| Duhovi - naša i tuđa iskustva | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
gloria_g Čovjek

Broj postova : 4131 Age : 46 Location : Zagreb Registration date : 16.11.2007
 | Naslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva pon pro 31, 2007 11:35 am | |
| - zvezda je napisao/la:
- Nisam ih videla nikada, ali sam ih osecala nekoliko puta i nije mi se dopalo... nije me bio strah, ali sam ih osecala kao visak u prostoru... U porodicnom posedu smo pre mog rodjenja imali jedan objekt u kojem su spavali radnici, zapravo nisu mogli spavati od buke posudja, i raznih drugih zvukova. Kada je postalo nepodnosljivo, deda je, cuvsi da je to bilo mesto stradanja velikog broja vojnika u ratu, pozvao tri svestenika da odrze opelo nepoznatim mrtvim ljudima i sve je prestalo...
A objasnjenja za Lilitinu pricu je mnogo, od hologramske projekcije pa do zaglavljenje duse. Poruka bi mogla biti taj pljesak dlanovima. Pitam se sta bi on mogao simbolisati...? * stvarno što???? | |
|
 | |
silver Majmun

Broj postova : 1439 Age : 30 Registration date : 25.10.2007
 | Naslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva pon pro 31, 2007 2:20 pm | |
| na pljesak dlanovima je nestao... kao u cirkusu, zvuči baš nekako klasično.. hmm.. a možda je baš nešto u tom smislu i htio pokazati.. iako bi možda više značenja mogli naći u onom topotu konja kasnije. | |
|
 | |
gloria_g Čovjek

| Naslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva sri sij 02, 2008 11:22 am | |
| možda bi više znali, da saznamo tko je taj čovjek bio ovdje, i kako mu je izgledao taj zadnji život...možda.... a i bilo bi zanimljivo to istražiti | |
|
 | |
silver Majmun

| Naslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva sri sij 02, 2008 12:04 pm | |
| | |
|
 | |
Svjetloisjena Legenda foruma CE-4

Broj postova : 29065 Age : 56 Location : Zagreb Registration date : 15.09.2007
 | Naslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva sri sij 02, 2008 1:12 pm | |
| - silver je napisao/la:
- a kako to saznati?
Kad nešto takvo ne znam a jako želim znati naprosto počnem pisati priču. I gle čuda, iz mene izrone objašnjenja koja sam tražila i koja mene zadovoljavaju. | |
|
 | |
gloria_g Čovjek

| |
 | |

| Naslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva sri sij 02, 2008 3:29 pm | |
| Ah, prava detektivka  | |
|
 | |
silver Majmun

| Naslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva sri sij 02, 2008 10:03 pm | |
| | |
|
 | |
Merkurica Čovjek

Broj postova : 3886 Age : 33 Registration date : 24.12.2007
 | |
 | |
silver Majmun

| Naslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva čet sij 03, 2008 2:13 am | |
| | |
|
 | |
gloria_g Čovjek

| Naslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva čet sij 03, 2008 11:20 am | |
| | |
|
 | |

| Naslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva čet sij 03, 2008 11:31 am | |
| - silver je napisao/la:
- jahanja?
Nisi čuo tu izreku? Znači da je daleko...  | |
|
 | |
zvezda Guardian

Broj postova : 3244 Age : 39 Location : Gore Registration date : 23.09.2007
 | Naslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva pet sij 04, 2008 4:14 am | |
| Ili Lilith spada u ono malo srecnika koji sebi jos uvek mogu priustiti jahanje...  * | |
|
 | |
gloria_g Čovjek

| Naslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva pet sij 04, 2008 11:26 am | |
| | |
|
 | |
silver Majmun

| |
 | |
Galileo Galilei Superprašina

Broj postova : 11032 Age : 48 Registration date : 26.12.2007
 | Naslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva pet sij 04, 2008 2:01 pm | |
| ajmo ljudiiii, ako nas lilith vidi  dakle, moja teorija je da nasa dusa poslije smrti prelazi na drugo frekventno podrucje. A univerzum je jedan. I svi smo mi jedno, pa tako ponekad oni osjete nasu frekvenciju, ponekad mi njihovu. I tako dodje do bliskih susreta. | |
|
 | |
(CroM)Flash Dinosaur

Broj postova : 438 Age : 82 Location : Inside your computer! Registration date : 30.11.2007
 | Naslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva pet sij 04, 2008 2:15 pm | |
| ja opet sta sam cito ona predivne knjige o kasiopejcima ..vjerujem u one denzitete..pa mislim kad umremo da prelazimo u 4 denzitet ...  edit GG : bas si mi cakani | |
|
 | |
gloria_g Čovjek

| Naslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva pet sij 04, 2008 2:18 pm | |
| | |
|
 | |
gloria_g Čovjek

| Naslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva pet sij 04, 2008 2:19 pm | |
| | |
|
 | |
malenaivi Čovjek

Broj postova : 7178 Age : 39 Registration date : 13.12.2007
 | Naslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva pet sij 04, 2008 4:44 pm | |
| | |
|
 | |
Merkurica Čovjek

Broj postova : 3886 Age : 33 Registration date : 24.12.2007
 | Naslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva pet sij 04, 2008 5:17 pm | |
| - zvezda je napisao/la:
- Ili Lilith spada u ono malo srecnika koji sebi jos uvek mogu priustiti jahanje...
* jašem, jašem, itekako jašem, ali ne na konju  khm, khm  ajmo, ajmo, dosta o jahanju. za tu temu postoji podforum seks, a inspiraciju možete pronaći i na Aleksandrovoj temi o kobilama. netko je spomenuo denzitete. znači li to da je duh pokojnog bio toliko napredan da je prešao u viši denzitet ili? | |
|
 | |

| Naslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva pet sij 04, 2008 5:21 pm | |
| Niža astralna ravan suptilnija je od materijalnog svijeta, no u njoj se zadržavaju takve ljuske i niža astralna bića. | |
|
 | |
gloria_g Čovjek

| Naslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva pet sij 04, 2008 5:37 pm | |
| - svjetloisjena je napisao/la:
- Niža astralna ravan suptilnija je od materijalnog svijeta, no u njoj se zadržavaju takve ljuske i niža astralna bića.
možeš to pojasniti - viša i niža astralna bića? | |
|
 | |
silver Majmun

| Naslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva pet sij 04, 2008 7:10 pm | |
| iz nekog cudnog razloga, s tim bicima imam asocijaciju na tomu akvinskog, bit, bitak i biće..hm. al nije bas povezano.. a mozda i je.. ne znam. | |
|
 | |

| Naslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva pet sij 04, 2008 7:50 pm | |
| - gloria_g je napisao/la:
- svjetloisjena je napisao/la:
- Niža astralna ravan suptilnija je od materijalnog svijeta, no u njoj se zadržavaju takve ljuske i niža astralna bića.
možeš to pojasniti - viša i niža astralna bića? Nisam nijedno vidjela  Izvora su mi dva, Yoganandina autobiografija jednog Yogija gdje se usput spominje i dosta detaljnije razrađeno u jednoj od knjiga Annie Bessant ili Ledbeatera, nisam sigurna, koja je baš posvećena astralu. To spada u teozofiju, nisam je sustavno proučavala. Astral je suptilniji sloj univerzuma koji se proteže iznad materijalne razine. Naše materijalno tijelo prožeto je suptilnijim astralnim i još suptilnijim kauzalnim. Suptilan ovdje na neki način znači tanan, neopipljiv, dakle mi ga ne možemo doživjeti svojim osjetilima. Atomi u astralu su puno manji. Bića koja žive, dakle imaju žarište svijesti u astralu imaju ogromnu mogućnost stvaranja - sve što se zamisli, ostvari se istoga časa. Slično kao u snovima, zato govorimo o astralnoj projekciji, npr., koja se najprije postiže u snovima (ako se postiže). U tom astralu ima raznih područja u kojima žive različita stvorenja. Na samo dno astrala navodno padaju ljuske koje predstavljaju nekadašnji lik tijela koji se inače raspada nakon smrti zajedno s materijalnim tijelom, ali se taj proces usporio zbog toga što se u njemu zadržao nekakav trag mehaničke svijesti - spomenula sam negdje već da se u spiritističkim seansama po tvrdnjama nekih prizivaju zapravo ti astralni zombiji. U tom dijelu astrala borave i neka druga bića koja onamo pripadaju i susret s njima može biti neugodan (u biti se na razne načine to pojašnjava u svim ezoteričnim učenjima o kojima sam dosad čitala, od šamanističkih putovanja kod kojih se i te kako pazi da se ne upadne u područja slična opisanima, do detaljnih teozofskih pojašnjenja koja izviru iz prastare i univerzalne vedske mudrosti). Na najvišim razinama su viša bića među kojima su i ona koja su se nekoć utjelovljavala na zemlji i završila taj ciklus, ali i ona koja dođu na svojevrstan odmor između dvije inkarnacije i ukoliko su postigle viši stupanj svjesnosti tamo u astralu nastavljaju učiti, ako ne, onda taj boravak provedu u svojevrsnom okrepljujučem snu. | |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: Duhovi - naša i tuđa iskustva  | |
| |
|
 | |
| Duhovi - naša i tuđa iskustva | |
|