno prostora da se izborite za sebe, a istovremeno ne povrijedite i ne otjerate partnera. Sve će biti u redu ako budete iskreno i otvoreno razgovarali, i ako zapamtite da samo vas dvoje možete riješiti ono što vas muči!
Zdravlje:
Problemi na poslu, ali i oni u ljubavi, svakako će se odraziti i na vaše zdravlje. Početkom godine bit ćete još dodatno ranjiviji i sve ćete probleme primati k srcu. Zbog toga bi se lako moglo dogoditi da vas počnu mučiti različite tegobe (na primjer nervoza, bolovi u želucu, glavobolje i slično).
Ipak, kako godina bude odmicala, vaše će zdravlje biti sve bolje. Dobrim dijelom to će ovisiti o brzini kojom budete rješavali svakodnevne probleme, ali ćete s druge strane i očvrsnuti i lakše se nositi sa stresom koji je uvijek prisutan u našem životu. Imat ćete i više energije, pa ju pametno iskoristite.

Ribe - godišnji horoskop za 2010.
Morate obuzdati vašu maštu i uskladiti je s realnom situacijom kako bi mogli dijelovati te kako bi mogli ostvariti vaše ciljeve. Osjećati ćete da je vrijeme da dobro razmislite te da razdijelite koji su to vaši osobni ciljevi, samo vaši, a koji su ciljevi nametnuti od ljudi iz vaše okoline. 2010. godina donosi vam nekoliko prilika. Dobro gledajte i budite spremni kako bi ih iskoristili. Napokon ćete nadvladati situaciju kaja vas je ograničavala.
Posao:
Ova bi vam godina mogla biti izrazito uspješna. Intuitivno ćete znati što i kako raditi da biste postigli najbolje rezultate, i zapravo ćete uz manje truda postizati više. Naravno, to ne znači da ćete uspjeti BEZ IMALO TRUDA – ipak ćete i vi morati dati svoj doprinos.
Na početku godine planove će vam pokušati pokvariti osoba ljubomorna na vaš uspjeh, ali takvi joj planovi neće uspjeti. Potrudite se i svojim radom zavrijedite poštovanje suradnika i šefova, to će biti najbolji način da zatvorite usta onima koji vam ne žele dobro.
Pripazite da vas uspjesi ne opiju; kod donošenja odluka odvojite malo vremena i razmislite kojim bi smjerom bilo najbolje krenuti, jer će vas pogrešne odluke usporiti. Probleme pokušajte što manje primati k srcu, iako je zaista teško u potpunosti se distancirati od poteškoća (ili nepoštenih poteza drugih).
Ne oklijevajte upotrijebiti šarm da biste dodatno pogurali svoje ideje. Zapamtite, planete su na vašoj strani!
Ljubav:
Već će vam sam početak godine donijeti brojna uzbuđenja. Slobodnim će Ribama osjećaje uzburkati jedna osoba s kojom bi zaista bilo lijepo ostvariti duboku vezu. Pitanje je samo hoćete li tom "nekom posebnom" znati objasniti svoje emocije i želje, odnosno hoće li ih on ili ona shvatiti.
Za vas ne postoji sredina, i ako od druge strane ne dobijete ono što očekujete, potonut ćete u negativne misli. Neke biste stvari mogli i pogrešno protumačiti, pa će vas mučiti ljubomora. Kako god završila vaša romantična priča (a o tome ćete odlučivati samo vi), bit će burno i žestoko.
Ribe u stalnim vezama suočit će se već u prvom dijelu godine s određenim problemima u komunikaciji s partnerom, ali to neće biti sukobi koji se ne bi mogli riješiti iskrenim razgovorom.
Pri tome ćete oboje morati pokazati tolerantnost i spremnost na povremene kompromise, a najveća opasnost bez ikakve sumnje vreba od loše komunikacije. Upravo zbog partnerove zatvorenosti i nevoljkosti da vam se otvori moglo bi se dogoditi da puknete u drugom dijelu godine, odnosno da optužite partnera za emocionalnu hladnoću (a možda čak i za nevjeru).
Ipak, izgledi su na vašoj strani i ako otkrijete da vas neki problem sve više muči – krenite hrabro u borbu s njim.
Zdravlje:
Zdravstvena situacija bit će uglavnom dobra, osobito u drugom dijelu godine. U prvom pak dijelu mogući su problemi s probavnim sustavom, prije svega uzrokovani lošim navikama i stresom zbog problema na poslu i kod kuće.
U drugom dijelu godine velik će se dio zdravstvenih tegoba povući, i moći ćete uživati u dobrom položaju planeta koji vam se sprema za 2010.
(Izvor: be-fancy/horoskopcentar)
[Vrh] Go down
Gea
Moderator
Gea

Female
Scorpio Snake
Broj postova : 10254
Age : 30
Location : Iznad Oblaka
Registration date : 21.04.2009

Godišnji horoskop za 2010. godinu Empty
PostajNaslov: Re: Godišnji horoskop za 2010. godinu   Godišnji horoskop za 2010. godinu Icon_minitimeuto vel 16, 2010 8:32 pm

Ovan - godišnji horoskop za 2010.

Stiže godina promjena u kojoj će se Ovnovi moći potvrditi radeći uz ljude koji im odgovaraju. Trogodišnje frustracije polako će nestajati, a promjene o kojima razmišljate i duže od toga konačno će postati ostvarive.

LJUBAV
Na ljubavnom se planu približava vrijeme donošenja odluka koje će obilježiti sljedeći duži period vašeg života. Sve nedoumice koje trenutno imate nestat će u trenutku kad shvatite neke stvari o ljudima koji vas okružuju, ma kako one ugodne ili neugodne bile. Ova će godina donijeti otvaranje prema ljudima koji vam odgovaraju, spontano ćete osjećati privlačnost i zajedničke interese.

Usamljeni Ovnovi ove godine imaju priliku pretvoriti prijateljstvo u trajnu ljubav, koja će imati dodatnu kvalitetu upravo u prijateljskom aspektu koji ste nadrasli i poželjeli ga pretvoriti u nešto više. Sve to moglo bi donijeti i odluku o zajedničkom životu s voljenom osobom tijekom listopada i studenog.

Pozitivna razdoblja

Ljubav, djeca, kreativnost, zabava
1. siječnja - 7. lipnja

Posao, zdravlje
7. lipnja - 29. srpnja

Brak i odnosi
29. srpnja - 14. rujna

Zajedničke financije
14. rujna - 28. listopada

Putovanja, obrazovanje, duhovnost
28. listopada - 7. prosinca

Karijera, socijalni status
od 7. prosinca

Ovnovi u stabilnim vezama i braku imat će godinu koje će se rado sjećati, jer žar s početka veze polako će se početi ponovno raspirivati. Nemojte biti povučeni u sebe, otvorite se partneru i riješite sve dileme i sumnje koje imate, kako bi vaša veza bila što bolja i ispunjenija. Nema potrebe za suzdržanošću i ustaljenim shemama, sve će inicijative koje dolaze od vas biti odlično prihvaćene od strane partnera.

POSAO
U ovoj ćete godini postaviti neke ciljeve i planove koji će na poslovnom planu biti sjajno izbalansirani, kreativni i izvedivi. Kako je Jupiter u povoljnom aspektu prema vašem znaku, pri tome možete mirno zatražiti razgovor o svom statusu i primanjima, jer kvalitete koje imate više neće proći nezamijećene.

Nećete biti usamljeni u svome radu, lako ćete pronalaziti partnere za ispunjenje svojih planova, povezat ćete se s ljudima koji će vam odgovarati po mentalitetu i načinu rada. Kako biste na temelju toga postigli željeni uspjeh, bit će dovoljno da se otvorite i oslobodite prirodne suzdržanosti.

Iako će početak godine biti nešto zahtjevniji i kompliciraniji nego što očekujete, već početkom proljeća primjetit ćete kvalitativne promjene koje će se početi ubrzavati kako se približava ljeto. Drugi dio godine donijet će željeni intenzitet promjena i vratit će optimizam i želju za radom.

Ograničavajuća razdoblja

Karijera
1. – 15. siječnja
Prihodi
8. travnja - 11. svibnja
Posao i zdravlje
20. kolovoza -12. rujna
Putovanja
10. - 30. prosinca

Ulaganja su dobro aspektirana, no samo u slučaju da se dovoljno dobro informirate o svim mogućnostima. Nemojte igrati na prvu loptu, ma kako privlačna bila, nego se dobro raspitajte i plodovi kvalitetnog odlučivanja pokazat će se na kraju godine.

ZDRAVLJE
Vaša energija raste sve do rođendana, donoseći vam potrebnu snagu za potrebne promjene i inicijative koje ćete pokretati na poslovnom i privatnom planu tijekom prvog dijela godine. No, nemojte misliti da je izvor te energije neiscrpan i da ga ne treba obnavljati. Lipanj je najbolje vrijeme za pojačane aktivnosti na svježem zraku, pa pronađite neki sport ili način vježbanja koji vam najviše odgovara po svojoj dinamici.

Na taj ćete način iz sebe uspješno izbaciti stres koji će se prikupljati tijekom prvog dijela godina poslovnim i privatnim promjenama. Dodir s prirodom bit će blagotvoran i omogućit će vam ponovno punjenje baterija za drugi dio godine.

_________________
I never lose myself because I never found me


Zadnja promjena: Gea; uto vel 16, 2010 8:45 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
Gea
Moderator
Gea

Female
Scorpio Snake
Broj postova : 10254
Age : 30
Location : Iznad Oblaka
Registration date : 21.04.2009

Godišnji horoskop za 2010. godinu Empty
PostajNaslov: Re: Godišnji horoskop za 2010. godinu   Godišnji horoskop za 2010. godinu Icon_minitimeuto vel 16, 2010 8:35 pm

Bik - godišnji horoskop za 2010.

Godinu će Bikovima biti prilično dobra, pogotovo ako se dovoljno koncentriraju i nastave provoditi planove koje su zacrtali pred par godina. Sve više će osjećati potrebu za suradnjom s okolinom, a novost je da trebaju slijediti svoje instikte pri odabiru suradnika.

LJUBAV
Bikovi će ove godine biti željni pažnje i strasti. Ova kombinacija na prvi pogled nije uobičajena, no imat će odlične učinke na karakter Bikova. Slijediti svoje osjećaje do kraja nešto je što Bikovi ne rade često, pa je ovo odlična prilika da se bolje upoznaju, pa i iznenade skrivenim željama koje se kriju duboko u podsvijesti.

Pozitivne promjene u ovom aspektu života počinju tijekom veljače, a početni zastoji ne smiju vas obeshrabriti nego upravo natjerati da odete do krajnjih granica. Inspiracije vam neće manjkati, iako će veze u tom razdoblju biti zahtjevnije nego inače.

Pozitivna razdoblja

Poslovi vezani uz kuću, majku, nekretnine
1. siječnja - 7. lipnja

Ljubav, djeca, kreativnost, zabava
7. lipnja - 29. srpnja

Posao, zdravlje
29. srpnja - 14. rujna

Brak i odnosi
14. rujna - 28. listopada

Zajedničke financije
28. listopada - 7. prosinca

Putovanja, obrazovanje, duhovnost
od 7. prosinca

Zapravo, radi se o tome da ste na putu promjena, i to najboljem mogućem, onom kojeg inicirate i provodite sami. Hrabrosti Bikovima nikad nije manjkalo, pa će upravo taj dio karaktera biti odlučujući u provedbi zamišljenog.

Promjene ne dolaze same od sebe, nego kao plod razmišljanja o dosadašnjem životu i zaključaka koje ste donijeli. Nemojte dozvoliti da vas površne i nevažne stvari odvuku od puta na koji ste krenuli, jer na njegovom se kraju nalazi upravo ono što tražite. Ipak, suzdržite se od prijelomnih odluka do sredine travnja, kada ćete ući u svoj intenzivan period i izvršiti sve zamišljeno na najbolji mogući način.

Sjajno je što će i vaš partner shvatiti u kojoj se fazi nalazite, tako da će promjene proći glatko i bez nekih dramatičnih događaja kod Bikova koji su u stabilnim vezama, dok će slobodni imati priliku upoznati osobu svog života, i to upravo onakvu kakvu su oduvijek sanjali, a nisu se usudili potražiti.

POSAO
Povratak korijenima bio bi najbolji opis poslovne godine pred vama. Neke ideje koje ste odavno napustili pokazat će se kao najbolji izbor za ovo recesijsko doba, a kako ćete ove godine biti puno više raspoloženi za suradnju nego inače, rezultati će se početi pokazivati prilično brzo.

Inspiracije i svježih ideja bit će napretek, pa ćete lako obnoviti stare kontakte i ispolirati ideje koje su prikupile debelu prašinu na dnu ladice. Ipak, makar to ne treba posebno naglašavati, ostanite dosljedni i praktični, kako to Bikovi inače rade. Ova kombinacija je definitivno dobitna, tako da ne treba previše oklijevati nego zasukati rukave i baciti se na posao.

Ograničavajuća razdoblja

Putovanja
1. – 15. siječnja
Komunikacija
8. travnja - 11. svibnja
Ljubav i djeca
20. kolovoza -12. rujna
Nekretnine, vlasništvo
10. - 30. prosinca

Sve to dovest će vas u priliku da popravite svoju financijsku situaciju koja je pretrpjela ozbiljan udar u protekle dvije godine. Prvo se riješite dubioza, kako bi od srpnja mogli krenuti u potpuno novi investicijski ciklus i istovremeno riješiti osobne financije na način koji će zadovoljiti sve strane.

Svibanj je mjesec u kojem se donose najbolje odluke i kada dolaze najbolje prilike, tako da imate dovoljno vremena za kvalitetnu pripremu i prikupljanje informacija, što će u trenutku kad vam se ukaže prilika biti dobar temelj za donošenje ispravnih i brzih odluka, koje će svojom kvalitetom zapanjiti čak i vas.

ZDRAVLJE
Iako nećete biti potpuno zdravi tijekom cijele godine, ukupno gledano nećete imati previše razloga za prigovaranje. Svi će problemi dolaziti kao posljedica nekih loših navika koje ste stekli u zadnje vrijeme, a za koje već znate da nisu dobre. Tako će godina početi prosječno, da bi proljeće donijelo novu energiju nakon što odbacite ponašanje koje vam šteti.

No, pravo poboljšanje može se očekivati u listopadu, kada se počnu osjećati pravi učinci promijenjenog stila života.

Blizanci - godišnji horoskop za 2010.


Godina pred nama dolazi Blizancima noseći želju za afirmacijom koja je dovoljno snažna da ih pokrene u pravom smjeru. Napokon će uspjeti razriješiti neke dileme koje ih more, i to na najjednostavniji mogući način. Posljedice će biti značajne, jer ćete vratiti izgubljeno samopouzdanje i vjeru u svoje mogućnosti.

LJUBAV
Malo ćete ograničiti prostor svojih interesa i na taj način riješiti neke nedoumice koje imate u vezi nekih ljudi s kojima jednostavno ne znate što bi počeli. Razdoblje promjena je prošlo, i novostečeno znanje i pristup životu možete iskoristiti za čišćenje odnosa u pozitivnom smislu. Znači, neće biti dramatičnih promjena, nego ćete jednostavno složiti kockice u glavi i početi se ponašati u skladu s tim.

Pozitivna razdoblja

Braća i sestre, komunikacija, putovanja
1. siječnja - 7. lipnja

Zdravlje u obitelji, majka, nekretnine
7. lipnja - 29. srpnja

Ljubav, djeca, kreativnost, zabava
29. srpnja - 14. rujna

Posao i zdravlje
14. rujna - 28. listopada

Brak i odnosi
28. listopada - 7. prosinca

Zajedničke financije
od 7. prosinca

Slobodni Blizanci počet će razmišljati o trajnijoj vezi u travnju, no treba pričekati još dva mjeseca do konačne odluke. Što se tiče Blizanaca u stabilnim vezama ili braku, godinu će provesti dajući partneru do znanja da je vrijeme nelagode i nedoumica prošlo i da je stabilnost sada na prvom mjestu.

Lipanj i srpanj bit će mjeseci u kojima će trebati dobro razmisliti što i kako dalje s nekim ljudima, pa je dobro iskoristiti to ljetno zatišje za povlačenje u sebe i vaganje mogućnosti, kako biste odabrali onu koja će uzrokovati najmanje štete i donijeti najviše koristi. Ipak, neće to biti toliko komplicirano kako zvuči, jer ćete se voditi nepogrešivim instiktom.

POSAO
Iako ste i inače skloni timskom radu, ove godine to treba biti još izraženije jer sami nećete uspjeti ostvariti sve što ste zamislili. Kolektivni projekti donijet će vam najviše uspjeha, pogotovo početkom travnja. Pokušajte makar izgledati zabrinuto tijekom izvođenja projekata, jer vaša prirodna opuštenost nerijetko se tumači na pogrešan način.

Volju za objašnjavanjem i razgovorom trebali biste također suspregnuti, jer ćete inače previše vremena izgubiti u uzaludnim raspravama, umjesto da usmjerite svoju energiju izravno na rješavanje problema. Kako će u tom periodu trigon Jupitera i Saturna povoljno utjecati na vaš poslovni život, iskoristite ovu konstelaciju za završavanje starih i otvaranje novih projekata, jer ćete biti uvjerljiviji nego inače.

Ograničavajuća razdoblja

Partnerovi prihodi
1. – 15. siječnja
Prošli događaji
8. travnja - 11. svibnja
Kuća i dom
20. kolovoza -12. rujna
Vlasništva, poslovi
10. - 30. prosinca

Euforično dobar početak godine treba pažljivo proživjeti i staviti štogod na stranu, kako ne biste sve zarađeno odmah potrošili, opravdano ili tek toliko jer možete. Travanj i svibanj bit će ključni za financijski aspekt poslovanja, jer ćete tada donositi najvažnije odluke o novčanim pitanjima. Budite oprezniji nego inače, jer baciti se na glavu u ovim vremenima nije baš najpametnije.

Kvalitetu svojih odluka moći ćete provjeriti već tijekom lipnja, kada će dobre odluke već početi donositi prve plodove.

ZDRAVLJE
Ključno pitanje ove godine je kako što bolje utrošiti višak energije koji imate. Budite oprezni, jer već spomenuti travanj i svibanj donose puno više stresa nego inače, tako da trebate imati spremnu zalihu kondicije i dobrog zdravlja kako biste što bezbolnije prošli kroz taj loš period. Ljeto će donijeti oporavak i punjenje baterija, a od rujna do kraja godine neće biti većih izazova za zdravlje, što ipak ne znači da ne trebate zdravije živjeti, više se kretati i posebno pripaziti na kvalitetu ishrane.

_________________
I never lose myself because I never found me


Zadnja promjena: Gea; uto vel 16, 2010 8:44 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
Gea
Moderator
Gea

Female
Scorpio Snake
Broj postova : 10254
Age : 30
Location : Iznad Oblaka
Registration date : 21.04.2009

Godišnji horoskop za 2010. godinu Empty
PostajNaslov: Re: Godišnji horoskop za 2010. godinu   Godišnji horoskop za 2010. godinu Icon_minitimeuto vel 16, 2010 8:38 pm

Rak - godišnji horoskop za 2010.

Novu se godinu Rakovima može opisati kao period u kojem će se dogoditi lagani redizajn života u svim aspektima. Moći ćete si jednostavno objasniti sve probleme koji će iskrsnuti, i na taj način lako i bez previše stresa riješiti situacije u svoju korist. Iskoristite to i posvetite se istraživanju vlastitih mogućnosti.

LJUBAV
Bit ćete prijemčivi za sugestije partnera tijekom cijele godine, što će blagotvorno utjecati na vašu vezu ili brak. Slobodni Rakovi će, s druge strane, poslušati dobre savjete dragih ljudi kojima se može vjerovati i postići značajan napredak u odnosima s drugim ljudima.

Budite optimističniji i dinamičniji nego inače, jer ćete se naći u nekoliko situacija gdje ćete morati pokazati svoje pravo ja i na taj način ovladati situacijom koja na prvi pogled izgleda kao da je izmakla kontroli.

Uvjerljivost će ove godine biti vaša jača strana, pa je nemojte zlorabiti u odnosima s ljudima koji imaju slabiju volju od vaše, kako vam se takvo ponašanje ne bi odmah obilo o glavu u nekom drugom aspektu života. To neće uvijek biti lako, jer će vam se ukazati neke prilike za dominacijom o kojima ste sanjali, no ipak se suzdržite i dostojanstveno dozvolite ljudima da se provuku bez kazne.

Pozitivna razdoblja

Vlastita zarada i osjećaj samopouzdanja
1. siječnja - 7. lipnja

Braća i sestre, komunikacije, putovanja
7. lipnja - 29. srpnja

Zdravlje u obitelji, majka, dom
29. srpnja - 14. rujna

Ljubav, djeca, kreativnost, zabava
14. rujna - 28. listopada

Zdravlje i posao
28. listopada - 7. prosinca

Brak i odnosi
od 7. prosinca

Sve ovo dovest će vas u napast nekoliko puta, ali nemojte popustiti, ostanite vjerni sebi i partneru, jer ako posrnete, krenuli ste putem koji će vas odvesti daleko od vaših stvarnih želja. Bez obzira na sve, i dalje ćete imati osjećaj da partner vlada vašim odnosom, pa dobro promislite koliko je to dobro i da li ima stvarnu podlogu prije nego što odlučite reagirati.

POSAO
Ako oklijevate iskoristiti neke prednosti koje imate pred kolegama, to ne znači uvijek da ste pristojni nego da vam nedostaje probojnosti. Vaša vas intuicija rijetko vara, tako da ove godine pažljivije osluškujte svoj unutarnji glasić koji vam govori kada i kako treba promijeniti neke odnose na radnom mjestu. Ovo se naročito odnosi na prva četiri mjeseca godine kada ćete se naći u nekoliko prilika da redefinirate svoju karijeru, i to nabolje. Nemojte ih baš sve propustiti.

Vrijeme je za malo užu specijalizaciju, jer ste do sada često glumili renesansnu osobu koja se razumije u sve, što nije na najbolji način iskorištavalo sve vaše sposobnosti. Ove godine budite fokusiraniji i praktičniji, i dobri rezultati neće izostati.

Ako posvetite dovoljno pažnje financijskim pitanjima, imat ćete odlične rezultate u vrlo kratkom vremenu, stoga oslobodite svoj raspored i pronađite više vremena za razmišljanje i analizu.

Ograničavajuća razdoblja

Brak i poslovi
1. – 15. siječnja
Društvena događanja
8. travnja - 11. svibnja
Komunikacija
20. kolovoza -12. rujna
Posao i rad
10. - 30. prosinca

Financijski povoljnija situacija nastupa od svibnja, kada ćete napokon razriješiti sami sa sobom koji su stvarni prioriteti i rasporediti sredstva koja imate na način da budu maksimalno učinkovita, a da pritom ne trpi niti posao niti vaš standard na koji ste navikli. Budite malo hrabriji nego inače, i to će vam se vratiti s bogatim kamatama.

ZDRAVLJE
Početak godine nije baš najbolji po pitanju zdravlja, stoga morate biti vrlo oprezni jer lako možete završiti u krevetu na dulje vrijeme. Posebno trebate obratiti pažnju na probavu, koja vam je ove godine prilično izložena zbog stresa koji će vas pratiti cijele godine. Potrebno je što prije pronaći kvalitetan način oslobađanja od stresa, što ne mora nužno značiti vježbanje ili sport. Nekima će i mirna večer uz dobru knjigu značiti više za zdravlje od dva sata u teretani.

Ipak, Saturnova energija koja vas ispunjava bit će dovoljno snažna da vas zaštiti od težih bolesti ili poremećaja, no morate i sami poraditi na tome.

Lav - godišnji horoskop za 2010.

Godina u kojoj možete ispuniti svoje snove je pred vama, ono što je potrebno kako bi se to i dogodilo je koncentracija i fokus na bitno, a ne rasipanje pažnje i energije na manje važne stvari od kojih nemate nikakve koristi. Ako uspijete preuzeti uzde u svoje ruke, ništa vam neće stajati na putu.

LJUBAV
Intenzivan emocionalni život koji vas očekuje ove godine zadovoljit će vaše apetite za pažnjom u potpunosti, no pripazite da pritom zadovoljni budu i ljudi oko vas do kojih vam je stalo. Ovo se u prvom redu odnosi na Lavove u stabilnim vezama, čiji bi se partneri mogli osjetiti prilično zanemareni. Vaša uvjerljivost mogla bi vas izvući iz nekih situacija, no pazite da ne završite godinu kao manipulator tuđim osjećajima.

Naročito je opasno razdoblje između travnja i kolovoza, kada se Lavovi po definiciji razmašu i šarmiraju sve oko sebe, jer ova bi godina mogla upravo u tim mjesecima donijeti probleme od kojih će vas glava boljeti još godinama. Shvatite svoju elokventnost i šarm kao dar, a ne kao sredstvo zadovoljavanja samo vaših potreba i sve će biti u redu.

Pozitivna razdoblja

Svjesnost o sebi
1. siječnja - 7. lipnja

Vlastita zarada i samopouzdanje
7. lipnja - 29. srpnja

Braća i sestre, komunikacija, putovanja
29. srpnja - 14. rujna

Obiteljsko zdravlje, majka, dom
14. rujna - 28. listopada

Ljubav, djeca, kreativnost, zabava
28. listopada - 7. prosinca

Zdravlje i posao
od 7. prosinca

Što se tiče slobodnih Lavova, godina pred njima bit će puna prilika za pronalaženje dobrog partnera, no jedino u slučaju da još malo otvorite svoj um i dozvolite sebi priznanje da vam se sviđa netko tko jednostavno ne spada u vaše uobičajene sheme.

Takva je osoba u stvari komplementarna s vama i uklopit će se u vaš život bez problema i na najbolji mogući način. Do sada ste izbjegavali takve odnose, bojeći se još jedne snažne osobe u svom društvu, no ova je godina dragocjena upravo po tome što ćete to napraviti po prvi put i nećete se pokajati zbog te odluke.

POSAO
Dvostruko više posla, no i dvostruko više nagrada očekuje Lavove u novoj godini. Postavljaju se neki temelji za budućnost, pa vam to neće teško pasti, no ipak budite oprezni kako se ne bi razvukli na previše strana odjednom. Ambicija vam neće nedostajati, jedini manjak bit će vremenski, tako da će vam biti potrebna još bolja organizacija. No, kako su Lavovima pohvale duhovna hrana, ove godine sigurno neće biti gladni.

Travanj i svibanj bit će mjeseci najvećih postignuća, ali nećete do kraja godine ležati na lovorikama uspjeha nego ćete se odmah baciti na nove projekte. Ipak, za to će vam biti potrebna i pomoć drugih ljudi, stoga nemojte oklijevati nego otvoreno potražite partnere koji vam u potpunosti odgovaraju kako bi posao bio gotovo na vrijeme i kako treba. Budite pažljivi u odabiru, jer ne mogu svi slijediti vaš tempo i imati istu razinu motivacije, pa biste se lošim odabirom doveli u probleme.

Ograničavajuća razdoblja

Zdravlje i posao
1. – 15. siječnja
Karijera
8. travnja - 11. svibnja
Zarada
20. kolovoza -12. rujna
Posao ili ljubav
10. - 30. prosinca

Kako vam početak godine donosi toliko željenu financijsku stabilnost, osjećat ćete da je sreća na vašoj strani pa ćete biti spremni preuzeti i nešto više rizika nego inače. Ove će vas godine pratiti i mašta, koja će se pokazati kao odlučan faktor pri odabiru najispravnijih poslovnih poteza. No, od rujna nadalje malo se zaustavite, jer bi mogli uludo potrošiti dobar dio zarađenog.

ZDRAVLJE
Vladavina Marsa na početku godine daje vam dodatnu snagu i zdravlje koji su vam potrebni za ostvarenje ambicija, no samo do početka svibnja, kada bi mogli nastupiti prvi problemi uzrokovani tempom koji ste sami sebi nametnuli. Za dinamičnu osobu poput vas najbolje je rješenje aktivno bavljenje nekim individualnim sportom, stoga se brzo odlučite za svog favorita, jer bez toga ćete vrlo brzo upasti u probleme sa zdravljem. Naročito je opasno ljeto, kad se trebate čuvati pojačanih aktivnosti kako biste energiju očuvali za duže razdoblje i tmurnu jesen.

_________________
I never lose myself because I never found me


Zadnja promjena: Gea; uto vel 16, 2010 8:42 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
Gea
Moderator
Gea

Female
Scorpio Snake
Broj postova : 10254
Age : 30
Location : Iznad Oblaka
Registration date : 21.04.2009

Godišnji horoskop za 2010. godinu Empty
PostajNaslov: Re: Godišnji horoskop za 2010. godinu   Godišnji horoskop za 2010. godinu Icon_minitimeuto vel 16, 2010 8:41 pm

Djevica - godišnji horoskop za 2010.

Godinu pred vama shvatite kao obnovu i vraćanje korijenima, koje će uspješno početi proces promjena i razvoja kako biste dosegli novu kvalitetu življenja. Osjećate snažnu potrebu za samoispitivanjem i analizom, pa će vam povratak osnovnim ciljevima koje ste si odavno zacrtali i zaboravili na njih biti pravo osvježenje.

LJUBAV
Sve se prilično brzo odvija u vašem životu, a takve su vam i veze. Već s početkom godine dogodit će se neke promjene u ustaljenom ritmu, preciznije, vaš će partner preuzeti inicijativu i riješiti neke nagomilane probleme zbog kojih kvaliteta vašeg ljubavnog života u zadnje vrijeme nije bila na zavidnoj razini.

Pozitivna razdoblja

Mentalno zdravlje
1. siječnja - 7. lipnja

Samosvijest
7. lipnja - 29. srpnja

Vlastita zarada
29. srpnja - 14. rujna

Braća i sestre, komunikacija, putovanja
14. rujna - 28. listopada

Obiteljsko zdravlje, majka, dom
28. listopada - 7. prosinca

Ljubav, djeca, kreativnost, zabava
od 7. prosinca

Takva će situacija trajati sve do početka svibnja, kad ćete odlučno preuzeti stvari u svoje ruke kako biste naglasili stvari koje su vama važne u životu za koje smatrate da nisu dovoljno naglašene u vezi. Slobodne Djevice ovaj će period provesti u potrazi za novim partnerom, pristupajući novim ljudima s pomalo drugačijom pričom nego do sada, ističući želju za mrvicom privatnosti kao vrlo bitnu komponentu potencijalne veze.

Najvažnije je početak godine, od siječnja do travnja, iskoristiti za pronalaženje svojih vrijednosti i želja koje smatrate da trebaju imati kvalitetniji tretman od strane partnera. Zatim dajte sebi dva mjeseca vremena kako biste to na najbolji mogući način predstavili partneru ili potencijalnom partneru, i provedite ljeto uživajući.

Jesen će donijeti nove trzavice, prigovore partnera i manje probleme, no zapravo se neće dogoditi ništa bitnije što će imati značajan utjecaj na kvalitetu vašeg života. Sitni problemi dio su svakodnevnice, a vi ste se naučili nositi s njima.

POSAO
Godinu pred vama posvetite sebi i svom položaju na poslu, uspostavljajući ravnotežu između svojih ambicija i mogućnosti okoline. Na taj način polažete kvalitetne temelje za budućnost, a svoju viziju trebate podijeliti i s kolegama i nadređenima. Nemojte oklijevati, već izložite svoje ideje i planove, kako biste odmah vidjeli s kim možete računati u nastavku godine.

Prilično dobar dio godine traje sve do kraja ljeta, kad bi se mogli pojaviti prve napukline u planu, koje morate odmah zatvoriti novim i svježim idejama.

Ograničavajuća razdoblja

Ljubav ili dijete
1. – 15. siječnja
Putovanja, obrazovanje
8. travnja - 11. svibnja
Komunikacija
20. kolovoza -12. rujna
Ljubav ili dom
10. - 30. prosinca

Nikako nemojte dozvoliti da vas privremeni zastoji bace u depresiju ili potaknu vašu urođenu malodušnost, nego se bacite na rješavanje problema čim se ukažu na vašem putu. Kako su kod vas financije često usko povezane s emocionalnim životom, pokušajte uskladiti posao i privatni život što kvalitetnije kako se vaša financijska situacija ne bi pogoršala.

Naročit oprez potreban je tijekom proljetnih mjeseci, kada ćete se često naći u dilemi kako i gdje pronaći sredstva za svoje potrebe. Ipak, zadnja tri mjeseca godine nadoknadit će sve gubitke iz prethodnih mjeseci i završiti godinu u lijepom plusu.

ZDRAVLJE
Ove je godine zdravlje u priličnoj opasnosti, naročito u slučaju emocionalnih problema. Ukoliko ljubavni život neće biti u redu, to će se prvo odraziti na vaše zdravlje, naročito srce. Iscrpljujući odnosi nisu dobri za vas, pa ih riješite što prije, bili oni privatni ili poslovni, kako ne biste razvili neku kroničnu bolest.

Početak godine, pak, donosi probleme s probavom koji su rezultat načina života koji vodite, stoga je krajnji čas da provedete svoju odluku o zdravijoj i uravnoteženijoj prehrani, jer čir na želucu svakako nije nešto što vam treba.


Vaga - godišnji horoskop za 2010.

Ova godina donosi vam dobre vijesti vezane uz društveni život pogotovo općenite odnose s ljudima. Imate pojačanu potrebu za slobodom kao i za stvaranjem dobrih poslovnih veza. S obzirom na vaše diplomatske sposobnosti, lako ćete moći kombinirati te dvije krajnosti. Pripazite malo na svoju prirodnu potrebu za nametanjem drugima jer bi vam ona mogla poremetiti harmoniju koja vam je ipak najvažnija.

LJUBAV
Ljubav će biti temelj na kojem ćete se graditi cijelu godinu. Bit ćete posvećeni partneru koji će vam vašu naklonost vratiti istom mjerom. Međusobno povjerenje i dijeljenje emocija će vam biti posebno dobro naglašeno, posebice prvu četvrtinu godine. Intenzivnije emotivno razdoblje dolazi vam između travnja i lipnja u kojem ćete imati pojačanu potrebu za nježnošću, harmonijom i intimnošću u širem smislu. Studeni i prosinac donose vam konstruktivne temelje pa ako vaša veza preživi burno ljeto mogli biste se odlučiti na trajnije vezanje s tom osobom.

Pozitivna razdoblja

Društveni život i prijatelji
1. siječnja - 7. lipnja
Psihičko zdravlje
7. lipnja - 29. srpnja
Samosvijest
29. srpnja - 14. rujna
Vlastita zarada
14. rujna - 28. listopada
Braća i sestre, komunikacija, putovanja
28. listopada - 7. prosinca
Obiteljsko zdravlje, majka, dom
od 7. prosinca

Usamljene Vage će ovu godinu kroz svoje emocije i potrebe konačno otkriti svoje pravo lice. Situacije u kojima ćete se nalaziti razvijat će vašu emotivniju stranu pa ćete puno lakše privlačiti ljude koji odgovaraju vašoj osobnosti. Pokažete li otvoreno tu svoju stranu, otkrit ćete koje osobe oko vas su najiskrenije, a tada nemojte oklijevati i zablistajte na svoj šarmantni način. Razdoblje oko svibnja najpovoljnije je za nove ljubavne početke.

Vage u stabilnim vezama imat će pojačane aktivnosti koje će im dati dovoljno hrabrosti za donošenje ključnih odluka u svojoj vezi. Budete li tražili sebe kroz druge, osjećat ćete unutarnji mir, koji će vam omogućiti da se jasno izrazite u svojoj punini karaktera. Nezgodne odluke donesite prije srpnja. Ne osjećate li se dovoljno dobro u vezi u kojoj se nalazite morat ćete donijeti konačnu odluku do tog vremena kako biste održali ravnotežu i jasnu viziju sebe u budućnosti.

POSAO
2010. godinu započinjete poslovnim sazrijevanjem koje vam donosi dobru motivaciju kao i veze koje će vam omogućiti ostvarivanje vaših poslovnih planova. Prva polovica godine je vrlo povoljna za partnerstva i završavanje nekih planova koji su se otegli kroz dulje vremensko razdoblje. To vrijeme ćete morati i jače zapeti na poslu, ali vaša prirodna neodlučnost vam neće biti prepeka u važnijim poslovnim odlukama.

Plodove svog rada počet ćete ubirati u lipnju. Unatoč tome što često morate raditi s neobičnim ljudima vaša prirodna sposobnost diplomacije ići će vam na ruku te ćete lako izlaziti na kraj čak i u teškim situacijama. Kako biste ostvarili svoje ideje nemojte se ustručavati obratiti starim vezama. Vaš rad u protekloj godini vam daje potpuno pravo na to.

Kraj 2009. godine financijski vam nije bio baš naklonjen pa ćete početkom ove godine osjećati dodatni pritisak na tom području. Bit ćete puno odlučniji u svojim nastojanjima kako popraviti tu situaciju pa biste već početkom godine mogli naplatiti neka stara dugovanja. Obratite posebnu pažnju na pravna pitanja vezana uz vaše poslove jer će od njih najviše ovisiti koliko ćete uspjeha ukupno postići.

Ograničavajuća razdoblja

Dom
1. – 15. siječnja

Partnerovi prihodi
8. travnja - 11. svibnja

Planiranje
20. kolovoza -12. rujna

Dom ili komunikacija
10. - 30. prosinca

Ožujak bi vam mogao donijeti veće troškove te poprilično opteretiti vaš kućni budžet. Izdržite li napasti peglanja kartica do 11. travnja, stvari će se same od sebe popraviti. Sredina godine donosi vam bitnije poboljšanje životnog standarda iako ćete morati pronaći dodatno vrijeme za taj poduhvat. Povratak ravnoteže je krajem lipnja kada ćete moći odahnuti jer ćete opet imati kontrolu nad ulazom i izlazom novca iz svog novčanika.

ZDRAVLJE
Vaša energija najvećim dijelom dolazi od direktnog i indirektnog utjecaja vaše okoline. Postoji povećana mogućnost dodatnog stresa čim se poremeti vaša prirodna ravnoteža, bilo poslovnim, bilo privatnim problemima. Budite odlučni kad su prioriteti u pitanju i koncentrirajte se na jednu stvar radije nego da prosipate energiju na previše strana istovremeno. Od veljače do travnja imat ćete pojačanu potrebu za životnom energijom jer će pred vama biti zanimljiv izazov. Ostanete li pozitivni, prijeći ćete prepreke bez problema.

Fizički, pokušajte se baviti redovno tjelovježbom jer pojačan stres nagomilava toksine u tijelu. Nađite svoj ispušni ventil već početkom godine i zatim se držite dobre stare formule: umjerenost u svemu.

_________________
I never lose myself because I never found me
[Vrh] Go down
Gea
Moderator
Gea

Female
Scorpio Snake
Broj postova : 10254
Age : 30
Location : Iznad Oblaka
Registration date : 21.04.2009

Godišnji horoskop za 2010. godinu Empty
PostajNaslov: Re: Godišnji horoskop za 2010. godinu   Godišnji horoskop za 2010. godinu Icon_minitimeuto vel 16, 2010 8:48 pm

Škorpion - godišnji horoskop za 2010.

Ove godine započinjete novi ciklus svog života. Upravo vi ste odgovorni za mnoge promjene koje će sada postati vidljive. Spremni ste konkretizirati svoje želje o kojima ste potiho razmišljali već tri godine. Vaša unutarnja stabilnost će se povećati tijekom tog razdoblja pa ćete osjetiti potrebu za življenjem punim plućima u skladu s vašim potrebama i željama.

LJUBAV
Nova godina započinje u znaku velike strasti. Igrate na sve ili ništa. Životni instinkti koje osjećate ohrabrit će vas na lude pokušaje kako biste dobili sve što želite pa biste mogli imati problema s prihvaćanjem stvarnosti koja nikada ne može biti toliko lijepa koliko vi možete zmaštati. Od travnja, bit ćete potpuno posvećeni tom cilju i Ljubav će biti vaša glavna preokupacija. Površni dogovori neće vam ništa značiti pa ako je potrebno podignuti svijet na noge, učinit ćete tako samo kako biste ostvarili dubinu koju želite.

Pozitivna razdoblja

Karijera, društveni ugled
1. siječnja - 7. lipnja

Prijatelji, društvo
7. lipnja - 29. srpnja

Psihološko zdravlje
29. srpnja - 14. rujna

Samosvijest
14. rujna - 28. listopada

Vlastita zarada
28. listopada - 7. prosinca

Braća i sestre, putovanja
od 7. prosinca

Slobodni Škorpioni će od proljeća moći ozbiljno računati na svoju magnetnu privlačnost i sposobnost uvjeravanja koji će dolaziti iz same dubine vašeg bića te vam jednostavno nitko neće moći odoljeti. Moć vašeg libida bit će pojačana pa biste mogli uletiti u nekoliko avantura koje će podilaziti vašem egu. Budite pažljivi kako osobama za koje ipak niste previše emotivno vezani ne biste obećavali stvari koje nećete ispuniti jer to karmički nikada ne djeluje dobro. Kolovoz donosi sentimentalnije razdoblje u kojem ćete biti spremniji na novi početak s novom osobom u svom životu.

Škorpioni u stabilnim vezama pojačat će dubinu veze u kojoj se nalaze pa će se osjećati ispunjeno i zadovoljno. Svibanj donosi raskrsnicu dugotrajnim vezama pa bi zadovoljni Škorpioni mogli uploviti u bračne vode, a oni manje zadovoljni i prekinuti veze u kojima nisu pronašli sve što su tražili. Studeni donosi mirnije razdoblje u kojem ćete lijepo surađivati s partnerom pa ako imate želju za zajedničkim domom, to je idealno vrijeme za dogovore po tom pitanju.

POSAO
Ova godina je odlična za preuzimanje inicijative u vašem profesionalnom životu. Imat ćete dovoljno snage i energije za prevladavanje strahova vezanih uz nove ideje i projekte koje imate. Učvrstit ćete svoje pozicije konkretnije nego inače te ćete odnose s kolegama rješavati od temelja.

Pripazite kako ocjenjujete druge jer biste svojom nepažnjom mogli krivo procijeniti neke ljude koji će vam kasnije trebati. Važnije odluke donesite u proljeće jer početkom godine imate pomalo crnu sliku o događajima i ljudima oko vas.

Godina financijski počinje vrlo povoljno za vas. S obzirom da su vam planeti naklonjeni, lako ćete učvrstiti svoje pozicije i regrupirati snage za nove poslovne izazove. Sve to vodi vas pozitivnom pritoku novca kojeg vam je nedostajalo krajem 2009. godine. Ipak, kako bi ostvarili najbolji financijski učinak morat ćete žrtvovati neke stvari poput privatnog vremena. Jupiter podupire vaše projekte i planove kroz cijelu godinu pa ćete lako postizati dugoročno dobre dogovore.

Ograničavajuća razdoblja

Braća i sestre
1. – 15. siječnja
Brak i odnosi
8. travnja - 11. svibnja
Društveni događaji
20. kolovoza -12. rujna
Komunikacija
10. - 30. prosinca

Tijekom godine vaš životni standard će rasti, a samo o vama ovisi kojom brzinom. Kraj godine bit će izuzetno povoljan za prodaju nekretnine ili nečega što je u potpunosti vaše vlasništvo.

ZDRAVLJE
Cijele ćete godine osjećati nedostatak odmora. Vaš emocionalni i profesionalni život u potpunosti će vas obuzeti pa ćete imati jako malo vremena za sebe. S obzirom da energiju crpite iz svojih osjećaja, budete li emotivno zadovoljni i zdravlje će vam blistati pored svih napora. Potrudite se ne prepuštati povremenim negativnim emocijama jer za njih nećete imati dovoljno snage.

Fizički, pokušajte se odmarati svaki tren koji uspijete uhvatiti. Najugroženiji ste od travnja do kraja lipnja kada ćete i sami osjećati potrebu za više odmora i sna pa pokušajte godišnji odmor ugurati u to razdoblje. U srpnju ćete osjećati pojačanu nervozu pa vam planeti preporučaju sportove vezane uz vodu koji će vas najbrže opustiti.

Strijelac - godišnji horoskop za 2010.


Ove godine konačno vam se otvara put na koji ste čekali dvije godine. To je idealna prilika da se riješite ljudi i situacija koji su vas sprječavali u vašim namjerama bilo na profesionalnom, bilo na privatnom planu. Ovu godinu posvetite osobnom napretku na svim poljima.

LJUBAV
Tijekom ove godine mogli biste pronaći novu ravnotežu u svom životu. Razmišljat ćete kako uskladiti intimni, obiteljski i poslovni život sa svojim vlastitim željama i potrebama. Nema sumnje kako ćete ove godine uspjeti pronaći bolji sklad te učvrstiti neke odnose koji su se s vremenom izlizali. Bit će vam važno uspostaviti životne i emotivne prilike što sličnije onima koje imate u glavi.

Pozitivna razdoblja

Putovanja, partnerova rodbina, duhovnost
1. siječnja - 7. lipnja

Karijera, društveni ugled
7. lipnja - 29. srpnja

Prijatelji i društvo
29. srpnja - 14. rujna

Psihičko zdravlje
14. rujna - 28. listopada

Samosvijest
28. listopada - 7. prosinca

Vlastita zarada
od 7. prosinca

Slobodni Strijelci će morati pokazati svoju kreativnost u nekim situacijama kako bi dobili razinu iskrenosti koju traže. Travanj i svibanj su mjeseci u kojima ćete se morati jače dokazivati svojim planovima kako biste zadivili osobu do koje vam je stalo. Događaji će se ubrzavati te ćete u jednom trenutku morati napraviti izbor čije ćete posljedice osjećati dulje vremena. Od kraja svibnja do kraja godine čuvajte se osoba koje pokušavaju blokirati vaše želje.

Strijelci u vezi će početkom godine imati mirnije razdoblje, dok im kasnije proljeće donosi bitnije promjene u ljubavi i obitelji. Povremeni snažni izleti emocija mogli bi uzdrmati odnose pa pripazite ako ste skloni avanturama. Najviše pripazite između travnja i lipnja jer bi vas tada vaš ego svojim površnim željama mogao spriječiti u produbljivanju odnosa s voljenom osobom. Dajte si dovoljno vremena za razmišljanje prije bitnijih odluka kako kasnije ne biste žalili zbog njih.

POSAO
Pokušajte udahnuti duh pozitivnog mišljenja u sve što činite. Početkom godine osjećat ćete neizdrživu dosadu na poslu. Pomozite si kreativnim preraspodjelama koje će vas držati budnima. Rano proljeće donosi vam astralnu aktivnost prema kojoj ćete se morati odlučiti preuzeti određeni rizik kako biste postigli svoje ciljeve. Kontrolirajte svoj ego jer nametanje kojem ste skloni može imati potpuno suprotan efekt od onog kojeg biste vi željeli.

Između travnja i kolovoza slijedi povoljnije razdoblje u kojem ćete moći zatražiti unapređenje, predstaviti neke od svojih ideja ili otići na vrlo inspirativan poslovni put.

Ograničavajuća razdoblja

Vlastita zarada
1. – 15. siječnja
Zdravlje ili posao
8. travnja - 11. svibnja
Karijera
20. kolovoza -12. rujna
Vlastiti prihodi, komunikacija
10. - 30. prosinca

U pravo vrijeme dolazi financijska injekcija koju željno iščekujete. Ipak da bi stigla morat ćete obratiti pažnju na detalje. Vaša velika maštovitost bit će odličan izvor novih ideja pomoću kojih ćete moći obogatiti kućni budžet. Koristite svoj optimizam kako biste preživjeli lošije dane. U svibnju se situacija popravlja pa vam je tada najbolje napraviti kućni rebalans i podijeliti resurse pažljivije nego inače. Također, od tog trenutka imat ćete uspjeha u prodaji nekretnina ili ulaganju pa pratite stanje dionica preko ljeta.

Najvažnije vam je cijelo vrijeme uzimati informacije iz što više izvora kako biste bili u koraku s neprestanim promjenama oko vas.

ZDRAVLJE
Godina energetski započinje relativno dobro jer će vas hraniti nepresušni izvor entuzijazma kojeg imate. Tjerat će vas na djelovanje pod svaku cijenu pa pripazite u što se dajete. Konkretna akcija će vas držati budnima sve do lipnja kada ćete se malo zaustaviti kako biste udahnuli zraka. U srpnju pokušajte boraviti što više u prirodi jer će vam ona najbolje napuniti baterije.

Kontrolirajte svoju pohlepu jer preveliki zalogaji bi vas mogli iscrpiti. Energiju podijelite prema prioritetima, a zdravijom prehranom pomognite tijelu da izdrži ovu napornu godinu bez većih oboljenja.

_________________
I never lose myself because I never found me
[Vrh] Go down
Gea
Moderator
Gea

Female
Scorpio Snake
Broj postova : 10254
Age : 30
Location : Iznad Oblaka
Registration date : 21.04.2009

Godišnji horoskop za 2010. godinu Empty
PostajNaslov: Re: Godišnji horoskop za 2010. godinu   Godišnji horoskop za 2010. godinu Icon_minitimeuto vel 16, 2010 8:50 pm

Jarac - godišnji horoskop za 2010.

Ova godina donosi vam brojne rezultate na svim poljima. Poseban uspjeh imat ćete u osobnom razvoju i napretku, a s lakoćom ćete moći kontrolirati događaje oko sebe.

LJUBAV
Vaša posesivnost budi se untoč vašim nastojanjima da ju kontrolirate. Morat ćete više vjerovati svome partneru ili djeci. Situacije će vas voditi u tom smjeru pa se nemojte boriti protiv prirodnih kretanja jer biste u suprotnom samo mogli potaknuti nepotrebne napetosti. Između ožujka i svibnja dobit ćete priliku preispitati neke ljubavne probleme koji će vas potaknuti na važnu odluku. Namjerite li se mijenjati neke stvari u svom životu nećete prezati ni od čega kako biste postigli svoj cilj.

Slobodni Jarci će se boriti s izmjenama euforije i sumnje gotovo cijelu godinu. Na trenutke će vam se činiti kao da je cijeli svijet vaš, a već slijedeći dan mislit ćete kako ste "Pale sam na svijetu". Početak godine donijet će vam vezu koja bi vas mogla uozbiljiti, ali i odvući od nekih vaših snova. Ritam života će vam se podizati sve do travnja kada bi situacija mogla eksplodirati, a vi napraviti bitnije rezove u odnosima s nekim osobama. Krajem godine, od studenog, situacija će se popraviti i bit će vam lakše primijeniti svoj šarm na druge.

Pozitivna razdoblja

Neočekivani događaji
1. siječnja - 7. lipnja

Putovanja, partnerova rodbina, duhovnost
7. lipnja - 29. srpnja

Karijera, društveni ugled
29. srpnja - 14. rujna

Prijatelji i društvo
14. rujna - 28. listopada

Psihičko zdravlje
28. listopada - 7. prosinca

Samosvijest
od 7. prosinca

Jarci u dugim i stabilnim vezama ove godine bi mogli procjenjivati vrijednost odnosa u kojem se nalaze pa ako shvate kako ih ista ne zadovoljava lako bi se mogli emotivno povući. Proljeće i ljeto donose nekoliko impulzivnih reakcija koje bi mogle uzdrmati vezu, ali studeni donosi smirenje i uživanje u plodovima koje ste tijekom godine zasadili. Zadnji dani studenog posebno su emotivni jer ćete konačno jasno shvatiti svoga partnera. Promjene koje nastaju tim "otkrivenjem" nastojte sačuvati i ne vratiti se na stare puteve koji nisu dobro funkcionirali.

POSAO
Hrabro napredujete u pravom smjeru. Početak godine je idealno vrijeme za pripremu svega oružja, jačanje pozicija te početak borbe za napredovanje. Prvi korak napravite najprije u mislima kako biste predvidjeli sve moguće teškoće koje bi vam se mogle naći na putu. Pripazite kako vaš nastup drugima ne bi izgledao previše agresivan jer teško je postići vašu razinu poslovne energije.

Vaša želja za poslovnim uspjehom je izrazito naglašena pa biste se brzo mogli preopteretiti i dozvati pesimizam koji vam je uvijek bio najvća prepreka uspjehu. Pokušajte olabaviti što više od travnja do lipnja jer biste se svojim radom mogli u potpunosti izolirati od svih te pitati zašto vi uopće dajete toliko kad drugi ne vide.

Suradnja s kolegama će vam pomoći preboljeti neke poslovne boljke koje vas bole još od prošle godine.

Ograničavajuća razdoblja

Komunikacija
1. – 15. siječnja

Ljubav i dijete
8. travnja - 11. svibnja

Putovanja i obrazovanje
20. kolovoza -12. rujna

Komunikacija i planiranje
10. - 30. prosinca

Na financijskom planu nastavljate projekte započete 2009. za koje ste sigurni kako su dobri. Već početkom godine imat ćete dosta dobru kontrolu nad svojim troškovima, a vrhunac preraspodjele novčanih sredstava mogao bi se dogoditi između travnja i lipnja kad ćete smanjiti troškove, a povećati zaradu što će vam omogućiti punjenje crnog fonda. Između kolovoza i rujna vam je odlično razdoblje za financijske pregovore pa biste mogli poraditi na povišici.

ZDRAVLJE
Mobilizirat ćete svu svoju energiju u poslovnom smjer, ali nedostatak vremena mogao bi vas koštati dosta živciranja. Upamtite da dan ima samo 24 sata, a vi trebate i odmor unutar tog razdoblja. Prijeti vam kronična iscrpljenost od previše rada pa si ostavite vremena za odmor ili će vas tijelo bolešću samo prisiliti na to. Između travnja i lipnja je posebno napeto razdoblje pa pokušajte pronaći ispušne ventile za nagomilani stres. Tijekom svibnja imat ćete pojačan dotok energije, ali to ne znači da trebate odmah sve i potrošiti. Radije iskoristite to povoljno razdoblje za punjenje baterija čistom energijom.

Ponovno zbližavanje prirodom donijet će vam olakšanje kao i jače fizičko zdravlje pa razmislite o planinarenju ili nekom drugom sportu vezanom uz nju.


Vodenjak - godišnji horoskop za 2010.

Makar to zvučalo nemoguće, Vodenjaci će u novoj godini biti još optimističniji i govorljiviji. Iskustvo prikupljeno u protekle tri godine pomoći će u prevladavanju problema i donošenju ispravnih odluka, a godinu će obilježiti i prijatelji s kojima dijelite ideje i stavove u životu.

LJUBAV
Ljubavni život Vodenjaka razvijat će se bez poteškoća tijekom prva tri mjeseca godine. Vrlo lako ćete upoznavati nove ljude i unaprjeđivati odnose s osobama koje su već dulje vrijeme u vašem okruženju. Lako vas se razumije, odajete dobar dojam i kad se to spoji s riječima koje brzo i jasno teku, prilike za novu ljubav nalaze se praktično na svakom koraku.

Vodenjaci u stabilnim vezama ili braku naći će nove načine za raspaljivanje strasti koja je možda lagano zamrla u prošlom periodu. To mogu zahvaliti prvenstveno umjerenosti koja će ove godine postati jedna od ključnih karakteristika Vodenjaka, na njihovo veliko iznenađenje. Ovakav pristup donosi puno više koristi nego uobičajena verbalna gimnastika koja često zna iritirati partnera i udaljiti rješenje problema svjetlosnim godinama daleko od stvarnosti.

Pozitivna razdoblja

Brak, posao, odnosi
1. siječnja - 7. lipnja

Neočekivani događaji, dobici i gubici
7. lipnja - 29. srpnja

Putovanja, partnerova rodbina, duhovnost
29. srpnja - 14. rujna

Karijera i društveni ugled
14. rujna - 28. listopada

Prijatelji, društvo
28. listopada - 7. prosinca

Psihičko zdravlje
od 7. prosinca

Istovremeno, od rujna će Vodenjaci početi ljubavni život gledati s filozofske točke gledišta, što će otvoriti mnoga pitanja o njima samima. Iskoristite to vrijeme za dublja saznanja o samom sebi, svojoj motivaciji i razlozima za probleme koje stvarate sami sebi. Dublja analiza vlastitog bića sjajna je stvar, pogotovo kad na taj put krenete sami, bez pritiska i bez da vas je netko na to nagovorio. Rezultati dobiveni na taj način kvalitetni su i istiniti.

Svemu tome podršku će davati neiscrpna energija Neptuna koja će vas otvoriti prema drugim ljudima i učiniti vas prijemčivijima na sugestije i kritike.

POSAO
Iako Vodenjaci i inače imaju snažnu karizmu, ove će godine biti izraženija, što će omogućiti preuzimanje kontrole nad nekim poslovima koji su do sada bili van dosega, a koji su ključni za ostvarenje vaših dugoročnih ciljeva. Podrška koju ćete pri tome dobiti od kolega bit će sve samo ne beznačajna, tako da je najbolje odmah od početka godine početi tražiti saveznike za svoje ideje i projekte.

U ovom segmentu života uobičajenu blagoglagoljivost treba zamijeniti promišljenim, kratkim rečenicama punim snage i smisla, jer bi standardno ponašanje bilo kontraproduktivno. Zaboravite na trenutak svoje sindikalne porive i dokazivanje da ste u pravu baražom činjenica i sjajnih rečenica koje iritiraju manje rječite sugovornike. Spustite glavu i pobijedite u nadmetanjima golim činjenicama.

Ograničavajuća razdoblja

Planiranje, prošli događaji
1. – 15. siječnja
Obiteljski poslovi
8. travnja - 11. svibnja
Partnerovi prihodi
20. kolovoza -12. rujna
Društveni događaji
10. - 30. prosinca

Početak godine iskoristite za pripreme, kako biste pravu žetvu imali početkom ljeta kada će vaši projekti početi donositi dobit.

ZDRAVLJE
Problemi su mogući već na samom početku godine, jer nikako da pronađete pravi ritam i sklad između privatnog i poslovnog dijela života. Napori koje pritom ulažete iscrpljuju vaše tijelo i um, što definitivno nije dobro za vas. Naročito su izloženi probavni sustav i mišići, kojima treba više odmora.

Prvi dio godine proteći će u stalnoj borbi s prehladama i stresom, da bi nakon ljeta situacija krenula na bolje, a posebno ćete se dobro osjećati zadnja dva mjeseca godine.

_________________
I never lose myself because I never found me
[Vrh] Go down
Gea
Moderator
Gea

Female
Scorpio Snake
Broj postova : 10254
Age : 30
Location : Iznad Oblaka
Registration date : 21.04.2009

Godišnji horoskop za 2010. godinu Empty
PostajNaslov: Re: Godišnji horoskop za 2010. godinu   Godišnji horoskop za 2010. godinu Icon_minitimeuto vel 16, 2010 8:51 pm

Ribe - godišnji horoskop za 2010.

Napokon će vaša mašta biti više u skladu sa stvarnim životom i omogućiti vam ispunjavanje osobnih ciljeva. Godinu ćete željeti što više posvetiti sebi, i uspjet ćete pronaći dovoljno vremena za svoje ideje i potrebe, ne zanemarujući pritom i ljude oko sebe. Ova nova snaga pomoći će vam da prevladate ograničenja koja su vam do sada bila nametana.

LJUBAV
Ako uspijete odgovoriti na sva pitanja koja ste si postavljali tijekom prošle godine, ova će vam se činiti rajskom. No, šalu na stranu, ništa nije izgubljeno niti zaboravljeno, tako da ćete imati dovoljno vremena i živaca za suočavanje s problemima koji su vas mučili u ljubavnim odnosima. Diplomacija i takt ključne su riječi kojih se trebate držati ako želite do polovice godine imati jasnu situaciju koja se razvija u vašu korist.

Pozitivna razdoblja

Rad, posao, zdravlje
1. siječnja - 7. lipnja

Brak, posao, odnosi
7. lipnja - 29. srpnja

Neočekivani događaji, dobici i gubici
29. srpnja - 14. rujna

Putovanja, partnerova rodbina, duhovnost
14. rujna - 28. listopada

Karijera, društveni ugled
28. listopada - 7. prosinca

Prijatelji, društvo
od 7. prosinca

Ipak, nemojte misliti da je duhove prošlosti lako otjerati, jer će se tijekom ljetnih mjeseci vratiti punom snagom, no vaš novi stav i pristup problemima lako će riješiti novonastale komplikacije u ljubavnom životu.

Početkom svibnja može doći do većih promjena jer ćete odlučiti neke stvari istjerati na čistinu. Budite pritom oprezni kako ne biste upali u još veće probleme zbog suzdržanosti i premekanog pristupa. Također, ne bi bilo dobro reagirati previše emocionalno na neke riječi i djela koja su posljedica vaših maglovitih slutnji koje ste se usudili javno izreći.

Sve u svemu, malo više koncentracije i fokusiranosti, malo manje mašte i konstrukcija i vi ste na konju, bili u stabilnoj vezi ili slobodni, jer ćete ovu godinu iskoristiti kako bi stigli do cilja.

POSAO

Slijedite intuiciju i uspjet ćete pokrenuti vlastite projekte na način na koji to želite. Ovo je sažetak malo duljeg i kompliciranijeg procesa kroz koji ćete prolaziti tijekom cijele godine, a naročito intenzivno razdoblje u ovom aspektu života bit će tijekom prvih nekoliko mjeseci.

Nemojte srljati, pronađite dovoljno vremena za razmišljanje i analizu, pa čak i maštanje o najboljim mogućim rješenjima, jer iza ugla dolaze prilike koje ne bi trebali propustiti.

Bez obzira na moguću popularnost koju bi vam donijeli kompromisi, od velike je važnosti da zadržite svoju viziju i put koji ste si zacrtali do ispunjenja ciljeva, jer samo tako možete držati situaciju pod kontrolom i sretno okončati tranzicijski period.

Sredstva za ispunjenje ciljeva neće uvijek biti pri ruci, no iznaći ćete inventivne načine kako premostiti neke rupe koje se iz dana u dan pojavljuju na vašem putu. Sjajno razdoblje za donošenje odluka je kraj svibnja, kad ćete imati neobično jasan uvid u sve mogućnosti koje leže pred vama.

Ograničavajuća razdoblja

Društveni događaji
1. – 15. siječnja

Komnunikacija
8. travnja - 11. svibnja

Brak i odnosi
20. kolovoza -12. rujna

Društveni događaji, karijera
10. - 30. prosinca

ZDRAVLJE
Ova je godina ključna za promjene koje trebate unijeti u svoj način života kako biste sačuvali i poboljšali zdravlje. Prizemljenost koja je glavna karakteristika cijele godine i ovdje će biti od velikog značaja, jer ćete objektivnije sagledati sve načine na koji sami sabotirate vlastito zdravlje.

Ma kako inače emocionalni bili, pokušajte se suzdržati od naglih reakcija u periodu između travnja i lipnja, kada će vam zdravlje biti posebno krhko, a stres izraženiji nego u ostatku godine.

Ključno je razvijanje snage mišića, koji će vam dati podstrek za nastavak promjena u načinu života na način da će vam trenutno pokazati pozitivne učinke planiranih promjena u prehrani i dnevnoj rutini koja vam smeta.

_________________
I never lose myself because I never found me
[Vrh] Go down
floridana
Legenda foruma CE-4
floridana

Female
Aries Tiger
Broj postova : 27984
Age : 58
Registration date : 22.09.2007

Godišnji horoskop za 2010. godinu Empty
PostajNaslov: Re: Godišnji horoskop za 2010. godinu   Godišnji horoskop za 2010. godinu Icon_minitimepon oľu 15, 2010 8:36 am

Uz moćnu kvadraturu između Saturna i Plutona (razdoblje od siječnja do ožujka i kolovoz 2010.) globalna noćna mora se nastavlja. Iz umirućeg Boga Kapitala (Pluton u Jarcu), rađaju se nove vrijednosti i nova pravednost (Saturn u Vagi).

Saturn je egzaltiran u Vagi, što znači da se u tom znaku najuravnoteženije ispoljava njegov (pre)važan utjecaj, i upravo je to najveći blagoslov s neba u ovim crnomrklim i apokaliptičnim vremenima.

Saturnov povratak u Djevicu (od 8. travnja do 22. srpnja 2010.) bit će završna riječ Velikog Učitelja o potrebi ispravnog vrednovanja materijalnih stvari. O materijalnim potrebama i ograničenjima našeg tijela učimo suočavajući se sa zdravstvenim problemima. Praktičan uvid u nas same stječemo svakodnevnim obavljanjem svog posla i dužnosti. Sva ta područja iskustva pomažu nam da se naučimo poniznosti, da prihvatimo svoja ograničenja, i da preuzmemo odgovornost za vlastito zdravstveno stanje, kako fizičko, tako i psihološko. U Djevici sami sebe stavljamo pod mikroskop, u Vagi se moramo okrenuti nečem novom izvan sebe. Istinski partneri drugima možemo postati tek kada postoje unutarnja čvrstina i sposobnost samostalnog življenja.

Jupiter u Ribama (od 18. siječnja do 6. lipnja 2010.) jako je dobar «kozmički materijal» za jačanje unutarnje vjere i okretanje sveljudskim humanitarnim vrijednostima. Put kroz Ribe vodi nas ka osjetilnoj samospoznaji, i upućuje na našu stvarnu unutarnju prirodu i općeniti smisao postojanja. Potrebno je odmaknuti se od svih svjetovnih aktivnosti da bi se stopili s duhovnim i transcendentalnim dimenzijama.

Jupiterov sekstil s Plutonom (veljača 2010.) djelovati će moćno osvježavajuće za institucionalnu Crkvu i njenu hijerarhiju. Možda odluče ukinuti pokoji tabu ili će pak krenuti žestoko braniti postojeće dogme i materijalne posjede? Važnije su ruke koje darivaju, nego usne koje mole! To je sama srž Jupitera u Ribama, i svi (bez obzira na vjeroispovijest) koji slijede put Istine i Otvorenog Srca, raditi će na dobrobit prosvjetljenja čovječanstva, i bit će nalik Anđelima.

Od 29. svibnja 2010. tranzitni Uran bit će u Ovnu, a koji dan poslije (6. lipnja) i Jupiter će ući u isti vatreni kardinalni znak. Ovo je najava čudesne promjene (kvantni skok?) u individualno/globalnoj svijesti. Ovan simbolizira novi početak, Uran eksplozivno otvara novu «elektrospiritualnu» eru, a Jupiter sve to ekspanzivno uzdiže u slavlje života. Iz oceana nesvjesnog (Ribe), probuditi će se pojedinačno svjesno (Ovan) i učiniti će prvi korak.

Tijekom ljetnih mjeseci 2010. godine tranzitni Jupiter i Uran iz vrelog i usijanog Ovna dodatno će podbosti i rasplamsati već postojeći sukob između (hladnog) Saturna u Vagi i (još hladnijeg) Plutona u Jarcu, i svijet će se definitivno naći na križu/raspeću, na rubu kolektivnog živčanog sloma!

Ekološko/ekonomsko uništenje i manija razaranja, vjerski fanatizam i terorizam..., sve to zajedno opozitno će dovesti do pokušaja spašavanja onog što preostaje, pa i nasilnih napora da se zavede novi red. Možda cijeli svijet zadesi neka nikad viđena revolucija koja će transformirati sveukupni život na Zemlji!

U Ovnu sami sebe stavljamo središte, u Vagi su «drugi» u središtu. Utjecaji Jupitera, Saturna, Urana, Neptuna i Plutona tjeraju nas prema univerzalnom bratstvu ili prema istrijebljenu. Globalna međuovisnost je činjenica. Osjećati ćemo ogromno nezadovoljstvo ego-sviješću, i to će biti istinski povod za razbijanje postojećeg stanja i proces temeljitog preobražaja. Jupiter i Uran u Ovnu predskazanje su želje da budemo drugačiji, «oslobođenja» koje će doći kroz znanost i vjeru, višu svijest i univerzalne genijalce (Čarobnjake i Izumitelje) s idejama ispred vremena u kojem se nalazimo. Intuitivno ćemo prepoznavati prednosti novog razvoja. Možda nam se poput groma iz vedra neba napokon spuste na Zemlju neki bogobojazni(?) Izvanzemaljci!

Jupiter će se počev od 10. rujna 2010. vratiti u Ribe, u znak u kojem će dočekati novu 2011. godinu. Težiti ćemo rastu i osobnom poboljšanju tako da živimo za vlastite ideale, da proširujemo svoje suosjećanje (sa svima koji pate) i darežljivost duha. Milostivi Jupiter u Ribama mnogima će «otvoriti kanal» za duhovnu dimenziju iskustva. Na najdubljoj razini Jupiter ukazuje na nagon za traženjem duševnog mira kroz predavanje višem skladu, kroz odanost uzvišenom idealu i oslobađanjem od duhova prošlih misli i djela.

Tranzitni Jupiter u Ribama, uvertira je za ulazak Neptuna u Ribe (od travnja 2011. godine) i nikada veće brige za dobrobit običnog čovjeka. Jupiter i Neptun rađaju novu vjeru u odnos čovjeka prema čovjeku. Uz beskonačno suosjećanje sa svim bićima, i razumijevanje i samilost kao i mudrost i snagu – spasiti ćemo ovaj svijet. Uz višu svijest i bezuvjetnu ljubav, u nadolazećim godinama krenuti ćemo stvarati raj na Zemlji.

Wladyslaw Josip Miletić

Net.hr
----------------------------------------------

WOW....koji horoskop study
[Vrh] Go down
Sponsored content
Godišnji horoskop za 2010. godinu Empty
PostajNaslov: Re: Godišnji horoskop za 2010. godinu   Godišnji horoskop za 2010. godinu Icon_minitime

[Vrh] Go down
 
Godišnji horoskop za 2010. godinu
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.

Permissions in this forum:Ne moľeą odgovarati na postove.
CE-4 Misterije i neobjašnjivi fenomeni ::  CE-4 prošireno :: Astrologija-
Forum(o)Bir: