Početna stranicaPortalPretraľnikRegistracijaLogin

 

 Kidanje pupkovina - eteričkih veza

Go down 
Autor/icaPoruka
Dada289
Pračovjek
Dada289

Female
Libra Horse
Broj postova : 2222
Age : 41
Location : Beyond Earth
Registration date : 08.09.2010

Kidanje pupkovina - eteričkih veza Empty
PostajNaslov: Kidanje pupkovina - eteričkih veza   Kidanje pupkovina - eteričkih veza Icon_minitimepet srp 26, 2013 4:29 pm

Jedna vrlo dobra tehnika, koju sam prije par godina primjenila, i jako mi je puno pomogla.

REZANJE PUPKOVINE

Sa svim ljudima, s kojima dolazimo u kontakt tijekom života, stvaramo energetske spone (to je dobro opisala Barbara Brennan u svojoj knjizi Ruke koje liječe).
To je naša obitelj, prijatelji, znanci i svi ljudi koji su u nekom razdoblju našeg života bili povezani s nama, bilo kroz posao, druženje, zajedničke interese, kao i kroz sva ona zbivanja, za koja bi često poželjeli da ih nikada nismo ni proživjeli.
Ovdje se ne radi o procjeni kvalitete spone, simbolički nazvane pupkovina, jer na univerzalnoj razini, ona ima drugo značenje, koje često od nas nije prepoznato.
Svaka spona ili veza, bila ona po našoj procjeni pozitivna ili negativna, u sebi sadrži energiju ovisnosti.
Svaki partnerski odnos od nas traži da uložimo dio naše energije i da isto tako primimo dio.
Naravno da to nije uvijek uravnoteženo.
Energija je moć/sila, onog časa kada smo predali dio energije, predali smo i dio naše moći.
U idealnim uvjetima bez životnih potresa (poznajete li koga?), to bi moglo funkcionirati, ali...svatko od nas ima svoj djelić svemira, koji nam je nužan za normalno funkcioniranje u našem zajedničkom svemiru. Svatko je od nas jedinstvena kap oceana sveukupnog postojanja.
Da smo stopljeni s oceanom jedinstvene svijesti onda nam više ne bi trebalo iskustvo kapi, to jest rađanja.
Ako smo već ovdje, onda nam je očito nužna spoznaja kapi da je ocean.
U odnosima s drugima isti je princip. Drugi su ovdje da bi mi osvijestili našu kap, ali kako bi to mogli a da se ne ogledamo u drugome, da nemamo mogućnost usporedbe, kako bi išta mogli o sebi znati da nismo imali priliku zrcaliti se i učiti iz te slike koju smo ugledali u ogledalu? Odgovor je – vrlo teško!
Zato, u višem smislu, svaki odnos ima svoju vrijednost, ali ako u njemu prevladava ovisnost, koja je čisto ²konzumiranje² tuđe ili davanje svoje energije kroz ulogu žrtve, tada je nužno da kidamo veze ovisnosti. Samim kidanjem ne samo da ćemo pomoći sebi, već i onoj drugoj osobi. Ovo nije nikakva manipulacija, ili kako to neki vole zvati – magija, to je samo vraćanje svoje moći koju smo izgubili, a istovremeno smo stvorili prostor i da druga osoba povrati svoju moć.
U ovom konkretnom slučaju mislim na učinkovitu ²tehniku² kidanja veze ili spone.
Sama riječ kidanje ima negativnu konotaciju, koja u nama automatski izaziva svjesnu ili podsvjesnu obrambenu reakciju, a koja se sastoji od potrebe da se zaštitimo i da nam nitko ništa ne oduzme/otkine što nam po našem mišljenju pripada, pa bio to pozitivan ili negativan odnos.
Zato je vrlo važno razumjeti što to zapravo znači kidanje veza.
Posebno su jake energetske veze s onim ljudima s kojima smo bili u seksualnom kontaktu (pa čak samo i jednom).
Seksualna energija je najjača energija, samim time što ima ulogu održanja vrste.
Zato tantra joga i koristi takav izuzetan energetski potencijal u smjeru kanaliziranja, a ne raspršivanja energije.
Kidanjem energetskih spona kidamo bolesne ovisnosti koje su se u odnosu kreirale.
Mi ne kidamo ljubav, vjeru i nadu, jer to su energetske frekvencije više razine, dok ovisnost ima vrlo nisku energetsku frekvenciju, u koju spadaju svi negativni osjećaji, zajedno sa strahom.
To ne vrijedi samo za odnos između muškarca i žene, već i za odnos između roditelja i djeteta, kao i svaki odnos koji nam je važan.
To, dakako, vrijedi i za odnose koje smo prekinuli.
Mi zapravo samo mislimo i želimo vjerovati da smo ih prekinuli, ali dok se ne oslobodimo energetske pupkovine koju smo tijekom tog odnosa stvorili, teško možemo reći da smo s tom osobom prekinuli, makar ona nije više fizički u našoj blizini, ili čak i onda kada ona više nije među živima.
A što to zapravo znači?
To znači da u nama i dalje postoji ista ili slična energetska vibracija (jer se nismo nje oslobodili) i po univerzalnom načelu i kvantnoj fizici, isto se istim privlači, a suprotnosti odbijaju.
Dok mi sami ne ostvarimo energetski status viših vibracija, u koje spada neuvjetovana ljubav, vjera, nada, prijateljstvo, nesebičnost, i sl., ne možemo niti privući te osobine u naš život, koje mogu doći kroz druge ljude i situacije, kao i kroz naše bezuvjetno predavanje božanskim energijama.
Jedna od brojnih tehnika ili kidanja vezanosti je i tehnika rezanja pupkovine, koja je vrlo popularna među nama reikistima, ali je svatko može koristiti čistom vizualizacijom, koja mora biti popraćena i osjećajima. To je zapravo kreativna vizualizacija.
U našoj reiki praksi radimo to četiri dana uzastopno.
Po mom iskustvu i iskustvu mnogih, kidanje veza (energetske pupkovine) polučuje zadivljujuće rezultate.

Maja Cvjetanović Laboš, reiki učiteljica

Izvor: http://www.magicus.info/hr/magicus/tekst.php?id=480

_________________
- It is said some lives are linked across time. Connected by an ancient calling that echoes through the ages. -  
[Vrh] Go down
 
Kidanje pupkovina - eteričkih veza
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.

Permissions in this forum:Ne moľeą odgovarati na postove.
CE-4 Misterije i neobjašnjivi fenomeni ::  Misterije i neobjašnjivi fenomeni :: Parapsihologija-
Forum(o)Bir: