Početna stranicaPortalPretraľnikLatest imagesRegistracijaLogin

ljubav preko žice

Go down 
4 posters
Autor/icaPoruka
floridana
Legenda foruma CE-4
floridana

Other / Decline to state
Aries Tiger
Broj postova : 27984
Registration date : 22.09.2007

ljubav preko žice Empty
PostajNaslov: ljubav preko žice   ljubav preko žice Icon_minitimened kol 29, 2010 11:29 am

30 posto parova upozna se na internetu

Nakon asistencije zajedničkih prijatelja, online upoznavanje je postalo drugi najčešći način upoznavanja novih parova. Ljubav na poslu i školi sve je rijeđa, baš kao i upoznavanje putem obitelji.
Gotovo 30% novih parova u SAD-u danas se upoznaje putem interneta. Nakon asistencije zajedničkih prijatelja, online upoznavanje je postalo drugi najčešći način upoznavanja, pokazali su rezultati istraživanja How Couples Meet and Stay Together.

Anketa je obuhvatila više od 4.000 Amerikanaca. Pokazalo se da su istospolni parovi posebno skloni internet upoznavanju - čak 61 posto onih s homoseksualnim sklonostima upoznalo se na webu.

Autori studije sa Sveučilišta Stanford i City College of New York svoje su podatke prezentirali na godišnjem sastanku Udruge američkih sociologa.
"S ovako naglim usponom internet upoznavanja vrlo je vjerojatno da ćemo uskoro vidjeti da će ovaj način upoznavanja novih parova postati učestaliji i od onog koje iniciraju zajednički prijatelji, način upoznavanja koji u američkom društvu prevladava od 1940-ih," napisali su.

Nešto je manje iznenadilo da sve manje građana SAD partnera pronalazi preko obitelji ili u osnovnoj ili srednjoj školi nego što je to bilo sredinom 20.-og stoljeća. Važnost radnog mjesta kao načina upoznavanja novih parova je također u padu.

Najsretniji parovi, barem je tako pokazala anketa, su oni koji su se upoznali u vjerskoj zajednici. Oni su, naime, iskazali najveće zadovoljstvo vezom.

izvor

ovo nije trend samo u SAD- u. ovakvo upoznavanje je praktičnije i jeftinije. pitam se koliko veza opstane ovakvim načinom upoznavanja?
[Vrh] Go down
agorafobija
Stanica
agorafobija

Female
Sagittarius Snake
Broj postova : 23
Registration date : 24.08.2010

ljubav preko žice Empty
PostajNaslov: Re: ljubav preko žice   ljubav preko žice Icon_minitimepon kol 30, 2010 3:11 pm

Mislim da za opstanak veze nije toliko bitan način upoznavanja.Prednost interneta je u većem izboru,što je dobro za ljude iz malih sredina,koji se većinu života vrte u istom krugu prijatelja,poznanika...
[Vrh] Go down
Alpha
Admin
Alpha

Female
Aries Goat
Broj postova : 29076
Registration date : 30.09.2007

ljubav preko žice Empty
PostajNaslov: Re: ljubav preko žice   ljubav preko žice Icon_minitimepon kol 30, 2010 3:26 pm

Nije neko cudo da se ljudi danas sve vise upoznaju preko neta. Ljudi se danas ne druze na nacine na koje se to cinilo prije. Mislim da je za uspjesnu vezu vrlo bitno da su ljudi slicno odgojeni i zato se dobro slazu ovi koji su se upoznali u vjerskim zajednicama. Net je postao nesto gdje se formiraju zajednice ljudi slicnih interesa i tako se ljudi i pronalaze.
[Vrh] Go down
Fantom
Superforumaš CE-4
Fantom

Male
Gemini Pig
Broj postova : 10363
Registration date : 23.06.2009

ljubav preko žice Empty
PostajNaslov: Re: ljubav preko žice   ljubav preko žice Icon_minitimeuto kol 31, 2010 1:59 am

Eh da sam imao internet prije dvadesetak godina,gdje bi mi bio kraj... scratch
[Vrh] Go down
Alpha
Admin
Alpha

Female
Aries Goat

ljubav preko žice Empty
PostajNaslov: Re: ljubav preko žice   ljubav preko žice Icon_minitimeuto kol 31, 2010 9:52 am

Kraj bi ti bio na drugom kraju zice :P
[Vrh] Go down
floridana
Legenda foruma CE-4
floridana

Other / Decline to state
Aries Tiger
Broj postova : 27984
Registration date : 22.09.2007

ljubav preko žice Empty
PostajNaslov: Re: ljubav preko žice   ljubav preko žice Icon_minitimeuto kol 31, 2010 10:37 am

rofl2
[Vrh] Go down
Fantom
Superforumaš CE-4
Fantom

Male
Gemini Pig

ljubav preko žice Empty
PostajNaslov: Re: ljubav preko žice   ljubav preko žice Icon_minitimeuto kol 31, 2010 3:18 pm

Alpha je napisao/la:
Kraj bi ti bio na drugom kraju zice :P

Ljubav preko interneta epidemija,ne lijecite me,neka sam od toga bolesna... cerek

P.S. Glavo luda nikad ne reci nikad, stiglo je i tebe.
Vikendom nigdje ne lutam,vec sam online slatko moje samo zbog tebe... cerek
[Vrh] Go down
Alpha
Admin
Alpha

Female
Aries Goat

ljubav preko žice Empty
PostajNaslov: Re: ljubav preko žice   ljubav preko žice Icon_minitimeuto kol 31, 2010 3:22 pm

Jes ti to poceo neki haiku pisat? Ne kuzim ti se ja u tu vrst umjetnosti :P
[Vrh] Go down
Fantom
Superforumaš CE-4
Fantom

Male
Gemini Pig

ljubav preko žice Empty
PostajNaslov: Re: ljubav preko žice   ljubav preko žice Icon_minitimeuto kol 31, 2010 3:28 pm

Mozda sam jednom bio lud. no
Al’ vjeruj ovog puta nemas srece nimalo... nono
Mozda sam jednom bio slab na tebe... lovely
Ali sada nemam snage ni za to od svega mi je zlo... tuzni

Ja nemam drugo lice,da stavim lazni osmjeh,kad me tuga pritisne... hug

[Vrh] Go down
Alpha
Admin
Alpha

Female
Aries Goat

ljubav preko žice Empty
PostajNaslov: Re: ljubav preko žice   ljubav preko žice Icon_minitimeuto kol 31, 2010 3:41 pm

E, i dalje te ne kuzin. Al nista. I aj ne trkeljaj o slabosti. Dosta mi je tih pizdarija. Ako ti je zlo ajde u doktora da ti prepise nesto za to stanje. Os da ja tebi malo nesto kazen o slabostima. Kad je coviku neko drag ili kad je "slab" na nekoga onda se to ne minja priko noci sve da te strefi lopaton po srid cunke. Gledaj, ne govorin ja ovde tebi ka tebi nista. Ti me niti znas niti si bija "slab" na mene. Ali onda nemoj ni ti trkeljat. Ti si meni, recimo, i prije i sad bija duhovit i zabavan. To ne znaci da nema pravila i da se ona ne moraju postovat. Ako ti smeta necu ti se obracat i gotovo. Stekla sam dojam da se hoces i dalje pricat jer da neces valjda onda i nebi. Ja se hocu pricat jer da necu, opet, ne bih. Ti mislis da je protiv tebe neka urota bila i da ti nisi nista kriv i da si se meni ka meni i samo meni zamirija i da san ja valjda nahuskala cili svit kontra tebe. Je, aha, kak ne. Mislin da san, na ovon forumu, ja jos najtolerantnija na tvoje sale koje su i precesto itekako neslane.
[Vrh] Go down
Fantom
Superforumaš CE-4
Fantom

Male
Gemini Pig

ljubav preko žice Empty
PostajNaslov: Re: ljubav preko žice   ljubav preko žice Icon_minitimeuto kol 31, 2010 3:53 pm

Sa tvojih usana prvo poleti laz,koliko dajem ja,ti uvijek manje das... hug
[Vrh] Go down
Alpha
Admin
Alpha

Female
Aries Goat

ljubav preko žice Empty
PostajNaslov: Re: ljubav preko žice   ljubav preko žice Icon_minitimeuto kol 31, 2010 3:59 pm

Nemoj Fantom. Znam da ja da ti znas i ti znas da ja znam da ti znas. Kuzimo se mi jako dobro.
[Vrh] Go down
Fantom
Superforumaš CE-4
Fantom

Male
Gemini Pig

ljubav preko žice Empty
PostajNaslov: Re: ljubav preko žice   ljubav preko žice Icon_minitimeuto kol 31, 2010 4:11 pm

To moze biti samo jedan veliki plus u nasoj vezi a ne prepreka kojom svjesno obmanjujemo javnost... hug
[Vrh] Go down
Alpha
Admin
Alpha

Female
Aries Goat

ljubav preko žice Empty
PostajNaslov: Re: ljubav preko žice   ljubav preko žice Icon_minitimeuto kol 31, 2010 4:14 pm

rofl2
[Vrh] Go down
Fantom
Superforumaš CE-4
Fantom

Male
Gemini Pig

ljubav preko žice Empty
PostajNaslov: Re: ljubav preko žice   ljubav preko žice Icon_minitimeuto kol 31, 2010 4:15 pm

cerek
[Vrh] Go down
Sponsored content

ljubav preko žice Empty
PostajNaslov: Re: ljubav preko žice   ljubav preko žice Icon_minitime

[Vrh] Go down

ljubav preko žice
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Ljubav preko oglasa