| Razna viđenja i fotografije duhova | |
|
+100web dust Sedežničar Sang Real Ascended Zyon Storm. om Star Josipa Jopi 2pac Jedi Mind Tricks Novus ordo seclorum Viper Marina111 Hladni AnchyAmonRa Q Magic Buby30 Amalka Emilius7 Lyra orca kika13 Morn Narayana Benjamin Andrea:)) eldin_p Error_VK Fear Zona lidiafx randajad ludilo4 gloria_g agorafobija aleksandravulf@yahoo.com hromi mEN_iN_WHite Smokva7 Tomash Charles Dexter Ward Wall-e Einar Dunja the tomboy DrChaos maya Mama konoko1 Yo93 Dantalion Lycan Chakotay schmizzl AzrielofDeath Legionar sign bros Pux tomi urbanaaa Pyro MisteryManiac Athena stella Sentinel Skulptura darkside MoW Remke Mislilac 1988 KoX ThE_IMMORTAL Michael Wittmann Gea Berny_Sinara qkac 4ucker grga1234567 Cico Absynthia Pajo Jaykof Rajkan myst000 danyf5 garfild floridana Tutankhamon Blizzard None bir Neobicni forumas zvezda Svjetloisjena silver Milab Rain Alpha 104 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Skulptura Guardian
Broj postova : 6015 Age : 39 Location : Earth Registration date : 05.09.2009
| Naslov: Re: Razna viđenja i fotografije duhova pon pro 14, 2009 4:16 pm | |
| VIDEO: Snimio duha kako gleda u svoje tijelo?Čileanska televizijska postaja prikazala je fotografije tragične automobilske nesreće na cesti A 16 na kojoj se, čini se, vidi duh preminuloga.Lokalni stanovnici zovu je ‘ukleta cesta’, a fotografije koje su nastale netom nakon nezgode pokazuju neobičan prizor. Autor jedne od fotografija tvrdi da je snimio duh preminulog. Prijatelji smrtno stradale osobe slažu se s tom tvrdnjom. Naime, kažu da ono za što vjeruju da je duh na slici nosi istu odjeću kakvu je poginuli imao kada je poginuo. Video: (nije bas nesto i nist ne kuzim al ajd...) http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/video-snimio-duha-kako-gleda-u-svoje-tijelo.html _________________ When you have eliminated all which is impossible, then whatever remains, however improbable, must be the truth.
| |
|
| |
Berny_Sinara Pračovjek
Broj postova : 2704 Age : 34 Location : Zagreb :D Registration date : 24.02.2009
| Naslov: Re: Razna viđenja i fotografije duhova sub pro 19, 2009 6:32 pm | |
| | |
|
| |
sign Stanica
Broj postova : 23 Age : 31 Location : 4 dimenzija Registration date : 28.12.2009
| Naslov: Re: Razna viđenja i fotografije duhova pon pro 28, 2009 3:28 pm | |
| totalno presuper | |
|
| |
Legionar Moderni čovjek
Broj postova : 8711 Age : 30 Location : Negdje u mislima Registration date : 27.07.2008
| Naslov: Re: Razna viđenja i fotografije duhova pon pro 28, 2009 8:56 pm | |
| - tomi je napisao/la:
- Fejk
Baš sam htio reć da je totalno fake _________________ "Learn what is true in order to do what is right."
| |
|
| |
Skulptura Guardian
| Naslov: Re: Razna viđenja i fotografije duhova pon pro 28, 2009 9:05 pm | |
| Ma sve su fejker nekim čudom netko uvijek ostavi mjesta na fotografija taman da stane neki duh. Da slikam nekoga fokusirao bi ga na sredinu. _________________ When you have eliminated all which is impossible, then whatever remains, however improbable, must be the truth.
| |
|
| |
AzrielofDeath Riba
Broj postova : 111 Age : 29 Location : Far,Far Away Registration date : 02.01.2010
| Naslov: Re: Razna viđenja i fotografije duhova sub sij 02, 2010 3:47 am | |
| slažem se sa Skulpturom,ako se već nešto fotka,barem neka budu još barem dva svjedoka...vako već svi znamo da je fejk slika/video...i oprostite tšo se nisam predstavio,tema "Predstavite se"je bila zaključana... | |
|
| |
Skulptura Guardian
| Naslov: Re: Razna viđenja i fotografije duhova sub sij 02, 2010 3:48 am | |
| Dobrodošao _________________ When you have eliminated all which is impossible, then whatever remains, however improbable, must be the truth.
| |
|
| |
AzrielofDeath Riba
Broj postova : 111 Age : 29 Location : Far,Far Away Registration date : 02.01.2010
| Naslov: Re: Razna viđenja i fotografije duhova sub sij 02, 2010 4:00 am | |
| hvala | |
|
| |
schmizzl PraGlodavac
Broj postova : 594 Age : 38 Location : Alnilam sys Registration date : 19.11.2009
| Naslov: Re: Razna viđenja i fotografije duhova čet sij 07, 2010 7:17 pm | |
| ja sam vidjela dva puta duhove, 2 točnije. prvi je bio neka tužna i brižna spodoba - crna silueta... a drugi je bio dobar, znač čak i tko je to bio, i bilo mu je sigurno žao što nas je uplašio... ležala sam s dečkom u krevetu tada (u sobi gdje je preminuo njegov djed)... ta svjetlost... bila je tako snažna i topla i lijepa... ali jbg....usr*** smo se ko grliceee!!!! | |
|
| |
AzrielofDeath Riba
| Naslov: Re: Razna viđenja i fotografije duhova čet sij 07, 2010 10:30 pm | |
| hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha lol....ja i frendovi smo na zidu vidjeli nekakvu sjenu,kao da netko udara sa štapom....mi se usrali,pobjegli brzinom munje u drugu ulicu... | |
|
| |
Skulptura Guardian
| Naslov: Re: Razna viđenja i fotografije duhova čet sij 07, 2010 10:33 pm | |
| Idući put neka netko uslika, pa onda pobjegnite. Ovako vam ja ništa ne vjerujem _________________ When you have eliminated all which is impossible, then whatever remains, however improbable, must be the truth.
| |
|
| |
AzrielofDeath Riba
| Naslov: Re: Razna viđenja i fotografije duhova čet sij 07, 2010 10:35 pm | |
| i ti bi jelda,sa 10 godina uspio to fotkat..... | |
|
| |
Chakotay Guardian
Broj postova : 8409 Age : 48 Location : Zagreb Registration date : 28.12.2007
| Naslov: Re: Razna viđenja i fotografije duhova čet sij 07, 2010 10:38 pm | |
| @skulp: Tada bi sumnjao u autentičnost fotografije, pa ni to ništa ne bi značilo «Čvrsti» dokazi su važni, ali ne bi trebalo odbaciti niti svjedočanstva ljudi, jer ljudi ponekad mogu vidjeti ili bolje reći osjetiti nešto što se ne da uslikati | |
|
| |
AzrielofDeath Riba
| Naslov: Re: Razna viđenja i fotografije duhova čet sij 07, 2010 10:46 pm | |
| a to smo mi vidjeli na kući jedne bake...njen je muž umro godinu prije...ugl,nisam spavao dva tjedna nakon toga,i nisam smio izaći iz sobe koliko sam se bojao.... | |
|
| |
Skulptura Guardian
| Naslov: Re: Razna viđenja i fotografije duhova čet sij 07, 2010 11:06 pm | |
| Ja bi baš htio vidjet tako nešto. Mislim da me ne bi bilo strah. Ja kakav jesam, morao bi vidjeti što je to zapravo _________________ When you have eliminated all which is impossible, then whatever remains, however improbable, must be the truth.
| |
|
| |
schmizzl PraGlodavac
Broj postova : 594 Age : 38 Location : Alnilam sys Registration date : 19.11.2009
| Naslov: Re: Razna viđenja i fotografije duhova ned sij 10, 2010 6:43 pm | |
| mene je bilo strah... zbilja, pošto sam to doživjela - dva puta, vjerujem da je to bilo nešto paranormalno... a opet, nikad neću vjerovati da duh ostavlja otiske stopala.. onaj film..paranormal activity je čista glupost bio, a čitav ga se svijet prepao! | |
|
| |
Remke Pračovjek
Broj postova : 3399 Age : 29 Location : Osijek Registration date : 05.07.2009
| Naslov: Re: Razna viđenja i fotografije duhova sri sij 13, 2010 7:11 pm | |
| sad gledam o NLO-ima svi su zaranali u vodu i iz nje ko na onom video, ko ce ih znat kolko ih ima pod vodom a da mi neznamo mozda cijel baze, mi samo radarom to pregledavamo a oni nas proucavaju pa znaju, mozda im j ebaza u obliku morskog dna, i kosto kazu cinilo im se da promatraju njihove vjezbe ratne | |
|
| |
Remke Pračovjek
Broj postova : 3399 Age : 29 Location : Osijek Registration date : 05.07.2009
| Naslov: Re: Razna viđenja i fotografije duhova sri sij 13, 2010 7:21 pm | |
| sada mi je nesto sinulo toliko vremena provodimo istrazivajuci svemir a nismo niti istrazili dno oceana, osim radarom | |
|
| |
Berny_Sinara Pračovjek
Broj postova : 2704 Age : 34 Location : Zagreb :D Registration date : 24.02.2009
| Naslov: Re: Razna viđenja i fotografije duhova pet oľu 05, 2010 9:33 pm | |
| tako je navodno podmornica nemoze ici tak duboko radi tlaka :/ Marijanova Brazda zar ne? | |
|
| |
Athena Superforumaš CE-4
Broj postova : 12351 Age : 39 Registration date : 09.09.2009
| Naslov: Re: Razna viđenja i fotografije duhova sub oľu 06, 2010 1:04 pm | |
| Evo, još jedan novi slučaj navodno uslikanog duha. Kanadska znanstvenica Kimberly Molto poslala je društvu za istraživanje paranormalnih pojava fotografiju na kojoj se vidi obris muškarca za kojeg ona vjeruje da je njezin preminuli suprug. Dr. Molto je umro prilikom renoviranja podruma od zastoja srca, prije nekoliko godina. Fotka je naime snimljena nedavno, kad je znanstvenica fotografirala podrum i slučajno zapazila zastrašujući "rezultat". Prve informacije društva za istraživanja paranormalih pojava su da se radi o "vrlo zanimljivoj fotografiji". LINK http://www.net.hr/planet-x/page/2010/03/04/0815006.html _________________ "Riječi…spajaju ljude kao mostovi, stvarajući u isto vrijeme između čovjeka i čovjeka nepromostivosti vrlo često dublje od najmračnijega ponora."
| |
|
| |
Lycan Višestanični organizam
Broj postova : 63 Age : 590 Registration date : 06.03.2010
| Naslov: Re: Razna viđenja i fotografije duhova sub oľu 06, 2010 1:52 pm | |
| Precoool! jel ima jos toga da se bacim na posao! :DDD | |
|
| |
Dantalion Čovjek
Broj postova : 4201 Age : 39 Location : u prolazu.. Registration date : 16.03.2010
| Naslov: Re: Razna viđenja i fotografije duhova uto oľu 16, 2010 1:24 am | |
| prije nekoliko godina, v našem lepom zagorju, u šumi koja pripada jednom starom dvorcu, odlučili smo nas nekoliko igrati paintball. bilo je lijepo svježe nedjeljno poslijepodne, došli, smjestili se, opremili i snimali. i tako je frend snimao malo šumu prije igranja. kasnije smo se igrali, naigrali, otišli. nakon godinu dana pokazivajući video jendom frendu, on je primjetio nekog u šumi dalje od nas. a sad vi recite šta mislite da bi to moglo biti. mi tjekom boravka nismo vidjeli ni čuli nikog osim nas trojice | |
|
| |
Yo93 Višestanični organizam
Broj postova : 64 Age : 31 Registration date : 28.02.2010
| Naslov: Re: Razna viđenja i fotografije duhova uto oľu 16, 2010 4:16 pm | |
| | |
|
| |
Yo93 Višestanični organizam
Broj postova : 64 Age : 31 Registration date : 28.02.2010
| Naslov: Re: Razna viđenja i fotografije duhova uto oľu 16, 2010 4:21 pm | |
| | |
|
| |
Legionar Moderni čovjek
Broj postova : 8711 Age : 30 Location : Negdje u mislima Registration date : 27.07.2008
| Naslov: Re: Razna viđenja i fotografije duhova uto oľu 16, 2010 8:51 pm | |
| Bez zooma mi se čini kao oblik nekog/nečijeg tijela, no sa zoomom mi izgleda kao drvo i zaobljeni dio s mahovinom koja daje 'glavu' obliku _________________ "Learn what is true in order to do what is right."
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Razna viđenja i fotografije duhova | |
| |
|
| |
| Razna viđenja i fotografije duhova | |
|