Početna stranicaPortalPretraľnikLatest imagesRegistracijaLogin

Demoni istina ili praznovjerje

Go down 
+14
The Dark Princess♥
Madonna
Einar
Korplikan
Reptil
Star
Alpha
Chakotay
Blizzard
biga
Sin_Nanna
MoW
Matrix
sizif100
18 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
Autor/icaPoruka
sizif100
Stanica

Male
Taurus Dragon
Broj postova : 19
Registration date : 03.06.2011

Demoni istina ili praznovjerje - Page 3 Empty
PostajNaslov: Re: Demoni istina ili praznovjerje   Demoni istina ili praznovjerje - Page 3 Icon_minitimepon lip 27, 2011 10:44 pm

Svjesno nisam ušao ni u šta. To je nešto s čime sam rođen, mnoge stavri su mi se događale još od ranog djetinjstva. Mislim da sam u svom životu iskusio sve one stvari koje ljudi nazivaju paranormalnima i prije no što sam znao što uopće znači paranormalno. Zanimljiva mi je i Starova teorija o inicijaciji u sotonizam i suočavanjem s onime što me proganja. Imao sam jedno takvo suočavanje i upravo sam to shvatio kao prelazak jedne stepenice ka spoznaji o tome što mi se i zašto događa. No, taj čudnovati gospodin je prekinuo taj tijek. Tako da nisam ni sam siguran u cijeloj priči koja je prava strana. Još uvijek imam jak osjećaj pripadnosti i odvojenosti od neke vrste, uvijetno rečeno, kolektiva kojem po nekom nagonu pripadam. nemojte ni pitati o tome što sam nazvo kolektivom jer ni približno ne znam o čemu se radi. Osjećaj je jak i mogu ga najbliže usporediti s nagonom na podsvjesnoj razini. Znam dato nije Crkva, ni Kršćanstvo, s druge strane sotonisti, bar ono što mogu po internetu vidjeti, izgledaju mi poprilično djetinjasto i smiješno. Istina, ne poznam ni jednog u živo. Nikako se ne osjećam potpunim, osjećam se poprilično usamljenim jer sam i dalje svjestan postojanja tog "kolektiva" do kojeg mi put nije poznat. Svako moje traženje je uvjetovano strahom, tako da više nalikuje na pipkanje iz daljine koje ne daje većih rezultata. Vjerujem da se sve u životu događa s određenom svrhom i razlogom, konstantno sam u životu svjedok istinitosti te teorije. Mnoge stvari mi se u životu događaju same od sebe, putevi kroz život mi se otvaraju na tako nevjeovatne načine da stičem osjećaj da ne živim već da samo hodam putem koji netko drugi utaba za mene. Netko koga sam svjetan a nikako da ga otkrijem.
Alfa, kad govoriš o molitvama misliš i na kršćanske molitve poput očenaša ili imaš nešto drugo na pameti?
[Vrh] Go down
sizif100
Stanica

Male
Taurus Dragon

PostajNaslov: Re: Demoni istina ili praznovjerje   Demoni istina ili praznovjerje - Page 3 Icon_minitimepon lip 27, 2011 10:50 pm

Citat :
Sto se tice molitve...moguce da ce uzrokovati javljanja ali bjezanje ti nece nista ocistit...mozes prije molitve/meditacije napraviti zastitu. To se ionako radi :)

Umoran sam više od svega, želim raščistiti i suočiti se sa svime. Međutim ne znam kako, koji je pravi put. Ne bih želio pogriješiti jer sam svjestan kako se greška može skupo plaćati. Upravo iz tg razloga sam i odlučio potražiti odgovore u mogućim tuđim iskustvima na ovom forumu.

Zadnja promjena: Alpha; uto lip 28, 2011 11:05 am; ukupno mijenjano 1 put. (Reason for editing : Citirani dio stavljen u kod za citat)
[Vrh] Go down
Star
Dinosaur
Star

Male
Broj postova : 391
Registration date : 13.04.2010

PostajNaslov: Re: Demoni istina ili praznovjerje   Demoni istina ili praznovjerje - Page 3 Icon_minitimeuto lip 28, 2011 12:44 am

Jednom iniciran uvijek iniciran, to se veže za dušu a ne tijelo. Kada si jednom dio kolektiva uvijek si dio kolektiva i rijetko tko odlazi ili izdaje.
Krščanske molitve mogu samo pogoršati stvar iako uz predanost se može pregrmiti to najteže razdoblje, postaje sve gore samo zato jer ih traženje pomoči na takav načn ljuti jer ih odmiče od osobe koja se moli. Svake zadnje nedjelje u mjesecu u Sopotu se održavaju "čiščenja" gdje svečenik polaže ruke i istjeruje demone van iako ne vjerujem da je to tvoj put može se probati kao zadnja karta.

Inače molitva kao molitva je predavanje sebe u milost nečemu višem tako da ako neznaš čemu se moliš ili se ne moliš iskreno efekta neče biti.

Ova situacija je koliko sam shvatio u nekakvom ekvilibriju, u sivoj zoni neodlučnosti i možda predugo važeš, uostalom je sve stvar percepcije. Govori nam još o vlastitim iskustvima, kada se čovjek rastereti i pogleda što je sve odložio bolje si može predočiti situaciju.
[Vrh] Go down
Sin_Nanna
Majmun
Sin_Nanna

Male
Libra Dragon
Broj postova : 1550
Registration date : 10.06.2011

PostajNaslov: Re: Demoni istina ili praznovjerje   Demoni istina ili praznovjerje - Page 3 Icon_minitimeuto lip 28, 2011 10:20 am

Sizife da li si ikome pričao o svojim iskustvima u pravom životu, osim sa psihologom? Moguće je ovo što su pričali Star i Alpha da si u nekom prošlom životu bio u satanizmu. Ne znam da li bi ti i koliko bi ti hipnoza pomogla, ali mislim da bi se tada nečega sigurno setio pošto su se ljudi pod hipnozom sećali događaja koji su im se desili kada su imali godinu dana.
[Vrh] Go down
Alpha
Admin
Alpha

Female
Aries Goat
Broj postova : 29076
Registration date : 30.09.2007

PostajNaslov: Re: Demoni istina ili praznovjerje   Demoni istina ili praznovjerje - Page 3 Icon_minitimeuto lip 28, 2011 11:30 am

@Sizif...svima je put u neku ruku predodredjen ali rijetki su oni koji to uvide. Stoga se ljudi vecinu zivota bore protiv struje umjesto da ju iskoriste...
Sto se tice kolektiva...oni su potrebni na nekim nizim razinama (da tako kazem). I krscanstvo i sotonizam imaju svoje kolektive i energije kolektiva. Ali to je sve energija mase koja ne razumije. Medjutim postoji i ono drugo. Kada se spozna pravi smisao poruka. Tada se izdizes iz kolektiva. Naravno, kolektiv te zeli povuci nazad. Kao primjer mozemo uzeti katolicanstvo i crkvu koja ne dozvoljava masi da misli. Stvara tabue. Ako se netko izdigne cak i sa najplemenitijom misli ali takvom da bi i drugi mogli krenuti tim putem i okrenuti ledja samoj instituciji taj biva izopcen i proglasen negativnim. Put koji vodi iznad kolektiva je obicno samotan pa si se i ti naso u toj situaciji. Tesko jeste ali zapravo bi morao biti zahvalan ;)
Istovremeno osjecas energiju kolektiva kojem si nekoc pripadao iako ga ne vidis. Nema veze.
Nekog lakog rjesenja nema. Dapace, nema niti trenutnog rjesenja koji ce sve jednostavno popraviti. Ljudi teze nekom "kliku" nakon cega su "postigli to i to". Tako smo nauceni. Medjutim ovo traje citav zivot (da ne kazm vjecno). Naravno mozemo biti umorni ali i svjesni toga.
Ako bi se ti izvukao iz te situacije da li bi stao sa duhovnim rastom i istrazivanjem? Jer ako bi tada je za tebe bolje da se ne izvuces pa ce ti najvjerojatnije tako i biti. Obicno su one stvari koje smatramo losim za nas upravo blagoslov po kojem se razvijamo. Medjutim, kontam da to sve znas i da neces stati bez obrzira jesi se rijesio 'demona' :)

Sto se tice molitve...prvo bih predlozila neke zastite. Obicno se to radi tako da se zamisli sebe u zlatno ili bijelom ili tako nekakvom 'balonu' energije i zamoli se zastita Andjela Cuvara (zanemarimo sada crkvenu definiciju Andjela Cuvara). Zastita se ponavlja svaki dan, a moze i vise puta (recimo u jutro i navece). Samo molitvu Andjelu je najbolje smisliti sam.
Osim zastite moze se raditi i meditacija ciscenja i balansa cakri. Sve su te stvari dosta individualne. Moze se zamisliti da iz svemira u krunsku cakru ulazi bijela cista energija, prolazi kroz sve nase stanice i izlazi u zemlju kroz stopala cisteci.
Isto tako se moze raditi na dah. Tehnike s disanjem su inace jako dobre. Isto se zamislja da se udahom punimo cistom energijom, zadrzimo malo dah dok energija ispunjava nase tijelo i izdisemo sve necistoce van.
Prije meditacija dobro je napraviti zastitu.
Kada sam rekla molitve nisam mislila na "Oce nas" ali moze i to. Katolicima je ponekad najlakse koristiti molitve na koje su navikli. Molitva je vrsta meditacije koja isto cisti um.

@Star...za kolektiv sam napisala Sizifu...nije to bas tako da si uvijek dio kolektiva...dio si dokle si dio...a jednom ces se izdignuti... ;)
Sto se tice molitve...ona cisti...istina, u pocetku moze biti svasta jer kada se netko krene borit onda se pokrene i druga strana. Naravno da znamo cijoj milosti se molimo ako se molimo. Medjutim to ne mora biti klasicna slika Boga kao starca na oblaku. Moze se moliti Energiji, Visoj Sili, velikm prorocima poput Isusa ili nekim zivucim uciteljima... Ono sto je vazno kod molitve je Namjera.

Egzorcizam...a je...i to je opcija...ali cini mi se da Sizif nije opsjednut... misli

Majmun
Sin_Nanna

Male
Libra Dragon

PostajNaslov: Re: Demoni istina ili praznovjerje   Demoni istina ili praznovjerje - Page 3 Icon_minitimeuto lip 28, 2011 4:46 pm

Alpha, koliko mi se čini, Sizif je ranije rekao da su molitve samo znale da pogoršaju stanje u njegovom slučaju. Može da pokuša i to što si ti navela u svom zadnjem postu, ali mislim da njihov učinak zavisi od toga koliko je taj demon jak. Mom rođaku su molitve pomogle i više nema probleme koje je imao (u jednom svom postu na ovoj temi sam naveo šta mu se dešavalo). Ne znam da li je hipnoza efikasno rešenje. Možda bi se tada setio nečega
[Vrh] Go down
sizif100
Stanica

Male
Taurus Dragon

PostajNaslov: Re: Demoni istina ili praznovjerje   Demoni istina ili praznovjerje - Page 3 Icon_minitimeuto lip 28, 2011 5:36 pm

Sin_Nanna je napisao/la:
Sizife da li si ikome pričao o svojim iskustvima u pravom životu, osim sa psihologom? Moguće je ovo što su pričali Star i Alpha da si u nekom prošlom životu bio u satanizmu. Ne znam da li bi ti i koliko bi ti hipnoza pomogla, ali mislim da bi se tada nečega sigurno setio pošto su se ljudi pod hipnozom sećali događaja koji su im se desili kada su imali godinu dana.

Nisam nikad s nikime ozbiljnije o svemu popričao. Jednostavno imam strah od ismijavanja ili nevjerice. A nisam se nikad ni podvrgao hipnozi, niti znam ikoga tko se time bavi.
[Vrh] Go down
sizif100
Stanica

Male
Taurus Dragon

PostajNaslov: Re: Demoni istina ili praznovjerje   Demoni istina ili praznovjerje - Page 3 Icon_minitimeuto lip 28, 2011 6:22 pm

Alfa razumijem svaku tvoju riječ i u potpunosti shvaćam što i o čemu mi govoriš. Postupiti ću prema tvom savjetu. Ne želim stati s duhovnim razvojem, želim istražiti i iskoristiti sve potencijale koji su u meni. Nadam se da ću na tom putu naići i na ogovore na moja pitanja.
Kad kažem molitve mislio sam prvenstveno na Očenaš, no njegovo izgovaranje bi poteglo lavinu događaja koje želim izbjeći. Poslušati ću tvoje savjete.
Ne bih znao odgovoriti na pitanje jesam li opsjednut. Ne znam što sve podrazumjeva pojam opsjednutosti. Sve ono što mi se događalo, dok mi nije prekinuta ta, nazovimo je, veza, moglo bi implicirati na opsjednutost. Razloge koje bih mogao iznijeti u prilog toj tvdnji su prvenstveno ti što se sve to događalo učestalo, bez moje volje ili poticanja s moje strane. Doživljaji su bili jaki i vrlo realni, kao što sam već opisao u prijašnjim postovima. Razlozi protiv tvrdnje o opsjednutosti mogu biti zaštita koju sam osjećao, rješavli su mi se problemi sami od sebe, ugodna iskustva kao napuštanje tijela i odlaženje u drugo vrijeme, ugodna viđenja duhova pri kojima nema postojanja straha već potpuna smirenost i ugoda, itd. Tako da s jedne strane imao sam doživljaje koji su bili jako neugodni, a s druge strane i oni koi su bili vrlo ugodni. Imao sam i vrlo ugodne komunikacije s preminulim članovima moje obitelji. Fenomen deja vu je bio toliko čest i s njim sam se zabavljao od ranog djetinjstva. Bezazlene sitnice iz života bih sanjao a potom bi se događale. To me poprilično zabavljalo. itd, itd...
Upravo zbog svih tih stvai sam i bio tako zbunjen jer nikad ne bih mogao utjecati na događaje, nikad ne bih znao hoće li mi se dešavati ugodne ili neugodne stvari. Zanimljivo je da je vrlo teško riječima prepričati stvari koje bi mi se događale u snu. Ukoliko bih neke stavri dobio u razgovoru s nekim ne bih imao riječi kojima bih to mogao dočarati iz razloga jer mi ništa riječima nije ni prenjeto u snu već pomoću pojmova. Evo čak mi je i to problem objasniti. primjer tomemogu navesti moju dječju zainteresianost prostranstvom svemira. Imao sam san u kojem mi je doslovno prenošeno znanje o svemiru putem pojmova, tako da shvatite nešto za što vam naš jezik postaje preskučen da bi se mogli izraziti putem jezika. To je bilo jedno iskustvo koje me skoro pa izludilo u pokušaju razumjevanja onoga što mi je prenešeno. Prekompleksno da bih se i danas upuštao u bilo kakvu analizu. Za razliku od takvih snova znao sam imati i one obične snove koje svi sanjamo i za koje sam znao da nisu ništa više od snova. Tako da mi je vrlo teško donijeti zaključak da li se radilo o opsjednutosti ili ne. Blokiranjem veze uspio sam se rješiti neugodnih iskustava i zbog toga mi je iznimno drago, no, s druge strane, žalim za lijepim doživljajima bez kojih sam također ostao.
[Vrh] Go down
Reptil
Višestanični organizam

Male
Virgo Monkey
Broj postova : 85
Registration date : 21.07.2009

PostajNaslov: Re: Demoni istina ili praznovjerje   Demoni istina ili praznovjerje - Page 3 Icon_minitimesri lip 29, 2011 4:10 am

Postoje demoni, mada nije svaki zlonamjeran entitet demon. :captain obvious:
[Vrh] Go down
Alpha
Admin
Alpha

Female
Aries Goat

PostajNaslov: Re: Demoni istina ili praznovjerje   Demoni istina ili praznovjerje - Page 3 Icon_minitimesri lip 29, 2011 10:52 pm

@Sin...ako covjek umire od neke bolesti vrlo cesto prije nego umre predstoji jedan period kada mu se stanje poboljsa. Cim cujem da je nekome bolje (a inace je na samrti) znam sto to znaci. Isto tako kod npr. egzorcizma kada svecenik krene sa obredom onaj na kojem se vrsi obred totalno 'poludi'. Hocu reci kako se prije nego se desi sto se mora desiti uslijedi taj trenutak kada se stanje pogorsa (ili cak naizgled poboljsa kao u prvom primjeru). Tako i sa molitvom...ocito je pogodilo cilj cim se nesto pokrenulo. Medjutim treba ustrajat, a to nije lako.

@Sizif...mislim da nisi opsjednut jer se to ocituje drugacije. Opsjednuta osoba obicno ne zna da je opsjednuta ali okolina uocava da nesto nije u redu. A ti si taj koji uocava stvari koje su van tebe :)
Ocito je da si vrlo senzibilan i to bi valjalo okrenuti u svoju korist :)

Majmun
Sin_Nanna

Male
Libra Dragon

PostajNaslov: Re: Demoni istina ili praznovjerje   Demoni istina ili praznovjerje - Page 3 Icon_minitimepet srp 01, 2011 4:31 pm

Tako je kao što kažeš, Alpha. Vršenje egzorcizma je isto kao i primanje vakcine. Kada primimo vakcinu bude nam u početku loše, ali ubrzo ozdravimo. Međutim, ima i slučajeva kada vakcina može da pogorša stanje. Tako je i sa egzorcizmom. Onaj poludi, ali jedina razlika između ova dva poređenja je što se posednuta osoba ne seća procesa egzorcizma. To da treba biti jak stoji.
[Vrh] Go down
sizif100
Stanica

Male
Taurus Dragon

PostajNaslov: Re: Demoni istina ili praznovjerje   Demoni istina ili praznovjerje - Page 3 Icon_minitimepet srp 01, 2011 4:59 pm

Alpha je napisao/la:
Ocito je da si vrlo senzibilan i to bi valjalo okrenuti u svoju korist :)

Kako?
[Vrh] Go down
Star
Dinosaur
Star

Male
Broj postova : 391
Registration date : 13.04.2010

PostajNaslov: Re: Demoni istina ili praznovjerje   Demoni istina ili praznovjerje - Page 3 Icon_minitimepon srp 04, 2011 12:53 am

Pa vrlo jednostavno... imš priliku koju večina ljudi nema a to je da i sam pokušaš razviti nekakve vještine i da se počneš snalaziti u takvoj struji. Pokušaj komunicirati, nauči se zaštititi, izvuci materijalnu i naposljetku duhovnu korist iz znanja koje bi mogao dobiti.

Dati ču jedan konkretni primjer kao recimo energetski vampirizam ( neki ljudi piju druge umjesto jutarnje kave ) ili da izoštriš vid i sluh ( pokušaj meditacijom ) povečavanje tolerancije na bol, eventualno se postane i "žilav" , oboljevanja od raznih ljevih i desnih viroza nestaju pa čak i neke kronične bolesti psihičke vrste poput alkoholizma,ovisnosti,pušenje itd. itd. itd.

Samo treba raditi na sebi a posebice ako je netko več toliko senzibilan trebao bi malo po malo viriti u taj svijet i pokušati izvuči saznanje i informaciju o onome što traži ili želi.
[Vrh] Go down
Alpha
Admin
Alpha

Female
Aries Goat

PostajNaslov: Re: Demoni istina ili praznovjerje   Demoni istina ili praznovjerje - Page 3 Icon_minitimečet srp 07, 2011 10:55 am

@Sizif...nije me bilo par dana pa odgovaram tek sada...vecina ljudi nije osjetljiva na vise frekvencije poput tebe. Mogu imati neki mutni daleki dojam...to je ono sto kazu "imao sam neki osjecaj da ce biti tako i tako"....ali taj osjecaj im uvijek ostane prilicno nejastan i lako ga zaborave. Zato vecina ljudi zivi gotovo iskljucivo u materijalnom svijetu. Naravno, postoji duhovna komponenta kroz neku religiju ili nesto ali uglavnom u okvirima neceg sto im je nekoc receno, a bez da su o tome sami dublje promislili. Mozda kada bi bili usitinu svjesni neceg drugacijeg od ovog opipljivog mogli bi posloziti svoj zivot i prioritete u njemu drugacije. Ti imas alat za budjenje iz sna materijalizma. Mozda nije najugodniji ali je alat. Povuci cu paralelu na doba kada sam pocela kuziti kada sanjam da je to samo san. Okidac za to bila je jedna nocna mora. I inace su nocne more bile relativno cesta pojava ali ta jedna je pokrenula nesto radi cega sam kasnije bila svjesna da je san - san. Ti vidis da ovo ovdje nije samo ovo ovdje...da li je i to samo san?

Do sada si imao vise neugodna iskustva barem koliko si opisivao. Medjutim mogao bi imati i pozitivna. Okrenuti to 'u svoju korist'. Recimo, mogao bi nauciti stupiti u kontakt sa svojim Andjelom Cuvarom ili Duhovnim Vodicem ili kako god hoces nazvati. Od Vodica bi mogao dobiti neke informacije i osjecati se sigurnije u tome svemu.

Majmun
Sin_Nanna

Male
Libra Dragon

PostajNaslov: Re: Demoni istina ili praznovjerje   Demoni istina ili praznovjerje - Page 3 Icon_minitimečet srp 07, 2011 4:44 pm

Sigurno si posebno nadaren, Sizife. Znam to sa sigurnošću zato što poznajem čoveka koji ima sličan dar kao taj čovek koji ti je skinuo tu kletvu. Jednostavno, neko se rodi kao običan čovek, a neko kao poseban. Spoznaj malo sebe i svoju ličnost.
[Vrh] Go down
Korplikan
Pračovjek
Korplikan

Male
Pisces Monkey
Broj postova : 2002
Registration date : 22.03.2011

PostajNaslov: Re: Demoni istina ili praznovjerje   Demoni istina ili praznovjerje - Page 3 Icon_minitimeuto stu 08, 2011 8:38 pm

Inaće ne vjerujem u duhove, istočnjačka duhovna sranja i inaće sam skeptik po večini duhovnih tema, sad sa demonima nemam pojma kakva vjerovanja imam, vjerujem da je egzorcizam istinit al baš sad da postoji određeni broj demona čija imena mi znamo.... sumnjam

ali tu sam da pitam nešto; navodno ima jedan demon čije je ime baal. Ima li on kakve veze sa feničkim bogom Baalom?

Like the fella says, in Italy for 30 years under the Borgias they had warfare, terror, murder, and bloodshed, but they produced Michelangelo, Leonardo da Vinci, and the Renaissance. In Switzerland they had brotherly love - they had 500 years of democracy and peace, and what did that produce? The cuckoo clock. So long Holly.

- The Third Man
[Vrh] Go down
Einar
Majmun
Einar

Male
Capricorn Broj postova : 1241
Registration date : 27.04.2010

PostajNaslov: Re: Demoni istina ili praznovjerje   Demoni istina ili praznovjerje - Page 3 Icon_minitimesri stu 09, 2011 1:09 am

jedno ide iz drugoga. Židovi su Baalom nazivali lažno božanstvo. Tj. feničkoga boga Baala. Ime znači princ, meštar, lord iliti samo bog. To se poklopilo s imenom Ba‘al Zəbûb. To na židovskom znači princ muha, ali u kršćanstvu i princ demona.
[Vrh] Go down
Korplikan
Pračovjek
Korplikan

Male
Pisces Monkey

PostajNaslov: Re: Demoni istina ili praznovjerje   Demoni istina ili praznovjerje - Page 3 Icon_minitimesri stu 09, 2011 1:11 am

Ma kad sam malo razmislio, čini mi se da ne vjerujem u demone

Like the fella says, in Italy for 30 years under the Borgias they had warfare, terror, murder, and bloodshed, but they produced Michelangelo, Leonardo da Vinci, and the Renaissance. In Switzerland they had brotherly love - they had 500 years of democracy and peace, and what did that produce? The cuckoo clock. So long Holly.

- The Third Man
[Vrh] Go down
Madonna
Pračovjek
Madonna

Male
Virgo Dragon
Broj postova : 2438
Registration date : 07.11.2010

PostajNaslov: Re: Demoni istina ili praznovjerje   Demoni istina ili praznovjerje - Page 3 Icon_minitimesri sij 25, 2012 3:36 pm

interesantno je da je vecina demona u nekim drugim kulturama i poganskim religijama u biti bozanstvo...@ evil
[Vrh] Go down
Korplikan
Pračovjek
Korplikan

Male
Pisces Monkey

PostajNaslov: Re: Demoni istina ili praznovjerje   Demoni istina ili praznovjerje - Page 3 Icon_minitimesri sij 25, 2012 5:13 pm

baš zato ne vjerujem. čini mi se kako religija samo demonizira drugu i njihove bogove pretvara u demone samo kako bi ih se prikazalo kao neprijatelje

- The Third Man
[Vrh] Go down
Sin_Nanna
Majmun
Sin_Nanna

Male
Libra Dragon

PostajNaslov: Re: Demoni istina ili praznovjerje   Demoni istina ili praznovjerje - Page 3 Icon_minitimesri sij 25, 2012 5:55 pm

I da su mnogi sveci preuzeli uloge slovenskih bogova.
[Vrh] Go down
The Dark Princess♥
Stanica
The Dark Princess♥

Female
Leo Buffalo
Broj postova : 29
Registration date : 30.03.2012

PostajNaslov: Re: Demoni istina ili praznovjerje   Demoni istina ili praznovjerje - Page 3 Icon_minitimepet oľu 30, 2012 2:43 pm

Iskustva nikad nisam imala,ali verujem da postoje.
[Vrh] Go down
Madonna
Pračovjek
Madonna

Male
Virgo Dragon
Broj postova : 2438
Registration date : 07.11.2010

PostajNaslov: Re: Demoni istina ili praznovjerje   Demoni istina ili praznovjerje - Page 3 Icon_minitimesri tra 11, 2012 4:47 pm

https://www.youtube.com/watch?v=n_154QUshWM evo jos jednog interesantnog linka...mozda bi moglo i na temu o apokalipsi...@Demoni istina ili praznovjerje - Page 3 524555
[Vrh] Go down
Kahali
PraGlodavac
Kahali

Male
Capricorn Dragon
Broj postova : 584
Registration date : 19.10.2011

PostajNaslov: Re: Demoni istina ili praznovjerje   Demoni istina ili praznovjerje - Page 3 Icon_minitimesub tra 14, 2012 8:29 pm

.. ne znam, dali te još uvijek zanima bilo što o temi koju si otvorio ovdje prošle godine (vezanoj uz demone i tvoja iskustva sa istim), te ukoliko želiš slobodno se javi.
bavim se zadnjih 15 godina Oklutnom praksom i smatram se posvećenim Adeptom Teurgom .. U počecima odvajao sam preko 6 sati na dan spomenutoj praksi i mnogim njenim varijantama tj. nekolikicini različitih tradicija koje u svojoj praksi i doktrini prepoznaju Domone i Demonolgija spada u najnormalniju pojavu na putu Inicijata prema Mudrosti.
Nikada se dakle nisam bavio nikakvom kosom, noktima i sličnim polu-primitivinim malogradjanskim praksama već se bavim Znanoćšu koja je kroz milenijume od Najmudrijih smatrana Znanjem nad Znanjima.
Danas se riječ Magija do te mjere prostituirala da se koristi u kojekakve svrha od strane razno raznih mediokriteta koji ne poznaju niti najmanji dio onoga što Magija zapravo jest.
Magus=Mudrac=Tantrik (primjerice)=Sadhu=Yogi=Rshi etc.
Prvih nekoliko godina svaki Inicijat bavi se Magijskim Uvžježbavanjem čula, focusiranjem, supstituiranjem, impregniranjem, vizualizacijama i drugim metodama bez kojih bi bilo kakav kontakt sa demonima ili sa nekom drugom vrsti bića bio ili potpuno jednosmjeran (on prema tebi) ili bi, kao u ovom slučaju ti, individua uspjela dobiti poneku informciju, doživjeti nekakav nesvakidašnji dogadjaj ili nešto od niza senzacija koje se gotovo svakom čovjeku dese nekoliko puta u tijakom života malo intenzivnije, a zapravo vrlo često kada pričamo o ne toliko intezivnim i jasnim dogadjajima.
Moraš znati da je postojanje raznih bića na raznim frekventnim ravnima, različitim denzitetima, to jest 'Polju' različitih nivoa 'Pažnje' (ili ti Svijesti) ne samo apsolutno točno i postojano nego su ovi nivoi svijesti mnogo sofisticiraniji i zapravo daleko dalji od kompletne Iluzije postojanja u kojoj sada živimo i ti i ja.
Zato kada kažeš: rcionalna sam osoba, visoko obrazovana, sposoban za racionalno i "normalno" razmišljanje ti zapravo ograničavaš svoj dom,en Rada/Djelovanja na jedan vrlo uzak, plitak i vrlo manipuliran nivo Svijesti u kojem gotovo ništa nije onako kako izgleda.
Buditi takvu individuu, ne moraš biti ti u pitanju već bilo tko, na način prisjećanja, ukazivanja, koincidencija, senzacija i to sa konkretinom i odredjenim imenima znači da nećeš biti jedan od onih koji se tijeko mcijelog života ponašaju "racionalno i normalno" već da si dobio šansu da barem pokušaš namirisati suptilnije dijelove Sebstva.
Zanemariti takve utjecaje i pokušati zaboraviti, ne baviti se time i ne kopati po iskustvima za mene predstavlja pravi grijeh...
Znati tko si i gdje si, gdje ideš i što konačno želiš, biti siguran u sebe i nemati sumnje u svoje stavove NAJGORE su osobine koje jedan osoba može imati.
najgore jer se ne širi, ne spoznaje, brčka se u kravici barici jer joj je tamo toplo pa misli ako je (primjerice) visoko obrazovan ili imućan da se približio svrsi postojanja te da je negdje napredovao (dokj je zapravo obrnuto).
Ukoliko si još ovdje na forumu i zanima te točan pristup, prava praksa uvježbavanja čula i autentični originani pristup 'Kontaktiranju' ove vrste bića, ili barem osnove zaštite feel free to ask and/or contact me private.
Do tada,
S poštovanjem i
željama za mnogo sličnih trenutaka i iskustava,

Kahali
[Vrh] Go down
lera
Žaba
lera

Female
Cancer Pig
Broj postova : 227
Registration date : 26.09.2012

PostajNaslov: Re: Demoni istina ili praznovjerje   Demoni istina ili praznovjerje - Page 3 Icon_minitimesri lis 03, 2012 9:49 am

Imam pitanje u vezi naravi demona. Uglavnom ih se definira kao "pale anđele", a postoje i teorije da su to "pali bogovi" odnosno božanstva koja su monoteističke religije odbacile. Dakle ako su oni od svog postanka "dobri" postaju li loši samo našom klasifikacijom? Odnosno postoje li i dobri demoni koji nam pomažu, i mogu li oni biti naši duhovni vodiči?
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Demoni istina ili praznovjerje   Demoni istina ili praznovjerje - Page 3 Icon_minitime

[Vrh] Go down

Demoni istina ili praznovjerje
[Vrh] 
Stranica 3 / 4.Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» Manipulacija kroz praznovjerje
» Entiteti & Demoni
» Istina