| Tajne napustene misticne fortifikacije u Hrvatskoj | |
|
+5Dantalion Fear Alpha Legionar Wayne_Myth 9 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
Wayne_Myth Riba
Broj postova : 122 Age : 34 Location : zagreb Registration date : 22.10.2010
| Naslov: Tajne napustene misticne fortifikacije u Hrvatskoj pet lis 22, 2010 2:38 pm | |
| Evo otvaram da se raspravi o tajnim zaustenim zgradama, plinarama,klaonicama,kamenolomima, vonim bazama, skladistima,crpkama i mnogim strasnimi misticnim mjestima u hrvatskoj...koje trenutno leze i propadaju... pa pisite ako znate nekaj... 1: Paromlin zapusteni kod Lisinskog 2: Francuski paviljon kod Savske 3: Kerestinec zapusteni konc logor 4: Klaonica u heinzlovoj 5: Vila rebar kod sljemena(stari tuneli) 6: Stara bolnica kod lanista itd... Molim vas nemote se ponavljate ako replay-ate napisite broj ili novi broj o mjestu pisite ako znate nekaj da pogldamo zajendo koga zanima... BTW ovdje isto spada uklete kuce i takova mjesta unutar hr, osobno znam u brestovcu ima jedna kuca u koju smo ja i fredn trebali ici jedne noci da vidimo kaj je to dosli tamo i umrli od straha ...
"Nemoj samo gledat i surfat, digni se i pridruzi se" ~CuT "Croatian Urbex Team"~ | |
|
| |
Legionar Moderni čovjek
Broj postova : 8711 Age : 30 Location : Negdje u mislima Registration date : 27.07.2008
| Naslov: Re: Tajne napustene misticne fortifikacije u Hrvatskoj sri stu 17, 2010 12:25 am | |
| Imaš na Forumu tema Uklete kuće i mjesta u RH ili nešto slično pa pogledaj. Inače su me takva napuštena mjesta prije jako zanimala, ali nisam imao s kime ići _________________ "Learn what is true in order to do what is right."
| |
|
| |
Alpha Admin
Broj postova : 29076 Age : 45 Registration date : 30.09.2007
| Naslov: Re: Tajne napustene misticne fortifikacije u Hrvatskoj sri stu 17, 2010 12:30 am | |
| @Wayne...a sto ti znas o spomenutim lokacijama? Bilo sto napisi. Ovako si samo naveo neka mjesta... _________________ Respect
| |
|
| |
Fear Žaba
Broj postova : 227 Age : 32 Location : Yuggoth Registration date : 19.12.2010
| Naslov: Re: Tajne napustene misticne fortifikacije u Hrvatskoj čet sij 06, 2011 12:55 am | |
| da, posebno me zanima priča o klaonici ako postoji ..... | |
|
| |
Wayne_Myth Riba
| Naslov: Re: Tajne napustene misticne fortifikacije u Hrvatskoj pon oľu 07, 2011 12:08 pm | |
| | |
|
| |
Wayne_Myth Riba
| Naslov: Re: Tajne napustene misticne fortifikacije u Hrvatskoj sri tra 06, 2011 1:25 pm | |
| hmm kaj nitko nis nezna, evo da osvjezim malo, pronasli napustene bunkere blizu bivse vojne bolnice na salati | |
|
| |
Dantalion Čovjek
Broj postova : 4201 Age : 39 Location : u prolazu.. Registration date : 16.03.2010
| Naslov: Re: Tajne napustene misticne fortifikacije u Hrvatskoj sri tra 06, 2011 5:18 pm | |
| ja bi si štel pogledat videa al si ih uklonil, zakaj si to napravil? | |
|
| |
Wayne_Myth Riba
| Naslov: Re: Tajne napustene misticne fortifikacije u Hrvatskoj čet tra 21, 2011 11:25 am | |
| a zato kaj si svi nekaj da ne kazem sta ...imas msn? pa ti sendam link | |
|
| |
Neo Majmun
Broj postova : 1051 Age : 37 Location : State of Columbia Registration date : 02.08.2008
| Naslov: Re: Tajne napustene misticne fortifikacije u Hrvatskoj pet tra 22, 2011 11:37 pm | |
| - Wayne_Myth je napisao/la:
- a zato kaj si svi nekaj da ne kazem sta ...imas msn? pa ti sendam link
daj pošaljem ti u pm msn pa mi pošalji te vide-e pliz. stvarno me zanima. inače,imaš kod Vukomeričkih gorica kod jedne špilje skroz na zapadu gorica kompleks od 5-6 podzemnih utvrđenih bunkera. Sad čekamo da nas se skupi 10-12 zatim tražimo dopust od poručnika i peljamo tamo | |
|
| |
Legionar Moderni čovjek
Broj postova : 8711 Age : 30 Location : Negdje u mislima Registration date : 27.07.2008
| Naslov: Re: Tajne napustene misticne fortifikacije u Hrvatskoj sub tra 23, 2011 2:50 am | |
| Ima jedna zanimljiva preko puta Kvaternikovog placa _________________ "Learn what is true in order to do what is right."
| |
|
| |
Neo Majmun
Broj postova : 1051 Age : 37 Location : State of Columbia Registration date : 02.08.2008
| Naslov: Re: Tajne napustene misticne fortifikacije u Hrvatskoj sub tra 23, 2011 2:36 pm | |
| hehe mozda otiđem,hvala ti | |
|
| |
Einar Majmun
Broj postova : 1241 Location : Daleko od zdravog razuma... Registration date : 27.04.2010
| Naslov: Re: Tajne napustene misticne fortifikacije u Hrvatskoj sri stu 09, 2011 2:19 pm | |
| Ima talijanskih bunkera oko Zadra. Naravno, napuštenih, a vidio sam i Jugine bunkere na Velebitu kad sam išao gore. | |
|
| |
Skywatcher Stanica
Broj postova : 18 Age : 36 Registration date : 25.04.2009
| Naslov: Re: Tajne napustene misticne fortifikacije u Hrvatskoj čet stu 10, 2011 3:19 pm | |
| ja zivim u kerestincu, i kaj se tice dvorca, bio je vise neki zatvor za vrijeme ustaskog rezima, a u originalu je bio u vlasnistvu obitelji erdody. to je stari napusteni dvorac, bio je aktivan za vrijeme rata,vojska je imala tamo neke urede jer je preko puta vojarna, i kako je rat zavrsio, zapravo nesto kasnije, poceli su se iseljavat i vise nikoga nema tamo. i vojske vise nema u vojarni, ima nesto malo alvjerojatno je neko skladiste jer su tu kod nas bili podzemni rezervoari za raketna goriva. zadnje kaj sam cuo da su se u dvorcu odrzavali neki rave-ili-tako-nesto party-ji, ono slaufeki, iglice, zlicice i to. al kaj se tice dvorca, lijep je, i steta da takva gradjevina propada, a mogo bi biti muzej il nekaj. | |
|
| |
orca PraGlodavac
Broj postova : 592 Age : 36 Location : Under the Guillotine Registration date : 17.08.2011
| Naslov: Re: Tajne napustene misticne fortifikacije u Hrvatskoj čet stu 10, 2011 3:23 pm | |
| nekuzim po cemu bi klaonica u heinzlovoj bila spooky place.. do ne tako davno su se tamo cak i koncerti znali odrzavati... po meni jedan od odlicnih open-air lokacija u zagrebu.. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Tajne napustene misticne fortifikacije u Hrvatskoj | |
| |
|
| |
| Tajne napustene misticne fortifikacije u Hrvatskoj | |
|