Početna stranicaPortalPretraľnikRegistracijaLogin

 

 Izdaja: ZAKON O STRATEŠKIM INVESTICIJSKIM PROJEKTIMA R.H.

Go down 
Autor/icaPoruka
Pumperica
Prašina
Pumperica

Male
Capricorn Rooster
Broj postova : 1
Age : 26
Registration date : 18.01.2013

Izdaja: ZAKON O STRATEŠKIM INVESTICIJSKIM PROJEKTIMA R.H. Empty
PostajNaslov: Izdaja: ZAKON O STRATEŠKIM INVESTICIJSKIM PROJEKTIMA R.H.   Izdaja: ZAKON O STRATEŠKIM INVESTICIJSKIM PROJEKTIMA R.H. Icon_minitimepet sij 25, 2013 3:34 pm

Pozdrav. Pošto sam novi ovdje predstavit ću se ukratko. Zanimaju me uglavnom teorije urote vezane uz globalizaciju zato što vjerujem da su istinite, naravno. Kada su urote u pitanju, K. Mišak, je zaključio da postoje dvije vrste ljudi: - Oni koji vjeruju u teoriju urote i - oni koji vjeruju teoriju spontanog razvoja događaja. Međutim, svima postaje jasno da postoji previše "slučajnosti" za vjerodostojnost teorije spontanog razvoja događaja.

Evo odlučio sam nešto i napisati, pošto posljedice takvih urota postaju sve očitije. Radi se o izdajničkom nacrtu zakona kojeg predlaže ministarstvo gospodarstva po hitnom postupku pod naslovom "PRIJEDLOG ZAKONA O STRATEŠKIM INVESTICIJSKIM PROJEKTIMA REPUBLIKE HRVATSKE". Kako bi shvatili da je urota ozbiljna, dovoljno je napomenuti da je predloženi nacrt zakona PROTU USTAVAN.
Ovdje možete preuzeti dokument prijedloga zakona: http://mingo.hr/default.aspx?id=3674

Izdvojit ću nekoliko bitnih citata iz prijedloga zakona:
Citat :

Ovim zakonskim prijedlogom uređuju se kriteriji za utvrđivanje strateških investicijskih projekata Republike Hrvatske te raspolaganje s nekretninama u vlasništvu Republike Hrvatske, davanje koncesije za uporabu pomorskog dobra i korištenje nepokretnog kulturnog dobra u vezi s provedbom investicijskih projekata te izdavanje upravnih akata u vezi s provedbom tih projekata.
Raspolaganje nekretninama u vlasništvu Republike Hrvatske obuhvaća i šume, šumsko zemljište, poljoprivredno zemljište, javne ceste i javno vodno dobro odnosno dobra kojima raspolaže Republika Hrvatska potrebna za provedbu strateškog projekta.

Slijedeći citat malo bolje pojašnjava o čemu se zapravo radi:
Citat :

Članak 18.

Nekretninama u vlasništvu Republike Hrvatske, uključujući i šume, šumsko zemljište, poljoprivredno zemljište, javne ceste i javno vodno dobro, potrebnim za provedbu strateškog projekta raspolaže Vlada Republike Hrvatske u skladu s lokacijskom dozvolom, odnosno odgovarajućim prostornim planom, te ih u svrhu provedbe strateškog projekta može neposrednom pogodbom otuđiti i/ili na njima osnivati stvarna prava o čemu Vlada Republike Hrvatske donosi Odluku.

...

Šuma, odnosno šumsko zemljište za koje je sklopljen ugovor o otuđenju ili osnivanju pravu građenja iz stavka 1. ovoga članka prestaje biti dio šumsko gospodarske osnove područja Republike Hrvatske danom sklapanja tog ugovora.

Zaključak:
Drugim riječima ulazimo u masovnu privatizaciju, odnosno izbjegavanje bankrota prodajom vlastite države. Ono što Grčka pokušava već godinama.
Dakle svrha ovog zakona je dozvoliti prodaju državnog zemljišta (šuma, šumskog zemljišta, poljoprivrednog zemljišta, javnih cesta, kulturnih dobara, pomorskih dobara i javnih vodnih dobara) pod krinkom gospodarskog oporavka.
To je naravno suludo. Prodajom vlastite države neće nam se pružiti gospodarski prosperitet, kako se u nacrtu spornog zakona navodi. Suprotno, postati ćemo robovi u vlastitoj, odnosno, tada već tuđoj zemlji.

Jasno nam je da ovaj proces prodaje države dolazi već dugo vremena i čini se da ga ništa ne može zaustaviti. To je bilo planirano davno prije. Nisu Hrvatske vlasti slučajno zabrljale i zadužile Hrvatsku toliko da su dugovi postali neotplativi. One uništavaju Hrvatsku svjesno, pod pritiskom globalističkih udruga, globalističkih fondova, medija i tajnih društava. Dakle, to je namjerno učinjeno kako bi Hrvatska postala ovisna o novim, sve većim kreditima za otplatu starih i tako smo ušli u dužničku doktrinu čime smo praktički bankrotirali, ali uspijevamo izbjeći službeni proglas bankrota, uzimajući nove, još veće kredite. Pošto dug i kamate postaju sve veći, vlada se odlučila početi prodavati vlastitu državu kako bi odgodila proglas bankrota. Međutim, to će samo produljiti agoniju, umjesto da pronađemo alternativna rješenja - Otpis duga, ili jednokratno povećanje inflacije, koje bi "pojelo dug", tj. omogućila laganu otplatu duga. Time bi jedino banke izgubile, a narod pobijedio. Međutim jedina stranka za koju znam da pruža ovakav program dobila je 1% glasova na parlamentarnim izborima u 2011. Šanse su nam male da postanemo slobodni.

USTAV:
Suverenitet Republike Hrvatske neotuđiv je, nedjeljiv i neprenosiv.
[Vrh] Go down
 
Izdaja: ZAKON O STRATEŠKIM INVESTICIJSKIM PROJEKTIMA R.H.
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.

Permissions in this forum:Ne moľeą odgovarati na postove.
CE-4 Misterije i neobjašnjivi fenomeni ::  Svijet oko nas :: Politika i Ekonomija-
Forum(o)Bir: