Početna stranicaPortalPretraľnikRegistracijaLogin

 

 Pripreme za slučaj općeg belaja

Go down 
Autor/icaPoruka
Deti
Majmun
Deti

Male
Sagittarius Broj postova : 1736
Location : Dalmacija
Registration date : 29.09.2007

Pripreme za slučaj općeg belaja Empty
PostajNaslov: Pripreme za slučaj općeg belaja   Pripreme za slučaj općeg belaja Icon_minitimeuto pro 11, 2012 5:06 pm


Mnogi čitaoci ovog posta su vjerovatno već čuli da je NASA odavno upozorila svoje službenike da se pripreme za slučaj nekog većeg belaja, mada nisu jasno precizirali o čemu bi moglo da se radi. S obzirom da postoji mogućnost da njihova uprava zna nešto što mi ne znamo, možda bi bilo preporučljivo da i mi počnemo s pripremama, uzimajući u obzir trenutnu situaciju na terenu i sve ono što bi nas moglo snaći u dogledno vrijeme!?Tako ćemo ovdje razmotriti neke osnovne mjere koje bi možda trebalo poduzeti kad belaj nastupi.


Što se tiče Trećeg svjetskog rata i ekonomskog kraha koje neki izvori već odavno najavljuju, tu se moramo snalaziti kako znamo i umijemo na osnovu poznavanja simptoma psihopatije i posljedica psiho-patoloških aktivnosti kao i zaštite od istih. Ukoliko čujete da je negdje nešto malo žešće puklo, biće da se radi o organizaciji fiktivne osvete Arapa od strane onih koji su režirali fiktivno ubistvo bin Ladena, čime će se stvoriti razlozi za potrebu jednog stvarnog napada na neke islamske zemlje jer tako nešto neće moći proći nekažnjeno. Ukoliko se to desi, onda odmah treba početi sa razmiještanjem na sigurnija mjesta kao što su Artik i Antartik jer će to podrazumijevati početak Trećeg svjetskog rata koji će najvjerovatnije biti nuklearnog karaktera. (Naravno, u takvom jednom slučaju ne računajte na internet jer će ga odmah ukinuti kako bi se spriječilo narušavanje kredibiliteta “informacija” koje ćemo dobijati preko njihovih ‘mainstream’ medija.) Ukoliko stignete do sjevernog ili južnog pola, onda možete usput provjeriti i ispravnost one teorije o šupljoj zemlji. Dakle, ako pronađete onaj otvor za prolaz na unutrašnju stranu ove planete, nemojte oklijevati, nego slobodno pređite tamo. Na unutrašnjoj strani planete ljudska glupost sigurno nije zastupljena u ovolikoj mjeri kao ovdje.

Što se prirodnih katastrofa tiče, iz raznih izvora saznajemo da nam se i tu takođe belaj sprema! Odbrojavanje je počelo. Nibiru, komete i asteroidi, 2012.-ta godina, sunčev vjetar, galaktički supertalas, zamijena polova, vanzemaljci, vulkani, zemljotresi, radijacija, cunamiji…; stiže nam sve ili ponešto od toga, odjednom ili jedno za drugim; redoslijed i ‘tajming’ kao i sama metodologija spašavanja, više zavise od izvora “informacije”, nego od objektivne realnosti.

U vezi Nibirua, on dolazi…i dolazi…i dolazi… sve otkako je Zaharije Sičin objavio knjigu 12. Planeta. Sve što je nakon objave te knjige bilo viđeno ili neviđeno na nebu ili u svemiru, ili se nekome pričinilo, proglašavano je Nibiruom, tako da postoje velike šanse da se on ne pojavi sve do bogojavljenja tj. da ga uzalud čekamo. A možda je cijela stvar i smišljena kako bi nas naveli da gledamo u pogrešnom pravcu (što znači: čuvaj dupe!)? U vezi s tim, danas imamo dokaze da on dolazi, da je došao i da je bio i – prošao (prije nekih 10 godina dok smo mi mislili da je to bila kometa Neat C-2001V1). Nibiru se često miješa i sa Planetom-X, smeđim patuljkom, sunčevim blizancom ili Nemesis-om o kojem nećemo sada, da ne komplikujemo stvari.

U svakom slučaju, kad se zatrese i dođe do belaja, imate nešto malo vremena da stignete na vrh brda ali ne smijete izabrati neko pogrešno brdo jer ćete se džaba penjati. Ako ne možete stići tamo za nekih 2 sata, ne morate ni kretati. U tom slučaju ostaje vam da odmeditirate na temu tetraedrona jer ionako nemate šta izgubiti:


Citat: “udružimo se u meditativnu skupinu…promenimo magnetosferu u astralnu strukturu poznatu kako Flower of Life i pokrenemo planetarni Star Tetrahedron koji će biti napajan energijom od Zemlje/Gaia preko svetlosti aurora. Ako se taj stit učini…i ljudi rade intezivno na tom polju…zemlja će biti zaštićena, sunce će da ekspanzira medjutim neće presušiti okeane i život na 3D će opstati. Čak i kad energija dodje 23 Dec 2012, Zemlja će vibrirati kompatibilno…I doneće evoluciju a ne razaranje na 3D nivou…”


Izvor: 2012 Equation Solved, Pane Andov aka ‘astralwalker’


…pa ko je razumio, razumio je... (ja nisam). Oni koji žele poduzeti nešto konkretnije, mogu se ukopavati u zemlju (ne važi za Crnogorce!), što dublje to bolje (Crnogorci treba da pronađu neki rudnik ili pećinu jer je lopata za njih nepoznat pojam); mada je možda najbolje otisnuti se na pučinu i kretati se zajedno s vodom (ne važi za Srbe jer nemaju izlaz na more)!?

U slučaju nailaska galaktičkog supertalasa, tu se nećete imati vremena ni zabrinuti, jer je stvar slična kao kad čovjeka iznenada udari brzi voz (ovdje Bosanci imaju šansu da prežive ukoliko ga dočekaju glavom); ako stvari ne krenu po planu pa dođe do nagle ‘odjave’ odavdje, ostaje vam da se (prema gore navedenom izvoru) što brže astralno projicirate u centar galaksije, Sagittarius A, koji je u stvari crna rupa, prema jednim izvorima a zvjezdano jezgro, prema drugim. Uostalom, nije bitno, vidjećete šta je kad stignete tamo.

Važna napomena za one koji astralno krenu ka centru galaksije! - kad se zaputite tamo, nemojte ni slučajno pratiti nekog Srbina jer oni imaju tendenciju da naginju prema istoku. Naravno, ni Hrvata, jer oni zanose ka zapadu. Crnogorce izbjegavajte jer će vam se okačiti na leđa ili tražiti od vas da ih odšlepate do tamo. Bosanci mogu biti od najveće pomoći (odredite putanju kojom se oni kreću, pa onda slobodno krenite u suprotnom pravcu).

Važne napomene za one koji se zapute na brda i planine:

1. Gledajte da se što brže popnete na visinu od preko 2500 metara (ako vam je od pomoći, cunami se kreće brzinom od 500 do 970 km/sat, pa računajte ako budete imali vremena). Nosite samo stvari koje su od esencijalne važnosti jer pod velikim teretom čovjek se ne može brzo kretati uzbrdo. Dakle, 1. - bar stotinjak litara rakije


(+ jedna za puta) jer mogu proći i stotine godina nakon kataklizme dok šljive opet rode; stotinjak šteka cigara… a u onaj ostatak prostora u rancu spakujte i nešto hrane i vode, tek toliko da vam bude dovoljno za onoliko godina koliko ste planirali još da poživite.

2. Odjeća! Ni slučajno se nemojte zapućivati negdje bez 2 odijela. Dakle, jednog specijalnog odijela protiv radioaktivnih zračenja i jednog vatrogasnog odijela.

Vidjeli smo kako je usljed jednog lokalnog tektonskog poremećaja stradala nuklearna elektrana u Fukushimi i zagadila veći dio sjeverne hemisfere. Dakle, logično bi bilo da će većina nuklearnih elektrana na ovoj planeti, znači na stotine njih, slično proći u slučaju neke globalne kataklizme. Nivo radijacije “odozdo” koja će tom prilikom nastati biće više nego dovoljan za sterilizaciju ove planete. Radijaciju “odozgo” usljed poremećenog elektro-magnetnog omotača planete i obilnog priliva kosmičkih zraka, ne moramo ni pominjati. (Teško da će čestice barijuma i aluminijuma koje su ubačene u atmosferu uz pomoć kemtrejlsa, upiti ili odbiti neku njihovu značajniju količinu!?) Vatrogasno odijelo će vas zaštititi od sunčevog vjetra koji će navodno biti toliko žestok da će spaliti sve što dohvati i što je zapaljivo.

3. Gas maska. Naravno, poznato nam je to da u slučaju pojačanih vulkanskih aktivnosti, udara kometa/asteroida u zemlju ili prolaska naše planete kroz rep komete, količina prašine u zraku može da bude toliko povećana da se ne mogne ni gledati ni disati, dok se usljed tektonskih poremećaja iz zemlje oslobađaju velike količine otrovnih gasova.

4. Konopac. On će vam poslužiti da se privežete za nešto čvrsto kako vas ne bi oduvali vjetrovi čija će brzina daleko premašivati 300km/sat.

5. Kramp i lopata (za slučaj potrebe brzog ukopavanja u zemlju).

6. Kompas. Prilikom određivanja pravca vašeg kretanja, uzmite u obzir mogućnost da sjever nije više tamo gdje je nekad bio a nakon priliva ogromnih količina plazme od strane sunca, u jezgru planete će (prema nekim teorijama) doći do proizvodnje nove materije koja će izbijati na njenu površinu u vidu novih kopnenih masa (to će ujedno biti i jedan veličanstven prizor pojave novih pejzaža kojeg će mnogi od nas jedva čekati da vide!), tako da će i sama planeta postati prilično veća i drugačija nego prije! Znači, dobra vijest je i ta da ćemo imati mnogo više prostora jer ga nama ionako nikad nije dosta. Naravno, u međuvremenu će vam se težina toliko smanjiti da vam povećana gravitacija planete neće mnogo smetati prilikom vašeg napredovanja prema… negdje. Uostalom, već smo se kao čovječanstvo navikli na to jer se to dešava na kraju svakog turnusa, pardon, ciklusa. (Srećom, pa bar ne znamo kad je to tačno.)

7. Dvije metalne žice ili rašlje (koje možete pokupiti u hodu s nekog drveta) za radiesteziju uz pomoć koje ćete pronaći čvorove gdje se ukrštaju glavni energetski tokovi planete. Navodno, prema iskustvima onih koji su preživjeli poslednju kataklizmu, na tim mjestima će radioaktivno zračenje biti najmanje. Jedini je problem to što su sva takva mjesta na ovoj planeti nekim “slučajem” već odavno zauzeta od strane lokalnih patokracija tj. njihove vojske (“vojne baze”) a pristup normalnim ljudima je strogo zabranjen.

8. Koze! Na osnovu prethodnih iskustava pokazalo se da su, u stvari, - koze najpraktičnije i najpouzdanije ‘sredstvo’ za navigaciju; dakle, nigdje bez koze, jedne ili par njih a kad zatreba, možemo ih i pomusti! Znači, stvar je sasvim jednostavna kad je navigacija u pitanju: gdje koze - tu i mi.


Koze su inače u nekim stvarima daleko pametnije od nas, samo što nama to još uvijek nije jasno a imaju i pouzdan instikt. Nadalje, nekima je možda poznato da su koze bile jedno vrijeme zabranjene u bivšoj Jugoslaviji. Prema zvaničnim izvorima, to je bilo zbog toga što su one proglašene “štetočinama” dok se tu, u stvari, radilo samo o jednoj osveti novopečenih poslijeratnih političara jer su im koze zadavale velike glavobolje kad su ih svojevremeno čuvali (prije nego što su se počeli baviti politikom.) Koza, za razliku od normalnih ljudi, lako umakne kontrolnom sistemu (pastirima) jer razmišlja nezavisno ili što bi se reklo - svojom glavom. To je i glavni razlog zašto su bile zabranjene, dakle, da ne bi ljudima služile kao loš primjer. Znači, postojala je opasnost da nešto naučimo od njih.

9. Pribor za pecanje. He, he, priznajte da vam ovo nikad ne bi palo na pamet!? Doduše, zlobnici tvrde da u uslovima jedne kataklizme globalnih razmjera ni ribe ne preživljavaju, međutim, to ne znači da ne možemo pecati. Ako, ništa, dobro dođe da se čovjek psihički odmori. (U svemu ovome najvažnije je ostati smiren i pribran.) Osim, toga, ko zna šta se može zakačiti na udicu!? Na primjer, jedan strastveni ribar iz Bosne mi je davno u povjerenju ispričao sljedeću priču:

zabaci on tako jednom udicu u rijeku, onako, ni daleko ni blizu, kad nije prošlo dugo, zakači se nešto poveliko! On onako iskusan, nije se dao zbuniti, pa odmah poče da vuče. I tako, vuče on… vuče… vuče i nakon par sati natezanja, izvuče on to nešto napolje. Kad ono… šporet! Onaj stari, na drva i još zarđao. Kad je on to vidjeo, spopao ga je toliki bijes da je nogom udario u njega. Međutim, u tom momentu otvori se rerna…, on čisto onako iz radoznalosti zaviri unutra… kad ono tamo… vruća pita zeljanica!!! Pojede on tako punu tepsiju pite i ode kući sit i zadovoljan iako tog dana ništa drugo nije uhvatio. Da nisam ovo čuo svojim ušima, ne bih vjerovao! Dakle, sve je moguće. Nikad se ne zna šta se može zakačiti, pa odatle, ne treba gubiti nadu.

10. Šlauf (po mogućnosti od traktorske gume); za zlu ne trebalo; može poslužiti kao pojas za spasavanje ili čamac. (Naravno, nemojte zaboraviti pumpu!)

11. Prezervativi. Poznato je da u vremenima kataklizmi, kod ljudi dolazi do pojačanog seksualnog nagona što je vjerovatno bazirano na instiktu produženja vrste i čežnje tijela/ličnosti za bar nekim zadovoljstvom u uslovima sveopšteg belaja. Međutim, trudnoća u takvim uslovima nije preporučljiva, nego tek nakon što se stvari smire. Orgazam inače podrazumijeva najveće zadovoljstvo koje čovjek ovakav kakav trenutno jeste može doživjeti u 3D, tako da je stvar sasvim razumljiva. Uostalom, ovdje se ionako skoro sve i vrti oko seksa.


***

I naravno, jedna od najljepših vijesti je ta što će u tim vremenima svjetska patokracija napokon neprimjetno nestati s lica ove planete, bježeći u neka od par tisuća podzemnih skloništa koje su u međuvremenu sagradili uz pomoć našeg novca kojeg su nam uzeli u obliku poreza i raznoraznih dadžbina. Tako ih više nećemo morati gledati a pogotovo slušati njihova proseravanja. Uh, ljepoteee…!!! (Nakon što oni odu tamo dole, ukoliko naiđete na neki od ulaza u ta skloništa, možete ga slobodno zatrpati i tako im osigurati da ostanu dole bezbjedni do kraja života. Tako, neće više biti u stanju izaći napolje i kontaminirati nas i ovu planetu svojim psiho-patološkim materijalima i djelatnostima.)I na kraju, jedna važna napomena! Ako se u međuvremenu pojave vanzemaljci i ponude vam pomoć u smislu prebacivanja na neko “sigurnije” mjesto, tu ćete prvo morati odrediti da li postoji mogućnost da završite u njihovom loncu u vidu nekog jela. Ako vas pitaju da li pušite, to će već biti jedna indikacija da nemaju najbolje namjere. U tom slučaju, odgovorite potvrdno jer ne spašavaju pušače. Ili, još bolje, kad ih vidite, stavite cigaru u usta tako da im odmah bude jasno s kim imaju posla. (Nema potrebe da se osjećate nelagodno ko krme u Teheranu.) Nešto im valjda ukus pušača ne štima ili dobiju probavne poremećaje nakon konzumacije istih?! Uostalom, ni ova anti-duvanska kampanja možda nije slučajno tempirana upravo sada!? Svako voli zdravu hranu bez kojekakvih štetnih primjesa.

***

Dakle, kako smo vidjeli, nije sve tako crno! Naše ličnosti i fizička tijela imaju šanse za preživljavanje u uslovima jedne globalne kataklizme. Sigurno je to da je onu prošlu fizički preživjeo određen broj ljudi jer da nije, ne bi bilo ni nas! Znači, kad su mogli oni, možemo i mi. Čista logika!

Uh, zamalo zaboravih!? Neki kažu da postoji i mogućnost da će uskoro ova planeta a i mi zajedno s njom, naprasno uskrsnuti u neku višu oblast postojanja dok opet ima i onih zlobnika koji tvrde da ovakvi kakvi trenutno jesmo, nismo nigdje prispjeli a kamoli na neko bolje mjesto. (“Sidi disi jer ni za disi nisi”.) Navodno, prema duhovnim zakonima, - ako hoćeš bolje, onda to trebaš napraviti sam i tamo gdje jesi jer u ovom univerzumu nema ništa džabe (pa, čak ni kod stare babe)!?


U svakom slučaju ako se tako nešto ne desi, za utjehu, postoji i teorija da se tu negdje nalaze jedna skrivena vrata koja vode napolje odavde i koja samo treba pronaći. Tako, ako ih neko pronađe, bilo bi dobro da javi i nama ostalima gdje su, prije nego što napusti ove prostore. Pa, da mi lijepo izađemo iz ovog podruma jer je dosta bilo a onaj zadnji može slobodno da ugasi svjetlo.


link
[Vrh] Go down
Alpha
Admin
Alpha

Female
Aries Goat
Broj postova : 29076
Age : 41
Registration date : 30.09.2007

Pripreme za slučaj općeg belaja Empty
PostajNaslov: Re: Pripreme za slučaj općeg belaja   Pripreme za slučaj općeg belaja Icon_minitimeuto pro 11, 2012 11:11 pm

Alaj ga nalaprda svega rofl2

_________________
Respect
[Vrh] Go down
Fantom
Superforumaš CE-4
Fantom

Male
Gemini Pig
Broj postova : 10363
Age : 49
Location : Salzburg
Registration date : 23.06.2009

Pripreme za slučaj općeg belaja Empty
PostajNaslov: Re: Pripreme za slučaj općeg belaja   Pripreme za slučaj općeg belaja Icon_minitimečet pro 13, 2012 4:17 pm

Na TV Pinku javljaju da je danas gotovo – pocinje Smak Svijeta! Sta cu, kud’ cu? confused
Toliki kupus u buretu na terasi nepojeden, zena zavila sarmu a kola neociscena. Vrijeme je da bijezim odavde!!! zubi
[Vrh] Go down
Sponsored content
Pripreme za slučaj općeg belaja Empty
PostajNaslov: Re: Pripreme za slučaj općeg belaja   Pripreme za slučaj općeg belaja Icon_minitime

[Vrh] Go down
 
Pripreme za slučaj općeg belaja
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.

Permissions in this forum:Ne moľeą odgovarati na postove.
CE-4 Misterije i neobjašnjivi fenomeni ::  Svijet oko nas :: Društvo-
Forum(o)Bir: