Početna stranicaPortalPretraľnikRegistracijaLogin

 

 Horoskop za 2011.

Go down 
Autor/icaPoruka
Gea
Moderator
Gea

Female
Scorpio Snake
Broj postova : 10254
Age : 30
Location : Iznad Oblaka
Registration date : 21.04.2009

Horoskop za 2011. Empty
PostajNaslov: Horoskop za 2011.   Horoskop za 2011. Icon_minitimečet pro 30, 2010 2:09 am

Godina na izmaku donijela je velik broj događaja koji su imali planetarni i lokalni utjecaj, mnoge katastrofe i općenito unijela nesigurnost u ljude širom svijeta. Glavno pitanje u ovo predblagdansko doba jest kakva će biti godina koja dolazi?

Astrološka predviđanja za nastupajuću godinu prilično su optimistična, kako globalno tako i za pojedine znakove. Konjukcija Jupitera s Uranom na samom početku godine, 4. siječnja, donijet će sjajne ideje za rješavanje problema, a optimizam će se dodatno pojačati 22. siječnja Jupiterovim ulaskom u Ovna. Već par dana nakon toga Saturnovo retrogradno kretanje profilirat će ideje u nešto izvedivo i moguće, prizemljenije i jasnije.

Ulazak Sunca u Ovna na prvi dan proljeća uz uobičajenu simboliku pupanja i novog života pojačat će nade u dobru godinu, a osjećaj ljubavi i zadovoljstva donijet će Venerin ulazak u Ribe u pratnji Neptuna na početku travnja.

Sanjarenje će prekinuti retrogradno kretanje Merkura u prva tri tjedna travnja, jer će stvoriti buku u komunikacijskim kanalima i zakomplicirati neke dogovore koji su se činili zaključenima. Naravno, glavni savjet u takvim vremenima jest: provjerite sve dvaput i dobro čitajte sitna slova na kraju.

Realističan pristup bit će najbolja politika i tijekom tranzicije planeta u Bika, počevši od ulaska Sunca 20. travnja pa sve do Jupitera 4. lipnja. Ovakva neuobičajena gužva dobar je podsjetnik da su najbolja rješenja uvijek ona najjednostavnija, a dodatne dobre vibracije dat će zaokret Saturna i Jupiterov harmoničan odnos s Plutonom nekoliko dana kasnije koji će na svjetlo dana izbaciti ideje koje su dugo ležale zaboravljene.

Alternativni način razmišljanja, koji može donijeti mnogo dobra, povoljno je aspektiran na početku kolovoza, kada Neptun nakratko posjećuje Vodenjaka. Jesen je uglavnom doba kada se polako zaključuju poslovi započeti ove godine, pa potrebnu učinkovitost osnažuje ulazak planeta u Škorpiona početkom listopada, da bi sjajnu osnovu za godinu koja će doći dao još jedan odličan aspekt Jupitera i Plutona krajem mjeseca.

Sam kraj godine obilježit će još jedna lagana konfuzija koju će retrogradni Merkur izazvati u zadnjem tjednu studenoga i prva dva tjedna prosinca, no ipak će na kraju zaključak biti da je godina bila dobra, bitno bolja od 2010. i da su tijekom turbulentnih perioda uspješno pronađeni putevi rješavanja problema na svim planovima života, od privatnog do poslovnog.

Detaljnu astrološku analizu 2011. godine pročitajte u godišnjim horoskopima za sve znakove zodijaka.

LINK

_________________
I never lose myself because I never found me
[Vrh] Go down
Gea
Moderator
Gea

Female
Scorpio Snake
Broj postova : 10254
Age : 30
Location : Iznad Oblaka
Registration date : 21.04.2009

Horoskop za 2011. Empty
PostajNaslov: Re: Horoskop za 2011.   Horoskop za 2011. Icon_minitimečet pro 30, 2010 2:13 am

OVAN - 2011.
Ovan - godišnji horoskop za 2011.
Godišnji horoskop za Ovna za 2011. godinu obilježit će boravak Jupitera u sunčevom znaku i izuzetno aktivna godina na svim planovima

Pred Ovnovima se nalazi burna godina, u kojoj će Jupiter usmjeriti vaš život prema otvorenijem odnosu s okolinom i pozicionirat će vas u naslovnu ulogu. Osjećat ćete se korisno, upotrebljivo, a ljubavni će odnosi procvjetati pod konjukcijom Urana i natalnog Sunca. S druge strane, imat ćete manje vremena za sebe, no to je žrtva koju ćete lako podnijeti.

LJUBAV

Snažan utjecaj Jupitera i Saturna obilježit će ovaj aspekt života, tjerajući vas na pozornije osluškivanje potreba partnera, što će u konačnici dovesti do nove renesanse veze. U svemu ovome imat ćete jaku podršku Venere, koja će vam dati razumijevanje i umješnost u razgovoru, što će biti od neprocjenjive pomoći za postizanje romatičnih ciljeva.

Ovnovi koji još nisu u vezi godinu trebaju dobro iskoristiti, jer se ovakva prilika ne pruža tako često. Otvorit će se mnoge perspektive, a na vama je da odaberete onu koja vam se čini najboljom.

Godinu ćete provesti oslanjajući se na druge više nego što ste navikli, i vrijeme je da dragim osobama dozvolite da utječu na vaš život. Ma koliko vas to plašilo, trajat će niti pola godine, kada će napokon zaraditi vaše povjerenje i ohrabriti vas.

POSAO

Mars će vas tijekom cijele godine držati pozitivno napetom i ambicioznom osobom, koja se neće štedjeti na poslu, upravo suprotno. Posebno će aktivan biti tijekom travnja, studenog i prosinca, kada će najviše utjecati na razvoj vaše karijere.

Vaš urođen žar za natjecanje bit će ponovno rasplamsan, što će dovesti do boljeg iskorištavanja vaših potencijala u prave svrhe. Rezultati će varirati, jer nije svaka okolina jednako prijemčiva, pa ćete ponekad zaraditi i epitet tiranina. Kad se to dogodi, olabavite malo, otpustite uzde, jer moguće je držati stvari pod kontrolom čak i ako ne bdiješ nad njima cijelo vrijeme.
ZDRAVLJE

Vaš temperament doći će do izražaja u ovoj godini, što će izravno utjecati i na zdravlje i snagu. Početak godine bit će sjajan, osjećat ćete se snažno i u kondiciji, no kako će godina odmicati, balon će se početi ispuhavati. Aspekti Urana i Jupitera malo će vam skratiti fitilj, što će dovesti do umora i iscrpljenosti. Snagu vratite zdravijim načinom života i povećanom fizičkom aktivnošću.

LINK

_________________
I never lose myself because I never found me
[Vrh] Go down
Gea
Moderator
Gea

Female
Scorpio Snake
Broj postova : 10254
Age : 30
Location : Iznad Oblaka
Registration date : 21.04.2009

Horoskop za 2011. Empty
PostajNaslov: Re: Horoskop za 2011.   Horoskop za 2011. Icon_minitimečet pro 30, 2010 2:16 am

Bik - godišnji horoskop za 2011.
Godišnji horoskop za Bika za 2011. donosi znatno veću opuštenost i godinu u kojoj će vas ljudi početi doživljavati drugačije

Lakoća življenja poklopit će se s težnjama za napretkom tijekom cijele godine. Osjećat ćete potrebu za izražavanjem svoje kreativnosti, a poticaj će doći od aspekata Urana, Jupitera i Venere. Trebat ćete popraviti kvalitetu života i uvjete rada kako bi vam život bio ugodniji, što će vam oduzeti više vremena nego prošle godine. Srećom, povoljni aspekti Jupitera omogućit će vam da sve navedeno napravite puno opuštenije nego inače, što će vam donijeti mir i sreću.

LJUBAV

Ljubav će vam biti intenzivnija nego protekle godine, i koristit ćete više vremena na odnose s partnerom, njihovo njegovanje i razvoj. Općenito će vaši osjećaji biti snažniji i izražavat ćete ih lakše nego do sada. Ova će vas otvorenost podsjetiti na vaše snove i dozvolit ćete sebi da im se približite više no ikad, pod utjecajem Urana i Jupitera imat ćete više samopouzdanja pa će slobodni Bikovi učiniti sve potrebno da promijene taj status.

Ovakvo ponašanje izazvat će promjene u okolini, koja će vas početi doživljavati drugačije nego do sada, no toliko spominjani Jupiter i ovdje će vam dati snage za objašnjavanje novih modela ponašanja. Vrijeme je za razgovore, razbijanje tabua i prepreka kako biste ostvarili kvalitetan odnos s partnerom.

POSAO

Početkom godine trebat ćete raditi dvostruko više nego do sada, no već tijekom veljače vaše će nove ideje pasti na plodno tlo i počet ćete ih usmjeravati prema realizaciji. Bitno je odrediti prioritete i čvrsto se držati rasporeda koji ste sami napravili. Ako budete uporni i dosljedni, tijekom rujna postoji mogućnost promjene posla na bolje, kao posljedica jedne od uspješnih ideja.

Harmoničan odnos s novcem cijele će vas godine držati u dobrom raspoloženju, jer ćete pojačati samokontrolu i smanjiti nepotrebne izdatke. Bit ćete koncentrirani i usmjereni na boljitak kako za sebe tako i za okolinu, koja će to znati cijeniti. Naročito povoljno razdoblje za potpisivanje ugovora i ulazak u nove financijske aranžmane je tijekom svibnja i lipnja. Kako će vam vaša kreativnost pomagati u svim aspektima života, tako ćete i ovdje uspješno izbjegavati sve zamke i otići na zasluženi godišnji odmor u kolovozu.

Nemojte zaboraviti ni kolege i suradnike, jer njihova bi vam pomoć mogla biti neprocjenjiva u dostizanju ciljeva. Iako ste uobičajeno navikli raditi sami sve što možete, ove godine dozvolite i ljudima oko vas da daju svoj doprinos, zasluge za dobro napravljen posao stići će vama.

Ipak, većina problema vezanih za karijeru nestat će kada Neptun napusti to područje vašeg života u travnju, i nakon toga možete mirno nastaviti godinu svojim tempom.

ZDRAVLJE

Fizička kondicija cijele će godine biti dobra, pod utjecajem Jupitera. Sve nakupljene tenzije i stres uspješno ćete rješavati fizičkim aktivnostima i puniti baterije za nastavak uspješno započetih poslova. Ipak, obratite više pažnje na bubrege, pazite da pijete dovoljno tekućine i dovoljno se odmarate.

LINK

_________________
I never lose myself because I never found me
[Vrh] Go down
Gea
Moderator
Gea

Female
Scorpio Snake
Broj postova : 10254
Age : 30
Location : Iznad Oblaka
Registration date : 21.04.2009

Horoskop za 2011. Empty
PostajNaslov: Re: Horoskop za 2011.   Horoskop za 2011. Icon_minitimečet pro 30, 2010 2:19 am

Blizanci - godišnji horoskop za 2011.
Godišnji horoskop za Blizanca za 2011. godinu obilježit će rasterećenje u ljubavi i dobra prva polovica godine za rješavanje financijskih pitanja

Astrološki aspekti omogućit će vam da u 2011. godini uspješno završite poslove započete prošle godine, što će imati posljedice u svim aspektima života. Uran, Mars i Sunce imat će najveći utjecaj na kvalitetu i uspjeh svih vaših napora tijekom godine. Otvorit će se nove mogućnosti, koje će vas približiti ciljevima koje ste si zacrtali. Unatoč svim preprekama, okolina će vam pomoći u dostizanju željenih postignuća, stoga ćete osjećati obavezu da im se odužite, što će uz financijske probitke biti itekako moguće.

LJUBAV

Ove godine strast i glamur ulaze na velika vrata u vaš život, a konstelacija planeta na vašem nebu probudit će u vama potrebu za ljubavi, koju ćete uspješno zadovoljiti. Ako ste u kompliciranoj vezi, potrudit ćete se da taj odnos učinite jednostavnijim i prihvatljivijim za obje strane, oslanjajući se na zdravu logiku. Venera će vas učiniti privlačnijom osobom, naročito krajem lipnja i početkom srpnja, kada je i najbolje razdoblje za usamljene Blizance da pronađu odgovarajućeg partnera.

Zadnje četiri godine nosili ste teret odnosa na svojim plećima, vrijeme je da vas Jupiter i Uran malo rasterete i omoguće vam da sagledate svijet oko sebe i svoje potrebe novim očima. No, nemojte samo uživati u novim uvidima nego djelujte, pronađite u sebi izgubljene osjećaje i završite godinu harmonično i sretno.

No, nemojte zaboraviti na Saturn koji već drugu godinu za redom čvrsto drži konce vašeg ljubavnog života u svojim prstenovima, jer će vas i dalje držati pri zemlji i natjerati vas da veze shvatite prilično ozbiljno.

POSAO

Tijekom cijele godine vaš će profesionalni život biti pod utjecajem Venere i Saturna, što će stvoriti uvjete za napredak na tom planu. Osjetit ćete potrebu za priznanjem, ujedno postajući svjesni na koji način to možete napraviti najlakše i najbrže. U poslovnim odnosima bit ćete osjetljiviji na druge, što će dovesti do harmonije i uspjeha. Uspješno ćete pronaći pravu mjeru u razgovorima i pregovorima, što će najviše utjecati na uspješno dovršenje nekih projekata koje ste pokrenuli.
Prva polovica godine naročito je dobro aspektirana za financijska pitanja, tako da ne treba žaliti vremena i truda da bi sve bilo završeno na vrijeme. Vaša će vam situacija postati jasnija, omogućujući vam da djelujete i ispravite sve pogreške koje ste radili posljednjih nekoliko godina. Krajem godine obratite više pažnje na sve poslove vezane uz novac, jer od listopada počinje razdoblje u kojem morate biti koncetriraniji u tom aspektu.

Najveći utjecaj imat će ipak kratak prolaz Saturna u periodu od travnja do kolovoza, koji će vam dati naznake kako će izgledati 2012. i cijela dekada iza nje ... Iako ćete se osjećati svemoćno, shvatit ćete da zapravo ne znate točno što želite postići na profesionalnom planu, pa počnite razmišljati dugoročno, jer ta teška odluka mora pasti najkasnije sljedeće godine.


ZDRAVLJE

Učinci Urana kombinirani s Merkurom oduzimat će vam priličnu količinu energije, tako da ćete se zamarati brže nego inače. Unatoč svemu, sve do lipnja vaš će imuni sustav i opće stanje biti u redu, no nakon toga trebate posvetiti više pažnje prehrani. Naročito izbjegavajte jako začinjenu hranu, jer će vam probavni sustav imati teškoća sve do kraja godine. Ipak, ukoliko obratite dovoljno pažnje na sadržaj vašeg tanjura, većih problema u 2011. nećete imati.LINK

_________________
I never lose myself because I never found me
[Vrh] Go down
Gea
Moderator
Gea

Female
Scorpio Snake
Broj postova : 10254
Age : 30
Location : Iznad Oblaka
Registration date : 21.04.2009

Horoskop za 2011. Empty
PostajNaslov: Re: Horoskop za 2011.   Horoskop za 2011. Icon_minitimečet pro 30, 2010 2:23 am

RAK - 2011.
Rak - godišnji horoskop za 2011.
Godišnji horoskop za Raka za 2011. godinu obilježit će puno samopouzdanja koji će se odraziti povoljno na poslovnom i ljubavnom planu i ubiranje plodova ranije odrađenih poslova
Ove će se godine početi pokazivati pravi rezultati napora koje ste ulagali tijekom cijele 2010. godine, i to u svim područjima života. Takav će vas napredak natjerati da na kraju godine postavite nove, još više ciljeve, puni samopouzdanja, znajući da su ostvarivi. Samo će vas Pluton lagano vući niz rijeku sjećanja, no kad pomislite da to nije produktivno, isplivat će neki događaji iz prošlosti koji će se pokazati kao vrlo korisna iskustva za budućnost i nove planove.
LJUBAV

Ljubavni život bit će nešto suzdržaniji i mirniji, pogotovo nakon ožujka. Partner će vam se činiti više kao prijatelj, osoba koja vas potpuno razumije i u koju možete imati povjerenja. Stoga, ne oklijevajte nego zatražite prijateljsko uho i savjet svaki put kada vam zatreba, jer savjeti i podrška koje ćete dobiti bit će od neprocjenjive vrijednosti. Venera će početak godine začiniti s malo romantike, a Rakovima bez partnera će ljetne mjesece učiniti zanimljivijim i izglednijim za početak neke nove veze koja će imati dobre perspektive za opstanak.

Kako će vam Jupiter cijele godine davati dovoljno samopouzdanja, razgovore s partnerom nećete smatrati znakom slabosti nego zrelosti, kako vas tako i veze, što će imati blagotvoran učinak na cijelu kućnu atmosferu. Teška pitanja stalno će se pojavljivati pod utjecajem hermetičnog Plutona, no uspjet ćete odagnati tmurne misli i ostati prisebni.

Ipak, Uran ne miruje i donosit će periodične želje za iskakanjem iz rutine svakodnevice, no bilo bi uputno ne poslušati takve porive i ostati čvrsto nogama na zemlji, jer ćete samo tako izbjeći opasnost od povređivanja partnera i prekida veze.

Sva pitanja koja imate za svoju podsvijest izronit će brzim prolazskom Južnog čvora već početkom siječnja, što će vas vratiti u prošlost i natjerati da neke stare veze ili zaboravite zauvijek ili popravite odmah.


POSAO

Posao će vam tijekom godine nalikovati na bojišnicu, jer nakon godine koja je prošla u relativnom miru, slijedi cijeli baraž novih projekata, a neki od njih povlače za sobom i nove funkcije i promjene radnog mjesta. Promjena je u zraku, bez obzira gdje se nalazili, tako da ćete imati besanih noći provedenih u razmišljanju kamo dalje. Kako dalje, znate i sami vrlo dobro, a upravo to znanje je i razlog novih zaduženja.

Kako ste naklonjeni izazovima, nećete previše oklijevati, no pripazite da ne idete glavom tamo gdje drugi ne bi ni nogom. Unatoč sjajnoj reputaciji koju imate, uvijek će se naći osoba spremna da vam podmetne nogu i sruši vas, tako da je ključno odabrati suradnike u koje imate povjerenja.
Sva događanja povećat će vašu brigu za financijsku stranu, kako biste bili osigurani u slučaju problema. No, kako Jupiter bdije nad vašim poslovnim potezima ove godine, novca će biti u dovoljnim količinama, na vama je da ga uzmete i sačuvate. Ukratko, poslovna godina bit će uspješna Rakovima hladne glave koji ne povlače ishitrene poteze.

No, Jupiter koji vas tjera na razmišljanje o boljem i većem dobit će partnera u liku čudnovatog Urana, koji će vas poticati na novosti, promjene i nove izazove, tako da promjena karijere, radnog mjesta ili čak otvaranje svojih projekata nisu nemogući, dapače.


ZDRAVLJE

Pluton, Merkur i Venera radit će probleme metabolizmu na početku godine, no ti će problemi proći dovoljno brzo da ne uzrokuju ozbiljnije posljedice. Pažljiviji trebate biti s mišićima, koji će tijekom svibnja i listopada biti izloženi umoru, što bi u kombinaciji s nepažnjom moglo dovesti do ozbiljnijih ozljeda koje bi vam zadavale muke godinama. Stoga, vježbati počnite odmah, kako biste pripremili tijelo i učinili ga otpornijim.

LINK

_________________
I never lose myself because I never found me
[Vrh] Go down
Gea
Moderator
Gea

Female
Scorpio Snake
Broj postova : 10254
Age : 30
Location : Iznad Oblaka
Registration date : 21.04.2009

Horoskop za 2011. Empty
PostajNaslov: Re: Horoskop za 2011.   Horoskop za 2011. Icon_minitimečet pro 30, 2010 12:49 pm

LAV - 2011.
Lav - godišnji horoskop za 2011.
Godišnji horoskop za Lava za 2011. godinu obilježit će financijski povoljna godina u kojoj ne treba pretjerivati s promjenama
Godina pred vama činit će vam se kao velika slagalica u kojoj se komadići sami slažu. Kako su aspekti planeta velikom većinom povoljni, Saturn koji će vas spuštati na zemlju i podsjećati na svijet oko vas neće biti toliko uznemirujuć.

Blagotvorno će djelovati čak i Neptun, čija će energija ispuniti vašu kreativnost i dati vam povoda za razne manje korekcije u svim aspektima života. Ukoliko ne pretjerate s promjenama, godina će proći bez većih poteškoća.

LJUBAV

Jupiter će vas već početkom godine pogurati prema romantici i zavođenju, a srce će vam zaigrati nekoliko puta pri pomisli na neke mogućnosti koje su vam se otvorile. Naravno, ako ste u stabilnoj vezi, to vas neće uzdrmati, ali one koji važu već neko vrijeme natjerat će na promjenu partnera. Lavovi bez partnera iskoristit će to povoljno razdoblje za privlačenje novog, što neće biti previše teško i zahtjevno. Mnogi će Lavovi osjetiti potrebu za formaliziranjem veze brakom, no neka dobro razmisle i odvagnu jesu li stvarno spremni za taj korak.

Izravna opozicija Saturna i Neptuna utjecat će i na ljubavni segment života, jer će borba te dvije teške planete uzrokovati osjećaj rastrganosti i želje za nemogućim. Nemojte se prepustite maštanju nego se vratite na zemlju i suočite sa svojim strahovima, rezultat će biti čudesan.

Ma koliko Saturn zahtijevao od vas, vi u pravilu više zahtijevate od partnera, tako da ćete ove godine morati naučiti obuzdati ego i početi promatrati partnera drugim očima, kao ravnopravnu osobu u vezi. Naravno, to će zahtijevati određene pomake svijesti kako biste svoje razmišljanje prebacili na ovu razinu, pa se prepustite tim impulsima, nećete zažaliti.

POSAO

Lavovi kojima se drma stolac na poslu iskoristit će prva dva mjeseca godine za stabilizaciju stanja ili promjenu radne okoline, u zavisnosti od zadovoljstva trenutnim poslom. U svakom slučaju suradnici će očekivati rješenja od vas, na svakodnevnoj bazi, stoga trebate biti spremni na teške odgovore i prekovremene sate u uredu. Budite dosljedni i stanite čvrsto iza svojih inicijativa, isplatit će vam se.

Cijela godina bit će povoljna u financijskom smislu, bez velikih uspona i padova. Štoviše, otvorit će vam se povoljne mogućnosti dugoročnih ulaganja, čime biste ostvarili sigurnost na duži period. To će se dogoditi krajem godine, tako da imate dovoljno vremena za pažljivo planiranje i razradu strategije ulaganja.

Ujesen se pripazite Marsa koji će proletjeti ovim aspektom vašeg života, ostavljajući za sobom hrpu pitanja za vas i vaše kolege. No, sa sobom će donijeti i onaj životinjski šarm koji će vam omogućiti da dobijete sve što poželite od drugih ... malo pripazite da se ne bi previše zanijeli i zaboravili bitne stvari.


ZDRAVLJE

Tijekom godine najveći će utjecaj na vaše zdravlje imati Neptun, koji će uzrokovati probleme s jetrom, stoga je bitno da pripazite na ishranu, izbjegavate određene vrste masti koje bi vam mogle pogoršati stanje. S druge strane, Mars i Saturn održat će muskulaturu snažnom i otpornom, tako da je ova godina pravo vrijeme za povratak u formu i pojačano vježbanje kojim možete udariti dobre temelje zdravlja za godine koje slijede.

LINK

_________________
I never lose myself because I never found me
[Vrh] Go down
Gea
Moderator
Gea

Female
Scorpio Snake
Broj postova : 10254
Age : 30
Location : Iznad Oblaka
Registration date : 21.04.2009

Horoskop za 2011. Empty
PostajNaslov: Re: Horoskop za 2011.   Horoskop za 2011. Icon_minitimečet pro 30, 2010 12:51 pm

DJEVICA - 2011.
Djevica - godišnji horoskop za 2011.
Godišnji horoskop za Djevicu za 2011. obilježit će izlazak Saturna iz znaka koji donosi olakšanje i više sreće na svim planovima

Ove ćete godine ubaciti u višu brzinu i odjuriti naprijed, postaviti stvari na svoje mjesto kako ste zamislili, a sve to pomoću unutarnjeg mira i sigurnosti koje tražite. Jupiter će vam pomoći pri tome, kao i da proširite te osjećaje na sva područja života. Konzervativan pristup isplatit će se ove godine, jer ćete uspješno riješiti materijalne probleme, što će vam s druge strane omogućiti kvalitetno planiranje budućnosti, kako privatne tako i poslovne.

LJUBAV

Godinu će karakterizirati odlični odnosi s partnerom i bit će puna trenutaka koji će istovremeno biti nježni i strasni, jednom riječju događaji za pamćenje. No, ako pripadate drugoj dekadi znaka, mogla bi se pojaviti i lagana crta posesivnosti koju partner neće dobro prihvatiti, stoga pripazite na to. Djevice koje nisu u vezi mogle bi na putovanju upoznati osobu uz koju će se čvrsto vezati, što bi moglo prerasti u stalnu vezu.

Ipak, Djevice s partnerima imaju dosta za pretresti tijekom godine, jer će veza ući u novu dimenziju, pa će biti potrebno riješiti se nekih tereta iz prošlosti. Najbolje rješenje je otvoren razgovor pun uvažavanja, kojim ćete sve nedoumice izvesti na čistinu i krenuti dalje neopterećeni. Slobodni pripadnici znaka moraju pripaziti da tijekom jeseni ne pomiješaju prijateljstvo s ljubavi, što bi moglo dovesti do nesporazuma.

Sve prepreke koje Uran postavi pred vašu vezu, a Pluton vas ujedno ispuni strahovima, možete nadići utjecajem Jupitera, njegovom smirenošću i nesalomljivom voljom. Nemajte straha od konfrontacije ako iskreno osjećate da ste u pravu, jer ćete uspjeti uvjeriti partnera u svoje dobre namjere.

Utjecaj Plutona i Neptuna početkom travnja tek počinje i daje vam naznake kako će vaš ljubavni život izgledati sljedećih četrnaest godina. Vaši odnosi s partnerom, ili partnerima, u tom će dugogodišnjem razdoblju biti u znaku spiritualnog i samospoznaje kroz romantične odnose, tako da možete biti sigurni da površnih veza neće biti.

POSAO

Vrijeme je za tješnju suradnju i bolju komunikaciju s kolegama, samo ako uspijete probuditi timski duh u sebi. Kako ga zapravo imate u velikim količinama, trebate samo nadići strahove od dijeljenja ideja s drugima, jer ove godine nitko neće preuzeti zasluge za vaše uspjehe. Nemojte se bojati činiti ustupke kolegama, od njih ćete imati samo koristi.

Poslovnim dijelom života dominiraju Jupiter i Sunce, osvjetljavajući vam put prema uspjehu koji trebate slijediti na način da se otvorite prema okolini, kažete jasno i glasno što mislite i želite i na taj način promijenite dinamiku odnosa na radnom mjestu.

Kad se njima priključi i utjecaj Mjeseca, osjetit ćete blagotvoran učinak na vašu financijsku situaciju, koja ne samo što će se značajno popraviti, nego će biti i viška za nove planove i investicije. Poželjna su i partnerstva, uz dozu opreza koja je svakoj Djevici usađena pri rođenju.

Kako se Chiron napokon miče iz poslovnog dijela vašeg horoskopa, možete očekivati da će vaši talenti napokon zasjati u pravom svjetlu, donoseći dugo očekivana priznanja i nagrade, a u periodu od lipnja do kraja godine možete očekivati značajne promjene u karijeri koje će postaviti temelje za potpuno nove stvari u ovom segmentu vašeg života.ZDRAVLJE

Izlazak Saturna iz vašeg znaka blagotvorno će utjecati na vaše zdravlje, dajući vam dodatnu energiju u proljeće. Ipak, ne treba odmah krenuti svom snagom u fizičke aktivnosti i zadovoljavati probuđeni apetit, pripazite na probavu tijekom cijele godine, a posebnu pažnju posvetite nogama i gležnjevima, gdje bi lako moglo doći do ozbiljnijih ozljeda.

Kako vam je organizam prilično iscrpljen, bilo bi dobro poslušati neki savjet nutricionista u svrhu nadoknađivanja nedostatka vitamina, a za početak će poslužiti i odlazak obiteljskom liječniku koji može analizirati krvnu sliku.

LINK

_________________
I never lose myself because I never found me
[Vrh] Go down
Gea
Moderator
Gea

Female
Scorpio Snake
Broj postova : 10254
Age : 30
Location : Iznad Oblaka
Registration date : 21.04.2009

Horoskop za 2011. Empty
PostajNaslov: Re: Horoskop za 2011.   Horoskop za 2011. Icon_minitimečet pro 30, 2010 12:55 pm

Vaga - godišnji horoskop za 2011.
Godišnji horoskop za Vagu za 2011. godinu obilježit će prisutnost Saturna u sunčevom znaku koji tjera na promjene - upornost i izdržljivost glavni su savjeti na svim područjima

Godina će vam donijeti želju za promjenom, bilo odnosa s partnerom ili poslovnu, kako biste razriješili situacije koje vas muče duže vrijeme. Stižu nove ideje i projekti i treba napraviti čišćenje kako bi se mogli okrenuti budućnosti. Stoga, ako veza još nije službena, ozakonite je, pokrenite novi posao ili riješite odnose na starom. Posvetite dovoljno pažnje osobama u koje imate povjerenja, jer njihovi će vam savjeti pomoći da pronađete put koji vam najviše odgovara.

LJUBAV

Prisutnost Saturna pojačat će intuiciju koja će vas nepogrešivo odvesti u smjeru ljubavi vašeg života, bila to osoba koja je vaš trenutni partner ili neka druga. Proljeće je doba kada ćete početi rješavati svoju ljubavnu situaciju, pronaći novu snagu za akciju kojom ćete srediti odnose na način da obje strane budu zadovoljne.

No, prije toga morat ćete se suočiti sa svojim i partnerovim demonima tijekom ljeta, izvlačeći stvari iz prošlosti. Miran i staložen pristup donijet će najviše dobra, uz razumijevanje partnerovih problema.

Ipak, Sunce, Saturn i Mars neće napraviti eksplozivnu mješavinu koja razara, nego prilično umirujuću kombinaciju energija koja će smiriti strasti i dovesti vezu u mirne vode. Iskoristite hermetični utjecaj Plutona i povucite se povremeno u sebe, dajući si vremena za razmišljanje i odlučivanje hladne glave.

Vrijeme je da vezu postavite na nove osnove, tako da i vi budete zadovoljni. Ako vam to ne pođe za rukom s trenutnim partnerom, ne očajavajte nego pričekajte da Venera uđe u vaš znak krajem rujna i početkom listopada, to će biti pravo doba za pronalaženje nove ljubavi s kojom ćete moći izgraditi kvalitetan odnos. Pošto i Neptun napušta ovaj segment vašeg horoskopa, možete biti sigurni da će veza od samog početka biti po vašem ukusu.

POSAO

Iako će vam se žuriti da neke od projekata koje radite dovedete do cilja, planete vam nisu toliko naklonjene da biste to mogli izvesti bez muke. Upornost i izdržljivost dvije su ključne riječi na koje se morate osloniti kako biste završili započeto. Obratite pažnju na financijsku konstrukciju da vam se ne bi potkrale kobne greške, pogotovo tijekom rujna, kada trebate biti naročito oprezni da ne ugrozite sve pogrešnom procjenom. Poslovi vezani za investiranje u nekretnine, ma koliko izgledali privlačni na prvi pogled, skrivat će zamke koje morate izbjeći.

Želja za financijskom stabilnošću vodit će vas kroz sve poslovne poduhvate, pa je preporučen umjeren pristup bez ekstravagantnih izleta u nepoznato.


Pokušajte u sebi pronaći motivaciju za rad, jer je okolina neće davati u prevelikim količinama, i utješite se mišlju da neizvjesna situacija ipak neće trajati predugo. Bit će dovoljno suzdržati se od naglih odluka koje niste dvaput provjerili i financije će biti zadovoljavajuće tijekom cijele godine.

Vrijeme je da prestanete raditi posliće sa strane koji vam oduzimaju previše vremena i posvetite se ozbiljno svojoj karijeri. Netpun će u kratkom prolasku od travnja do kolovoza dati naznake kako bi vaš posao trebao izgledati, pa imate vremena do kraja godine da takav i dobijete. Nakon toga slijedi vam period od četrnaest godina njegovog utjecaja, u kojem će se ovaj planet snova potruditi da radite ono što stvarno volite.

ZDRAVLJE

Vaše će vam tijelo poslati dovoljno jasne signale da shvatite kad trebate usporiti, uz svesrdnu pomoć Saturna koji će ublažiti strahovanja za zdravlje. Iako će godina biti naporna i puna stresa, najveću pažnju zdravlju trebate posvetiti tijekom lipnja i srpnja, kada će organizam tražiti lakšu hranu. Na sreću, tada na scenu stupa Jupiter koji će vam pomoći da izdržite i vratiti vam snagu, no i uz tu pomoć nećete biti imuni na često pobolijevanje i umor. Jesen donosi povratak u normalu, uz upozorenje za kronične bolesnike - češći posjeti liječniku obvezni su tijekom studenog.

LINK

_________________
I never lose myself because I never found me
[Vrh] Go down
Gea
Moderator
Gea

Female
Scorpio Snake
Broj postova : 10254
Age : 30
Location : Iznad Oblaka
Registration date : 21.04.2009

Horoskop za 2011. Empty
PostajNaslov: Re: Horoskop za 2011.   Horoskop za 2011. Icon_minitimečet pro 30, 2010 1:06 pm

Škorpion - godišnji horoskop za 2011.
Godišnji horoskop za Škorpiona za 2011. donosi kraj jednog ciklusa na ljubavnom planu, probleme s ulaganjima i dobre poslovne aspekte od svibnja

Ući ćete u novu godinu puni planova i elana za njihovo provođenje, nošeni snagom Jupitera i potaknuti probuđenom kreativnošću koju će donijeti Saturn. Prilično intenzivan socijalni život cijele će vam godine odvlačiti pažnju od problema u kući i na poslu, stoga budite oprezni i nemojte pretjerivati, nužno su vam potrebni češći odmori uz potpuno opuštanje. Kako će na svim područjima života događaji biti jednako intenzivni, morate pokazati velik stupanj samokontrole kako godinu ne bi bacili u vjetar.

LJUBAV

Bliži se kraj jednog ciklusa na ljubavnom planu, pa će dobar dio Škorpiona unijeti ozbiljne promjene u svoj život. Ovo ne znači nužno i promjenu partnera, nego promjenu odnosa snaga u vezi. Što se tiče slobodnih Škorpiona, njihov cilj za ovu godinu je pronalazak novog, odgovarajućeg partnera koji će donijeti novu energiju u njihov život.

Ključne korake poduzet ćete u prvom dijelu godine, kada ćete postavljati pitanja o svrhovitosti odnosa koje održavate s partnerom, a odgovori će stizati dugo i polako. Osjećat ćete se nemoćno, stoga je potrebno zadržati samokontrolu i dobar dio misli ostaviti za sebe. S partnerom podijelite destiliranu verziju, bez snažnih izraza osjećaja i eksplozija koje su vam do sada bile uobičajene. Jedino tako uspjet ćete napraviti nešto konstruktivno.

Subjektivan pogled na svijet pravo je svakog čovjeka, no kako će vam Saturn zamagliti razum i onemogućiti jasno razmišljanje, vrlo je važno da dvaput promislite prije nego što kažete nešto što ćete odmah požaliti.

Nakon što Jupiter uđe u vaš partnerski znak Bika u lipnju, razdoblje do kraja godine bit će čarobno na polju romantičnih veza, tako da će svaki Škorpion moći pronaći partnera prema svojim najskrivenijim željama. Naravno, bilo bi dobro ne iskorištavati novostečeni šarm na baš svakome koga sretnete, ne rasipajte se na sve strane nego se usredotočite na svoje želje i pronađite pravu osobu.

POSAO

Kao potpuna suprotnost ljubavnom, profesionalni život gotovo pa je posut ružama sve do samog kraja godine. Bit ćete promišljeni i odlučni, vodit ćete posao na način koji vam najviše odgovara i koji donosi najbolje rezultate, pa se trebate malo potruditi istaknuti svoje zasluge kako bi dobili nagradu koja vam ne smije izmaći.

Komunikacija s okolinom bit će prilično kvalitetna, gotovo iznenađujuće dobra, no povremeno ćete ipak morati upotrijebiti svoju žaoku kako bi kolege vratili na pravi put. Tu se osjeća padajući utjecaj Jupitera, jer će takvi ispadi biti sve rjeđi i blaži.

Pokušajte se pridržavati rasporeda koji ste sami odredili, jer ćete na taj način držati situaciju pod kontrolom i spremno ubrati financijsku nagradu za uspjeh. Da, ova je godina financijski bolje aspektirana od prethodne, no jedino u slučaju da vas ne obuzme proljetno ludilo i sokovi u tijelu prevladaju zdrav razum.

U tom slučaju mogli bi se lako naći u problemima, jer ulaganja nisu posebno dobro aspektirana, upravo suprotno. Potreban je velik oprez u jesenskim danima kada bi vas dobar prijedlog mogao ponijeti u krivom smjeru.

Najbolje će razdoblje biti tijekom travnja i svibnja kada ćete moći napraviti gotovo sve što poželite, pa iskoristite taj period kako biste završili neke projekte koje ste zanemarivali i započnite nove koji su baš po vašem ukusu. Ipak, pripazite da vas posao potpuno ne obuzme i da ne pregorite radeći, zadajte si tempo koji ćete moći izdržati.


ZDRAVLJE

Sam početak godine je najkritičniji, jer stres polako počinje uzimati danak i oslabljuje vam imunitet. Saturn će tu odigrati ulogu loše planete, oduzimajući vam energiju i čineći vas iznimno osjetljivim na bolest. Pazite na pluća i respiratorni sustav, a moguće su i česte upale grla. Izuzetno je važan redovit i dug san, koji vam može vratiti dio izgubljene energije, a drugi dio će nadoknaditi kvalitetnija i promišljenija prehrana.

LINK

_________________
I never lose myself because I never found me
[Vrh] Go down
Gea
Moderator
Gea

Female
Scorpio Snake
Broj postova : 10254
Age : 30
Location : Iznad Oblaka
Registration date : 21.04.2009

Horoskop za 2011. Empty
PostajNaslov: Re: Horoskop za 2011.   Horoskop za 2011. Icon_minitimečet pro 30, 2010 1:14 pm

STRIJELAC - 2011.
Strijelac - godišnji horoskop za 2011.
Godišnji horoskop za Strijelca za 2011. godinu obilježit će odličan aspekt Jupitera, bit će to bolja godina od prethodne s uspjesima u privatnom životu dok se u poslu treba čuvati brzopletosti

Riječ za početak godine je optimizam, koji će hraniti izlazak Plutona i snažno prisustvo Jupitera. Iskoristiti ovakvu konstelaciju predstavlja obavezu svakog Strijelca koji drži do sebe, jer otvorit će se mnoga vrata za nove ideje, nove ljude i nove projekte. Svi aspekti života bit će podjednako važni i zastupljeni tijekom godine, a događanja u privatnom životu bit će uzbudljiva i istovremeno smirujuća, dajući snagu za izdržavanje ne baš jednostavnih izazova na profesionalnom planu. Uz dosta dobar zdravstveni bilten, Strijelcima se smiješi godina bolja od prethodne.

LJUBAV

Početak godine donijet će izazove u privatnom životu. Strijelci u vezama još će čvršće prigrliti partnera, a slobodni će se baciti u lov na novu osobu u svom životu i biti prilično uspješni u tome. Uvjerljivost, blagoglagoljivost i šarm su u usponu, što će širom otvoriti vrata novim ljudima u vašem životu.

Posebno dobro aspektirane su razne proslave i slična događanja na kojima ćete imati priliku upoznati nove, uzbudljive ljude koji mogu brzo zauzeti važno mjesto u vašem životu. Ipak, bez obzira na sve, nećete tražiti površne veze nego ćete se koncentrirati na ljude koji vam mogu pružiti barem onoliko koliko i vi njima, inelektualno stimulativne i zabavne.

No, Pluton na izlasku ipak je dovoljno jak da malo zamuti vode, ali ipak će prevladati vaše široko srce i bit ćete spremni žrtvovati dio osobnosti za ljude koje volite. Nemojte pretjerivati, niste svemoćni i sveprisutni, pa ograničite svoju dobru volju za stvarno važne osobe, a pri odabiru će vam pomoći lucidnost probuđena Saturnovim utjecajem.

Početak svibnja vrijeme je za slobodne Strijelce, jer gužva koju će Mjesec, Merkur, Venera, Jupiter i Uran stvoriti u ovom dijelu vašeg horoskopa znači da je ljubav na dohvat ruke i da nema šanse da je promašite. Stoga, sredite se, obucite najbolje plesne cipele i krenite u potragu za novim partnerom koji će zadovoljiti sve vaše potrebe.


POSAO

Hrabro ćete se uhvatiti u koštac sa svakodnevnim problemima i skidati jedan po jedan s dnevnog reda, ali pritom ipak budite oprezni i razmislite o prioritetima. Odnosi s kolegama neće biti toliko harmonični kao odnosi u privatnom životu, no uspjet ćete održati kvalitetnu razinu komunikacije koja će omogućiti postizanje profesionalnih ciljeva.

Radite u skladu s mogućnostima, jer će u suprotnom Pluton kazniti svaku grešku na početku godine, možda čak i toliko snažno da ćete imati velikih problema pri ispravljanju. Ipak, dobro planiranje donijet će prve rezultate već u srpnju, kada možete očekivati prvu žetvu priznanja za kvalitetu posla koji obavljate.

Iako ćete se suočiti s nekoliko izazova financijske prirode na samom početku godine, ubrzo ćete vratiti stvari na svoje mjesto i početi zarađivati koliko smatrate da vrijedite. No, brzopletost bi vas mogla koštati, stoga pažljivo provjeravajte sve činjenice i ne dozvolite da vas prilika za brzom zaradom izbaci iz takta, svaka greška može biti kobna.

Čak šest planeta koje će početkom svibnja ući u vaš partnerski znak Ovna ispunit će vas kreativnošću i voljom za radom, donoseći dašak zabave u svakodnevne radne obaveze i omogućujući vam da izrazite sve svoje želje za napretkom. Posao će postati igra, a vi ćete napokon početi ubirati plodove svog teškog dugogodišnjeg rada.

ZDRAVLJE

Nemoguće je izbjeći određene posljedice po zdravlje u današnjem vremenu, pa ćete tako patiti od čestih glavobolja koje će sredinom godine ipak prestati. Saturn će vas svojim utjecajem izvesti na pravi put, ukazujući vam na zdravije alternative sadašnjim navikama. Preporučuje se dosta sna, čak i popodnevni odmor za one najaktivnije, a sve u svrhu očuvanja zdravlja. Posebno su ugroženi gornji ekstremiteti i glava, stoga budite oprezni i ne izazivajte sreću, moguće su teže ozljede.

LINK

_________________
I never lose myself because I never found me
[Vrh] Go down
Gea
Moderator
Gea

Female
Scorpio Snake
Broj postova : 10254
Age : 30
Location : Iznad Oblaka
Registration date : 21.04.2009

Horoskop za 2011. Empty
PostajNaslov: Re: Horoskop za 2011.   Horoskop za 2011. Icon_minitimečet pro 30, 2010 1:20 pm

Jarac - godišnji horoskop za 2011.
Godišnji horoskop za Jarca za 2011. godinu obilježit će nove perspektive koje će donijeti odbacivanje karakterističnog materijalističkog pristupa svijetu

Vaša tolerancija i shvaćanje drugih u ovoj će godini zasjeniti sve druge karakteristike, što će vam dati iskrenost i moralnu energiju za suočavanje sa svim problemima koji iskrsnu tijekom godine. Zvijezde će vas osloboditi materijalističkog pristupa svijetu oko vas, što će i vas same iznenaditi, no na taj način otvorit će vam se mnoge perspektive koje ćete moći kvalitetnije procijeniti i odabrati puteve, u privatnom i poslovnom životu, koji će vas odvesti do uspjeha.

LJUBAV

Želja za mirom i uravnoteženošću u privatnom životu prevladavat će ove godine, unatoč stalnom preispitivanju i potrebi za rješavanjem nekih problema koji su se pojavili u prošloj godini. Slobodni će Jarci privlačiti partnere koji traže sigurno utočište, pa budite oprezni, jer ma kako to laskavo zvučalo, moglo bi se dogoditi da vam već u godini nakon ove takav odnos postane ozbiljno opterećenje.

Jarci u vezama naići će na razumijevanje partnera za svoje potrebe, a naročito dobra razdoblja su veljača i travanj, kada će novostečena tolerancija davati najbolje rezultate u romantičnim odnosima.

Odnosima tijekom cijele godine vlada kvadrat Saturna prema vašem znaku, potpomognut Jupiterom u prijateljskom znaku, što će vam dati određene uvide koje do sada niste imali. Takva konstelacija dovest će vas do kvalitetnijeg shvaćanja prirode vaših veza i omogućiti vam ispravne procjene kako i kojim putem dalje.

Više nećete biti toliko zavisni od partnera, nego ćete samostalno izraziti svoje potrebe i zatražiti da ih poštuje, što će partner prihvatiti bez puno pogovora. Takav pristup donijet će vam divno ljeto puno romantike i ljubavi, što će vašu vezu postaviti na potpuno nove osnove, koje će vam napokon donijeti odnos kakav ste željeli.

POSAO

Cijele ćete godine raditi koliko to bude moguće u trenutnoj radnoj okolini, koja favorizira timski rad. Ipak, ne treba inicijative zadržati za sebe, već bi predstavljanje ideja koje imate izazvalo dobar odjek kod kolega i nadređenih. Nemojte previše solirati, ostanite u grupi kako ne biste izazvali zavist, no potrudite se da se jako dobro znaju sve vaše zasluge.

S druge strane, utjecaj Plutona i Sunca tjera vas na razmišljanje o vlastitim projektima, što je prilično dobra ideja kad se pogledaju aspekti planeta. Poduzmite sve potrebne predradnje i nemojte se bojati nepoznatog, ako je ideja dobra i vlastita tvrtka ili obrt nisu nemoguće rješenje.

S financijske strane pušu povoljni vjetrovi tijekom cijele godine, što će se naročito odraziti u segmentu povećanja kvalitete života. Kvadrat Plutona i Saturna, mada je inače ograničavajući aspekt, ipak najavljuje dovoljnu količinu novca za zadovoljavanje vaših potreba, a bit će i prilike za manje investicije, od kojih bi jedna tijekom ljeta mogla biti ključna za potpunu promjenu životnog stila. Uspjeh vam kuca na vrata, budite pozorni i ne propuštajte prilike koje vam se ukazuju.

Gužva u Ovnu tijekom travnja i svibnja donijet će dodatna opterećenja na poslovnom planu, no Jarci su poznati po sjajnoj organizaciji i praktičnom pristupu radnim obavezama. Stoga, iskoristite ovo razdoblje na najbolji mogući način, riješite se nepotrebnih utega prošlosti i krenite u nove projekte postavljene prema vašim zamislima, koji vam donose stabilnost na poslovnom i financijskom planu za duže razdoblje.

ZDRAVLJE

Tijelo će vam dati do znanja da morate usporiti i promijeniti navike kako biste mogli izbjeći ozbiljnije zdravstene probleme. Međuodnos Marsa i Saturna daje vam dovoljno energije, no istovremeno morate pripaziti na stres koji će se početi manifestirati na fizičkom planu kroz umor i bolove. Puni oporavak možete očekivati tek tijekom listopada, kada će Sunce i Mars zajednički uliti novu energiju u vas i vratiti vas u formu. Pripazite na ozbiljnije ozljede u predjelu vrata.
LINK

_________________
I never lose myself because I never found me
[Vrh] Go down
Gea
Moderator
Gea

Female
Scorpio Snake
Broj postova : 10254
Age : 30
Location : Iznad Oblaka
Registration date : 21.04.2009

Horoskop za 2011. Empty
PostajNaslov: Re: Horoskop za 2011.   Horoskop za 2011. Icon_minitimečet pro 30, 2010 1:24 pm

Vodenjak - godišnji horoskop za 2011.
Godišnji horoskop za Vodenjaka za 2011. godinu obilježit će realizacija starih projekata, uvođenje reda u poslovanje i nježnost prema partneru

Saturn, Mars i Uran cijele će godine biti u dinamičkim aspektima prema vašem znaku, donoseći mnoge novosti od kojih će najveći dio biti dobar. Počet ćete ubirati plodove rada cijele prošle godine, oslobodit ćete se nekih utega koji su ograničavali vašu kreativnost i produktivnost i moći ćete napokon prodisati punim plućima. Temelji koje postavite ove godine osigurat će vam sigurnu i mirnu budućnost. Ipak, borba za vlastite ideje nastavlja se i dalje, naravno, no to je i tako borba koju vodite cijeli život pa vam neće smetati.

LJUBAV

Stabilnost u emocionalnoj vezi bit će vam prioritet ove godine, a pri tome će vam svesrdno pomagati Venerini aspekti prema natalnom Suncu i utjecaj Neptuna. Bit ćete nježniji i pažljiviji prema partneru, a imat ćete i dovoljno ideja za osvježenje odnosa koje će se partneru svidjeti. Jednom rječju, Vodenjacima koji su u vezi bit će ovo godina bez napetosti u privatnom životu.

Slobodni Vodenjaci, s druge strane, postat će romantičniji, što će u kombinaciji s urođenom imaginacijom privući nove ljude, a među njima će se pronaći i osoba koja bi mogla postati važan dio vašeg života na duže vrijeme.

Ipak, urođena znatiželja ponekad će vas dovesti u napast da napravite nešto što ne biste htjeli, ali kako su utjecaji Venere vrlo snažni, bit će dovoljno da se sjetite svog partnera i napast će nestati kao rukom odnešena. Tijekom godine uspjet ćete pronaći ravnotežu između svojih želja i nećete ugroziti vezu.

Najbolje razdoblje počinje u lipnju, kada i inače najbolje izgledate i osjećate se, no ove ćete godine taj sjaj zadržati tijekom cijelog ljeta, pa se potrudite biti što više s partnerom u tom periodu kako biste izgladili sve dosadašnje nesuglasice i obnovili vezu na novim temeljima, punim ljubavi, romantike i strasti.

POSAO

Tijekom godine imat ćete dovoljno prilika za profesionalno usavršavanje, što će donijeti nova znanja koja će vam biti od neprocjenjive koristi u rješavanju zaostalih problema. Vaša otvorenost bit će prepoznata kao znak iskrenosti, što će donijeti kvalitetnije odnose s poslovnim partnerima i suradnicima. Diplomatske sposobnosti odvest će vas daleko, stoga obratite pažnju na komunikaciju, pokažite odlučnost i dosljednost a istovremeno spremnost na dogovor, i otvorit će vam se mnoge prilike za dodatnu zaradu.

Potrudit ćete se uvesti malo više reda u vaše financije, riješiti neke zaostatke koji vas samo koče u napretku. Neptun će vam tu raditi male probleme, no na sreću utjecaj Saturna će kroz cijelu godinu biti jači i pomoći će u ispravljanju grešaka koje eventualno napravite. Najbolja politika je realna politika, jer ove godine postavljate temelje budućnosti koja će biti svijetla koliko vi to želite, ako uspijete kontrolirati maštu i impulzivnost u odlučivanju.

Vodenjaci koji rade za druge godinu će provesti napredujući, a poduzetniji će i otvoriti neke nove prilike za zaradu, oslanjajući se na svoju intuiciju i prepoznavanje šansi koje će se ukazati tijekom proljeća.

Konstelacija u Ovnu početkom svibnja donosi vam nove izazove i raspiruje vašu kreativnost, tako da ćete sve što radite uspješno podići na potpuno novu kvalitativnu razinu i oduševiti kolege i suradnike. Ma koliko se trudili, nećete moći zaustaviti svoj mozak koji će raditi prekovremeno, stoga iskoristite ovaj kreativan i intenzivan period za nove stvari koje će vas lansirati u orbitu.

ZDRAVLJE

Tijekom cijele godine zdravlje će vam biti uglavnom u granicama uobičajenog, uz ipak nešto više problema tijekom proljeća. Pripazite na respiratorne organe i glavu, nemojte oklijevati posjetiti liječnika i provjeriti da li je sve u redu. Manjak energije počet ćete nadoknađivati u lipnju, i do kraja godine bit ćete u punom pogonu bez većih poteškoća osim povremenih prehlada.

LINK

_________________
I never lose myself because I never found me
[Vrh] Go down
Gea
Moderator
Gea

Female
Scorpio Snake
Broj postova : 10254
Age : 30
Location : Iznad Oblaka
Registration date : 21.04.2009

Horoskop za 2011. Empty
PostajNaslov: Re: Horoskop za 2011.   Horoskop za 2011. Icon_minitimečet pro 30, 2010 1:43 pm

Ribe - godišnji horoskop za 2011.
Godišnji horoskop za Ribe za 2011. obilježit će odlične prilike koje u poslu stvara Jupiter, velika druželjubivost i rješavanje otvorenih pitanja u ljubavnim vezama Godina pred vama može se podijeliti u dva razdoblja. Prva tri mjeseca bit će nešto mirnija i staloženija, bez pretjerano velikih problema, kada ćete polagati temelje za ostatak godine. Nakon toga počinje intenzivnije razdoblje u kojem će biti puno događanja koja će zahtijevati vašu punu pažnju, no kad uhodate stvari do kraja godine slijedi vam razdoblje harmonije i uživanja u plodovima svog rada. Slušajte svoj mali glasić koji će vas voditi upravo onim putem koji će vam donijeti najviše koristi na svim planovima.

Jednostavnost rješenja uvijek je najbolji način za uspjeh, a vama će ove godine upravo to polaziti najbolje za rukom. Inventivan pristup i jasno viđenje puta prema krajnjem cilju obilježit će poslovne poduhvate, za što ćete dobiti priznanje kolega. Vjerujte svojim instiktima i nećete pogriješiti.

Materijalna strana posla početkom godine počet će se popravljati, no još uvijek će vas više brinuti budućnost. No, sve će brzo sjesti na svoje mjesto i omogućiti da vam da bez briga počnete realizaciju svojih planova. Ipak, budite oprezni i ne dozvolite da vas ponese uspjeh, još uvijek trebate pažljivo planirati svaki korak.

Ove godine novac ide u vašem smjeru bez ograničenja, a na vama je da prestanete biti skromni i samozatajni, ponovite si svakodnevno stotinu puta da zaslužujete sve što ostvarujete jer ste teško radili da bi došli do te razine. Ne zadovoljavajte se mrvicama kad pred vama stoji zlato namijenjeno vama.

ZDRAVLJE

Kod Riba je zdravlje i inače povezano s emocionalnim životom, pa će tako biti i ove godine. Kako vam na tom planu cvjetaju ruže, i zdravlje će pratiti vaše generalno stanje, uz neke manje prehlade početkom godine. Ipak, Uran će donijeti neke blaže pojave alergija, pogotovo one vezane uz zagađenje i metale, a trigon Saturna i Jupitera ukazuje na mogućnost problema sa zubima. Smanjite unos mliječnih proizvoda i probava će vam prestati zadavati brige.

LINK

_________________
I never lose myself because I never found me
[Vrh] Go down
Sponsored content
Horoskop za 2011. Empty
PostajNaslov: Re: Horoskop za 2011.   Horoskop za 2011. Icon_minitime

[Vrh] Go down
 
Horoskop za 2011.
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.

Permissions in this forum:Ne moľeą odgovarati na postove.
CE-4 Misterije i neobjašnjivi fenomeni ::  CE-4 prošireno :: Astrologija-
Forum(o)Bir: