Početna stranicaPortalPretraľnikLatest imagesRegistracijaLogin

MANKINI - Kupaci za muskarce

Go down 
+5
floridana
biga
Chakotay
Archangel
julija81
9 posters
Go to page : 1, 2  Next
Autor/icaPoruka
julija81
Žaba
julija81

Female
Cancer Rooster
Broj postova : 217
Registration date : 15.10.2010

MANKINI - Kupaci za muskarce Empty
PostajNaslov: MANKINI - Kupaci za muskarce   MANKINI - Kupaci za muskarce Icon_minitimepon vel 21, 2011 6:39 pm

Pa dragi snazniji pole, koji od modela se vama najvise dopada?

izvor

Da je moda otišla dođavola, i da su ljudi koji jure za modom po svaku cenu prsli, to smo odavno skapirali. Evo još jednog primera da je modnim dizajnerima(ne svim) mnogo dosadno u životu, i da zbog toga izmišljaju razne gluposti, koje su em nepotrebne, em ružne.

MANKINI - Kupaci za muskarce Mankini-by-Alexander-McQueen

MANKINI - Kupaci za muskarce Mens-unikini-sexy-design-bodysuit-boxer-thong-swimwear9

MANKINI - Kupaci za muskarce Mens-unikini-sexy-design-bodysuit-boxer-thong-swimwear7

MANKINI - Kupaci za muskarce Mens-unikini-sexy-design-bodysuit-boxer-thong-swimwear4

MANKINI - Kupaci za muskarce Mens-unikini-sexy-design-bodysuit-boxer-thong-swimwear3

MANKINI - Kupaci za muskarce Mens-unikini-sexy-design-bodysuit-boxer-thong-swimwear2

MANKINI - Kupaci za muskarce Mankini4

MANKINI - Kupaci za muskarce Mankini3

MANKINI - Kupaci za muskarce Mankini2

MANKINI - Kupaci za muskarce Mankini

MANKINI - Kupaci za muskarce Bodystring-PP%C3%9C-0967
[Vrh] Go down
Archangel
Pračovjek
Archangel

Male
Leo Rooster
Broj postova : 2973
Registration date : 15.08.2009

PostajNaslov: Re: MANKINI - Kupaci za muskarce   MANKINI - Kupaci za muskarce Icon_minitimepon vel 21, 2011 9:31 pm

O... my... fuckin'... God... shock A kad samo pomislim koliko sam bio sretniji prije 60-ak sekundi... roll Ovo moda? Ovo ni Borat ne bi nosio...no
[Vrh] Go down
Chakotay
Guardian
Chakotay

Male
Scorpio Dragon
Broj postova : 8409
Registration date : 28.12.2007

PostajNaslov: Re: MANKINI - Kupaci za muskarce   MANKINI - Kupaci za muskarce Icon_minitimepon vel 21, 2011 9:45 pm

A joj i ja baš morao otvoriti ovaj topic rofl2
Bježim odavde giba
[Vrh] Go down
julija81
Žaba
julija81

Female
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: MANKINI - Kupaci za muskarce   MANKINI - Kupaci za muskarce Icon_minitimeuto vel 22, 2011 12:25 am

Zasto???
Nemojte da pomislimo da se ne razumete u modu lol!
Lepo nabacite neki od ponudjenih modela, uzmete dragu za ruku i pravac plaza cerek
[Vrh] Go down
Archangel
Pračovjek
Archangel

Male
Leo Rooster

PostajNaslov: Re: MANKINI - Kupaci za muskarce   MANKINI - Kupaci za muskarce Icon_minitimeuto vel 22, 2011 12:35 am

@julija, aj budi dobra i ove slike pretvori u linkove s tekstom (npr. slika 1, slika 2, itd) prije nego si izvadim oci viljuskom... :D Onda mozemo dalje pricati... ;) Chak, ej, cekaj mene... giba
[Vrh] Go down
biga
Pračovjek
biga

Male
Taurus Cat
Broj postova : 2861
Registration date : 28.08.2009

PostajNaslov: Re: MANKINI - Kupaci za muskarce   MANKINI - Kupaci za muskarce Icon_minitimeuto vel 22, 2011 12:43 am

pa zašto sam ovo otovrio!!!! ZAŠTOOOOOOOOO????!!!!!!
oči me bole!!!!
mislim da bi ova tema trebala imati upozorenje nešto kao "nije za osobe sa osjetljivim želudcem"... heheh...

ovo je katastrofa, al ozbiljno. ako to znači da sam seljak koji ne voli modu, onda sam ponosan što sam seljak!!!
hehe...

kad bih morao birati između ovoga i života, trebao bih dobro razmisliti...
[Vrh] Go down
floridana
Legenda foruma CE-4
floridana

Other / Decline to state
Aries Tiger
Broj postova : 27984
Registration date : 22.09.2007

PostajNaslov: Re: MANKINI - Kupaci za muskarce   MANKINI - Kupaci za muskarce Icon_minitimeuto vel 22, 2011 1:26 am

baš su slatki kava
[Vrh] Go down
biga
Pračovjek
biga

Male
Taurus Cat

PostajNaslov: Re: MANKINI - Kupaci za muskarce   MANKINI - Kupaci za muskarce Icon_minitimeuto vel 22, 2011 1:33 am

ma tebi se sviđa što im se vidi dupe i što ove katastrofe vizualno naglašavaju, da ne kažem, povećavaju 'paket'... priznaj... :P
[Vrh] Go down
floridana
Legenda foruma CE-4
floridana

Other / Decline to state
Aries Tiger

PostajNaslov: Re: MANKINI - Kupaci za muskarce   MANKINI - Kupaci za muskarce Icon_minitimeuto vel 22, 2011 1:41 am

priznajem :P
šalu na stranu... ovo je užas. koji paketi, koje guze roll ima tu i zgodnih frajera ali su ih ovi kupaći definitivno naružili.
[Vrh] Go down
biga
Pračovjek
biga

Male
Taurus Cat

PostajNaslov: Re: MANKINI - Kupaci za muskarce   MANKINI - Kupaci za muskarce Icon_minitimeuto vel 22, 2011 2:04 am

heh, znam o čem pričaš...
e sad pitance za Juliju... šta bi ti pomislila da ti momak/muž koga li već imaš ovo nosi na plaži??

mislim meni je ovo samo još jedan primjer kako je moda većinom nešto što dizajniraju neki čudaci, nose iskompleksirani i neuhranjeni pojedinci, a sviđa se samo onima koji imaju profita od toga...
mislim na ovakve kreacije koje ne vežu s mozgom. umal pa se diviš čovjeku kako mu je nešto tako palo na pamet...

[Vrh] Go down
Melkior
PraGlodavac

Male
Capricorn Monkey
Broj postova : 685
Registration date : 24.12.2010

PostajNaslov: Re: MANKINI - Kupaci za muskarce   MANKINI - Kupaci za muskarce Icon_minitimeuto vel 22, 2011 2:16 am

A *&%#$& led ! Za par godina ce izmisliti da muskarci trebaju i uloške... Ovo je krajnost... :(
[Vrh] Go down
julija81
Žaba
julija81

Female
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: MANKINI - Kupaci za muskarce   MANKINI - Kupaci za muskarce Icon_minitimeuto vel 22, 2011 11:10 am

Iskreno meni je sve ovo nakaradno... A kada bi moj muz obukao ovo verovatno bi mi suze krenule od smeha :)

E sad, naravno, sve ovo ima i onu drugu stranu... Recimo to ovako: Nikad mi nije bilo jasno zasto samo zene nose gornji deo kupaceg, a muskarci se setaju gologrudi bez srama. Pa po meni bi bilo logicno bas obrnuto, oni cije su grudi ne tako lepe trebalo bi da ih 'kriju', a mi koje imamo sta da pokazemo trebalo bi da to i pokazujemo... Ili jos lakse, isti standard za sve: ili ce oba pola da nose dvodelne kupace ili oba pola da nose jednodelne! Pa zar se nismo godinama borile za jednakost medju polovima?
A mogli bi i svi u nudiste rofl
[Vrh] Go down
Chakotay
Guardian
Chakotay

Male
Scorpio Dragon

PostajNaslov: Re: MANKINI - Kupaci za muskarce   MANKINI - Kupaci za muskarce Icon_minitimeuto vel 22, 2011 11:57 am

julija81 je napisao/la:
... Recimo to ovako: Nikad mi nije bilo jasno zasto samo zene nose gornji deo kupaceg, a muskarci se setaju gologrudi bez srama...
Hm, možda zato što nam se tijela malo razlikuju i gornji dio muškog tijela nije kao i gornji dio ženskog ;)

Melkior je napisao/la:
Za par godina ce izmisliti da muskarci trebaju i uloške...
Melk, a što će nama ulošci, ne koriste njih žene bez veze kao modni dodatak, nego oni imaju neku svrhu lol!

Mislim da bi ovaj topic trebao nositi upozorenje tipa...nije za muške starije od 18 godina rofl2
[Vrh] Go down
biga
Pračovjek
biga

Male
Taurus Cat

PostajNaslov: Re: MANKINI - Kupaci za muskarce   MANKINI - Kupaci za muskarce Icon_minitimeuto vel 22, 2011 12:09 pm

julija81 je napisao/la:
Nikad mi nije bilo jasno zasto samo zene nose gornji deo kupaceg, a muskarci se setaju gologrudi bez srama. Pa po meni bi bilo logicno bas obrnuto
toliko se slažem da bih ovo usadio u ustav države... hehehehe....
evo ja sed prvi žrtvujem ljeti nositi potkošulju... :P
[Vrh] Go down
julija81
Žaba
julija81

Female
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: MANKINI - Kupaci za muskarce   MANKINI - Kupaci za muskarce Icon_minitimeuto vel 22, 2011 12:11 pm

@Chakotay Ocigledno nisi shvatio sta sam htela da kazem... Razlikuju nam se i donji delovi tela, pa opet i jedni i drugi nosimo gace! Prema tome trebali bi i jedni i drugi da nosimo gornje delove (kupace, bruseve, ves macjice), bas iz razloga da nam razlike ne bi bile toliko ocigledne....
[Vrh] Go down
floridana
Legenda foruma CE-4
floridana

Other / Decline to state
Aries Tiger

PostajNaslov: Re: MANKINI - Kupaci za muskarce   MANKINI - Kupaci za muskarce Icon_minitimeuto vel 22, 2011 12:13 pm

julija, to je zato šta su sise kod žena seksualno izazovne, a pokrivanjem ili otkrivanjem istih mi odašiljemo, a oni primaju, određenu poruku. tako to funkcionira u našem društvu.
[Vrh] Go down
Chakotay
Guardian
Chakotay

Male
Scorpio Dragon

PostajNaslov: Re: MANKINI - Kupaci za muskarce   MANKINI - Kupaci za muskarce Icon_minitimeuto vel 22, 2011 12:20 pm

@Julija: Misliš, ali koja svrha bi bila da mi muški nosimo nešto gore, možda majicu da pokrije cijela prsa, ali grudnjak je nekako bez veze, s čime ću ja popuniti grudnjak ;)

@Biga Potkošulje su meni totalno bez veze ako se nose same. Sama riječ kaže one se nose ispod košulje :)

@Flo da mislim da muška prsa nisu toliko uzbuđujuća kao ženska, ali opet možda se varam, tko zna kako to izgleda iz ženske perspektive zubi
[Vrh] Go down
floridana
Legenda foruma CE-4
floridana

Other / Decline to state
Aries Tiger

PostajNaslov: Re: MANKINI - Kupaci za muskarce   MANKINI - Kupaci za muskarce Icon_minitimeuto vel 22, 2011 12:45 pm

pa nisu u tolikoj mjeri uzbuđujuća kao šta su muškarcima ženska prsa.
koliko kužim vi i ne reagirate nešto posebno kad vam se nadražuju bradavice, dok je kod nas obrnuto. kod nas su sise erogene zone.
daklem, otkrivanjem sisa mi otkrivamo erogenu zonu.
[Vrh] Go down
julija81
Žaba
julija81

Female
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: MANKINI - Kupaci za muskarce   MANKINI - Kupaci za muskarce Icon_minitimeuto vel 22, 2011 1:50 pm

Ja se ne slazem sa vama-grudi su grudi!!! Bile one muske ili zenske, velike ili male, suprotni pol reaguje na njih. Tome u prilog : moze li mi iko objasniti zasto zene sa izrazito malim grudima (manjim od 70.) ipak nose bruseve, a muskarci sa zenskim oblinama ih ne nose?
Meni su i muske i zenske grudi jednako privlacne!!!
[Vrh] Go down
Chakotay
Guardian
Chakotay

Male
Scorpio Dragon

PostajNaslov: Re: MANKINI - Kupaci za muskarce   MANKINI - Kupaci za muskarce Icon_minitimeuto vel 22, 2011 1:56 pm

Meni su ipak ženske privlačnije zubi

A sad zašto žene sa malim grudima nose gornje dijelove badića. Možda zato što nije bitna veličina ;)
[Vrh] Go down
floridana
Legenda foruma CE-4
floridana

Other / Decline to state
Aries Tiger

PostajNaslov: Re: MANKINI - Kupaci za muskarce   MANKINI - Kupaci za muskarce Icon_minitimeuto vel 22, 2011 10:40 pm

Chak cerek

julija, i sad se žene mogu slobodno pojaviti na plaži u toplesu. to nije zabranjeno.
[Vrh] Go down
Chakotay
Guardian
Chakotay

Male
Scorpio Dragon

PostajNaslov: Re: MANKINI - Kupaci za muskarce   MANKINI - Kupaci za muskarce Icon_minitimeuto vel 22, 2011 11:23 pm

...dapače preporuča se cerek
[Vrh] Go down
floridana
Legenda foruma CE-4
floridana

Other / Decline to state
Aries Tiger

PostajNaslov: Re: MANKINI - Kupaci za muskarce   MANKINI - Kupaci za muskarce Icon_minitimeuto vel 22, 2011 11:33 pm

dobro je da i taj dio tijela vidi malo Sunca cerek
[Vrh] Go down
Archangel
Pračovjek
Archangel

Male
Leo Rooster

PostajNaslov: Re: MANKINI - Kupaci za muskarce   MANKINI - Kupaci za muskarce Icon_minitimesri vel 23, 2011 2:17 am

... samo, nemojmo se zalijetati, nije isto vidjeti kakvu studenticu (koja zaradjuje za studije kao manekenka za donji ves) u toplesu kako paradira po pijesku - i kakvu debelu babetinu sa sisama do gleznjeva, njisu se ko matematicko klatno... hehe Nakon takvog prizora covjek ce sjesti i napisati pismo: "Dragi Djede, molio bi da mi za Bozic podaris sljepilo i amneziju. Unaprijed zahvalan..." cerek
[Vrh] Go down
Melkior
PraGlodavac

Male
Capricorn Monkey
Broj postova : 685
Registration date : 24.12.2010

PostajNaslov: Re: MANKINI - Kupaci za muskarce   MANKINI - Kupaci za muskarce Icon_minitimesri vel 23, 2011 2:50 am

@Chak velim da će izmisliti svrhu kad su ovako krenuli... Kapitalizam samo prodaje, a što to, nije važno (niti je važno tko kupuje), važno je samo prodavati.
lood
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: MANKINI - Kupaci za muskarce   MANKINI - Kupaci za muskarce Icon_minitime

[Vrh] Go down

MANKINI - Kupaci za muskarce
[Vrh] 
Stranica 1 / 2.Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Upozorenje za muskarce.
» Daljinski za muskarce
» Pivo pretvara muskarce u zene!