| Vanzemaljci napadaju Zemlju u novembru? | |
|
+8MisteryManiac Sin_Nanna MoW Blizzard Alpha biga Q julija81 12 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
julija81 Žaba
Broj postova : 217 Age : 43 Registration date : 15.10.2010
| Naslov: Vanzemaljci napadaju Zemlju u novembru? čet srp 14, 2011 12:40 pm | |
| Američki naučnici iz programa SETI, tvrde da će u novembru vanzemaljci sa planate Zeeba napasti Zemlju i da će doleteti sa tri ogromna svemirska broda BEČ - Američki naučnici iz programa "Potraga za vanzemaljskom inteligencijom" (SETI), tvrde da će u novembru vanzemaljci sa planate "Zeeba" napasti Zemlju i da će doleteti sa tri ogromna svemirska broda, preneo je bečki bulevarski list "Esterajh". Najveća letelica imaće prečnik od oko 320 kilometara, naglasio je jedan od eksperata SETI-ja Džon Malej. "Trenutno se tri letelice nalaze kod Jupitera. Polazeći od njihove aktuelne brzine kretanja, oni će do Zemlje stići na jesen ove godine", tvrdi Malej, a prenosi "Esterajh". Prema njegovom mišljenju, letelice će, običnim teleskopima, moći da se vide negde u novembru, kada budu prolazile Mars. Malej navodi da su naučnici obavestili američku vladu o predstojećoj poseti vanzemaljaca i tvrdi da će od avgusta SAD informisati svoje stanovništvo u vezi mogućeg napada vanzemaljaca. On smatra da Zemljani mogu da se odbrane od napad svemirskih brodova koji dolaze sa planete "Zeeba". izvorDa li mislite da se opet neko igra s nama, kad daju ovakve (dez)informacije. Ostadoh posteno zbunjena _________________ ...you can run, but you can not hide...
| |
|
| |
Q Riba
Broj postova : 170 Age : 111 Location : u kontiniumu Registration date : 14.12.2009
| Naslov: Re: Vanzemaljci napadaju Zemlju u novembru? čet srp 14, 2011 3:04 pm | |
| A možda nekom ne štima kalendar pa misli da je danas (ili jučer, ovisi kad je to objavljeno) 1.04ti. | |
|
| |
biga Pračovjek
Broj postova : 2861 Age : 37 Registration date : 28.08.2009
| Naslov: Re: Vanzemaljci napadaju Zemlju u novembru? čet srp 14, 2011 4:24 pm | |
| prošle godine sam čitao o ta tri broda... ima i ta tema o njima na forumu... ma nek dođu... tko ih se više boji...
jedva čekam malo akcije....
(čitaj: ma da, kako da ne...) čudno mi to sve. možda je netko jednostavno previše filmova gledao, a možda i stvarno dolaze... _________________ I'm not a loser. 'Cause despite it all, me and every other guy who will never be what we wanna be are still out there being what we don't wanna be 40 hours a week for life! And the fact that I haven't put a gun in my mouth, makes me a winner!
| |
|
| |
Alpha Admin
Broj postova : 29076 Age : 45 Registration date : 30.09.2007
| Naslov: Re: Vanzemaljci napadaju Zemlju u novembru? čet srp 14, 2011 5:13 pm | |
| Planet Zeeb _________________ Respect
| |
|
| |
Blizzard Superforumaš CE-4
Broj postova : 15088 Age : 34 Registration date : 01.10.2007
| Naslov: Re: Vanzemaljci napadaju Zemlju u novembru? čet srp 14, 2011 5:17 pm | |
| | |
|
| |
MoW Čovjek
Broj postova : 6339 Age : 42 Location : Zagreb Registration date : 26.05.2009
| Naslov: Re: Vanzemaljci napadaju Zemlju u novembru? pet srp 15, 2011 12:31 am | |
| Planet Zeeb me podsjeća na planet Zebes, iz serijala igrica o Metroidu. Možda su od tamo i pobrali to ime. _________________ "Let food be thy medicine" - Hippocrates
| |
|
| |
julija81 Žaba
Broj postova : 217 Age : 43 Registration date : 15.10.2010
| Naslov: Re: Vanzemaljci napadaju Zemlju u novembru? pet srp 15, 2011 12:56 am | |
| Ne znam...mada... receno je da ce se sve vise pricati o vanzicima (tj. javno) , da bi taj "prvi" susret bio sto lakse prihvacen . Mozda je ovo samo uvertira u nesto vise... _________________ ...you can run, but you can not hide...
| |
|
| |
Sin_Nanna Majmun
Broj postova : 1550 Age : 36 Registration date : 10.06.2011
| Naslov: Re: Vanzemaljci napadaju Zemlju u novembru? pet srp 15, 2011 9:29 am | |
| Neko je previše gledao "Rat svetova." Uostalom, već dugo se govori o njihovoj poseti, hajde da i to doživimo. | |
|
| |
MisteryManiac Dinosaur
Broj postova : 381 Age : 28 Location : Nibiru Registration date : 05.10.2009
| |
| |
Alpha Admin
Broj postova : 29076 Age : 45 Registration date : 30.09.2007
| Naslov: Re: Vanzemaljci napadaju Zemlju u novembru? pet srp 15, 2011 11:31 am | |
| @MM...hehe, nisam htjela reci al nekako mi je to bila prva asocijacija _________________ Respect
| |
|
| |
snake Riba
Broj postova : 108 Age : 51 Location : BIH Registration date : 28.03.2008
| Naslov: Re: Vanzemaljci napadaju Zemlju u novembru? uto ruj 27, 2011 2:11 pm | |
| he,he, ja mislio pucati iz pistolja na bratovoj svadbi, ali cini se da cu ipak sacuvati municiju, mozda mi zatreba | |
|
| |
orca PraGlodavac
Broj postova : 592 Age : 36 Location : Under the Guillotine Registration date : 17.08.2011
| Naslov: Re: Vanzemaljci napadaju Zemlju u novembru? uto ruj 27, 2011 2:17 pm | |
| nebih sada iznosio kakve osobe sheraju takve info.. no u svakom slucaju iskopco bi im net. | |
|
| |
MoW Čovjek
Broj postova : 6339 Age : 42 Location : Zagreb Registration date : 26.05.2009
| Naslov: Re: Vanzemaljci napadaju Zemlju u novembru? uto ruj 27, 2011 3:16 pm | |
| Jadni vanzići kad čuju za takve izjave valjda još više posive od muke. _________________ "Let food be thy medicine" - Hippocrates
| |
|
| |
Madonna Pračovjek
Broj postova : 2438 Age : 48 Location : split-solin-rim-los angeles...@ Registration date : 07.11.2010
| Naslov: Re: Vanzemaljci napadaju Zemlju u novembru? pet pro 30, 2011 5:01 pm | |
| u svakom slucaju malo kasne barem po nasem kalendaru osim ako nisu upali u neku crvotocinu i sl...@ | |
|
| |
CELICNI ALHEMICAR Riba
Broj postova : 190 Age : 30 Location : BEOGRAD Registration date : 20.12.2011
| Naslov: Re: Vanzemaljci napadaju Zemlju u novembru? pet pro 30, 2011 5:03 pm | |
| Ili ih je usisala neka crna rupa | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Vanzemaljci napadaju Zemlju u novembru? | |
| |
|
| |
| Vanzemaljci napadaju Zemlju u novembru? | |
|