Početna stranicaPortalPretraľnikLatest imagesRegistracijaLogin

Mozilla Firefox vs. McAfee - HELP

Go down 
2 posters
Autor/icaPoruka
malena
Moderator
malena

Female
Aquarius Tiger
Broj postova : 2633
Registration date : 18.09.2007

Mozilla Firefox vs. McAfee - HELP Empty
PostajNaslov: Mozilla Firefox vs. McAfee - HELP   Mozilla Firefox vs. McAfee - HELP Icon_minitimepon pro 03, 2007 1:34 pm

Imam problem. Prije mi je na kompu bio instaliran McAfee. Deinstaliran je, međutim svako mjesec dana mi se ponovno instalira. A kad se McAfee instalira, Mozilla mi ne radi.
E sad, zanima me kako se zauvijek riješiti McAfee...
I crnjak mi je stalno zvat nekoga da mi riješi Mozillu.
Može pomoć??? Please...

Zadnja promjena: ; čet pro 06, 2007 11:55 am; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
Svjetloisjena
Legenda foruma CE-4
Svjetloisjena

Female
Aquarius Dragon
Broj postova : 29065
Registration date : 15.09.2007

Mozilla Firefox vs. McAfee - HELP Empty
PostajNaslov: Re: Mozilla Firefox vs. McAfee - HELP   Mozilla Firefox vs. McAfee - HELP Icon_minitimepon pro 03, 2007 10:37 pm

malena je napisao/la:
Imam problem. Prije mi je na kompu bio instaliran McAfree. Deinstaliran je, međutim svako mjesec dana mi se ponovno instalira. A kad se McAfree instalira, Mozilla mi ne radi.
E sad, zanima me kako se zauvijek riješiti McAfree...
I crnjak mi je stalno zvat nekoga da mi riješi Mozillu.
Može pomoć??? Please...

Jesi ga deinstalirala na control panelu? Onda se to ne bi smjelo događati. Kod onog uninstall znaju ostati neki dijelovi aktivni. Nisam još za ovo čula, ali čini se da ti je nekom greškom ostao aktivan dio za apdejtove pa ti svakiput instalira cijelu stvar natrag lood

Ako uistinu ne misliš više to koristiti, potraži ga putem tražilice ili ručno tamo gdje si ga sejvala na disku, najvjerojatnije na C i naprosto obriši datoteke. To bi ga trebalo ušutkati Boink

Ja dugo nisam razlikovala deinstalaciju od brisanja - kad nešto deinstaliraš to ostane kao file na disku, samo je neaktivno dok se ponovo ne instalira. Sjećam se da sam neke stvari skidala i po nekoliko puta dok mi nisu rekli da trebam samo potražiti i instalirati. Čovjek uči dok je živ... mudri
[Vrh] Go down

Mozilla Firefox vs. McAfee - HELP
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Mozilla Firefox Add-ons
» Mozilla Firefox Bookmarks
» Firefox tema