| Vaši snovi - sanjarica | |
|
+79Bella.Lilly ditta lera LaBibica Remke tinityrannical Fantom Jedi Mind Tricks 2pac kingman745 Hladni Novus ordo seclorum KidagakashNedakh megawar888 darkmoon Dada289 Johnny wayne Mystique Kahali Buby30 Lyra InaNNaa Korplikan Einar cy86 Narayana kika13 Foto Blizzard Sin_Nanna Astral WOlf DrChaos Lollo666 Neo Saiyan PEPE-Top Secret Sang Real floridana Findo Backpacker Green Melkior Tonks Sylvia hawara TokyKido Miljan whitelady ZoneBreaker primitive101 jade Deti rini MoW gloria_g Chakotay Lithium hromi ukiss Star schmizzl flory Dragony Flamezar Kruno10 Gea biga Balance daughter_of_Sun bros Athena Truman mEN_iN_WHite Mama zvezda Dantalion Alpha Berny_Sinara Legionar 83 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
waldox Majmun
Broj postova : 1780 Registration date : 18.03.2014
| Naslov: Re: Vaši snovi - sanjarica uto vel 03, 2015 1:25 am | |
| najgori su snovi padanje s velike visine nesretno je sanjati svećenika na oltaru. | |
|
| |
bodhisattva Žaba
Broj postova : 273 Age : 57 Registration date : 15.12.2016
| Naslov: Re: Vaši snovi - sanjarica sri lis 17, 2018 9:14 pm | |
| Imao sam san. Možda bi netko mogao da ga protumači; bio sam vitez sa plaštom, mačem i kopljem u današnje vrijeme a dolazio sam iz davnina alatiga Don Kihot. Nitko mi nije vjerovao pa su uzeli moj plašt da ga ispitaju iz kojeg vremena dolazi. I da ustanovili su da je iz davnina Zatim nosio sam dvije knjige debele i velike sa tvrdim koricama. Jedna crvena druga plava. Lovio me neki dječarac razbojnik i htio mi oteti knjige koje sam ja nosio i štitio. I uspio je. Oteo mi jednu knjigu neznam koju valjda se ne siječam koje je boje. Zatim sam ga ulovio i vratio knjigu a njega nisam kaznio niti sam imao namjeru več sam mu samo dao savijet da mora odrasti. Iznenađe dječak gledao me širokootvorenim očima vidljivo sretan i iznenađen što nisam nasrnuo na njega. Tu san prestaje a sa buđenjem sam osiječao neko zadovoljstvo. Što mi to moja ptsvijest govori??? | |
|
| |
waldox Majmun
| Naslov: Re: Vaši snovi - sanjarica sri lis 17, 2018 10:49 pm | |
| nemam pojma kupi knjigu osnovima | |
|
| |
web dust Majmun
Broj postova : 1742 Age : 2023 Location : suha tinta Registration date : 07.10.2015
| Naslov: Re: Vaši snovi - sanjarica sri lis 24, 2018 11:52 am | |
| ako pogledaš iz kuta gdje si ti i dječak i lik iz davnina, nije čudno kaj si "sa buđenjem sam osiječao neko zadovoljstvo" | |
|
| |
waldox Majmun
| Naslov: Re: Vaši snovi - sanjarica sri lis 24, 2018 6:22 pm | |
| ja sam sanjao nekidan da vozim auto | |
|
| |
bodhisattva Žaba
| Naslov: Re: Vaši snovi - sanjarica čet lis 25, 2018 7:52 pm | |
| i gledao sam is tog kuta gdi su i diječak i lik iz davnina moje ličnosti.... ubiti kao neka stanja svijesti...sve ima smisla...zaključio sam to po tome što sam osijećao sa diječakom i sa likom...poistoviječivao sam se sa njima...kao da sam sam sebi rekao da odrastem...možda sam baš zato bio zadovoljan...pokušavam odrasti a kad sam skapiro to , postao svijestan te odluke i dobio volje da poradim na tome. | |
|
| |
web dust Majmun
Broj postova : 1742 Age : 2023 Location : suha tinta Registration date : 07.10.2015
| Naslov: Re: Vaši snovi - sanjarica sub lis 27, 2018 2:35 pm | |
| važno je, ne smetnuti s uma da "odrastanje" nije preskakanje i zanemarivanje djećaka | |
|
| |
Novus ordo seclorum Pračovjek
Broj postova : 1881 Age : 31 Registration date : 16.11.2011
| Naslov: Re: Vaši snovi - sanjarica sub lis 27, 2018 3:26 pm | |
| - web dust je napisao/la:
- važno je, ne smetnuti s uma da "odrastanje" nije preskakanje i zanemarivanje djećaka
Ovo mi se sviđa što si rekao, no možeš li malo pojasniti da vidim da li mislimo na isto? | |
|
| |
web dust Majmun
| Naslov: Re: Vaši snovi - sanjarica sub lis 27, 2018 3:56 pm | |
| sigurno mislimo isto, vjerujem da će bodhisattva zapisat pojašnjenje, | |
|
| |
bodhisattva Žaba
| Naslov: Re: Vaši snovi - sanjarica pon lis 29, 2018 9:32 pm | |
| je dobro je to reko. i dobro je to. vjerojatno nikad neču odrasti. | |
|
| |
Hladni Majmun
Broj postova : 1782 Age : 39 Location : I don´t know Registration date : 02.01.2012
| Naslov: Re: Vaši snovi - sanjarica ned pro 26, 2021 10:36 pm | |
| Zadnjih mjeseci često sanjam da nekoga tražim, ali ne mogu ga naći. Ne znam zašto ga tražim ali imam osjećaj da je jako važno. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Vaši snovi - sanjarica | |
| |
|
| |
| Vaši snovi - sanjarica | |
|