Buby30 Žaba

Broj postova : 294 Age : 37 Location : Split Registration date : 14.10.2011
 | |
Korplikan Pračovjek

Broj postova : 2000 Age : 27 Location : Hrvatska Registration date : 22.03.2011
 | Naslov: Re: Koliko djece imate ili biste željeli imati? uto stu 08, 2011 5:11 pm | |
| pa i to ali pošto cure prije uđu u pubertet i brže napredju da ne bude previše podjebavanja međusobnog. ovako će biti otprilike na sličnom stupnju razvoja vidio sam da se prijatelj koji ima godinu i nešto malo mlađu sestru uvijek dobro razumio s njom dok recimo moj stric ima stariju kćer i mlađeg sina pa je sin stalno zaj*****o svoju sestru za svaku njenu simpatiju pa ga je ona stalno ganjala i derala se po kući... cirkus jednostavno... Ne kažem da je to pravilo ali ima neke logike |
|
Buby30 Žaba

Broj postova : 294 Age : 37 Location : Split Registration date : 14.10.2011
 | Naslov: Re: Koliko djece imate ili biste željeli imati? uto stu 08, 2011 5:12 pm | |
| Pa ima tu istine...hehhe.. iako je kod mene bracek najmladi i najrazmazeniji |
|
Mama PraGlodavac

Broj postova : 569 Age : 40 Location : Hrvatska Registration date : 05.11.2009
 | Naslov: Re: Koliko djece imate ili biste željeli imati? uto stu 08, 2011 6:22 pm | |
| Imam dva anđela (3, ali muž se u ovoj temi ne računa  )- blizance, curu i dečka. Radi zdravstvenih razloga više ne bi trebala imati klince. Ali da to nije tako, vjerojatno bi još jedno (no, možda bi opet bili dvojčeki  ). Za pravilno odgojit djecu, treba puno vremena, strpljenja i emocionalnog angažmana. Po meni, najvažnije je uložiti puno sati razgovora i objašnjavanja i čuvanja i ljubavi i igre (pogotovo kad su manji). Naravno, potrebno je da budu na toplom i imaju sve kaj im treba. I onda barem znaš da si dao sve od sebe da odrastu u dobre ljude. Naravno, oni su individue svako za sebe i na kraju će sami donositi odluke, ali bitno je objasniti im neke stvari i dati im sigurnost doma i osjećaj da ti mogu doći kad imaju problem. |
|
fazon Riba

Broj postova : 175 Age : 39 Location : dolazim iz starih kung-fu filmova Registration date : 02.11.2008
 | Naslov: Re: Koliko djece imate ili biste željeli imati? pon pro 19, 2011 2:41 am | |
| |
|
AnchyAmonRa Višestanični organizam

Broj postova : 32 Age : 37 Registration date : 19.12.2011
 | Naslov: Re: Koliko djece imate ili biste željeli imati? pon pro 19, 2011 6:56 pm | |
| bok svima  imam 3 sina, i nadam se da ću imati i curicu jednog dana  ) |
|
Sponsored content
 | Naslov: Re: Koliko djece imate ili biste željeli imati?  | |
| |
|