| Spomenar | |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
InaNNaa Pračovjek

Broj postova : 3112 Age : 34 Location : negdje u snovima Registration date : 22.07.2010
 | Naslov: Spomenar čet oľu 22, 2012 1:56 am | |
| Čisteći svoju sobu, osim mnogo bespotrebnih stvari koje su odjeltjele u smeće, pronašla sam svoj spomenar sa slikama iz časopisa i pjesmicama, koje su toliko valjda u ovim godinama smiješne, da sam suze ronila, i za koje ne mogu vjerovati da sam ja pisala Kao, npr. "Ja sam princeza, suknjica mi od veza, cipele od laka, zar vam nisam slatka?" Jeste vi pisali spomenar i ako jeste, podijelite s nama vaše "bisere" ili ste vi ipak imali boljih pjesmica od moje? | |
|
 | |
Fantom Superforumaš CE-4

Broj postova : 10363 Age : 49 Location : Salzburg Registration date : 23.06.2009
 | |
 | |
InaNNaa Pračovjek

Broj postova : 3112 Age : 34 Location : negdje u snovima Registration date : 22.07.2010
 | Naslov: Re: Spomenar čet oľu 22, 2012 2:17 am | |
| Pa dobro, nisam htjela ovdje raditi rodnu diskriminaciju, pa tražiti samo ženska mišljenja o pisanju spomenara, ali nekako je uvriježeno da djevojčice to rade, ali opet, šta ja znam kakve ovi dječaci novog doba imaju sklonosti, pa i njima dajem prostor za izražavanje | |
|
 | |
Fantom Superforumaš CE-4

Broj postova : 10363 Age : 49 Location : Salzburg Registration date : 23.06.2009
 | Naslov: Re: Spomenar čet oľu 22, 2012 2:41 am | |
| | |
|
 | |
biga Pračovjek

Broj postova : 2861 Age : 33 Registration date : 28.08.2009
 | Naslov: Re: Spomenar čet oľu 22, 2012 3:38 pm | |
| moglo se dosta toga iz spomenara očitati o osobi... nikad ih nisam pisao niti se upisivao u njih... jednostavno nisam za te stvari....
bilo je i nekolika muškarca u školi koji su to imali... a mene je tad zanimalo samo oružje, auta i ženske... _________________ I'm not a loser. 'Cause despite it all, me and every other guy who will never be what we wanna be are still out there being what we don't wanna be 40 hours a week for life! And the fact that I haven't put a gun in my mouth, makes me a winner!
| |
|
 | |
InaNNaa Pračovjek

| Naslov: Re: Spomenar čet oľu 22, 2012 3:45 pm | |
| Šta je stvarno bilo muških koji su pisali prave spomenare? Ja nisam nikad imala takvog u vidokrugu... zanimljivo... nije baš da je to striktno žensko, već ja nisam sretala takve dečkiće | |
|
 | |
biga Pračovjek

Broj postova : 2861 Age : 33 Registration date : 28.08.2009
 | Naslov: Re: Spomenar čet oľu 22, 2012 3:46 pm | |
| da, jedan je u 4. srednje izdepilirao noge...
_________________ I'm not a loser. 'Cause despite it all, me and every other guy who will never be what we wanna be are still out there being what we don't wanna be 40 hours a week for life! And the fact that I haven't put a gun in my mouth, makes me a winner!
| |
|
 | |
InaNNaa Pračovjek

| Naslov: Re: Spomenar čet oľu 22, 2012 3:48 pm | |
| Ok, neću komentirat ništa osim da ima na svijetu svega i svačega, pa ne znam ni čemu se više čuditi ... | |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: Spomenar  | |
| |
|
 | |
| Spomenar | |
|