Početna stranicaPortalPretraľnikRegistracijaLogin

 

 Gledati na daljinu može svatko

Go down 
Autor/icaPoruka
primitive101
Majmun
primitive101

Male
Sagittarius Cat
Broj postova : 1763
Age : 32
Registration date : 20.10.2010

Gledati na daljinu može svatko Empty
PostajNaslov: Gledati na daljinu može svatko   Gledati na daljinu može svatko Icon_minitimesub stu 27, 2010 8:51 pm

Ovo je pruzeto sa jednog durgog meni dragog foruma.

Gledati na daljinu može svatko

Intervju sa Dorinom Manzinom, treneru tzv. remote viewing-a, iliti telepercepcije

P: Što je telepercepcija ili kontrolirana jasnovidnost (ili na engleskom remote viewing)?
O: Ukratko – sposobnost dobivanja informacija na daljinu, i to ne nužno samo za događaje u sadašnjosti. Telepercepcija je jedan od psi-fenomena, a temelji se na našoj moći doznavanja informacija osjetilima koja ne obuhvaćaju spektar pet osnovnih ljudskih osjeta. Ta se moć naziva izvanosjetilno opažanje (engleski Extra Sensory Perception ili ESP).

P: Sama činjenica da postoji seminar znači da se ta vještina može naučiti.
O: Upravo tako! Za razliku od nekih drugih psi-fenomena, telepercepciju može svatko naučiti. Sama tehnika svodi se na skup strogo određenih pravila (protokola) koji omogućuju prijenos informacija s razine kolektivnog nesvjesnog na našu svjesnu razinu.

P: Kada i gdje su započela znanstvena istraživanja?
O: Telepercepciju su počele razvijati američka vojska i obavještajna agencija CIA još 1972. godine istražujući korištenje mentalnih sposobnosti u špijunaži. Prvi takav program zvao se Biofield Measurements Programme čiji su rezultati bili impresivni, pa se iz njega razvio još poznatiji Project Star Gate. Začetnik je znanstvenih istraživanja, sada već legendarni, dr. Harold E. Puthoff koji je na Stanfordskom istraživačkom institutu proučavao čitav niz psi-fenomena. Za telepercepciju se posebno zainteresirao kada mu je, još jedna legenda, njujorški biolog i umjetnik Ingo Swann jasno opisao njegovu aparaturu o kojoj nije mogao imati nikakva saznanja. U godinama koje su slijedile, njih dvojicu je angažirala CIA otvoreno im priznajući da žele preduhitriti sovjetske istraživače. Već sljedeće godine, dakle u ožujku 1973. lansirana je sonda Pioneer 10 za istraživanje Sunčeva sustava, a u travnju iste godine Ingo Swann je na seansama telepercepcije došao do podataka, konkretno o Jupiteru, koji su svi odreda potvrđeni nakon što ih je sonda poslala u sljedećih nekoliko godina.
P: Što je to Swann vidio na daljinu?
O: Otkrio je postojanje hidrogenskog omotača, što je potvrđeno već u rujnu iste godine; potom oluje i tornada na površini što je dokazano 1976. godine, pa jaka infracrvena zračenja, dominantnu narančastu boju planeta, kristale leda u atmosferi, refleksiju radiovalova itd. Mnogi su mu se smijali kada je rekao da je u seansi vidio i planetarni prsten. Zadirkivali su ga: Da nisi možda vidio Saturn? Ipak, 1979. potvrđeno je postojanje planetarnog prstena unutar atmosfere.

P: Kako su ti podaci postali javno dostupni?
O: Bivši američki predsjednik Bill Clinton zbog pritiska javnosti naredio je 1995. objavljivanje CIA-inih dokumenata o telepercepciji. Objavljeno je svega dvjestotinjak stranica. Javnost se potom prestala zanimati, no to nije niti jedan posto dokumentacije. Ipak, bilo je dovoljno da mnogi istraživači krenu svojim putem i dođu do fascinantnih rezultata.

P: Kako si ti naučio telepercepciju?
O: Na temelju tih dokumenata obavještajne zajednice nastalo je nekoliko projekata. Ja sam ih prošao gotovo sve, ali sam na kraju ipak sastavio vlastiti model koji mi se čini posebno učinkovitim jer govorim i o nužnim psihofizičkim vježbama. Ta bi znanja trebala biti svima dostupna, pa sam pokrenuo seminar. Nažalost, u svijetu seminari o telepercepciji koštaju od 2.500 do 60.000 kuna.

P: Spominješ psihofizičke pripreme. U najavi seminara spominje se i pratyāhāra. Kako se ta meditacija uklapa u telepercepciju?
O: Zapravo nikako (smijeh). O njoj ne ovisi sama seansa, ali ju je dobro izvoditi prije. Za uspjeh seanse KLJUČNO je to da uklonimo utjecaj svjesnog uma. Da bismo to mogli postići, korisno je obaviti pripremne meditacije.
P: Kada radiš seansu, vidiš li ti to što istražuješ?
O: Mi zapravo "izvlačimo" informacije iz kolektivnog nesvjesnog i potom ih sintetiziramo i analiziramo. Isprva su to samo nejasni obrisi, ali na kraju dobijemo konkretne i jasne slike, često sa zapanjujućim detaljima.

P: Kako zapravo funkcionira telepercepcija?
Prema suvremenom kvantnom poimanju stvarnosti, sve je samo energija. Ta energija poprima obrasce samo kada ih svjesno opažamo. To znači da su informacije o svemu – svugdje oko nas: u polju ili matrici ili u bezobličnoj tvari, kako bi to rekli filozofi Nove misli (engleski termini su Field ili Zero Point Energy Field, Matrix, Formless Substance, dok je poznati termin iz drevne indijske filozofije ākāśa). Ingo Swann je rekao: Ako postoji grupni um, onda može postojati i kolektivni um, zajednički za sve žive oblike, koji će imati kolektivnu memoriju, te na koju se pojedinac može priključiti. Ako pojedinac ima adresu (koordinatu) za određenu informaciju, može ju i potražiti u kolektivnom umu, na kozmičkoj razini.
Kada radimo seansu, mi zapravo dolazimo u izravan kontakt s kolektivnim nesvjesnim, a onda puštamo naš autonomni živčani sustav da instinktivno odradi svoje. Bilježimo informacije prije nego što se svjesni um uplete. Temeljna stvar na seansi telepercepcije je naučiti kako odrediti CILJ GLEDANJA i kako ući u KANAL, potom sve moramo raditi po strogim pravilima (ili protokolima). Oni su kao "gramatika jezika telepercepcije".

P: Može li se sve to naučiti u dva dana?
O: Sama tehnika može. Nakon seminara polaznici dobivaju 30 zadataka koje će rješavati u sljedećih 45 dana. Nakon toga ponovno razmatramo sve detalje. Za osnovni stupanj potrebno je barem dva do tri mjeseca vježbanja, a za napredni stupanj i rješavanje složenih zadataka najmanje dvije godine. Ovaj seminar temelji se na više od trideset godina istraživanja i iskustva.

P: Kakva su prethodna znanja potrebna?
O: Doista nikakva. Uči se sve od početka.
P: Kako se telepercepcija uklapa u tvoj sustav Kvantnog koda uspjeha?
O: Tehnike su potpuno različite. Primjerice, kvantni kôd uspjeha temelji se na stvaralačkom zamišljanju (ili kreativnoj imaginaciji), a u telepercepciji nju pošto poto želimo izbjeći. Zajedničko je to što se znanja iz oba seminara mogu iskoristiti za vlastiti boljitak.
P: Što se radi na seminaru?
O: Između ostalog, odgonetat ćemo konkretne zadatke i neke engime, rekonstruirati događaje, tražiti rješenje za neki svjetski problem, te predvidjeti buduće događaje. Također, učimo kako se koristiti telepercepcijom za rješavanje vlastitih životnih problema; od zdravlja do financija.

Autor ove tehnike Dorino Manzin inače radi i predavanja o Zakonu privlačenja pod nazivom Kvantni kod uspjeha. U javnosti je poznat po ovim tehnikama, ali i po svom aktivnom zalaganju za slobodu sexualnog izražavanja...

Sta mislite o ovome? Ja jako volim bilo koje ucenje koje okuplja SVE-i kvantnu fiziku,i psihofiziku i duhovnsot....A ovo mi se svidja...Ali nisam shvatio ima li toga u Hrvatskoj,Srbiji itd,i jeli i ovaj covjek naplacuje to sa 2.500 do 60000 kuna,sto je previse?Ili on manje naplacuje....na ovo bi zaista dao pare,prije nego na jogu itd...Jer ipak ce nam covjek prenjet ako ne sve onda dosta toga sto su Cia i ekipa istrazili,a znamo da CIA sve zna i sve vidi....

Nisam puno istraziovao o ovome,pa ako neko zna vise nek kaze...Pozdrav

scratch confused study kava znojko
[Vrh] Go down
Archangel
Pračovjek
Archangel

Male
Leo Rooster
Broj postova : 2973
Age : 38
Location : Leonberg
Registration date : 15.08.2009

Gledati na daljinu može svatko Empty
PostajNaslov: Re: Gledati na daljinu može svatko   Gledati na daljinu može svatko Icon_minitimesub stu 27, 2010 9:21 pm

Ako je remote viewing stvarni fenomen a ne hipnoza metodom fiksacije, definitivno bi to volio nauciti. Samo... ne da mi vrag mira... moram primijetiti da se tu vrte ozbiljne svote... suspect Ako taj covjek moze vidjeti buducnost, dosad bi bio bogatiji od Amerike, i bijednih 60.000 bilo koje valute bi bilo kao kupiti zrno psenice i baciti u prepun silos... hmmm... Al dobro... conf1

_________________
The meek shall inherit the earth, because the strong shall inherit the stars!
[Vrh] Go down
primitive101
Majmun
primitive101

Male
Sagittarius Cat
Broj postova : 1763
Age : 32
Registration date : 20.10.2010

Gledati na daljinu može svatko Empty
PostajNaslov: Re: Gledati na daljinu može svatko   Gledati na daljinu može svatko Icon_minitimened stu 28, 2010 12:42 am

Poenta je da ne vidi taj covjek koji radi te kurseve,on je amer.A taj koji je vidio to o Jupiteru je neki yogi,a njih najmanje interesuje novac....I cisto sumnjam da se na tim seminarima moze nauciti to sto taj yogi uci cjeli zivot....Vjerovatno neke sitne stvari,tipa ko ce te nazvati za sat vremena i slicno...Ali ne bih na to isao zbog vidovitosti vec zbog oviih drugih stvari sto se objasnjavaju(prebacivanje na kolektivno duhovno itd)..... scratch
[Vrh] Go down
bros
Majmun
bros

Male
Leo Tiger
Broj postova : 1348
Age : 33
Location : Osijek
Registration date : 01.12.2009

Gledati na daljinu može svatko Empty
PostajNaslov: Re: Gledati na daljinu može svatko   Gledati na daljinu može svatko Icon_minitimened stu 28, 2010 2:11 am

Poanta i prvi post zajedno ti nemaju bas smisla.
Kak mislis ne vidi, zasto onda postas to ak ne vidi ?
[Vrh] Go down
primitive101
Majmun
primitive101

Male
Sagittarius Cat
Broj postova : 1763
Age : 32
Registration date : 20.10.2010

Gledati na daljinu može svatko Empty
PostajNaslov: Re: Gledati na daljinu može svatko   Gledati na daljinu može svatko Icon_minitimened stu 28, 2010 2:26 am

Pa ovaj sto vodi seminare moze da vidi ali ne toliko dobro i uopste nije poenta seminara gledanje u buducnost vec gledanje i osjecanje podataka na DALJINU.Dakle osjetite misli covjeka u drugoj prostoriji npr...
[Vrh] Go down
bros
Majmun
bros

Male
Leo Tiger
Broj postova : 1348
Age : 33
Location : Osijek
Registration date : 01.12.2009

Gledati na daljinu može svatko Empty
PostajNaslov: Re: Gledati na daljinu može svatko   Gledati na daljinu može svatko Icon_minitimened stu 28, 2010 2:31 am

A sori nisam pazljivo procitao arhanđelov post.
Mislim da se može tako što uvježbati, cak sam u jednom dokumentarcu jednom vidio kako je "vracara" naucila voditeljicu da nađe stvari bio energijom, to je bilo jako slicno ako ne i isto.
Po tim nekim principima bi mogli i sami nauciti tako sta, ali vjerujem da za sve treba volja ;)
Najbolje da zajedno skupimo lovu i posaljemo nekoga na seminar xdxd za slucaj da ima nekih neredviđenih caka kod ucenja.
[Vrh] Go down
Chakotay
Guardian
Chakotay

Male
Scorpio Dragon
Broj postova : 8408
Age : 43
Location : Zagreb
Registration date : 28.12.2007

Gledati na daljinu može svatko Empty
PostajNaslov: Re: Gledati na daljinu može svatko   Gledati na daljinu može svatko Icon_minitimened stu 28, 2010 1:26 pm

Da i meni se čini da se ne može vidjeti budućnost, osim možda u nekim posebnim slučajevima, jer budućnost i ne postoji, mi možemo odabrati što želimo. Sa sadašnjosti je već drugačije, to bi teoretski mogli vidjeti, bez obzira koliko daleko bili.

No ono što mi je tu čudno,ako taj tip ne može gledati na daljinu, kako može naučiti druge toj sposobnosti? misli

_________________
Ako misliš da možeš ili pak misliš da ne možeš... i u jednom i u drugom slučaju si u pravu.
[Vrh] Go down
primitive101
Majmun
primitive101

Male
Sagittarius Cat
Broj postova : 1763
Age : 32
Registration date : 20.10.2010

Gledati na daljinu može svatko Empty
PostajNaslov: Re: Gledati na daljinu može svatko   Gledati na daljinu može svatko Icon_minitimened stu 28, 2010 4:32 pm

Moze gledati na daljinu:)

Tj moze se prebacivati na kolektvinu svjest u nekoj odredjenoj mjeri,mozda ce neko od nas moci na visi nivo da se prebaci jer smo recimo nadareni za to...
[Vrh] Go down
Dada289
Pračovjek
Dada289

Female
Libra Horse
Broj postova : 2222
Age : 41
Location : Beyond Earth
Registration date : 08.09.2010

Gledati na daljinu može svatko Empty
PostajNaslov: Re: Gledati na daljinu može svatko   Gledati na daljinu može svatko Icon_minitimečet svi 03, 2012 8:20 pm

Da se malo ubacim u cijelu ovu priču o Remote Viewing-u, ili Telepercepciji... 8)

Prvo da citiram članak na Wikipediji
http://hr.wikipedia.org/wiki/Gledanje_na_daljinu

"Gledanje na daljinu (eng. remote viewing) ili Telepercepcija je parapsihološki postupak nadosjetilnog opažanja. To je osobita sposobnost gdje vidovnjak (eksperimentator gledanja na daljinu) nastoji prikupiti podatke metodom koncentracije ili misaonog predočavanja određenog objekta ili pojave.
Obično se za cilj uzima objekt, ili osoba kako bi kasnija neovisna procjena bila točnija i statistički ishod utemeljen. Dokazi kojima vrijeme ni prostor nisu zapreka moraju neosporivo podupirati zaključak. Većina današnjih eksperimenata telepercepcije se izvodi prije saznanja o cilju, prikupljaju se informacije o cilju koji još ne postoji kao cilj, i to s razlogom uklanjanja prijevare ili nagovještaja.

Većina vidjelaca tvrdi kako cilj može biti bilo gdje u prostoru i vremenu za razne tehnike i protokole namijenjene kontroli onoga što se više opisuje kao nelokalna svjesnost ili svijest, pošto bi bilo ne moguće ostvariti određene zadatke telepercepcije ako neki dijelovi svijesti ne bi postojali izvan okvira vremena i prostora. Prva ekipa koja je počelo s istraživanjem bili su Harold Puthoff, Russell Targ i Ingo Swann.

Gledanje na daljinu sistematizira podatke intuicije i omogućava da se oni prenesu i analiziraju."Po mome ISKUSTVU, sama telepercepcija je spoj intuicije, emocija, koncentracije i ponajviše same želje... :D

E sad, postavljam jedno pitanje. Da li su vidovnjaci - vidoviti, ili jednostavno su u teleperceptivnom smislu "iskusniji".

Po mome, mojim iskustvima, napominjem, možda sam u krivu, moja iskustva se baziraju i manifestacijom u snovima i isprovociranim gledanjem na daljinu. A možda sam... I vidovita, i astralno putujem u snu, i imam sposobnost gledanja na daljinu.
Al, zato ste vi tu koji će mi pomoći da shvatim u biti što to ja imam, i što se to meni dešava... scratch

_________________
- It is said some lives are linked across time. Connected by an ancient calling that echoes through the ages. -  
[Vrh] Go down
Dada289
Pračovjek
Dada289

Female
Libra Horse
Broj postova : 2222
Age : 41
Location : Beyond Earth
Registration date : 08.09.2010

Gledati na daljinu može svatko Empty
PostajNaslov: Re: Gledati na daljinu može svatko   Gledati na daljinu može svatko Icon_minitimečet svi 03, 2012 9:51 pm

U zadnje vrijeme "stvorila" sam sposobnost da svjesno, dobrim opuštanjem i koncentracijom "dođem" do određenog mjesta, do određene osobe, "vidim" kako izgleda ta osoba, pokušam čak i fizički pristupiti toj osobi, i nakon toga, u razgovoru vidim da sam, recimo, u 80% stvarno vidjela, tj. bila tamo.

Prvi susret sa tim nečime bio je prilikom sna. U snu sam vidjela mjesto na kojem nikada nisam bila, vidjela detalje prostora i osobu koja je bila tamo. Kada sam išla opisati san toj osobi, dobila sam sliku mjesta na kojem je ta osoba bila, identičnu skoro u detalj kao što je bilo u snu. Ostala sam zaprepaštena. Kada sada razmislim, taj mi se san više činio kao jedno astralno putovanje nego gledanje na daljinu.
Ali, sa tom istom osobom, imala sam još dva slučaja koja pripisujem gledanju na daljinu.

Prvi: Stojim i počinjem se koncentrirati. Pokušam u misli dovesti tu osobu tako da je vizualiziram. U jednom trenu pojavljuju mi se slike prostora, te osobe na određenom mjestu i vidim neke detalje za koje toga trena ni ne znam da postoje. Kasnije objašnjavam svoje iskustvo, i ta osoba mi kaže da je u tom trenutku osjetila navalu topline u predjelu trbuha. I neki detalji prostora se podudaraju.

Drugi: Svjesno želim ponoviti postupak koji mi se desio. Umoljavam dotičnu osobu da se koncentrira uz muziku u svome domu, ali ne govorim joj da ću pokušati ponovno situaciju od prošlog puta, nego da se koncentrira ne bi li vidjela neke slike. Koncentriram se i ja. Ponavljam postupak isto kao i prošli puta, samo što mi se na samom početku pojavljuje slika plaže, uvalice sa malim mostićem, osjetim toplinu sunca i vidim u detalje prostora. Tada se slika mijenja, opet sam u prostoru u kojem je ta osoba, vidim je da je mirna. Dolazim blizu nje, i pokušavam je dodirnuti svojim rukama. Trajalo je nekih minutu i pol. Nakon toga pitam osobu što je vidjela, kaže ništa ali je osjetila opet navalu topline u predjelu trbuha, ali sada se ta toplina raspršila po većini tijela, naročito u predjelu glave. U rukama je osjetila strujanje zraka.

Eto... Nadam se da ima još neko tko je doživio slična iskustva. cerek_________________
- It is said some lives are linked across time. Connected by an ancient calling that echoes through the ages. -  
[Vrh] Go down
Alpha
Admin
Alpha

Female
Aries Goat
Broj postova : 29076
Age : 41
Registration date : 30.09.2007

Gledati na daljinu može svatko Empty
PostajNaslov: Re: Gledati na daljinu može svatko   Gledati na daljinu može svatko Icon_minitimečet svi 03, 2012 10:56 pm

Preporucam knjigu Izvantjelesna putovanja, Roberta Monroea ides

_________________
Respect
[Vrh] Go down
Dada289
Pračovjek
Dada289

Female
Libra Horse
Broj postova : 2222
Age : 41
Location : Beyond Earth
Registration date : 08.09.2010

Gledati na daljinu može svatko Empty
PostajNaslov: Re: Gledati na daljinu može svatko   Gledati na daljinu može svatko Icon_minitimečet svi 03, 2012 11:09 pm

Počela čitati pa je vratila nazad u knjižnicu... Vrijeme je da je posudim opet

Hvala! mase

_________________
- It is said some lives are linked across time. Connected by an ancient calling that echoes through the ages. -  
[Vrh] Go down
2pac
Majmun
2pac

Male
Virgo Broj postova : 1053
Age : 1019
Location : 4life
Registration date : 10.04.2012

Gledati na daljinu može svatko Empty
PostajNaslov: Re: Gledati na daljinu može svatko   Gledati na daljinu može svatko Icon_minitimepet svi 04, 2012 4:56 pm

Seminari o teleportaciji mislim da su čisti marketing. Osobno naravno da vjerujem u teleportaciju, i stvarno vjerujem da neki od ovih yogi profesionalca su uspjeli doći do nekih elemenata, ali za to je potrebno posvetiti cijeli svoj život i to možda nije dosta. Zapravo može se brže naučiti (sve se može, nema granica), ali sumnjam da je to ikome uspjelo dosada. I ovo što je CIA pokušavala razviti teleportaciju, vjerujem da je uspjelo nekima, ali su dobro skriveni! Vjerujem da postoje ljudi u vladi koji imaju znanja o tome i još puno drugih dragocjenih znanja, ali to više nije vlada kakvu mi poznajemo. Znanje je brzo i skriveno. Pa kada pogledamo u prošlost za vrijeme Isusova života vidimo da je skrivao neko veliko znanje i nije volio sve učenike podjednako kako većina ljudi misli. Neki su mu bili draži, i baš njima je govorio o postanku svemira, uglavnom tajnim znanjima. Vjerujem da postoje spisi o tome, i također su skriveni...
Da nebih dužio do takvih tajnih znanja kao što je teleportacija dolazi se individualnim radom i ne priča se u javnost. Barem ja tako vjerujem. I ako su ti ljudi uspjeli teleportaciju, zaista mislim da je to samo početak, jer to je previše velika energija.
[Vrh] Go down
LJUBAV
Žaba
LJUBAV

Female
Cancer Horse
Broj postova : 269
Age : 29
Registration date : 06.05.2012

Gledati na daljinu može svatko Empty
PostajNaslov: Re: Gledati na daljinu može svatko   Gledati na daljinu može svatko Icon_minitimečet svi 10, 2012 3:46 pm

tvoja sadašnja misao je tvoja budućnost aovo što sada prolaziš je samo prošlostvojih misli a usadašnjosti proživljavaš prošlost iradiš budućnost.
[Vrh] Go down
orokusaki
Prašina


Male
Cancer Rooster
Broj postova : 7
Age : 26
Registration date : 02.02.2012

Gledati na daljinu može svatko Empty
PostajNaslov: Re: Gledati na daljinu može svatko   Gledati na daljinu može svatko Icon_minitimeuto svi 15, 2012 9:12 pm

2pac ti si stavarno malo lakoveran. Naravno da je Isus voleo sve podjenako ali naravno nece podeliti nekome tajne koji ce to zloupotrebiti. Sta ti mislis da je Nikola Tesla preneo sve sto je znao ,zasta bi ljudi to prvo iskoristili ? Zapitaj se malo. Da je on preneo svo svoje znanje danas ko zna sta bi bilo od nase zemlje i nas.

Sto se tice teleportacije to je moguce. Cuo sam da je jedan komandir u ruskoj vojsci uspeo da se odbrani ne radeci nista. Jednostavno mislima se branio i zamislio je svaki odbranbeni pokret u glavi ,sto se odrazilo u spoljasnjem svetu. Misli su cudo...
[Vrh] Go down
primitive101
Majmun
primitive101

Male
Sagittarius Cat
Broj postova : 1763
Age : 32
Registration date : 20.10.2010

Gledati na daljinu može svatko Empty
PostajNaslov: Re: Gledati na daljinu može svatko   Gledati na daljinu može svatko Icon_minitimeuto svi 15, 2012 10:07 pm

Da,ljudi zaboravljaju jednu CINJENICU,a to je da je snaga uma jednaka ukupnoj snazi zivotne energije,prane,tj Um=prana.To znaci da neko moze ozbiljnom praksom da svu zivotnu energiju koju ima pretvori u cisti Um,ne u neki objekat Uma,nego u Um kao cistu potencijalnu energiju iz koje moze da se onda manifestuje sve i svasta...

I slazem se u vezi toga sa prenosenjem znanja...Skroz...Nisu problem ni znanje,ni tehnike,ni informacije koje das nekome,nego kakav ce biti njegov predznak dok to isto bude koristio u svome zivotu,jeli pozitivan ili negativan...Tehnike i znanje su neutralni...Usmjerenje Uma moze biti svakojako...
[Vrh] Go down
Novus ordo seclorum
Pračovjek
Novus ordo seclorum

Male
Libra Rooster
Broj postova : 1881
Age : 26
Registration date : 16.11.2011

Gledati na daljinu može svatko Empty
PostajNaslov: Re: Gledati na daljinu može svatko   Gledati na daljinu može svatko Icon_minitimeuto svi 29, 2012 8:56 pm

Da li se može gledanjem na daljinu ići i na mjesec i dalje? Gdje se može ići na seminare gledanja na daljinu i da li ima nekih uputa za to?
[Vrh] Go down
Blizzard
Superforumaš CE-4
Blizzard

Male
Sagittarius Snake
Broj postova : 15088
Age : 30
Registration date : 01.10.2007

Gledati na daljinu može svatko Empty
PostajNaslov: Re: Gledati na daljinu može svatko   Gledati na daljinu može svatko Icon_minitimeuto svi 29, 2012 9:39 pm

Naravno da svatko može gledati na daljinu, ići na Mjesec i puuuno dalje. Kakvo pitanje!

Gledati na daljinu može svatko Xsqbs
[Vrh] Go down
Novus ordo seclorum
Pračovjek
Novus ordo seclorum

Male
Libra Rooster
Broj postova : 1881
Age : 26
Registration date : 16.11.2011

Gledati na daljinu može svatko Empty
PostajNaslov: Re: Gledati na daljinu može svatko   Gledati na daljinu može svatko Icon_minitimeuto svi 29, 2012 10:39 pm

hahahah

A ovo drugo, gdje su seminari, gdje to naučiti? ;)
[Vrh] Go down
Sponsored content
Gledati na daljinu može svatko Empty
PostajNaslov: Re: Gledati na daljinu može svatko   Gledati na daljinu može svatko Icon_minitime

[Vrh] Go down
 
Gledati na daljinu može svatko
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.

Permissions in this forum:Ne moľeą odgovarati na postove.
CE-4 Misterije i neobjašnjivi fenomeni ::  Misterije i neobjašnjivi fenomeni :: Parapsihologija-
Forum(o)Bir: