| snaga podsvijesti | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
whitelady PraGlodavac
Broj postova : 541 Age : 49 Location : topusko-banovina Registration date : 17.10.2010
| Naslov: snaga podsvijesti pon lis 18, 2010 10:16 am | |
| odlićna knjiga pročitala sam je cjelu i oduševila me je,toplo bih ju preporućila i vama!
snaga podsvijesti 1996 stari grad- " josepha murphyja "
Zaista kažem vam,ako tko rekne ovoj gori:"Digni se i baci u more",i ne posumnja u srcu svome nego uzvjeruje da će se dogoditi ono što veli ,to će mu i biti.Zato vam kažem:Što god moleći pitate ,vjerujte da ste to već moleći primili i bit će vam. Marko 11-23,24
dio sadržaja knjige: -blago je skriveno u svakom od vas -kako radi ljudski um -čudotvorna snaga podsvijesti -duhovna iscjeljenja u drevna vremena -duhovna iscjeljenja u suvremeno doba -praktične iscjeliteljske tehnike -podsvijest teži životu ...
str.19 Blago je skriveno u svakom od nas
"Velika stoljetna tajna" Što je po vašem mišljenju velika stoljetna tajna?Atomsak energija?Termonuklearna energija?Atomska bomba?Međuplanetarna putovanja?Zacjelo ništa oda toga.Kuda se onda uputiti u traganju za njom,na što obratiti pozornost?Kako se njome služiti?Odgovor je vrlo jednostavan.Blistava tajna je čudotvorna snaga ljudske podsvijesti,sakrivena u dubinama uma svakoga čovjeka na ovoj planeti.
eto navela sam ponešto iz te knjige i nadam se da će vas oduševiti kao što je i mene ,ako ju pročitate.
| |
|
| |
Alpha Admin
Broj postova : 29076 Age : 45 Registration date : 30.09.2007
| Naslov: Re: snaga podsvijesti pon lis 18, 2010 10:42 am | |
| Evo LINK ako netko zeli prewiev knjige. Iz onog sto Whitelady pise cini se dobro ali nisam (jos) citala. _________________ Respect
| |
|
| |
Chakotay Guardian
Broj postova : 8409 Age : 48 Location : Zagreb Registration date : 28.12.2007
| Naslov: Re: snaga podsvijesti pon lis 18, 2010 3:56 pm | |
| Ja sam čitao tu knjigu prije jedno desetak, možda i više godina, i da super je knjiga. To mi je možda bila prva knjiga takve tematike. @whitelady zanimljiva promjena kod tebe, malo prije sam čitao na Manipulacijama tvoj post u kojem si rekla da ne vjeruješ u ništa što ne možeš opipati ili vidjeti, a ipak ti se ova knjiga sviđa, zanimljivo izgleda da ipak vjeruješ u nešto. To što ne vjeruješ u ono što nam religija i svečenici žele nametnuti kao istine, ne znači da ne vjeruješ u ništa _________________ Ako misliš da možeš ili pak misliš da ne možeš... i u jednom i u drugom slučaju si u pravu.
| |
|
| |
Alpha Admin
Broj postova : 29076 Age : 45 Registration date : 30.09.2007
| Naslov: Re: snaga podsvijesti pon lis 18, 2010 4:05 pm | |
| @Chak...moze i ateist citati Bibliju radi moralnih poruka, zar ne? Osim toga, davno smo na ovom nasem forumu zakljucili da ne postoji tako nesto kao ne vjerovanje u nista jer je i to vid vjerovanja _________________ Respect
| |
|
| |
Fantom Superforumaš CE-4
Broj postova : 10363 Age : 53 Location : Salzburg Registration date : 23.06.2009
| Naslov: Re: snaga podsvijesti pon lis 18, 2010 4:19 pm | |
| Zasto volim biti Ateista... Zato sto mi dopusta da snosim odgovornost za svoja djela i nedjela i zato sto moje lose strane nepokriva i neopravdava plastom pripadnosti necemu... | |
|
| |
Legionar Moderni čovjek
Broj postova : 8711 Age : 30 Location : Negdje u mislima Registration date : 27.07.2008
| Naslov: Re: snaga podsvijesti pon lis 18, 2010 4:23 pm | |
| @Chakotay, mislim da upravo suprotno. Tvrdi da čovjek vjeruje, i zato što vjeruje to mu se pričinjava istinitim, a ne zato što to postoji. _________________ "Learn what is true in order to do what is right."
| |
|
| |
Chakotay Guardian
| Naslov: Re: snaga podsvijesti pon lis 18, 2010 4:57 pm | |
| @Alpha naravno, samo što je whitelady od nedavno na forumu, pa mislim da ona nije sudjelovala u tim raspravama, a nije loše niti neke stvari ponoviti @Fantom ti misliš da vjera u Boga to ne dopušta i zar su svi ateisti odgovorni za svoja djela, hm ne bi rekao, ja ih znam barem nekoliko koji su vrlo neodgovorni @Legi istina je istina bez obzira da li mi vjerujemo u to ili ne, Bog ili postoji ili ne postoji, naše vjerovanje u to neće promjeniti tu činjenicu, ali hoće naše ponašanje. Tako da naša vjera utjeće na nas, a ne na istinu _________________ Ako misliš da možeš ili pak misliš da ne možeš... i u jednom i u drugom slučaju si u pravu.
| |
|
| |
jade Riba
Broj postova : 127 Age : 33 Registration date : 11.10.2010
| Naslov: Re: snaga podsvijesti pon lis 18, 2010 5:14 pm | |
| i ja sam citala knjigu,"moc potsvijesti",odusevila me je...mada je sustina citave knjige vjerovati,i ako vjerujes u nesto jako to ce ti se i ostvariti...i jednim dijelom je to zaista tako takodje ima dosta primjera jako zanimljivih iz zivota ljudi,njihovih razmisljanja ....mada mislim da ovu knjigu ne mogu bas svi shvatiti,mnogima je dosadna,mozda zbog strukture koja je skoro ista u svim psiholoskim knjigama | |
|
| |
whitelady PraGlodavac
Broj postova : 541 Age : 49 Location : topusko-banovina Registration date : 17.10.2010
| Naslov: Re: snaga podsvijesti uto lis 19, 2010 11:35 am | |
| Chak ja sam rekla da sam ateista al to ne znači da ne vjerujem u ništa ,već znači da ne vjerujem u religije i njihova učenja . vjerujem da postoji svemir ,zvijezde i sl. to jest vjerujem u sve ono što je znanstveno dokazano, a ne vjerujem u ono što mi je na metnuto od samog rođenja .
ne bih da se ovdje za chatava o vjeri za to postoje dr. teme o tom,jer je tema o knjigama tj.knjizi | |
|
| |
Chakotay Guardian
| Naslov: Re: snaga podsvijesti uto lis 19, 2010 11:56 am | |
| Ok whitelady, nemoj se ljutiti, samo raspravljamo Ja sam krenuo od knjige koja govori da se u našoj podsvjesti tj. u našoj vjeri krije ogromna snaga. E sad što je podsvjest, da li se ona može opipati, izvagati, izmjeriti... dokazati. Čim kažeš da vjeruješ u tako nešto onda doista vjeruješ, lako je vjerovati u zvjezde ili činjenicu da je zemlja okrugla, to možemo dokazati, ali istinski vjerovati znaći vjerovati u nešto što ne možemo dokazati ili opipati _________________ Ako misliš da možeš ili pak misliš da ne možeš... i u jednom i u drugom slučaju si u pravu.
| |
|
| |
whitelady PraGlodavac
| Naslov: Re: snaga podsvijesti uto lis 19, 2010 12:03 pm | |
| ma što ti je, ne ljutim se samo kažem da ,možemo raspravljati o knjizi ,a o religijama i vjerama na drugim temama. peace ,respect ! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: snaga podsvijesti | |
| |
|
| |
| snaga podsvijesti | |
|