Početna stranicaPortalPretraľnikLatest imagesRegistracijaLogin

Vaši snovi - sanjarica

Go down 
+79
Bella.Lilly
ditta
lera
LaBibica
Remke
tinityrannical
Fantom
Jedi Mind Tricks
2pac
kingman745
Hladni
Novus ordo seclorum
KidagakashNedakh
megawar888
darkmoon
Dada289
Johnny wayne
Mystique
Kahali
Buby30
Lyra
InaNNaa
Korplikan
Einar
cy86
Narayana
kika13
Foto
Blizzard
Sin_Nanna
Astral WOlf
DrChaos
Lollo666
Neo
Saiyan
PEPE-Top Secret
Sang Real
floridana
Findo
Backpacker
Green
Melkior
Tonks
Sylvia
hawara
TokyKido
Miljan
whitelady
ZoneBreaker
primitive101
jade
Deti
rini
MoW
gloria_g
Chakotay
Lithium
hromi
ukiss
Star
schmizzl
flory
Dragony
Flamezar
Kruno10
Gea
biga
Balance
daughter_of_Sun
bros
Athena
Truman
mEN_iN_WHite
Mama
zvezda
Dantalion
Alpha
Berny_Sinara
Legionar
83 posters
Go to page : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20
Autor/icaPoruka
waldox
Majmun

Male
Virgo Broj postova : 1780
Registration date : 18.03.2014

Vaši snovi - sanjarica - Page 20 Empty
PostajNaslov: Re: Vaši snovi - sanjarica   Vaši snovi - sanjarica - Page 20 Icon_minitimeuto vel 03, 2015 1:25 am

najgori su snovi padanje s velike visine -.- nesretno je sanjati svećenika na oltaru.
[Vrh] Go down
bodhisattva
Žaba
bodhisattva

Male
Pisces Goat
Broj postova : 273
Registration date : 15.12.2016

PostajNaslov: Re: Vaši snovi - sanjarica   Vaši snovi - sanjarica - Page 20 Icon_minitimesri lis 17, 2018 9:14 pm

Imao sam san. Možda bi netko mogao da ga protumači; bio sam vitez sa plaštom, mačem i kopljem u današnje vrijeme a dolazio sam iz davnina alatiga Don Kihot. Nitko mi nije vjerovao pa su uzeli moj plašt da ga ispitaju iz kojeg vremena dolazi. I da ustanovili su da je iz davnina Zatim nosio sam dvije knjige debele i velike sa tvrdim koricama. Jedna crvena druga plava. Lovio me neki dječarac razbojnik i htio mi oteti knjige koje sam ja nosio i štitio. I uspio je. Oteo mi jednu knjigu neznam koju valjda se ne siječam koje je boje. Zatim sam ga ulovio i vratio knjigu a njega nisam kaznio niti sam imao namjeru več sam mu samo dao savijet da mora odrasti. Iznenađe dječak gledao me širokootvorenim očima vidljivo sretan i iznenađen što nisam nasrnuo na njega. Tu san prestaje a sa buđenjem sam osiječao neko zadovoljstvo. Što mi to moja ptsvijest govori???
[Vrh] Go down
waldox
Majmun

Male

PostajNaslov: Re: Vaši snovi - sanjarica   Vaši snovi - sanjarica - Page 20 Icon_minitimesri lis 17, 2018 10:49 pm

nemam pojma kupi knjigu osnovima muha
[Vrh] Go down
web dust
Majmun
web dust

Male
Capricorn Broj postova : 1742
Registration date : 07.10.2015

PostajNaslov: Re: Vaši snovi - sanjarica   Vaši snovi - sanjarica - Page 20 Icon_minitimesri lis 24, 2018 11:52 am

ako pogledaš iz kuta gdje si ti i dječak i lik iz davnina, nije čudno kaj si "sa buđenjem sam osiječao neko zadovoljstvo"
[Vrh] Go down
waldox
Majmun

Male

PostajNaslov: Re: Vaši snovi - sanjarica   Vaši snovi - sanjarica - Page 20 Icon_minitimesri lis 24, 2018 6:22 pm

ja sam sanjao nekidan da vozim auto
[Vrh] Go down
bodhisattva
Žaba
bodhisattva

Male
Pisces Goat

PostajNaslov: Re: Vaši snovi - sanjarica   Vaši snovi - sanjarica - Page 20 Icon_minitimečet lis 25, 2018 7:52 pm

i gledao sam is tog kuta gdi su i diječak i lik iz davnina moje ličnosti.... ubiti kao neka stanja svijesti...sve ima smisla...zaključio sam to po tome što sam osijećao sa diječakom i sa likom...poistoviječivao sam se sa njima...kao da sam sam sebi rekao da odrastem...možda sam baš zato bio zadovoljan...pokušavam odrasti a kad sam skapiro to , postao svijestan te odluke i dobio volje da poradim na tome.
[Vrh] Go down
web dust
Majmun
web dust

Male

PostajNaslov: Re: Vaši snovi - sanjarica   Vaši snovi - sanjarica - Page 20 Icon_minitimesub lis 27, 2018 2:35 pm

važno je, ne smetnuti s uma da "odrastanje" nije preskakanje i zanemarivanje djećaka
[Vrh] Go down
Novus ordo seclorum
Pračovjek
Novus ordo seclorum

Male
Libra Rooster
Broj postova : 1881
Registration date : 16.11.2011

PostajNaslov: Re: Vaši snovi - sanjarica   Vaši snovi - sanjarica - Page 20 Icon_minitimesub lis 27, 2018 3:26 pm

web dust je napisao/la:
važno je, ne smetnuti s uma da "odrastanje" nije preskakanje i zanemarivanje djećaka

Ovo mi se sviđa što si rekao, no možeš li malo pojasniti da vidim da li mislimo na isto?
[Vrh] Go down
web dust
Majmun
web dust

Male

PostajNaslov: Re: Vaši snovi - sanjarica   Vaši snovi - sanjarica - Page 20 Icon_minitimesub lis 27, 2018 3:56 pm

sigurno mislimo isto, vjerujem da će bodhisattva zapisat pojašnjenje,
[Vrh] Go down
bodhisattva
Žaba
bodhisattva

Male
Pisces Goat

PostajNaslov: Re: Vaši snovi - sanjarica   Vaši snovi - sanjarica - Page 20 Icon_minitimepon lis 29, 2018 9:32 pm

je dobro je to reko. i dobro je to. vjerojatno nikad neču odrasti.
[Vrh] Go down
Hladni
Majmun
Hladni

Male
Libra Buffalo
Broj postova : 1782
Registration date : 02.01.2012

PostajNaslov: Re: Vaši snovi - sanjarica   Vaši snovi - sanjarica - Page 20 Icon_minitimened pro 26, 2021 10:36 pm

Zadnjih mjeseci često sanjam da nekoga tražim, ali ne mogu ga naći. Ne znam zašto ga tražim ali imam osjećaj da je jako važno.
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Vaši snovi - sanjarica   Vaši snovi - sanjarica - Page 20 Icon_minitime

[Vrh] Go down

Vaši snovi - sanjarica
[Vrh] 
Stranica 20 / 20.Go to page : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20
 Similar topics
-
» Snovi - vas savjet