Broj postova : 6015 Age : 39 Location : Earth Registration date : 05.09.2009
Naslov: Gorila naučila hodati poput čovjeka [video][eng] sub vel 05, 2011 8:51 pm
_________________ When you have eliminated all which is impossible, then whatever remains, however improbable, must be the truth.
Archangel Pračovjek
Broj postova : 2973 Age : 43 Location : Leonberg Registration date : 15.08.2009
Naslov: Re: Gorila naučila hodati poput čovjeka [video][eng] sub vel 05, 2011 9:55 pm
Bas sam neki dan gledao jedan dokumentarac gdje ne jedan pojedinacni gorila - vec citava zajednica - hodaju kroz plicak na dvije noge i traze neke racice ili stagod.... a to me podsjetilo na jedan jos raniji dokumentarac gdje je receno da ce za 5000 godina cimpanze nas prestici po inteligenciji i postati dominantna vrsta. Anyway, to bi trebalo da nas malo prene iz sanjivosti, previse smo se opustili i zapustili, a evolucija nikad ne spava...
_________________ The meek shall inherit the earth, because the strong shall inherit the stars!
yuusha Višestanični organizam
Broj postova : 68 Age : 26 Registration date : 01.02.2011
Naslov: Re: Gorila naučila hodati poput čovjeka [video][eng] sub vel 05, 2011 10:01 pm
Archangel je napisao/la:
Bas sam neki dan gledao jedan dokumentarac gdje ne jedan pojedinacni gorila - vec citava zajednica - hodaju kroz plicak na dvije noge i traze neke racice ili stagod.... a to me podsjetilo na jedan jos raniji dokumentarac gdje je receno da ce za 5000 godina cimpanze nas prestici po inteligenciji i postati dominantna vrsta. Anyway, to bi trebalo da nas malo prene iz sanjivosti, previse smo se opustili i zapustili, a evolucija nikad ne spava...
istrebice ih ljudi do tad a ovo za gorilu mi nije cudno,valjjda tako nekad se dignu i prirodno
Fantom Superforumaš CE-4
Broj postova : 10363 Age : 53 Location : Salzburg Registration date : 23.06.2009
Naslov: Re: Gorila naučila hodati poput čovjeka [video][eng] ned vel 06, 2011 12:04 am
Ja znam jednog covjeka koji hoda poput gorile...
Legionar Moderni čovjek
Broj postova : 8711 Age : 30 Location : Negdje u mislima Registration date : 27.07.2008
Naslov: Re: Gorila naučila hodati poput čovjeka [video][eng] ned vel 06, 2011 12:41 am
Jel to Brutalni?
_________________ "Learn what is true in order to do what is right."
Archangel Pračovjek
Naslov: Re: Gorila naučila hodati poput čovjeka [video][eng] ned vel 06, 2011 1:27 am
Ma kakvi Brutalni, sta je pak to? Znam za Brutalisa iz Necronomicona a ovog nikad cuo...
yuusha je napisao/la:
istrebice ih ljudi do tad a ovo za gorilu mi nije cudno,valjjda tako nekad se dignu i prirodno
Da, jadne zivotinje bi da evoluiraju al nedaju djavoli.... Jedino ako bi ljudi odjednom nestali ko u onoj seriji "Zivot poslije ljudi" - bas je veceras bilo rijeci o tome - kazu da bi cimpanze vjerovatno savladale osnove stocarstva i za 2000 godina pocele podizati primitivne nastambe za uzgajanje pičjih jaja...
_________________ The meek shall inherit the earth, because the strong shall inherit the stars!
Zadnja promjena: Archangel; sri vel 09, 2011 3:51 pm; ukupno mijenjano 1 put.
Skulptura Guardian
Broj postova : 6015 Age : 39 Location : Earth Registration date : 05.09.2009
Naslov: Re: Gorila naučila hodati poput čovjeka [video][eng] ned vel 06, 2011 1:05 pm
Hehe, ne mogu ljudi zaustaviti niti svoju evoluciju, kamoli tuđu. Ali mogu utjecati na njen smjer.
_________________ When you have eliminated all which is impossible, then whatever remains, however improbable, must be the truth.
MoW Čovjek
Broj postova : 6339 Age : 42 Location : Zagreb Registration date : 26.05.2009
Naslov: Re: Gorila naučila hodati poput čovjeka [video][eng] ned vel 06, 2011 10:14 pm
Mislim da smo već dosta vrsta mi istrijebili, tako da - možemo zaustaviti evoluciju. Puškama... Nego, ovaj gorilac je fascinantan. I impresivan. Zamisli njega kao izbacivača iz nekog casina. Nitko ne bi protestirao kad bi ta mrcina došla po njega.
_________________ "Let food be thy medicine" - Hippocrates
Alpha Admin
Broj postova : 29076 Age : 45 Registration date : 30.09.2007
Naslov: Re: Gorila naučila hodati poput čovjeka [video][eng] ned vel 06, 2011 10:20 pm
@Arch...to je jedna fora do Nika Titanika tj. Simkea sa Sanaderovim statusom u zatvoru gdje pise da je u vezi, a Brutalni to lajka
_________________ Respect
Archangel Pračovjek
Naslov: Re: Gorila naučila hodati poput čovjeka [video][eng] ned vel 06, 2011 10:30 pm
Alpha je napisao/la:
@Arch...to je jedna fora do Nika Titanika tj. Simkea sa Sanaderovim statusom u zatvoru gdje pise da je u vezi, a Brutalni to lajka
A-ha... onako blago kontam...
Sponsored content
Naslov: Re: Gorila naučila hodati poput čovjeka [video][eng]