Početna stranicaPortalPretraľnikLatest imagesRegistracijaLogin

Tehnologija - prije i sada

Go down 
2 posters
Autor/icaPoruka
Dada289
Pračovjek
Dada289

Female
Libra Horse
Broj postova : 2222
Registration date : 08.09.2010

Tehnologija - prije i sada Empty
PostajNaslov: Tehnologija - prije i sada   Tehnologija - prije i sada Icon_minitimesri lis 24, 2012 12:31 pm

Živimo u svijetu napredne tehnologije. Smartphone, tablet, internet, GPS, Google maps... Sve je to super, ne možeš se izgubiti, sve što ti treba nađeš u trenu, informiraš se o svemu.

Ali...

FACEBOOK

Prema podacima iz jednog odvjetničkog ureda, za jedan od pet razvoda kriv je Facebook.

Mark Keenan, izvršni direktor Divorce-Onlinea rekao je: "Od svog sam osoblja doznao da je mnogo ljudi reklo kako su zahvaljujući Facebooku došli do nekih saznanja o svojim partnerima ili partnericama, te sam odlučio istražiti koliko su takve situacije učestale."

"Bio sam vrlo iznenađen kada sam shvatio da njih 20 posto ima ozbiljnih problema u vezi zbog Facebooka. Kao glavni razlog navodi se to što partneri i partnerice imaju neprimjeren seksualni chat s osobama s kojima ne bi trebali tako razgovarati", zaključio je Keenan.

I dok jedan od partnera iskorištava mogućnosti koje internet pruža kako bi bio u kontaktu s nekom osobom, sumnjičavi partner ili partnerica na webu traže dokaze afera i neprimjerenog ponašanja.

"U posljednjih pet godina povećao se broj razvoda koji su povezani s internetom", tvrdi Karen Moores.

Sve je počelo s društvenom stranicom Friends Reunited, zahvaljujući kojoj mnogi ljudi pronalaze bivše partnere iz školskih dana, dogovaraju susrete s njima i započinju afere.

A sada je tu Facebook, zahvaljujući kojem se može imati uvid u to s kim se partner druži i s kim i na koji način komunicira. Do informacija netko čak ne mora doći iz prve ruke, to može biti preko nekog drugog prijatelja koji također ima profil na Facebooku i jedan dan će reći: "Nikada ne bi pogodila što tvoj muž radi s jednom mojom prijateljicom."

Internet je opasan teritorij i na njemu je teško kontrolirati privatnost.

Oko 14 milijuna Britanaca redovito je na društvenim mrežama. A mnogi su zahvaljujući tim stranicama otkrili da ih partner vara, prenosi dailymail.co.uk.
http://hot.net.hr/sexy/svaki-peti-par-razvodi-se-zbog-facebooka
study

Facebook je samo jedna mala kap...

Razmišljam si kako je bilo lijepo davno prije. Kada su se pisala pisma, s nestrpljenjem čekala ista... poruke

Pitam ja vas, koliko nas ili čisto vas tehnologija uništava. Koliko ste opsjednuti istom, i da li bi vam bilo lijepše kada bi bilo kao prije?

[Vrh] Go down
Alpha
Admin
Alpha

Female
Aries Goat
Broj postova : 29076
Registration date : 30.09.2007

Tehnologija - prije i sada Empty
PostajNaslov: Re: Tehnologija - prije i sada   Tehnologija - prije i sada Icon_minitimesri lis 24, 2012 7:24 pm

Ma jok, uništavamo sami sebe. I prije je bilo isto samo što je bilo teže nać dokaze.
[Vrh] Go down

Tehnologija - prije i sada
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Nekada i sada
» Tehnologija
» Seks prije braka
» Tehnologija izrade