|
|
| Fitnes,savjeti preporuke,pitanja fitnes i teretana,za SVE! | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
nino_kvisko Dinosaur
Broj postova : 343 Age : 32 Location : Zenica Registration date : 28.08.2009
| Naslov: Fitnes,savjeti preporuke,pitanja fitnes i teretana,za SVE! pon sij 03, 2011 2:38 am | |
| E da malo vidimo i o tome.Ide li ko od vas u teretanu,ili neki fitnes centar.Jel s ebavite cisto rekreativno,ili ipak zelite psotiic neku zeljenu misicnu masu,top formu izgled ili slicno.Znam da svi kao i ja,zelite ljepo izgledat obuceni. -Muskarci sa ljepo gradjenim tijelom za kojim djevojke se cesto okrecu,i zele ga.A drugi ljubomorno gledaju. -A zene,ljepo utegnuto tijelo,pogotovo straznjica ljepo gradjena,i da vam pristaje sve sto obucute kao krojeno. Sve je moguce,imam trenera i savjete,smao pitajte.Kvalitetna prehrana,suplementacija,kakav trening zelite za dobijanje ili skidanje kila,jacanje koji dio tijela.Samo recite,pa da pomazemo bez stida.Pozzz svimaaa Budite fit | |
| | | Zozily Dinosaur
Broj postova : 397 Age : 32 Location : Vtc/Zagreb Registration date : 11.06.2008
| Naslov: Re: Fitnes,savjeti preporuke,pitanja fitnes i teretana,za SVE! pon sij 03, 2011 2:43 am | |
| isao redovno mjesec dana prije tocno 12 mjeseci, sada idem jednom tjedno dok sam na fakultetu, to mi je tjelesni... al znam tu i tamo doma malo radit ponesto da se nadoknadi... | |
| | | nino_kvisko Dinosaur
| Naslov: Re: Fitnes,savjeti preporuke,pitanja fitnes i teretana,za SVE! pon sij 03, 2011 2:45 am | |
| jel ti treba kakvih savjeta.za neki dio tijela znam da svi vole plocice.A i mozes kupit sebi male tegove bucice pa redovono bildat u kuci fine rezultate postici | |
| | | Zozily Dinosaur
Broj postova : 397 Age : 32 Location : Vtc/Zagreb Registration date : 11.06.2008
| Naslov: Re: Fitnes,savjeti preporuke,pitanja fitnes i teretana,za SVE! pon sij 03, 2011 2:48 am | |
| a gle treniro sam prije nogomet i trco ko budala na treninzima, ne da sam imo 6, nego 8 komada... i presto sam taman prije godinu dana zbog fakulteta i to sve, i presto se znojit i trcat, krenuo u teretanu, dobio 10 kg mase.... plocice naravno osle kvragu a forsiro sam prsa, a biceps triceps i ledja manje... znam da bi trebo trcat da bi imo plocice a kad mi se brate neda.. a volio bih da su barem ko prije | |
| Naslov: Re: Fitnes,savjeti preporuke,pitanja fitnes i teretana,za SVE! pon sij 03, 2011 2:56 am | |
| E evo ti za plocice nema potrebe trcat.Dalje za prsa radi bendz sa npr ako radis serije s 60kg radi s 50 10-12 ponavljanja za definicuju,jer je bendz za sve,al i za prsa.radi s bucicama razvlacenje i radi ovo za plocice samo vise ponavljanja od 10 radi 20 30 koliko mozes odlicna stvar provjereno nije reklamiranje nit zajebancija.radi svako jutro i vece https://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474 | |
| | | Armin od Irima Majmun
Broj postova : 1091 Age : 34 Location : Zagreb Registration date : 23.01.2010
| Naslov: Re: Fitnes,savjeti preporuke,pitanja fitnes i teretana,za SVE! pon sij 03, 2011 1:13 pm | |
| @Vtc-Smrad - Nemoj samo reći da sad zbog faksa ne stigneš, jer to nije istina. Ja sam na medicini, pa stignem 3 puta tjedno na trening i još doma stignem vježbati. | |
| | | Dantalion Čovjek
Broj postova : 4201 Age : 39 Location : u prolazu.. Registration date : 16.03.2010
| Naslov: Re: Fitnes,savjeti preporuke,pitanja fitnes i teretana,za SVE! pon sij 03, 2011 2:42 pm | |
| Ponedjeljkom benč: zagrijavanje- 3x20 piramida- 2x12 1x10 1x8 1x6 1x4 Opuštanje, od zadnje serije 20% manju kilazu 2x10 | |
| | | Zozily Dinosaur
| Naslov: Re: Fitnes,savjeti preporuke,pitanja fitnes i teretana,za SVE! pon sij 03, 2011 3:29 pm | |
| - Armin od Irima je napisao/la:
- @Vtc-Smrad - Nemoj samo reći da sad zbog faksa ne stigneš, jer to nije istina. Ja sam na medicini, pa stignem 3 puta tjedno na trening i još doma stignem vježbati.
ne nego to sto sam platio na tjelesnom je da mogu dolazit jedan semestar ali samo jednom tjedno.... i ja pokusavam doma sto vise nadoknadit... ali i to je slabo | |
| Naslov: Re: Fitnes,savjeti preporuke,pitanja fitnes i teretana,za SVE! uto sij 04, 2011 2:22 am | |
| - Dantalion je napisao/la:
- Ponedjeljkom benč:
zagrijavanje- 3x20 piramida- 2x12 1x10 1x8 1x6 1x4 Opuštanje, od zadnje serije 20% manju kilazu 2x10 Ovo su jeli serije bendza 2x12 pa nadalje svaku seriju manje puta ili nesto drugo.JEl radis rastezanje uz bendz ikakvo?? | |
| Naslov: Re: Fitnes,savjeti preporuke,pitanja fitnes i teretana,za SVE! uto sij 04, 2011 2:25 am | |
| - Zozily je napisao/la:
- Armin od Irima je napisao/la:
- @Vtc-Smrad - Nemoj samo reći da sad zbog faksa ne stigneš, jer to nije istina. Ja sam na medicini, pa stignem 3 puta tjedno na trening i još doma stignem vježbati.
ne nego to sto sam platio na tjelesnom je da mogu dolazit jedan semestar ali samo jednom tjedno.... i ja pokusavam doma sto vise nadoknadit... ali i to je slabo Pa rekao sam ti ranije,kupi nabavi sebi bucice.Sigurno ces jedno 70-80% dijelova tijela pogodit snjima.SVe s emoze uz malo improvizacije,zelje i truda.Mozes snjima ramena,prsa,biceps,triceps,noge iskorak.Ma sve sto pozelis.A sad zavisi koliko to kosta i jel zelis masu ili definicuju.Pozz | |
| | | Dantalion Čovjek
Broj postova : 4201 Age : 39 Location : u prolazu.. Registration date : 16.03.2010
| Naslov: Re: Fitnes,savjeti preporuke,pitanja fitnes i teretana,za SVE! uto sij 04, 2011 8:07 pm | |
| 2 serije po 12 dizanja. Na piramidi povećavam kilažu svaku seriju, a manje puta dižem. Recimo, počnem sa 30 a završim na 70. Poslije benča radim još 3 vježbe, i razvlačenje | |
| Naslov: Re: Fitnes,savjeti preporuke,pitanja fitnes i teretana,za SVE! uto sij 11, 2011 1:50 am | |
| Radim i ja razvlacnej boslje benca al.Radim 3-4 serije do 8 dizanja za masu,odna 1 seriju do-4 dizanja maximalno za masu da probijem tezinu a kasnje uski za def i kosi vise ponavljanja 4 serije | |
| Naslov: Re: Fitnes,savjeti preporuke,pitanja fitnes i teretana,za SVE! čet sij 13, 2011 12:49 pm | |
| Moje mišljenje je da bi u teretani trebao biti dodatni trening, a ne primarni oblik fizičke aktivnosti. Išao sam duže vrijeme u teretanu i znam da se kroz pravilan rad dobije pristojna kondicija i snaga, ali funkcionalno je to daleko od onoga što se može steći kroz treniranje boksa, kick boxa, ju-jitsua, juda i ostalih više ili manje njima sličnih vještina. Usput, uz iole pravilnu prehranu, možete postići gotovo isti efekt na tim treninzima kakav biste možda htjeli postići u teretani. Ok, definitivno nećete imati opseg nadlaktice 60-70 cm , ali znate na što mislim... | |
| | | Athena Superforumaš CE-4
Broj postova : 12351 Age : 39 Registration date : 09.09.2009
| Naslov: Re: Fitnes,savjeti preporuke,pitanja fitnes i teretana,za SVE! čet svi 09, 2013 10:56 pm | |
| Idem odnedavno na vježbe dvaput tjedno, radi rekreacije i bolje kondicije. Radi se uglavnom o vježbama istezanja koje su jako dobre za kralježnicu, a vježbaju se i ostali dijelovi tijela, iako sumnjam da su navedene vježbe posebno pogodne za sagorijevanje masti i tesanje linije. Kombiniraju se sa nekim Tai Chi tehnikama. Vježbam okružena malo starijom populacijom ljudi (50+), ali vježbe znaju biti dosta zahtjevne, a puno se pažnje polaže disanju. Zasad sam zadovoljna i odgovara mi ovakav malo sporiji tempo. Prije sam išla triput tjedno na kondicione vježbe koje su bile zahtjevnije i više "potrošnije", a rezultati estetski vidljiviji za tijelo. | |
| Naslov: Re: Fitnes,savjeti preporuke,pitanja fitnes i teretana,za SVE! sub ruj 14, 2013 10:39 pm | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Fitnes,savjeti preporuke,pitanja fitnes i teretana,za SVE! | |
| |
| | | | Fitnes,savjeti preporuke,pitanja fitnes i teretana,za SVE! | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|