Broj postova : 29065 Age : 59 Location : Zagreb Registration date : 15.09.2007
Naslov: Re: Pali anđeo u Kataloniji? sri pro 26, 2007 7:23 pm
malenaivi je napisao/la:
nije bit u tome kako izgledaju ili ne izgledaju anđeli,ja nevirujem da je to biće anđeo. uostalom svako ima pravo na svoje mišljenje.
Naravno.Mi smo otišli u offtopic. Imaš pravo, ni meni stvorenje ne izgleda kao anđeo
floridana Legenda foruma CE-4
Broj postova : 27984 Age : 62 Registration date : 22.09.2007
Naslov: Re: Pali anđeo u Kataloniji? sri pro 26, 2007 7:26 pm
Citat :
kleknuti, mislim da nije reč o poštovanju, već prosto fizičkom obaranju tela pred naletom energije
upravo tako, mislim da bi kod mene bila energija ljubavi ta koja bi me bacila na koljena
floridana Legenda foruma CE-4
Broj postova : 27984 Age : 62 Registration date : 22.09.2007
Naslov: Re: Pali anđeo u Kataloniji? sri pro 26, 2007 7:28 pm
ontopic, mislim da je filmić ili taj anđeo fake.
zvezda Guardian
Broj postova : 3245 Age : 42 Location : Gore Registration date : 23.09.2007
Naslov: Re: Pali anđeo u Kataloniji? sri pro 26, 2007 7:29 pm
Mislim da, of topic, postoje mnoga bića čijeg postojanja najčešće nismo svesni, pogotovo na ovim prostorima... Iako mi obično nismo zaista svesni ni svog postojanja ni toga ŠTA smo... *
Hybrid Riba
Broj postova : 125 Age : 45 Registration date : 15.09.2007
Naslov: Re: Pali anđeo u Kataloniji? sri pro 26, 2007 8:01 pm
floridanamana je napisao/la:
samo da se nadovežem na ovo klečanje. ja isto teško da bi ispred nekoga klekla, vjerovatno bi to napravila samo u trenu kad bi mi život ovisio o tome i to iz straha. ali mislim da kad bi se našla licem u lice s Bogom da bi to bila spontana reakcija na Njega ili Nju štalijeveć.
Jako malo vjerovatno da ćeš se nać s njime face to face.
To bi stvarno trebao biti neki debelo dobar razlog da se on uopće spusti ovamo u ovaj svemir i to baš ispred tebe tek tako.
Ne ide to tako , al budu sigurna da če Orionci i Sivi pokušat da te priveslaju jer njima su ove stvari poznate i oni tehnologijom pokušavaju nas izmanipulirat da bi nam se prestavili kao ovi iz ove duhovne hijerarhije , ali nisu i netko tko zna za ovo i šta je jedno tj i šta su jedni a šta drugi zna kad te Sivi i Orionci mažu , a kad je stvarno pratioc u pitanju.
Već sam negdje o ovim tehnikama manipulacije pričao , pa neću sada opet , al eto čisto da to napomenem , čisto da se zna i za ovo.
Ako ste neiskusni uvijek oprez i stat na balun.
Lako čete prepoznat pratioca i tko to nije tj tko vas želi prevest žedna preko vode.
Sad to izgleda ko špansko selo , al nije.
U osnovi prvo pravilo je ne vjerovati nikome.
Ovo je radi mjera pred osiguranja od manipulacije.
Onaj tko je na Zemlji čvrsto sa oba dvije noge na zemlji i gore razmišlja tako.
Skepticizam je ustvari dobra stvar.
Naravno ne treba sad pretjerivati , al neka njega uvijek.
Šta je sigurno sigurno je.
Ukratko : uključi mozak.
U svakom slučaju , nekome tko zna kako provjeriti je li riječ o hologramu ili stvarno o pratiocu nije problem odvojit gore žito od kukolja i od te manipulacije od strane Sivih i Orionaca tada nema ništa.
Ako vas ovdje ne priveslaju , vi ste praktički već na konju barem šta se toga tiće.
Ovo nije mala stvar za znati jer dosta ih je ovako "izgubilo glavu".
Ukratko opreza nikad dosta i ne nasjedajte na trikove i lijepe riječi il takvo što.
Uvijek prvo pričekajte pratioca i nikad ne idite na prvu loptu il da vas netko masla.
Meni je lako ovo prepoznati jer imam iskustva , al sada za vas i vaše potrebe razumijevanja dovoljno je da budete u početku skeptični i ne zalečete se na prvu stvar koja vam doleti i prestavi vam se kao pratioc.
Ispitajte ga prvo , pa onda čete malo i sami skužiti sa čime imate posla.
Uključi mozak.
Kad to prođete i kad vidite da se stvarno radi o pratiocu , a ne o manipulaciji od strane Sivih i Orionaca , vi čete to i znati jer se da prepoznat pratioc i ova manipulacija kopije pratioca.
Zato pošto ste neiskusni , onda stat na balun i malo ispitat tko vam dolazi i prestavlja se kao pratioc.
Nažalost , morat čete se malo tu sami izoštrit jer ja vam vjerovatno neču biti tu negdje u blizini da vam kažem , e vidiš ovo je pratioc a ovo je Sivi pod hologramom svijetlosti ili u liku nekog božanstva i slično.
I ovo što sam vam rekao je znanje.
Imajte ovo u vidu što sam vamsad rekao.
Vama ovo znanje sad i ne treba i ne trebate se sa ovim puno zamarat , ali ga spakirajte negdje u neku ladicu svog uma da vam bude pri ruci kad do ovoga dođe , a doći će jednom sigurno.
Svjetloisjena Legenda foruma CE-4
Naslov: Re: Pali anđeo u Kataloniji? sri pro 26, 2007 8:05 pm
Važno je vjerovati svojoj intuiciji, mislim
B&W Riba
Broj postova : 104 Age : 42 Registration date : 21.12.2007
Naslov: Re: Pali anđeo u Kataloniji? čet pro 27, 2007 1:49 am
kad ste vec kod anđela.. Nabasala sam na ovo i najezim se svaki put kada slusam.. bilo istinito ili montaza meni je super pa da podjelim sa vama.. najprije lik objasnjava o cemu je rijec a u 3:10 pocinje pjesma.. https://www.youtube.com/watch?v=do27UEW0kBQ
zvezda Guardian
Naslov: Re: Pali anđeo u Kataloniji? čet pro 27, 2007 1:54 am
Istina je da se drugi entiteti često "lažno predstavljaju" da su ono što nisu, jer su sposobni pa ne baš menjati forme, ali recimo praviti hologramske projekcije... mnogi su bili zavarani.
A skupljati znanje je uvek korisno za budućnost, jer znanje štiti. Samo njegovo posedovanje je već dobra stvar, čak i kod stvari kao što su, npr. subliminalne poruke. Kažu da ako ste samo svesni da se to radi, da nam se tako umeću nesvesni sadržaji, one neće delovati ili će im bar dejstvo biti dosta oslabljeno, bez obzira na to što niste prepoznali taj konkretni umetnuti sadržaj. Ako znamo da se nešto dešava, negde smo već na oprezu i budni, pa lakše razlikujemo stvari. Informisanost, znanje, ali ne puke informacije uskladištene u memoriji, fundamenti, a ne detalji i hodati polagano svojim putem, s' verom u sebe... (
silver Majmun
Broj postova : 1439 Age : 34 Registration date : 25.10.2007
Naslov: Re: Pali anđeo u Kataloniji? pet pro 28, 2007 11:47 am
a meni stvarno nije jasno kako vi mozete pisat o nekim stvarima kao da ste apsolutno sigurni u to sto govorite..
Svjetloisjena Legenda foruma CE-4
Naslov: Re: Pali anđeo u Kataloniji? pet pro 28, 2007 12:08 pm
silver je napisao/la:
a meni stvarno nije jasno kako vi mozete pisat o nekim stvarima kao da ste apsolutno sigurni u to sto govorite..
Da, to može smetati, ali ako te te stvari zanimaju zanemarit ćeš i ipak pročitati.
Ta sigurnost obično izvire iz toga što si čovjek stvori nekakvu predodžbu o svijetu koji ga okružuje i ima dojam da svi vide isto. No taj je dojam varljiv. Te varljivosti nismo svjesni dok ne dođe do većeg odstupanja
zvezda Guardian
Naslov: Re: Pali anđeo u Kataloniji? pet pro 28, 2007 3:42 pm
Ako se odnosilo na mene, ili i na mene, ja pisem kako mislim i osecam. Nisam iskljuciva, i ne smeta mi da drugi misle isto. Naprotiv. Klimanje glavom i odobravanje moze i moja senka... Ali, bilo bi grozno kada bih se uvek zaklanjala iza nekih citata, kao to je rekao neko drugi, ja nisam odgovorna za svoj stav... itd. Ne. Ja sam sama stvorila svoje stavove. I ono sto je uzeto od drugih integrisano je u moj sistem. ... *
silver Majmun
Naslov: Re: Pali anđeo u Kataloniji? pet pro 28, 2007 6:05 pm
zvezda je napisao/la:
Ako se odnosilo na mene, ili i na mene, ja pisem kako mislim i osecam. Nisam iskljuciva, i ne smeta mi da drugi misle isto. Naprotiv. Klimanje glavom i odobravanje moze i moja senka... Ali, bilo bi grozno kada bih se uvek zaklanjala iza nekih citata, kao to je rekao neko drugi, ja nisam odgovorna za svoj stav... itd. Ne. Ja sam sama stvorila svoje stavove. I ono sto je uzeto od drugih integrisano je u moj sistem. ... *
nisi samo ti bila u pitanju, vise sam zapravo primjetio ono sto je govorio hybrid.. Ne znam, mozda jednostavno nisam navikao da ljudi govore o stvarima o kojima nikako ne mogu biti sigurni vec mogu samo nagadati sa sigurnoscu.. Moze to proizlaziti iz vlastitih vjerovanja, ali mislim da nikad ni vlastita vjerovanja ne trebamo gledat kao nepobitna. Ja vjerujem u stosta, pa opet ne znaci da je to sigurno tako.. I nije da mi to smeta, jednostavno sam primjetio, cudno mi je raspravljati u takvoj atmosferi kad je svatko apsolutno siguran u ono sto govori, a svi govore drugacije
zvezda Guardian
Naslov: Re: Pali anđeo u Kataloniji? sub pro 29, 2007 12:26 pm
Ok. Ali ja nisam apsolutno sigurna ni u sta, cak sve je maya, privid, opsena, projekcija programa holograma u matrici... a ja samo nekad imam osecaj da nesto sa programom nije ok, i povremeno pocinjem da vidim greske... *
razzor123 Riba
Broj postova : 191 Age : 34 Registration date : 21.12.2007
Naslov: Re: Pali anđeo u Kataloniji? ned pro 30, 2007 10:03 pm
Rie je napisao/la:
FALLEN ANGEL IN CATALONIA
Evo, jedan malo stariji filmić, ima koju godinu. Ja kada sam bio dobio link za njega, rečeno mi je da je to pao anđeo, a ono što se prije "susreta" sa tim bićem vidi na filmiću bi trebalo biti krilo i velika pera. Pogledajte pa mi recite što mislite, jeli namješteno?
Ako i je namješteno, ja stvarno neznam gdje su našli ovog "glavnog glumca"
Evo i screenshota
Ovo sa palim anđelom je glupost.Kao prvo nisu anđeli doslovno na 'nebu' pa da sad oni se obrušavaju od gore jer su griješili. Kao drugo ono je bio jedan obični namješteni događaj jer di bi oni išli snimat sa kamerom u to doba i tražiti 'palog anđela' jer kao što vidimo prethodno ,oni snimaju perje na podu koje je totalno nepovezano s ičim,dakle oni su već znali šta žele prikazati na snimci stoga su i napravili uvod s perjem da bismo povjerovali u glupost. Eto, toliko od mene.XD
Hybrid Riba
Naslov: Re: Pali anđeo u Kataloniji? pon pro 31, 2007 10:35 am
razzor123 je napisao/la:
Rie je napisao/la:
FALLEN ANGEL IN CATALONIA
Evo, jedan malo stariji filmić, ima koju godinu. Ja kada sam bio dobio link za njega, rečeno mi je da je to pao anđeo, a ono što se prije "susreta" sa tim bićem vidi na filmiću bi trebalo biti krilo i velika pera. Pogledajte pa mi recite što mislite, jeli namješteno?
Ako i je namješteno, ja stvarno neznam gdje su našli ovog "glavnog glumca"
Evo i screenshota
Ovo sa palim anđelom je glupost.Kao prvo nisu anđeli doslovno na 'nebu' pa da sad oni se obrušavaju od gore jer su griješili. Kao drugo ono je bio jedan obični namješteni događaj jer di bi oni išli snimat sa kamerom u to doba i tražiti 'palog anđela' jer kao što vidimo prethodno ,oni snimaju perje na podu koje je totalno nepovezano s ičim,dakle oni su već znali šta žele prikazati na snimci stoga su i napravili uvod s perjem da bismo povjerovali u glupost. Eto, toliko od mene.XD
Iskreno rećeno ne vjerujem da je ono nekakvo perje , krila ili nešto slićno.
Tko zna šta je ono na podu ( mislim na ono odma šta stavljaju u krupniji plan , a pari ka lišće od nekog tropskog drveta )
Ima ono drugo perje i to je od neke ptice , a koliko ja vidim on tamo nešto i žvaće , pa će prije biti da je nešto uhvatio ( ne bi me iznenadilo da zna bez problema skinit goluba i / ili takvo što i doć mu s leđa i zgrabiti ga ili ga pogodit sa nećime ) i da jede na miru , jer oni kad izlaze vani izlaze rijetko i to uglavnom po noći , a jedan od razloga izlaženja je ili da se samostalno provuću na svoju ruku ili da izlaze grupno iz nekog posebnog razloga ( koji god već da je njima , al u većini slućajeva riječ je o hranjenju i slićno itd itd ) pa onda nešto i pojedu i onda se vrate nazad u podzemlje.
Bar meni tako izgleda , al u svakom slućaju sa pričom da je ono nekakv anđeo , te da su mu ono krila smo već napisali dosta toga i sad da se ne ponavljamo , onda samo malo bacit oko na prethodne postove i tako to.
U svakom slućaju , sam vidi šta je ono i tako to jer tako je najbolje , pa što god mislio da mislio dobro je.
Ma sve je super i sve je za pet.
Hapenzi new year. :cheers:
handelic Prašina
Broj postova : 6 Age : 41 Registration date : 02.01.2008
Naslov: Re: Pali anđeo u Kataloniji? sri sij 02, 2008 4:51 pm
Naslov: Re: Pali anđeo u Kataloniji? sri sij 02, 2008 10:07 pm
e na videu stvarno izgleda mrsavije nego u stvarnosti.. ajd i ovu smo tajnu dakle rijesili
Hybrid Riba
Naslov: Re: Pali anđeo u Kataloniji? sri sij 02, 2008 10:50 pm
silver je napisao/la:
e na videu stvarno izgleda mrsavije nego u stvarnosti.. ajd i ovu smo tajnu dakle rijesili
Niste.
Taj video što ga je handelic dao je čista namještaljka.
Prvo Derosi nemaju krlila , nego leđnu peraju.
Drugo pola videa ( ustvari 98% od snimke )je zbrda zdola.
Pitam se zašto.
Treće ta dva lika nisu niti u faci ista.
silver Majmun
Naslov: Re: Pali anđeo u Kataloniji? čet sij 03, 2008 2:15 am
a izgleda dosta mrsavije, a sad, za ovo ostalo bas i ne znam, nije bitno sto 'derosi' imaju vec sto se na snimci vidi..hmm.. i evo ga opet. istina ili namjestaljka? e sad smo se jos gadnije uvalili
(CroM)Flash Dinosaur
Broj postova : 438 Age : 86 Location : Inside your computer! Registration date : 30.11.2007
Naslov: Re: Pali anđeo u Kataloniji? čet sij 03, 2008 2:45 am
pa jbt uzmi screenshoot iz videa i posvjetli i izostri u photoshoopu..aj ja cu to napravit pa dam sliku
handelic Prašina
Broj postova : 6 Age : 41 Registration date : 02.01.2008
Naslov: Re: Pali anđeo u Kataloniji? čet sij 03, 2008 10:19 am
A ljudi ja isto volim ove teme i sve...ali mi se stvarno čini da je ono ipak "the making of"... to je barem moje realno gledanje...
Možda neke osobe ne žele da ispadne (ili si ne žele priznati) da je ovo jedan veliki HOAX, ali meni se ipak čini da je...
...pogotovo mi je čudno šta su od početka obračali pažnju na perje (1 pero)...na koje inače nitko drugi ne bi obračao pažnju i na kraju ispadne da su vidjeli palog anđela? meni je to malo too much... :-(
zvezda Guardian
Naslov: Re: Pali anđeo u Kataloniji? pet sij 04, 2008 4:05 am
Kako ne mogu jos pogledati Yutube snimak (ovaj the making of...), uzdrzacu se od komentara... sem da nismo ni izbliza svesni svega sto postoji oko nas... *
Rain Admin
Broj postova : 2812 Age : 40 Location : In tha Leteći tanjer Registration date : 15.09.2007