Početna stranicaPortalPretraľnikLatest imagesRegistracijaLogin

Savjeti za slobodne žene iz 1938. godine

Go down 
3 posters
Autor/icaPoruka
julija81
Žaba
julija81

Female
Cancer Rooster
Broj postova : 217
Registration date : 15.10.2010

Savjeti za slobodne žene iz 1938. godine  Empty
PostajNaslov: Savjeti za slobodne žene iz 1938. godine    Savjeti za slobodne žene iz 1938. godine  Icon_minitimesub pro 03, 2011 5:28 pm

Danas je tema "singl cica" poprilično ekspoatisana - knjigom "Dolina lutaka" od Žaklin Suzan, "Seks i Grad"-om, milionima izdatih časopisa na tu temu...
Mi smo se vodiča za 20 godina nagledale, a u ovom smo očekivali potpuni šovinizam. Tu i tamo smo i bili u pravu, ali ima i pametnih saveta koje neke dame prosto ne mogu da usvoje. Recimo, da pristojno žvaću svoje žvake.
A kako je izgledalo biti singl cica pre 70 godina?
Otkrijte uz ovaj kratki retro vodič.

"Obuci se u svok budoaru. Budi spremna kada ti dođe mladić - nemoj da te čeka! Pozdravi ga osmehom!"

"Muškarci ne vole žene koje pozajmljuju njihove maramice da bi ih isprljale karminom. Šminkaj se u privatnosti, a ne onda kada te vidi."

"Nemoj da sediš u čudnim pozama i ne izgledaj kao da ti je dosadno, čak i ako jeste. Ako baš moraš da žvaćeš žvaku, što ti ne preporučujemo, čini to tiho i zatvorenih usta."

"Ne koristi ogledalo u kolima za šminkanje. Muškarcu je potrebno da vozi i nervira ga da se okreće"

"Nemoj maziti svog partnera u javnosti. Svako javno pokazivanje naklonosti je prosto loš ukus"

"Nemoj pričati sa konobarom koliko ti je bilo zabavno na ovom mestu sa nekim drugim. Muškarci žele i zaslužuju tvoju punu pažnju"

"Nemoj da pričaš o odeći ili da opisuješ svoju novu haljinu. Zadovolji i laskaj svom muškarcu i pričaj o onome o čemu se njemu priča."

"Nemoj previše da piješ, jer muškarac očekuje od tebe da zadržiš svoje dostojanstvo celu noć. Možda od alkohola neke devojke deluju pametnije, ipak većina izgleda budalasto."

Izvor

Kako se vama cine ovi saveti? Ja bih rekla da ih je pisao muskarac?! I naravno, opet se zelje muskarca stavljaju na 1. mesto... Doduse postoji i par saveta koje odredjene danasnje "dame" ne bi bilo lose da usvoje...
[Vrh] Go down
Akasha
Majmun
Akasha

Female
Aquarius Horse
Broj postova : 1299
Registration date : 09.11.2011

PostajNaslov: Re: Savjeti za slobodne žene iz 1938. godine    Savjeti za slobodne žene iz 1938. godine  Icon_minitimened pro 04, 2011 12:44 am

Slažem se za 1. Ni ja ne volim da čekam ikoga pa zašto bi se mene čekalo.
2. Šmiknat ću se kad ja želim pa on nek gleda il ne gleda.
3. Ok savjet, ali ako mi je dosadno dat ću mu do znanja.
4. True
5. lolcina Ovisi kakvo je to 'maženje' u javnosti.
6. scratch Što je pjesnik htio reći s prvim dijelom?
7. Ako on bude pričao o nogometu i autima fu*k it pričat ću i o štiklama ako oću.
8. To da, ne se prepit..... cuga
[Vrh] Go down
floridana
Legenda foruma CE-4
floridana

Other / Decline to state
Aries Tiger
Broj postova : 27984
Registration date : 22.09.2007

PostajNaslov: Re: Savjeti za slobodne žene iz 1938. godine    Savjeti za slobodne žene iz 1938. godine  Icon_minitimened pro 04, 2011 10:09 am

1. za dom spremna
2. mama mora oprati tu maramicu. kad bude prala sama može je koristiti.
3. žvaka prije 70 godina ??? možda u Americi....
4 mali je nervozan...
5. da, mora bi uzrvatiti. ipak je on mačo men, a takvi ne pokazuju emocije.
6. slažem se, ali vrijedi i obrnuto.
7. tako je. nakon dva sata pričanja o njegovom autu može se malo pričati i o njemu.
8. nitko od alkohola ne izgleda pametnije.
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Savjeti za slobodne žene iz 1938. godine    Savjeti za slobodne žene iz 1938. godine  Icon_minitime

[Vrh] Go down

Savjeti za slobodne žene iz 1938. godine
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Modni savjeti
» Savjeti o Paranormalnom
» Veterinarski savjeti
» Korisni savjeti o treniranju pasa