| Moja igra(Mystery of Seven swords) | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Eternity Višestanični organizam
Broj postova : 79 Age : 26 Location : Metabunker Registration date : 02.03.2010
| Naslov: Moja igra(Mystery of Seven swords) čet tra 15, 2010 5:50 pm | |
| Pravim igru koja ce se zvati Mystery of seven swords.Odigravace se u 15-veku .Igra pocinje tako sto vestica Rejana proklinje vaseg junaka koji se zove Stephen Makins.Posle smrti vestice Stephen krece u potragu za silom koja bi skinula vesticju kletvu.Nalazi carobnjaka Merlina koji mu objasnjava da se kletve moze skinuti jedino macevima koji zaustavljaju vreme.Da bi se to moglo uraditi treba imati sve maceve istovremeno.Stephen odlucuje da nabavi te maceve,vrati vreme i spreci kletvu.Merlin ga uypucuje da se macevi nalaze u Kini,Peruu,Egiptu,Uskrsnjim ostrvima,Atlantidi,Alpima i u Carstvih Mrtvih koje se nalazi ispod Anktarktika.Merlin Stephenu jos daruje i mac te Stephen zapocinje putovanje... Za pomoc mi treba: 3D modeler graficki dizajner scenarist programer
svako ko hoce da pomogne je dobrodosao!
Zadnja promjena: Eternity; pet tra 16, 2010 4:10 pm; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
userNejm Pračovjek
Broj postova : 3398 Age : 31 Location : Mars Registration date : 01.10.2007
| Naslov: Re: Moja igra(Mystery of Seven swords) pet tra 16, 2010 1:26 am | |
| Mislim da ti grafički dizajner ne bi mogao baš pomoći... prije bi ti trebao neki 3D modeler/dizajner... A i čini mi se previše posla za četvoricu... Inače, ideja se čini super | |
|
| |
Michael Wittmann Pračovjek
Broj postova : 2443 Age : 133 Location : Heidenheim Registration date : 24.05.2009
| Naslov: Re: Moja igra(Mystery of Seven swords) pet tra 16, 2010 11:41 am | |
| ja sam modeler ali ne verujem da radim na potrebnom programu koji tebi treba. U pitanju su Catia i Solid Works. | |
|
| |
| Naslov: Re: Moja igra(Mystery of Seven swords) pet tra 16, 2010 4:10 pm | |
| - userNejm je napisao/la:
- Mislim da ti grafički dizajner ne bi mogao baš pomoći... prije bi ti trebao neki 3D modeler/dizajner...
A i čini mi se previše posla za četvoricu...
Inače, ideja se čini super Hvala izmenicu post i od svakog najmanje 3 treba michael witman dobrodosla je svaka pomoc | |
|
| |
Kruno10 Višestanični organizam
Broj postova : 42 Age : 27 Location : Neutronsa zvijezda Registration date : 15.04.2010
| Naslov: Re: Moja igra(Mystery of Seven swords) sub tra 17, 2010 3:32 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Moja igra(Mystery of Seven swords) uto tra 20, 2010 9:09 pm | |
| - Kruno10 je napisao/la:
- mogu ja pomoć
Naravno svako je dobrodosao | |
|
| |
Kruno10 Višestanični organizam
Broj postova : 42 Age : 27 Location : Neutronsa zvijezda Registration date : 15.04.2010
| Naslov: Re: Moja igra(Mystery of Seven swords) uto tra 20, 2010 11:59 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Moja igra(Mystery of Seven swords) sri tra 21, 2010 11:37 am | |
| - Kruno10 je napisao/la:
- sto treban napraviti
za pocetak mozes modelirati oklop neki | |
|
| |
userNejm Pračovjek
Broj postova : 3398 Age : 31 Location : Mars Registration date : 01.10.2007
| Naslov: Re: Moja igra(Mystery of Seven swords) čet tra 22, 2010 10:42 pm | |
| Sorry, ali mislim da nećete daleko ovako... Ključna stvar za uspjeh je plan. Znači, prvo treba skupiti kompletnu ekipu... Ne počinjati prije... Nakon toga, treba podijeliti ekipu u programere/dizajnere/modelere... i imati koordinatora projekta Trebate pričekati da scenarist napiše kompletnu igru, te prilagoditi etape razvoja prema tome... - Znači, npr. do kraja 2010. želimo imati gotove osnovne modele, dizajn web stranice i temelje za kod - Do sredine 2011. trebamo napisati barem 50% koda i imati sve modele. - Krajem 2011. izlazi beta verzija - Do sredine 2012. izlazi finalna verzija igre... Naravno, takve stvari ne mogu se napraviti u malo vremena i ključno je da se ljudi fizički sastaju, u offline svijetu, jer online je jako jako teško... Bitno je također da nitko ne smije kočiti razvoj, tj. da sve bude gotovo do definiranih rokova - da se ne bi moralo dogoditi da programer čeka model 10 dana nakon roka... Isto tako, glavne etape treba usitniti što je više moguće, na tjedne ili dvotjedne zadatke... Trebat će vam jako puno volje i vremena da uspijete sve to izgurati... Treba odlučiti u čemu će modeler modelirati, treba se dogovoriti u kojem jeziku se programira - jer se može dogoditi da ti se jave C# i Python programer, pa nemaš ništa od toga - jer ne mogu raditi zajedno, jer mora biti isti jezik, itd. | |
|
| |
| Naslov: Re: Moja igra(Mystery of Seven swords) pet tra 23, 2010 1:36 pm | |
| - userNejm je napisao/la:
- Sorry, ali mislim da nećete daleko ovako...
Ključna stvar za uspjeh je plan. Znači, prvo treba skupiti kompletnu ekipu... Ne počinjati prije... Nakon toga, treba podijeliti ekipu u programere/dizajnere/modelere... i imati koordinatora projekta Trebate pričekati da scenarist napiše kompletnu igru, te prilagoditi etape razvoja prema tome... - Znači, npr. do kraja 2010. želimo imati gotove osnovne modele, dizajn web stranice i temelje za kod - Do sredine 2011. trebamo napisati barem 50% koda i imati sve modele. - Krajem 2011. izlazi beta verzija - Do sredine 2012. izlazi finalna verzija igre...
Naravno, takve stvari ne mogu se napraviti u malo vremena i ključno je da se ljudi fizički sastaju, u offline svijetu, jer online je jako jako teško...
Bitno je također da nitko ne smije kočiti razvoj, tj. da sve bude gotovo do definiranih rokova - da se ne bi moralo dogoditi da programer čeka model 10 dana nakon roka...
Isto tako, glavne etape treba usitniti što je više moguće, na tjedne ili dvotjedne zadatke... Trebat će vam jako puno volje i vremena da uspijete sve to izgurati...
Treba odlučiti u čemu će modeler modelirati, treba se dogovoriti u kojem jeziku se programira - jer se može dogoditi da ti se jave C# i Python programer, pa nemaš ništa od toga - jer ne mogu raditi zajedno, jer mora biti isti jezik, itd. aj nam ti budi koordinator | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Moja igra(Mystery of Seven swords) | |
| |
|
| |
| Moja igra(Mystery of Seven swords) | |
|