| Oni su tu i gledaju nas | |
|
+82pac tztekila safirius Viper kingman745 LJUBAV Korplikan Hladni 12 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
Hladni Majmun
Broj postova : 1782 Age : 39 Location : I don´t know Registration date : 02.01.2012
| Naslov: Oni su tu i gledaju nas sub oľu 17, 2012 2:03 am | |
| Prema riječima NASA-inog astronauta Neila Armstronga. Vanzemaljci imaju bazu na Mjesecu i nedvosmisleno nam poručuju da se Mjeseca klonimo. Sigurno je da su obojica – Neal Armstrong i Edvin “Buzz” Aldrin - odmah nakon povijesnog spuštanja na Mjesec, 21. srpnja 1969., vidjeli vrlo jasno kozmički brod Vanzemaljaca. Jedan od astronauta javio je da vidi svjetlo u krateru, tokom TV prijenosa. Bivši NASA-in službenik Otto Binder uspio je ''premostiti" NASA-ine telekomunikacijske veze i snimiti sljedeći dijalog: NASA: ...Stoje tamo? Kontrola zove “Apollo 11”... “APOLLO 11”: Ove "bebe" su ogromne!... Enormne!... Bože, ovo ne biste vjerovali! Kažem vam da je tamo još jedna letjelica, na rubu kratera. Oni su na Mjesecu i gledaju nas! U razgovoru sa Neil Armstrongom, koji je vođen na simpoziju NASA-e, jedan novinar je je Armstrongu postavio pitanje: - Što se, zapravo, zbivalo na Mjesecu za vrijeme misije “Apollo 11”?Armstrong: - Bilo je nevjerojatno!... Znali smo da postoji mogučnost susreta sa Vanzemaljcima. U stvari, bili smo na to upozoreni - od strane Vanzcmaljaca. - Kako mislite, "bili smo upozoreni" ? Armstrong: Ne mogu ulaziti u detalje... Mogu samo reći da su njihovi brodovi veći i brži od naših, znatno su tehnološki napredniji. One što smo vidjeli bili su veliki... i prijeteći! - Ali, NASA je nastavila sa svojim misijama i nakon događaja vezanih uz Apollo 11!?!... Armstrong: Naravno, NASA je morala nastaviti ali o događajima (u vezi s misijom “Apollo 11”) se šutjelo. Nije se htjelo izazivati panika na Zemlji. Armstrong je sa Mjeseca obavijestio Kontrolu na Zemlji kako ih “promatraju” dva velika leteća objekta. Međutim, NASA je cenzurirala taj dio prijenosa i javnost nije mogla ništa čuti o postojanju NLO-a. “Buzz” Aldrin snimio je kolor film na kome je zabilježeno i kretanje NLO-a, a nastavio je snimati i pošto je Armstrong izašao izvan svoje letjelice. Armstrong je priznao da je priča istinita ali nije želio ići u detalje, osim što je naglasio kako je CTA odgovorna za zataškavanje cijelog slucaja. Osim navedenih astronauta, izvještaje o bliskim susretima sa izvanzemaljskim letjelicama dali su i astronauti Donald Slavton (1951.), Robert White (1962.), Joseph A. Walker (1962.), te Eugen Cernan (1973.) i Maurice Chatelain (1979.). Poznata je izjava NASA-inog astronauta Scotta Carpentera: "Nikada, prilikom boravka astronauta u svemiru, oni nisu bili sami. Svi do jednoga su bili pračeni NLO-ima!..."
| |
|
| |
Korplikan Pračovjek
Broj postova : 2002 Age : 32 Location : Hrvatska Registration date : 22.03.2011
| Naslov: Re: Oni su tu i gledaju nas sub oľu 17, 2012 2:56 am | |
| ne vjerujem. mislim da aliena nema ni blizu zemlji. ovo govore tako da pobude maštu javnosti i slatko se nasmiju.... | |
|
| |
Hladni Majmun
Broj postova : 1782 Age : 39 Location : I don´t know Registration date : 02.01.2012
| Naslov: Re: Oni su tu i gledaju nas sub oľu 17, 2012 3:08 am | |
| Moguće ali opet pogledaj činjenicu da mi ne možemo znati što se tamo točno događalo nakon što je prekinut prijenos na tv-u. A usto i neki francuski novinari su navodno uhvatili jedan dio audio snimke koja se tada odašiljala za radio prijenos. Snimka je preuzeta od strane agenata iz američkog veleposlanstva i otad joj se gubi trag tako da je moguće da i u ovome ima malo istine. | |
|
| |
LJUBAV Žaba
Broj postova : 269 Age : 34 Registration date : 06.05.2012
| Naslov: Re: Oni su tu i gledaju nas sri svi 09, 2012 7:23 pm | |
| hahahahahahaha, mislim da kad bi si ljudi priznali da su alienčeki tu cijelo vrijeme sa ljudima da bi se zasrali od straha( jer su im usađene krive predodžbe o njima ), pa je bolje negirati ih i samozavaravati se hhiihiihihihi, mi ljudi sm o tak smiješna bića... | |
|
| |
kingman745 Riba
Broj postova : 133 Age : 27 Location : tu se vrtim Registration date : 20.06.2012
| Naslov: Re: Oni su tu i gledaju nas sub srp 28, 2012 12:59 pm | |
| ja mislim da oni sve to muljaju za zabune ljude..pa oh je briga | |
|
| |
Viper Višestanični organizam
Broj postova : 44 Age : 33 Location : Bosna i Hercegovina, lijevo od piramide Sunca Registration date : 10.07.2012
| Naslov: Re: Oni su tu i gledaju nas sub srp 28, 2012 3:26 pm | |
| Iskreno, prije bi povjerovao u Zubić vilu nego "vanzemljake". Ljudi, koristite se razumom, racionalizirajte stvari oko sebe. | |
|
| |
safirius Prašina
Broj postova : 1 Age : 33 Location : Tuzla Registration date : 28.07.2012
| Naslov: Re: Oni su tu i gledaju nas sub srp 28, 2012 3:37 pm | |
| Ja vjerujem da postoji jos neko zivo bice u svemiru i da nismo sami ! Ali u ovo ne vjerujem ! | |
|
| |
tztekila Stanica
Broj postova : 20 Age : 40 Location : Tuzla,BiH Registration date : 28.07.2012
| Naslov: Re: Oni su tu i gledaju nas sub srp 28, 2012 11:49 pm | |
| ko nevjeruje u vanzemaljce,neka malo progugla area51...misterija velika s'obzirom da radim za americku vojsku vjerujem da su sposobni na sve...pa toliko i kriti neke cinjenice.. | |
|
| |
2pac Majmun
Broj postova : 1053 Age : 1024 Location : 4life Registration date : 10.04.2012
| Naslov: Re: Oni su tu i gledaju nas ned srp 29, 2012 7:18 pm | |
| @Viper, safirius Haha... Smiješno razmišljate, svijet nije onakav kakav se čini.
Izvanzemaljci su zaista došli u doticaj s nama, točnije, s vladom i političkim elitnim organizacijama, jer vlada ima u današnje vrijeme glavnu riječ!. I sada pokušavaju pomoću vlade, raširiti apokaliptičnu vjeru.
Osobno, mislim da smo u doticaju s palim Božjim sinovima. Isto tako vjerujem da se sve to može iščitati iz vjerskih knjiga poput Biblije (iako joj fale neke stranice), jer nas upozoravaju na vječni fizički kraj svijeta. | |
|
| |
Korplikan Pračovjek
Broj postova : 2002 Age : 32 Location : Hrvatska Registration date : 22.03.2011
| Naslov: Re: Oni su tu i gledaju nas ned srp 29, 2012 8:22 pm | |
| Znači, Milanović, Čačić i ostala bagra znaju za njih Šalim se, znam da ne misliš na to, nego 2Pac... Reci ti meni razlog, onaj argument, onaj dokaz koji te uvjerio u ovo što vjeruješ dakle da su vanzemaljci u kontaktu sa ljudima i da su ovdje negdje, oko i na Zemlji. Muči me što ima dosta ljudi koji vjeruju u ovo iako nigdje ne postoji niti jedan dokaz. U vanzemaljsku prisutnost negdje na zemlji možda i ima ajde, tu i tamo se uslika nešto ima nekih događanja a i sam sam imao jedno iskustvo koje ne mogu opisati niti na koji način osim optužiti neki NLO (no ipak se nadam da ću jednom nać znanstveno objašnjenje pa ne stvaram veliku buku, jel)... Ipak, ne vjerujem da su ovdje, nekako sam dojma da je to prefantastično. Ali recimo i da su ti dokazi o njihovoj prisutnosti točni, da nisu photoshopi, podvale itd, nema niti jedan dokaz, niti jedna premisica koja govori o dogovoru vanzemaljaca i tajne vlade. | |
|
| |
Jedi Mind Tricks Majmun
Broj postova : 1448 Age : 32 Registration date : 10.08.2012
| Naslov: Re: Oni su tu i gledaju nas pet kol 10, 2012 3:21 pm | |
| Ako komuniciraju s ljudima, to se nece samo tako reci. Ja mislim da ljudi nisu mogli samo smisliti svu tehnologiju koju danas imamo, siguran sam da nismo mogli neke stvari samo izumiti. Alex Collier kaze da su medu nama, i da im treba ljudska krv da zadrze ljudski oblik, masovno nestajanje djece po njemu je djelo reptila, vanzemaljaca kako hocete. Cudno je kako u americi nestane 800 000 djece na godinu, 2800 na dan. I za 95% se nikad ne pronade ni traga, a zadnjih desetak godina im se to vise ni ne cuje u medijima, isto govori da postoji dogovor vi nama hranu, mi vama tehnologiju. Zasto djeca, ne zato sto su slabiji, nego zato sto nisu otrovani s otrovima koje svaki dan uzimamo. Ne trebamo vjerovati, ali imajmo na pameti da moze biti istina | |
|
| |
Novus ordo seclorum Pračovjek
Broj postova : 1881 Age : 31 Registration date : 16.11.2011
| Naslov: Re: Oni su tu i gledaju nas sub kol 11, 2012 10:12 am | |
| Masa svakakvih teoretičara zavjera govori tvoju teoriju @Jedi. Najpoznatiji je David Icke koji ju je i prvi predložio. | |
|
| |
Jedi Mind Tricks Majmun
| Naslov: Re: Oni su tu i gledaju nas sub kol 11, 2012 2:59 pm | |
| Neke imaju smisla, a za neke trebamo dosta razmisljati da bi imale smisla. | |
|
| |
Q Riba
Broj postova : 170 Age : 111 Location : u kontiniumu Registration date : 14.12.2009
| Naslov: Re: Oni su tu i gledaju nas sub kol 11, 2012 4:41 pm | |
| - Jedi Mind Tricks je napisao/la:
- Ako komuniciraju s ljudima, to se nece samo tako reci.
Ja mislim da ljudi nisu mogli samo smisliti svu tehnologiju koju danas imamo, siguran sam da nismo mogli neke stvari samo izumiti. Alex Collier kaze da su medu nama, i da im treba ljudska krv da zadrze ljudski oblik, masovno nestajanje djece po njemu je djelo reptila, vanzemaljaca kako hocete. Cudno je kako u americi nestane 800 000 djece na godinu, 2800 na dan. I za 95% se nikad ne pronade ni traga, a zadnjih desetak godina im se to vise ni ne cuje u medijima, isto govori da postoji dogovor vi nama hranu, mi vama tehnologiju. Zasto djeca, ne zato sto su slabiji, nego zato sto nisu otrovani s otrovima koje svaki dan uzimamo. Ne trebamo vjerovati, ali imajmo na pameti da moze biti istina Jesi siguran da ove brojke nisu pretjerivanje. | |
|
| |
Jedi Mind Tricks Majmun
| Naslov: Re: Oni su tu i gledaju nas sub kol 11, 2012 10:33 pm | |
| Statistika nacionalnog centra za izgubljenu djecu. | |
|
| |
Q Riba
Broj postova : 170 Age : 111 Location : u kontiniumu Registration date : 14.12.2009
| Naslov: Re: Oni su tu i gledaju nas ned kol 12, 2012 3:02 am | |
| Svejedno čiji su podaci ali izgleda da je neko metnul malo više nula. 2800 dnevno bi za godinu bilo 1 022 000.
| |
|
| |
Jedi Mind Tricks Majmun
| Naslov: Re: Oni su tu i gledaju nas ned kol 12, 2012 2:40 pm | |
| Pa zasto brojis praznike? Njih izbaci. | |
|
| |
scorpio89 Prašina
Broj postova : 2 Age : 35 Registration date : 12.08.2012
| Naslov: Re: Oni su tu i gledaju nas ned kol 12, 2012 3:40 pm | |